SVT > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:19

SVT - 14 dec 17 kl. 16:31

Expert: De är pensionsuppgörelsens vinnare och förlorareSVT Nyheter har talat med några av landets ledande experter om pensionsuppgörelsen. De är överens om att mini- och maxåldrarna för pension kan flyttas flera gånger i framtiden. Och det finns vinnare och förlorare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT Nyheter

Dela artikeln

135 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertDe är , pensionsuppgörelsens, vinnareoch , förlorare
BT - 25 aug 14 kl. 00:30

Vem vågar lita på nya S-löften?

Väljarna väntar fortfarande på att det ska ta ”max en timma på akuten”. Rikspolitikerna har medias uppmärksamhet. Kommunpolitikerna har närheten till väljarna.

YLE - 19 apr 15 kl. 12:55

"I valvakan är Göran en klippa"

Svenska Yle dukar upp stort i tv under valkvällen för att ge publiken en valvaka med allt det väsentliga. Valvakan i Yle Fem kl. 19:50 bjuder på Svenskfinlands mesta valexpert, stämningar från valvakor i hela Svenskfinland och intervjuer med vinnare och förlorare.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Skatteverket slår ner mot bitcoinspekulanter

Skatteverket upptaxerar allt fler som spekulerar i digitala valutor. Ett 20-tal personer och företag har hittills tvingats betala mer i skatt och nyligen beslagtogs 10 miljoner kronor från en person som köpt och sålt bitcoin i stor skala..

SVT - Igår: 19:18

Finansmarknadsministern om Nordeas flytt: ”Varken regeringens skuld eller förtjänst”

Regeringen och arbetsmarknadsminister Per Bolund (MP) beklagar att Nordea väljer att flytta sitt huvudkontor till Finland. Samtidigt kommer det inte som någon överraskning. – Det var ju väntat i och med att styrelsen kommit med förslaget och man får anta att de hade förankrat det bland ägarna, säger han..

SVT - Igår: 18:13

Spotify gör börsdebut 3 april

Musikjätten Spotify kommer att göra börsdebut 3 april på New York-börsen, meddelade Paul Vogel, chef för investerarrelationer, när han inledde Spotifys kapitalmarknadsdag på torsdagskvällen, svensk tid..

SVT - Igår: 08:12

Leksakskedjan Toys R Us ansöker om konkurs

Leksakskedjan Toys R Us ansöker om konkurs och stänger hela sin verksamhet i USA. Många anställda drabbas, både i USA och i andra delar av världen..

SVT - 12 mar 18 kl. 19:33

SVT erfar: Inget stärkt skydd för borättsköpare

Regeringen kommer inte att lägga fram något förslag som stärker konsumentskyddet vid köp av bostadsrätt erfar SVT. Anledningen är att branschen motsätter sig en tuffare reglering..

SVT - 12 mar 18 kl. 19:33

Professor: Bopriserna bör falla med 50 procent

Det är fortfarande oroligt på boprismarknaden. Statiska Centralbyråns nya kvartalssiffror visar att småhuspriserna fortsätter något nedåt i storstäderna. Enligt fastighetsprofessorn Hans Lind borde de falla betydligt mer..

SVT - 11 mar 18 kl. 06:42

Privatekonom: Skyddet för bostadsköpare måste förbättras

En av Sveriges ledande privatekonomer kräver att konsumentskyddet stärks för att skydda alla som köper en bostadsrätt: – Konsumenterna saknar ofta den kunskap som behövs. Därför måste lagen skärpas och det är bråttom, säger Arturo Arques som är privatekonom och satt med i en statlig utredning som presenterade en rad förslag förra året för att skärpa konsumentskyddet..

SVT - 11 mar 18 kl. 06:37

Huset dubbelt så dyrt som i annonsen

Det är lätt att bli lurad när man köper en nyproducerad bostadsrätt. SVT har besökt ett Attefallshus som var utannonserat för 66 000 kronor per kvadratmeter. Men när man tar med allt i beräkningen blir priset nästan det dubbla..

SVT - 11 mar 18 kl. 06:37

Det ska du tänka på när du köper bostadsrätt

Vad bör du tänka på när du köper en bostadsrätt? SVT Nyheter tog hjälp av privatekonomen Arturo Arques som ger sina bästa råd..

SVT - 08 mar 18 kl. 08:09

Februaritapp för klädhandeln

Snöandet i februari ställde inte bara till det för trafiken – det slirade rejält även i klädhandeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.