Nyteknik > Teknik

Sunday, 18 March, 10:54

Nyteknik - 14 dec 17 kl. 13:45

Saab startar tillverkning av sensorsystem i Abu DhabiSaab har beslutat att etablera sig med utveckling och produktion i Abu Dhabi, skriver försvars- och säkerhetskoncernen i ett pressmeddelande..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Abu Dhabi

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saab, startar, tillverkningav , sensorsystemi , Abu, Dhabi
DN - 14 dec 17 kl. 14:19

Saab startar tillverkning i Förenade Arabemiraten

Saab startar tillverkning i Förenade Arabemiraten och stärker därmed sin närvaro i Mellanöstern. Bolaget menar att steget är logiskt, trots landets demokratiska brister..

SR - 29 jun 16 kl. 15:57

LFV och Saab startar fjärrstyrd flygledning på export

Luftfartsverket och Saab startar ett gemensamt bolag som ska exportera systemet med kamerautrustade fjärrstyrda flygplatser..

Corren - 28 nov 12 kl. 09:53

Saab flyttar tillverkning till Indien

Saab planerar att flytta tillverkning av strukturdelar till den civila flygmarknaden från Linköping till Indien..

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 12 kl. 15:26

Saab startar bolag i USA

Saab Parts startar ett nytt dotterbolag i USA för att hålla den nordamerikanska marknaden med reservdelar. Enligt företaget finns närmare en halv miljon Saab-bilar i USA och Kanada. Saabs reservdelsbolag ingick inte moderbolaget Saab Automobiles konkurs, men bolaget har funnits med i försäljningsprocessen av konkursbona..

Nyhetskanalen - 05 jun 12 kl. 15:46

SAAB startar nytt bolag i USA

Saab Parts startar ett nytt dotterbolag i USA för att hålla den nordamerikanska marknaden med reservdelar. Enligt företaget finns närmare en halv miljon Saab-bilar i USA och Kanada. Saabs reservdelsbolag ingick inte moderbolaget Saab Automobiles konkurs, men bolaget har funnits med i försäljningsprocessen av konkursbona..

DI - 29 jun 16 kl. 12:59

Saab startar bolag med staten

Saab och Luftfartsverket (LFV) gör en satsning på utveckling av digital flygtrafikledning och startar tillsammans bolaget Saab Digital Air Traffic Solutions, skriver de i ett pressmeddelande..

Corren - 02 apr 13 kl. 12:06

Saab utlovar tillverkning i Schweiz

Den nya Gripen-versionen kommer inte bara att tillverkas i Linköping. Delar kommer att tillverkas i Schweiz. Det meddelade Saab på tisdagen..

DI - 28 sep 16 kl. 16:39

Boeing startar tillverkning i Marocko

Amerikanska flygplanstillverkaren Boeing har tecknat ett avtal med Marockos regering om att förlägga tillverkning i landet..

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 17 kl. 12:09

Saab etablerar tillverkning i Abu Dhabi

Saab har beslutat att etablera sig med utveckling och produktion i Abu Dhabi, skriver försvars- och säkerhetskoncernen i ett pressmeddelande. Ett center ska invigas i Tawazun Industrial Park i Abu Dhabi, där utveckling och produktion av flera produkter.

Kristianstadsbladet - 14 dec 17 kl. 12:09

Saab etablerar tillverkning i Abu Dhabi

Saab har beslutat att etablera sig med utveckling och produktion i Abu Dhabi, skriver försvars- och säkerhetskoncernen i ett pressmeddelande. Ett center ska invigas i Tawazun Industrial Park i Abu Dhabi, där utveckling och produktion av flera produkter ska bedrivas.(TT).

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 17:06

”Uppmaningen från Stephen Hawking: Det betyder något att inte ge upp”

KRÖNIKA. Framtidens fysiker kommer att vara sysselsatta med Stephen Hawkings teorier under lång tid. Hoppas du har det kul bland stjärnorna, skriver journalisten Ulla Karlsson-Ottosson..

Nyteknik - Igår: 16:21

”Sverige saknar minister för samhällsbyggnad”

DEBATT. Motstridiga lagar och aktörer med olika intressen hindrar samhällsbyggnadsprocessen. Planering och överklaganden tar år efter år efter år i anspråk.

Nyteknik - Igår: 15:49

Plattjordarnas förklaring: Därför faller ingen av

Hur kan ingen ha fallit av jorden, om den är platt? Det finns en helt logisk förklaring, hävdar förespråkarna för den platta världsbilden..

Nyteknik - Igår: 15:19

”Logistik och läckage - problem för biogasen”

REPLIK. Visst finns det fördelar med att ersätta bensin och diesel med biogas. Men glöm inte bort att det är en mycket potent växthusgas som lätt slipper ut, skriver Per Fagerlund..

Nyteknik - Igår: 12:01

Robotprofessor bygger autonoma lagerarbetare – som kan fatta självständiga beslut

Nästa generations lagerrobotar är kapabla att själva planera sitt arbete, lära av sina erfarenheter och samspela med både människor och maskiner..

Nyteknik - Igår: 14:27

Ny app ska uppfylla barndrömmen – mäter spermakvalitet

Den digitala plattformen ska hjälpa par att uppfylla drömmen att bli föräldrar..

Nyteknik - Igår: 13:58

Intel släpper processorer utan Spectre-buggen efter sommaren

Intel har hittat en hårdvarulösning för säkerhetshålet Spectre. Men den besläktade buggen Meltdown är inte lika enkel att bygga bort..

Nyteknik - Igår: 13:04

Myndighet sågar offentlig digitalisering – ”Behövs rejält kompetenslyft”

Ekonomistyrningsverket (ESV) är kritiskt mot trögheten i digitaliseringen av den offentliga förvaltningen och pekar på stora skillnader mellan statens och kommunens digitala tjänster..

Nyteknik - Igår: 11:21

USA: Ryssland har attackerat vår energisektor

Energisektorn, vattenförsörjningen och kärnkraften. I en ny rapport slår FBI och DHS fast att det förekommit omfattande ryska cyberangrepp mot amerikansk infrastruktur..

Nyteknik - I förrgår: 10:37

Miljöexperten lugnar efter larm om plast i flaskvatten

Amerikanska forskare testade vattenflaskor från ett antal tillverkare och länder. 93 procent innehöll mikroplast. Men den svenske miljöexperten ger ett lugnande besked.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.