DI > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:27

DI - 14 dec 17 kl. 15:43

Coeli Global Selektiv fyller tre år och får toppbetyget fem stjärnor av oberoende utvärderare MorningstarFonden Coeli Global Selektiv har belönats med toppbetyget fem stjärnor av Morningstar. Fondförvaltarna Andreas Brock och Henrik Milton fokuserar på att hitta välskötta och lönsamma företag med fortsatt potential och har med sin aktiva förvaltning lyckats leverera god avkastning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Global Selektiv, Morningstar, Coeli Global Selektiv, Andreas Brock, Henrik Milton

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coeli, Global, Selektiv, fyller, tre, åroch får , toppbetyget, fem stjärnor av oberoende utvärderare Morningstar
Realtid - 24 aug 16 kl. 13:16

Ny förvaltare till Coeli

Bolaget ska stärka upp förvaltningen av fonden Global Selektiv..

Realtid - 13 feb 13 kl. 11:29

Coeli satsar i Luxemburg

Coeli startar fondbolag..

Realtid - 11 apr 14 kl. 11:20

Coeli rekryterar två nya medarbetare

Anders Blomgren samt Jesper Hofmann lämnar Navexa och går till Coeli..

Realtid - 18 jun 14 kl. 16:21

Ny aktiefond av Coeli

Coeli lanserar ny aktiefond med USA-fokus..

Realtid - 22 okt 14 kl. 11:19

Förvaltar-duo gör succé på Coeli

Coeli-fond når 1 miljard kronor..

Affärsvärlden - 24 aug 16 kl. 14:18

Coeli norpar förvaltare från SEB

Coeli Asset Management stärker upp förvaltningen med en ny rekrytering med förflutet på SEB..

DI - 07 sep 16 kl. 11:18

Coeli rekryterar Erik Bäckström att ansvara för rådgivningsverksamheten i Stockholm

Coeli Wealth Management rekryterar Erik Bäckström för att leda verksamheten på Stockholmskontoret. Detta är ytterligare ett steg för att stärka organisationen och i linje med bolagets ambition att växa. .

Realtid - 13 feb 17 kl. 09:29

Coeli förvärvar kapitalförvaltare

Coeli förvärvar Mobilis Kapitalförvaltning i syfte att växa på pensionsmarknaden..

Realtid - 30 aug 17 kl. 09:33

Coeli sätter fokus på PE-fonder

Sex månader efter att Coeli stängde emissionen är bolaget fullinvesterade gällande Private Equity fonder. Vd Henrik Arfvidsson hyllar tillgångsslaget som ett måste i en diversifierad investeringsportfölj..

Realtid - 22 nov 17 kl. 10:29

Coeli tar in 50 miljoner kronor

Coeli Real Estate Fund I rustar inför emission 3 i syfte att investera i fler fastigheter..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Carl Icahn har gått in i Newell Brands

Ägaraktivisten Carl Icahn har skaffat sig en ägarandel på 6,9 procent i detaljhandelskedjan Newell Brands, enligt en inlaga till myndigheten SEC som Bloomberg News tagit del av..

DI - 7 timmar sedan

EU sätter press på tech-jättarna: "De kommer att lyssna"

EU måste satsa mer pengar på att förebygga cyberbrott och ta i med hårdhandskarna om techjättarna inte tar större ansvar i kampen mot terrorpropaganda och hat på nätet. Det konstaterade Julian King, EU:s kommissionär med ansvar för säkerhetsfrågor, under en pressträff i Stockholm på fredagen..

DI - 9 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Historiskt löneskifte för kvinnor

LEDARE. Ny statstik från fackförbundet Saco visar att det nu finns två akademikeryrken av 34 granskade där kvinnor tjänar mer än män. .

DI - 8 timmar sedan

Stigande oljepris lyfte amerikansk energisektor

New York-börserna avslutade veckan med försiktigt stigande index. Den politiska osäkerheten, med personalturbulens i Vita Huset, kunde inte rå på den positiva börsen..

DI - 8 timmar sedan

EU:s nya regelverk gör svenska bolag nervösa

Nya EU-regler har gjort de svenska börsbolagen mer nervösa, och tvingar fram fler vinstvarningar. Det säger Björn Kristiansson, expert på bolagsstyrning. ”Det är nattsvart.

DI - 8 timmar sedan

Johan Wendel: Teknokraterna sitter i Bryssel och laborerar med experiment

Ingen har kunnat undgå att alltfler vinstvarningar kommit ut på udda tider. Den elaka tolkningen har varit att bolag velat dölja dåliga siffror och sopa dem under mattan. Men uppenbarligen ställer de nya EU-reglerna till det för de noterade bolagen.

DI - 9 timmar sedan

Nordax vd Carl Jacob Lundblad har sålt alla sina aktier

Carl Jacob Lundblad har sålt samtliga sina 567.688 aktier i Nordax, där han är vd. Försäljningen gjordes till kursen 60 kronor, enligt Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 9 timmar sedan

Här är svenska fakturan Nordkorea vill glömma

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho förlänger sitt Sverigebesök över helgen. Om mötena får någon påverkan på landets drygt 40-åriga miljardskuld till Sverige återstår att se. "Frågan är inte om vi kommer få tillbaka pengarna, utan när", säger Anna-Karin Jatko, generaldirektör på Exportkreditnämnden, till Di..

DI - 9 timmar sedan

Steve Jobs gamla jobbansökan såld

En fyra decennier gammal jobbansökan, en sida lång, har sålts på en amerikansk auktion för 174.000 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor. Personen som låg bakom ansökan: Apples grundare Steve Jobs..

DI - 9 timmar sedan

Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen

GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade ”walk-outs” från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.