DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 23:31

Liknande nyheter

Taggar: Börsterminer, pekarmot , öppning, runt, nollan, Wall, Street
Dalarnas tidningar - 24 nov 16 kl. 14:10

En kringvandrande advetskalender med lucköppning runt om i byarna

En magisk upplevelse i vintermörkret och en annorlunda nedräkning till julen.
Från första december och varje dag fram till julaftonen ska det spridas julstämning med lucköppning runt om i byarna i Äppelbo..

DalaDemokraten - 24 nov 16 kl. 14:10

En kringvandrande advetskalender med lucköppning runt om i byarna

En magisk upplevelse i vintermörkret och en annorlunda nedräkning till julen.
Från första december och varje dag fram till julaftonen ska det spridas julstämning med lucköppning runt om i byarna i Äppelbo..

DI - 10 jul 18 kl. 14:59

USA-börser: Öppning runt nollan väntas – Tesla i fokus

Terminerna för New York-börserna indikerar en öppning runt nollan under tisdagen..

Affärsvärlden - 15 nov 12 kl. 08:53

Börsterminer pekar mot minus

Terminerna för de ledande europeiska handelsplatserna indikerar en öppning klart under noll på torsdagen..

Affärsvärlden - 28 jan 13 kl. 08:50

Börsterminer pekar uppåt

Terminerna för de ledande europeiska börserna indikerar en öppning något över nollstrecket på måndagen..

Affärsvärlden - 05 feb 13 kl. 08:59

Öppning runt nollstrecket väntas

Terminerna för de ledande europeiska börserna pekar mot en öppning omkring nollstrecket på tisdagen efter måndagens svaga utveckling. På rapportfronten noterade Alfa Laval ett bättre utfall än Tele2 inför öppning..

Affärsvärlden - 03 dec 12 kl. 08:46

Börsterminer pekar uppåt

Terminerna pekar något uppåt inför december månads börsstart, trots tecken på att de amerikanska budgetförhandlingarna går trögt och sedan någorlunda stabila kinesiska PMI-data inte lyckats lyfta landets börser..

DI - 24 aug 15 kl. 08:44

Börsterminer: Pekar mot rejäl nedgång

De europeiska terminerna pekar mot en rejäl nedgång inför börsöppningen i spåren av fallande kurser i New York i fredags och ett kraftigt ras i Asien på måndagen..

DI - 17 aug 16 kl. 15:16

USA-terminer: Indikerar öppning runt nollan

Terminerna för de ledande amerikanska indexen pekar på en börsöppning i regionerna kring nollstrecket. På rapportfronten lyckades inte detaljhandelsbolagen Target, Staples och Lowe's nå upp till förväntningarna..

DI - 23 sep 14 kl. 09:09

Börsen: Terminer skvallrar om öppning runt nollan

Stockholmsbörsen kan inleda tisdagens handel runt nollstrecket. Euro Stoxx 50-terminen handlades cirka 15 minuter före öppning till oförändrat..

Affärsvärlden - 24 jan 13 kl. 08:52

Öppning runt nollstrecket väntas på börsen

Terminerna för de större europeiska börserna indikerar en öppning nära nollstrecket på torsdagen. Under pågående väntas rapporter från SCA och Nokia..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Nya Audi A1 öppnar för personlighet

När Audi visade upp sin första lilla A1 inför modellåret 2011 var det givet att köregenskaperna och styrningen stod i centrum. Och nu har Audi lyckats förbättra en redan bra bil. A1 är fortsatt kvick med snabba reaktioner och en i alla stycken väldigt kompakt bil.

DI - 1 timme sedan

Umeåpar vill skapa ett modehus för konst på nätet

Med kvalitetstryck och små kollektioner vill Umeåparet Kalle Hardell och Sara Hardell Flagge revolutionera konstbranschen. ”Vi vill sänka tröskeln och få fler människor att köpa och njuta av konst”, säger Kalle Hardell..

DI - 2 timmar sedan

Magnolia Bostad förlorar tvist – ger resultatsmäll i fjärde kvartalet

Magnolia Bostad har förlorat en tvist i skiljedomstol och får till följd av detta en negativ resultateffekt i det fjärde kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

Cohen: Trump beordrade utbetalningarna för att undvika sexskandal

USA:s president Donald Trump fattade personligen beslut om utbetalningarna till två kvinnor för att undvika en sexskandal inför valet 2016 – och kände till att detta inte var enligt reglerna. Det säger Trumps före detta advokat Michael Cohen i en intervju med ABC News..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Telejättarnas fusion kan godkännas efter Huawei-dissar

Sammanslagningen mellan T-Mobile och Sprint kan bli godkänd av den amerikanska myndigheten för nationell säkerhet redan nästa vecka. Teleoperatörernas moderbolag har blidkat myndigheten med deras löften om att sluta använda Huaweis utrustning, enligt källor till Reuters..

DI - 2 timmar sedan

Hans Wallenstam: 2019 blir jobbigt för bostadsrätter

Hans Wallenstam räknar med att 2019 blir ytterligare ett jobbigt år för bostadsrätter men att efterfrågan är fortsatt stor för hyresrätter. Det säger han till Di i samband med presentationen av bolagets nya femårsplan. .

DI - 2 timmar sedan

Kursfallen på Wall Street utökas på fredagskvällen

Oron över den globala tillväxten ger säljtryck på Wall Street under fredagen. Med en dryg timme kvar till stängning har kursfallen utökats kraftigt..

DI - 2 timmar sedan

Migrationsverkets budgetlarm: Nedskärningar leder till miljardkostnad

Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik varnar i ett brev till riksdagen för M och KD:s nedskärningar. I stället skulle kostnaderna kunna öka med en miljard kronor..

DI - 3 timmar sedan

Bakslag för SKF – får inte säga upp en enda tysk

De tyska motgångarna fortsätter för SKF. Inte en enda av de 1.000 anställda som bolaget ville säga upp vid den olönsamma kolossen i Schweinfurt kommer att behöva lämna efter en ny uppgörelse med facket.

DI - 3 timmar sedan

Trendbrott: Finanslönerna släpar efter – och värre blir det

För första gången på flera år är löneökningstakten i den svenska finanssektorn 2018 lägre än snittet på arbetsmarknaden. Och nästa år ser gapet ut att öka ännu mer. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.