DI > Ekonomi

Thursday, 18 January, 01:11

DI - 14 dec 17 kl. 14:50

Börsterminer pekar mot öppning runt nollan på Wall StreetInför den amerikanska börsöppningen är S&P 500 terminen upp 0,05 procent medan Nasdaq 100 terminen har stigit 0,07 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Nasdaq

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsterminer, pekarmot , öppning, runt, nollan, Wall, Street
Dalarnas tidningar - 24 nov 16 kl. 14:10

En kringvandrande advetskalender med lucköppning runt om i byarna

En magisk upplevelse i vintermörkret och en annorlunda nedräkning till julen.
Från första december och varje dag fram till julaftonen ska det spridas julstämning med lucköppning runt om i byarna i Äppelbo..

DalaDemokraten - 24 nov 16 kl. 14:10

En kringvandrande advetskalender med lucköppning runt om i byarna

En magisk upplevelse i vintermörkret och en annorlunda nedräkning till julen.
Från första december och varje dag fram till julaftonen ska det spridas julstämning med lucköppning runt om i byarna i Äppelbo..

Affärsvärlden - 15 nov 12 kl. 08:53

Börsterminer pekar mot minus

Terminerna för de ledande europeiska handelsplatserna indikerar en öppning klart under noll på torsdagen..

Affärsvärlden - 28 jan 13 kl. 08:50

Börsterminer pekar uppåt

Terminerna för de ledande europeiska börserna indikerar en öppning något över nollstrecket på måndagen..

Affärsvärlden - 03 dec 12 kl. 08:46

Börsterminer pekar uppåt

Terminerna pekar något uppåt inför december månads börsstart, trots tecken på att de amerikanska budgetförhandlingarna går trögt och sedan någorlunda stabila kinesiska PMI-data inte lyckats lyfta landets börser..

Affärsvärlden - 05 feb 13 kl. 08:59

Öppning runt nollstrecket väntas

Terminerna för de ledande europeiska börserna pekar mot en öppning omkring nollstrecket på tisdagen efter måndagens svaga utveckling. På rapportfronten noterade Alfa Laval ett bättre utfall än Tele2 inför öppning..

DI - 24 aug 15 kl. 08:44

Börsterminer: Pekar mot rejäl nedgång

De europeiska terminerna pekar mot en rejäl nedgång inför börsöppningen i spåren av fallande kurser i New York i fredags och ett kraftigt ras i Asien på måndagen..

DI - 17 aug 16 kl. 15:16

USA-terminer: Indikerar öppning runt nollan

Terminerna för de ledande amerikanska indexen pekar på en börsöppning i regionerna kring nollstrecket. På rapportfronten lyckades inte detaljhandelsbolagen Target, Staples och Lowe's nå upp till förväntningarna..

DI - 23 sep 14 kl. 09:09

Börsen: Terminer skvallrar om öppning runt nollan

Stockholmsbörsen kan inleda tisdagens handel runt nollstrecket. Euro Stoxx 50-terminen handlades cirka 15 minuter före öppning till oförändrat..

Affärsvärlden - 24 jan 13 kl. 08:52

Öppning runt nollstrecket väntas på börsen

Terminerna för de större europeiska börserna indikerar en öppning nära nollstrecket på torsdagen. Under pågående väntas rapporter från SCA och Nokia..

Affärsvärlden - 15 feb 13 kl. 15:27

Öppning runt nollan väntas på Wall Street

Terminerna för de ledande amerikanska indexen noterades i stort oförändrade inför fredagens öppning..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Lista: Så har debutanterna gått

Under 2017 noterades hela 31 life science-bolag på de nordiska börserna, enligt en kartläggning från Industrifonden. Tillvaron på börsen har sedan dess varit av blandad karaktär för de olika bolagen. .

DI - 2 timmar sedan

Miljardinjektion i life science – investeringarna fördubblas

Den skandinaviska life science-sektorn lockar till sig kapital på rekordnivå. I fjol uppgick investeringarna till 19 miljarder kronor, dubbelt så mycket som under 2016..

DI - 2 timmar sedan

Ökad förlust för Alcoa

Aluminiumjätten Alcoa redovisar en ökad förlust för det fjärde kvartalet, bland annat orsakat av stängning och omstrukturering av flera anläggningar..

DI - 2 timmar sedan

USA:s råoljelager minskade

De amerikanska lagren av råolja minskade med 5,1 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 2 timmar sedan

Banken som höjer sparräntan

Lilla uppstickaren Svea Ekonomi höjer räntan på sitt sparkonto. Det är ett vårtecken för bankspararnas bottenfrusna sparräntor. Här är sparkontona med högst ränta.

DI - 3 timmar sedan

Dålig återvinning kostar 42 miljarder

Tre fjärdedelar av allt material som återvinns i Sverige bränns, läggs på soptipp eller förstörs så att det inte går att använda igen. Värden motsvarande 42 miljarder kronor går därmed förlorade varje år enligt en utredning av Återvinningsindustrierna.  .

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Fordonsjätte rasade på prognos

USA-börserna tog ny fart på onsdagen efter att entusiasm inför rapportperioden lyfte alla sektorer. Dow Jones Industrial Average steg 1,3 procent och stängde vid 26.116.

DI - 2 timmar sedan

SCB-chefen: "Statistiken en grundbult i demokratin"

När politiker och debattörer tar sats mot valet 2018 kommer den ekonomiska statistiken avgöra deras uttalanden om läget i ekonomin. Men kan man lita på siffrorna när allt fler tröttnar på att svara? Di tagit fyra statistikexperter på pulsen..

DI - 3 timmar sedan

Trump överväger ge Kina "stora böter"

Donald Trump sade på onsdagen att USA överväger stora "böter" som en del i en undersökning om misstänkt stöld av immateriella rättigheter. Det sade han i en intervju med Reuters där nationella ekonomiska rådgivaren Gary Cohn också närvarade..

DI - 3 timmar sedan

Snittspararen saftigt back i bitcoin

Svenska sparare var sena att hoppa på kryptotåget. Efter den senaste månadens kursras ligger genomsnittssparare hos Avanza 22 procent back på sin kryptoinvestering.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.