DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 12:25

DI - 14 dec 17 kl. 14:36

USA: Importpriser upp 0,7 procentDe amerikanska importpriserna steg 0,7 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 3,1 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Bureau, Labor Statistics, Bloomberg News

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Importpriserupp , 0,7procent
DI - 15 feb 11 kl. 14:38

USA: Importpriser steg i januari

De amerikanska importpriserna steg 1,5 procent i januari, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 5,3 procent..

DI - 15 aug 17 kl. 14:37

USA: Importpriser stiger

De amerikanska importpriserna steg 0,1 procent i juli, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 1,5 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 11 apr 13 kl. 15:06

Sjunkande importpriser i USA

Amerikanska importpriser minskade i mars, både jämfört med föregående månad och med samma månad året före..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA:s handelsunderskott växer

Underskottet i USA:s handelsbalans steg till 44,2 miljarder dollar i augusti, i linje med marknadens förväntningar. I juli låg underskottet på 42,5 miljarder dollar, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement. Exporten sjönk 1 procent i augusti, medan importen backade 0,1 procent.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lyft för USA:s importpriser

Importpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 15:14

Lyft för USA:s importpriser

Importpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington.

Affärsvärlden - 13 mar 14 kl. 13:42

Stigande importpriser i USA

Importpriserna i USA var upp med 0,9 procent i februari jämfört med månaden innan..

Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 14:45

Stigande importpriser i USA

Importpriserna i USA var upp med 0,6 procent i mars jämfört med månaden innan..

Affärsvärlden - 14 jan 15 kl. 14:40

Sjunkande importpriser i USA

Importpriserna i USA sjönk med 2,5 procent i december jämfört med månaden innan..

DI - 25 mar 11 kl. 08:05

Starka tyska importpriser

Tyska importpriser steg med 1,1 procent i februari, jämfört med månaden före.Jämfört med ett år tidigare steg priserna med 11,9 procent, enligt säsongsjusterad statistik från det federala statistikkontoret..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Kina lånar ut 2.000 miljarder till "nya sidenvägen"

Kinas utvecklingsbank kommer att ge lån på 250 miljarder dollar, motsvarande 2 000 miljarder kronor, till nya Sidenvägen.  .

DI - 45 minuter sedan

ECB kritiseras för bristande krisberedskap

Europeiska centralbankens organisation för krishantering av banker är i stort bra, men vissa brister finns. Dessa brister gäller riktlinjer för ECB-personal för dels bedömningar att ingripa tidigt och dels bedömningar när en bank går i konkurs eller håller på att gå i konkurs. Det sade EU:s revisionsrätt i en rapport som presenterades på tisdagen..

DI - 45 minuter sedan

Morgan Stanley: Riksbanken dröjer längre med räntehöjning

Inflationen stiger i Sverige och inflationstrycket är nu tillbaka. I närtid väntas dock inflationen sjunka tillbaka och Riksbanken kommer inte att börja höja reporäntan så tidigt reporäntebanan antyder. Det skriver Morgan Stanley i en analys av inflationen i Sverige och Norge..

DI - 45 minuter sedan

L vill lösa polisbrist med beredskapspoliser

Liberalerna tar fasta på försvarsberedningens förslag och vill återinföra den så kallade beredskapspolisen. Men L anser att denna polisstyrka också ska kunna användas i fredstid..

DI - 30 minuter sedan

EU-räd mot pappersföretag

EU-kommissionen bekräftade på tisdagen att man har genomfört en så kallad gryningsräd mot ett företag inom kraftpapper. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande. Vare sig företaget eller EU-landet namngavs..

DI - 15 minuter sedan

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

DI - 1 timme sedan

Bannons tur att grillas av utskott

President Donald Trumps omtvistade tidigare chefsstrateg Steve Bannon ska i dag frågas ut av representanthusets underrättelseutskott. Temat för frågestunden, som sker bakom stängda dörrar, är utredningen om rysk inblandning i USA:s presidentval 2016..

DI - 1 timme sedan

Brittiska producentpriser steg mer än väntat

Brittiska producentpriser steg 0,4 procent i december, jämfört med månaden före, enligt icke säsongsjusterad statistik. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg priserna 3,3 procent.  .

DI - 1 timme sedan

Lyft för brittiska huspriser

De brittiska huspriserna steg 5,1 procent i november jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar det brittiska statistikkontoret, ONS..

DI - 1 timme sedan

Storbritanniens inflation i linje med förväntan

Storbritanniens konsumentpriser steg 0,4 procent i december jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 3,0 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.