DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 17:33

DI - 14 dec 17 kl. 14:36

USA: Importpriser upp 0,7 procentDe amerikanska importpriserna steg 0,7 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 3,1 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Bureau, Labor Statistics, Bloomberg News

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Importpriserupp , 0,7procent
DI - 15 feb 11 kl. 14:38

USA: Importpriser steg i januari

De amerikanska importpriserna steg 1,5 procent i januari, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 5,3 procent..

DI - 15 aug 17 kl. 14:37

USA: Importpriser stiger

De amerikanska importpriserna steg 0,1 procent i juli, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 1,5 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..

DI - 16 feb 18 kl. 14:57

USA: Importpriser ökade mer än väntat

 De amerikanska importpriserna steg 1,0 procent i januari, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 3,6 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics..

Affärsvärlden - 11 apr 13 kl. 15:06

Sjunkande importpriser i USA

Amerikanska importpriser minskade i mars, både jämfört med föregående månad och med samma månad året före..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA:s handelsunderskott växer

Underskottet i USA:s handelsbalans steg till 44,2 miljarder dollar i augusti, i linje med marknadens förväntningar. I juli låg underskottet på 42,5 miljarder dollar, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement. Exporten sjönk 1 procent i augusti, medan importen backade 0,1 procent.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lyft för USA:s importpriser

Importpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 15:14

Lyft för USA:s importpriser

Importpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington.

Affärsvärlden - 13 mar 14 kl. 13:42

Stigande importpriser i USA

Importpriserna i USA var upp med 0,9 procent i februari jämfört med månaden innan..

Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 14:45

Stigande importpriser i USA

Importpriserna i USA var upp med 0,6 procent i mars jämfört med månaden innan..

Affärsvärlden - 14 jan 15 kl. 14:40

Sjunkande importpriser i USA

Importpriserna i USA sjönk med 2,5 procent i december jämfört med månaden innan..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Taurus gör miljonförlust

Forsknings- och utvecklingsbolaget Taurus Energy, listat på Spotlight, redovisar ett koncernresultat efter skatt på -1,5 miljoner kronor (-1,3) för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal som avslutades den sista maj 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Handeln nedåt på viktiga H&M-marknaden

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln sjönk med 1 procent under förra veckan, jämfört med motsvarande vecka året innan..

DI - 15 minuter sedan

Andreas Cervenka: Farlig personkult skördar nya offer bland investerarna

Hon beskrevs som nästa Steve Jobs och hennes företag Theranos värderades till 90 miljarder kronor. Men imperiet var byggt på lögner och i fredags åtalades Elizabeth Holmes för bedrägeri.  Skandalen väcker många frågor om kulturen i Silicon Valley.

DI - 45 minuter sedan

Disciplinärende mot Cassandra Oil

Nasdaq har beslutat att överlämna ett disciplinärende rörande kritik mot Cassandra Oils informationsgivning till Nasdaq Stockholms Disciplinnämnd..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Tesla klättrar uppåt

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina. .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Global oro tynger fortfarande

Risksentimentet tyngdes på måndagen av oro för ett globalt handelskrig och euron pressades inledningsvis av fortsatt oro kopplad till den tyska regeringskoalitionen..

DI - 1 timme sedan

Perssons bolag överväger att utöka storleken på riktade emissionen

Investmentbolaget Pegroco Invest överväger att utöka storleken på den planerade riktade nyemissionen av stamaktier till 275 miljoner kronor, jämfört med tidigare intervall på 150-200 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Finansjätten gör stor nedskärning

Finansjätten Axas fondenhet Axa Investment Managers drar ned med totalt 210 arbetstillfällen..

DI - 1 timme sedan

JC:s revisor slår ned på årsredovisningen

När klädkedjan JC:s årsredovisning till slut kommit in till Bolagsverket står det klart att revisorn inte är nöjd. Alls. I stället avstyrker revisorn att bolagsstämman fastställer årsredovisningen.

DI - 1 timme sedan

Nischer Properties får miljonstöd för studentbostäder

Fastighetsbolaget Nischer Properties har beviljats statligt investeringsstöd på 17,6 miljoner kronor av Länsstyrelsen i Värmland för byggnation av 128 studentbostäder vid Karlstad universitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.