DI > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:29

DI - 14 dec 17 kl. 14:36

USA: Importpriser upp 0,7 procentDe amerikanska importpriserna steg 0,7 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 3,1 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Bureau, Labor Statistics, Bloomberg News

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Importpriserupp , 0,7procent
DI - 15 feb 11 kl. 14:38

USA: Importpriser steg i januari

De amerikanska importpriserna steg 1,5 procent i januari, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 5,3 procent..

DI - 15 aug 17 kl. 14:37

USA: Importpriser stiger

De amerikanska importpriserna steg 0,1 procent i juli, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 1,5 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..

DI - 16 feb 18 kl. 14:57

USA: Importpriser ökade mer än väntat

 De amerikanska importpriserna steg 1,0 procent i januari, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 3,6 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics..

DN - 30 minuter sedan

Från Volvobilar till skyddsmakt för USA – så ser Sveriges relation till Nordkorea ut

I veckan landade Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho på svensk mark för ett möte med den svenska utrikesministern Margot Wallström, något som fått stor internationell uppmärksamhet. Sverige är det land i västvärlden med längst diplomatiska förbindelser med Nordkorea, och agerar skyddsmakt för flera länder, bland annat USA..

Affärsvärlden - 11 apr 13 kl. 15:06

Sjunkande importpriser i USA

Amerikanska importpriser minskade i mars, både jämfört med föregående månad och med samma månad året före..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA:s handelsunderskott växer

Underskottet i USA:s handelsbalans steg till 44,2 miljarder dollar i augusti, i linje med marknadens förväntningar. I juli låg underskottet på 42,5 miljarder dollar, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement. Exporten sjönk 1 procent i augusti, medan importen backade 0,1 procent.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lyft för USA:s importpriser

Importpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 15:14

Lyft för USA:s importpriser

Importpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington.

Affärsvärlden - 13 mar 14 kl. 13:42

Stigande importpriser i USA

Importpriserna i USA var upp med 0,9 procent i februari jämfört med månaden innan..

Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 14:45

Stigande importpriser i USA

Importpriserna i USA var upp med 0,6 procent i mars jämfört med månaden innan..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Carl Icahn har gått in i Newell Brands

Ägaraktivisten Carl Icahn har skaffat sig en ägarandel på 6,9 procent i detaljhandelskedjan Newell Brands, enligt en inlaga till myndigheten SEC som Bloomberg News tagit del av..

DI - 7 timmar sedan

EU sätter press på tech-jättarna: "De kommer att lyssna"

EU måste satsa mer pengar på att förebygga cyberbrott och ta i med hårdhandskarna om techjättarna inte tar större ansvar i kampen mot terrorpropaganda och hat på nätet. Det konstaterade Julian King, EU:s kommissionär med ansvar för säkerhetsfrågor, under en pressträff i Stockholm på fredagen..

DI - 9 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Historiskt löneskifte för kvinnor

LEDARE. Ny statstik från fackförbundet Saco visar att det nu finns två akademikeryrken av 34 granskade där kvinnor tjänar mer än män. .

DI - 8 timmar sedan

Stigande oljepris lyfte amerikansk energisektor

New York-börserna avslutade veckan med försiktigt stigande index. Den politiska osäkerheten, med personalturbulens i Vita Huset, kunde inte rå på den positiva börsen..

DI - 8 timmar sedan

EU:s nya regelverk gör svenska bolag nervösa

Nya EU-regler har gjort de svenska börsbolagen mer nervösa, och tvingar fram fler vinstvarningar. Det säger Björn Kristiansson, expert på bolagsstyrning. ”Det är nattsvart.

DI - 8 timmar sedan

Johan Wendel: Teknokraterna sitter i Bryssel och laborerar med experiment

Ingen har kunnat undgå att alltfler vinstvarningar kommit ut på udda tider. Den elaka tolkningen har varit att bolag velat dölja dåliga siffror och sopa dem under mattan. Men uppenbarligen ställer de nya EU-reglerna till det för de noterade bolagen.

DI - 9 timmar sedan

Nordax vd Carl Jacob Lundblad har sålt alla sina aktier

Carl Jacob Lundblad har sålt samtliga sina 567.688 aktier i Nordax, där han är vd. Försäljningen gjordes till kursen 60 kronor, enligt Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 9 timmar sedan

Här är svenska fakturan Nordkorea vill glömma

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho förlänger sitt Sverigebesök över helgen. Om mötena får någon påverkan på landets drygt 40-åriga miljardskuld till Sverige återstår att se. "Frågan är inte om vi kommer få tillbaka pengarna, utan när", säger Anna-Karin Jatko, generaldirektör på Exportkreditnämnden, till Di..

DI - 9 timmar sedan

Steve Jobs gamla jobbansökan såld

En fyra decennier gammal jobbansökan, en sida lång, har sålts på en amerikansk auktion för 174.000 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor. Personen som låg bakom ansökan: Apples grundare Steve Jobs..

DI - 9 timmar sedan

Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen

GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade ”walk-outs” från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.