DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 12:43

DI - 14 dec 17 kl. 14:29

Leif GW Persson: "Sitter kvar med sjusiffrigt belopp"Bio-Works Technologies klättrar i börsdebuten, men kriminologen Leif GW Persson sitter still i båten. "Jag har kvar hela mitt innehav. Det handlar om ett sjusiffrigt belopp", säger han till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
GW Persson, Works Technologies, Leif GW Persson, Di

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LeifGW , PerssonSitter , kvarmed , sjusiffrigt, belopp
ÖstersundsPosten - 15 feb 13 kl. 21:05

Leif Persson (S) gör politisk come back

Förre kommunalrådet i Östersund, Leif Persson (S), gör politisk come back. Han tar nu plats som ordinarie ledamot i landstingsfullmäktige..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 15:23

Bara Persson kvar i EM-singel

Gammal är äldst. Jörgen Persson är inte lika sliten som uttrycket. Den 45-årige hallänningen var den enda av svenskarna som överlevde tredje singelomgången i bordtennis-EM.

Nya Wermlands Tidningen - 26 feb 14 kl. 13:44

Leif Carlsson kvar som FBK-tränare

Leif Carlssons kontrakt går ut efter säsongen men mycket talar för att han fortsätter som FBK-tränare. – Vi har börjat prata om en förlängning. Det känns positivt och stabilt med Leif, säger FBK:s sportchef Håkan Loob..

Sydsvenskan - 14 apr 16 kl. 15:49

Persson kvar i Hammarby

Johan Persson har förlängt sitt kontrakt med Hammarby. Det nya avtalet sträcker sig över nästa säsong, uppger fotbollsklubben på sin hemsida."Vi är väldigt glada att vi har fått till den här förlängningen med Johan.

Länstidningen i Jämtland - 02 jan 18 kl. 10:00

Persson kvar i IFK Östersunds damlag – som riskerar att tappa Jonsson till Sundsvall

Kenth Persson stannar som huvudtränare för IFK Östersunds damlag. – Fjolåret var slitsamt, men nu har vi breddat ledarstaben och då kommer jag att fortsätta, menar Persson..

NT - 14 okt 11 kl. 15:20

Bara Persson kvar i EM-singel

Gammal är äldst. Jörgen Persson är inte lika sliten som uttrycket. Den 45-årige hallänningen var den enda av svenskarna som överlevde tredje singelomgången i bordtennis-EM..

DN - 14 okt 11 kl. 16:00

Bara Jörgen Persson kvar i EM-singel

Gammal är äldst. Jörgen Persson är inte lika sliten som uttrycket. Den 45-årige hallänningen var den enda av svenskarna som överlevde tredje singelomgången i bordtennis-EM..

Barometern - 17 dec 15 kl. 20:04

Persson kvar i svenska medietoppen

Johan Persson (S) är Sveriges näst mest omskrivna kommunalråd, enligt en undersökning i Dagens samhälle. Partikollega i Malmö placeras som etta..

UNT - 14 apr 16 kl. 15:47

Persson kvar i Hammarby

Johan Persson har förlängt sitt kontrakt med Hammarby..

YA - 14 apr 16 kl. 15:47

Persson kvar i Hammarby

Johan Persson har förlängt sitt kontrakt med Hammarby. Det nya avtalet sträcker sig över nästa säsong, uppger fotbollsklubben på sin hemsida. "Vi är väldigt glada att vi har fått till den här förlängningen med Johan.

Kristianstadsbladet - 14 apr 16 kl. 15:47

Persson kvar i Hammarby

Johan Persson har förlängt sitt kontrakt med Hammarby. Det nya avtalet sträcker sig över nästa säsong, uppger fotbollsklubben på sin hemsida. "Vi är väldigt glada att vi har fått till den här förlängningen med Johan.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Kina lånar ut 2.000 miljarder till "nya sidenvägen"

Kinas utvecklingsbank kommer att ge lån på 250 miljarder dollar, motsvarande 2 000 miljarder kronor, till nya Sidenvägen.  .

DI - 1 timme sedan

ECB kritiseras för bristande krisberedskap

Europeiska centralbankens organisation för krishantering av banker är i stort bra, men vissa brister finns. Dessa brister gäller riktlinjer för ECB-personal för dels bedömningar att ingripa tidigt och dels bedömningar när en bank går i konkurs eller håller på att gå i konkurs. Det sade EU:s revisionsrätt i en rapport som presenterades på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley: Riksbanken dröjer längre med räntehöjning

Inflationen stiger i Sverige och inflationstrycket är nu tillbaka. I närtid väntas dock inflationen sjunka tillbaka och Riksbanken kommer inte att börja höja reporäntan så tidigt reporäntebanan antyder. Det skriver Morgan Stanley i en analys av inflationen i Sverige och Norge..

DI - 1 timme sedan

L vill lösa polisbrist med beredskapspoliser

Liberalerna tar fasta på försvarsberedningens förslag och vill återinföra den så kallade beredskapspolisen. Men L anser att denna polisstyrka också ska kunna användas i fredstid..

DI - 45 minuter sedan

EU-räd mot pappersföretag

EU-kommissionen bekräftade på tisdagen att man har genomfört en så kallad gryningsräd mot ett företag inom kraftpapper. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande. Vare sig företaget eller EU-landet namngavs..

DI - 30 minuter sedan

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

DI - 2 timmar sedan

Bannons tur att grillas av utskott

President Donald Trumps omtvistade tidigare chefsstrateg Steve Bannon ska i dag frågas ut av representanthusets underrättelseutskott. Temat för frågestunden, som sker bakom stängda dörrar, är utredningen om rysk inblandning i USA:s presidentval 2016..

DI - 2 timmar sedan

Brittiska producentpriser steg mer än väntat

Brittiska producentpriser steg 0,4 procent i december, jämfört med månaden före, enligt icke säsongsjusterad statistik. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg priserna 3,3 procent.  .

DI - 2 timmar sedan

Lyft för brittiska huspriser

De brittiska huspriserna steg 5,1 procent i november jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar det brittiska statistikkontoret, ONS..

DI - 2 timmar sedan

Storbritanniens inflation i linje med förväntan

Storbritanniens konsumentpriser steg 0,4 procent i december jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 3,0 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.