DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 07:33

DI - 14 dec 17 kl. 14:29

Leif GW Persson: "Sitter kvar med sjusiffrigt belopp"Bio-Works Technologies klättrar i börsdebuten, men kriminologen Leif GW Persson sitter still i båten. "Jag har kvar hela mitt innehav. Det handlar om ett sjusiffrigt belopp", säger han till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
GW Persson, Works Technologies, Leif GW Persson, Di

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LeifGW , PerssonSitter , kvarmed , sjusiffrigt, belopp
ÖstersundsPosten - 15 feb 13 kl. 21:05

Leif Persson (S) gör politisk come back

Förre kommunalrådet i Östersund, Leif Persson (S), gör politisk come back. Han tar nu plats som ordinarie ledamot i landstingsfullmäktige..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 15:23

Bara Persson kvar i EM-singel

Gammal är äldst. Jörgen Persson är inte lika sliten som uttrycket. Den 45-årige hallänningen var den enda av svenskarna som överlevde tredje singelomgången i bordtennis-EM.

Nya Wermlands Tidningen - 26 feb 14 kl. 13:44

Leif Carlsson kvar som FBK-tränare

Leif Carlssons kontrakt går ut efter säsongen men mycket talar för att han fortsätter som FBK-tränare. – Vi har börjat prata om en förlängning. Det känns positivt och stabilt med Leif, säger FBK:s sportchef Håkan Loob..

SmålandsPosten - 18 maj 18 kl. 17:43

Joel Persson kvar i Lakers ett år till

Joel Persson i Växjö Lakers har skrivit kontrakt med NHL-klubben Edmonton Oilers, men den gyllene backen kommer att spela kvar i SHL och Lakers även kommande säsong..

Sydsvenskan - 14 apr 16 kl. 15:49

Persson kvar i Hammarby

Johan Persson har förlängt sitt kontrakt med Hammarby. Det nya avtalet sträcker sig över nästa säsong, uppger fotbollsklubben på sin hemsida."Vi är väldigt glada att vi har fått till den här förlängningen med Johan.

Länstidningen i Jämtland - 02 jan 18 kl. 10:00

Persson kvar i IFK Östersunds damlag – som riskerar att tappa Jonsson till Sundsvall

Kenth Persson stannar som huvudtränare för IFK Östersunds damlag. – Fjolåret var slitsamt, men nu har vi breddat ledarstaben och då kommer jag att fortsätta, menar Persson..

NT - 14 okt 11 kl. 15:20

Bara Persson kvar i EM-singel

Gammal är äldst. Jörgen Persson är inte lika sliten som uttrycket. Den 45-årige hallänningen var den enda av svenskarna som överlevde tredje singelomgången i bordtennis-EM..

DN - 14 okt 11 kl. 16:00

Bara Jörgen Persson kvar i EM-singel

Gammal är äldst. Jörgen Persson är inte lika sliten som uttrycket. Den 45-årige hallänningen var den enda av svenskarna som överlevde tredje singelomgången i bordtennis-EM..

Barometern - 17 dec 15 kl. 20:04

Persson kvar i svenska medietoppen

Johan Persson (S) är Sveriges näst mest omskrivna kommunalråd, enligt en undersökning i Dagens samhälle. Partikollega i Malmö placeras som etta..

UNT - 14 apr 16 kl. 15:47

Persson kvar i Hammarby

Johan Persson har förlängt sitt kontrakt med Hammarby..

YA - 14 apr 16 kl. 15:47

Persson kvar i Hammarby

Johan Persson har förlängt sitt kontrakt med Hammarby. Det nya avtalet sträcker sig över nästa säsong, uppger fotbollsklubben på sin hemsida. "Vi är väldigt glada att vi har fått till den här förlängningen med Johan.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Efter vd:ns tillväxtplaner: Telenor höjer årets vinstprognos

Den norska teleoperatören Telenor, som leds av Sigve Brekke, höjer sin prognos för helåret 2018 om en organisk tillväxt i ebitda-resultatet till 3-4 procent, från 2-3 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Norsk Hydros resultat klart lägre än väntat

Det norska aluminiumbolaget Norsk Hydro redovisar ett rörelseresultat på 2.057 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2018 – 16 procent lägre än väntat..

DI - 15 minuter sedan

Högre vinst för Kungsleden, "stark marknad för kommersiella lokaler"

Fastighetsbolaget Kungsledens hyresintäkter uppgick till 592 miljoner kronor i det tredje kvartalet (571)..

DI - 15 minuter sedan

Starkt resultat från Telenor

Den norska teleoperatören Telenor redovisar ett underliggande ebitda-resultat, före engångsposter, på 12.373 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2018, framgår det av delårsrapporten..

DI - 15 minuter sedan

Aker Solutions upprepar årets vinstprognos

Det norska oljeservicebolaget Aker Solutions upprepar sina prognoser för helåret 2018. Bolaget räknar fortfarande med att intäkterna 2018 ökar med nära 10 procent 2018 jämfört med 2017..

DI - 15 minuter sedan

Tietos kvartal helt i linje med förväntningarna

IT-konsulten Tieto redovisar ett justerat rörelseresultat på 41,6 miljoner euro, exklusive engångsposter, för det tredje kvartalet 2018. .

DI - 30 minuter sedan

Deutsche Bank tappar intäkter, men "på väg mot lönsamhet"

Tyska storbanken Deutsche Bank minskade intäkterna med 9 procent i tredje kvartalet, till 6,2 miljarder euro. Det var också lägre än förväntningarna på 6,34 miljarder euro enligt Bloombergs sammanställning..

DI - 30 minuter sedan

Axfood storsatsar automation – investerar 400-600 miljoner om året

Dagligvarubjässen Axfood storsatsar på ett högautomatiserat lager i Stockholm. Under de kommande fyra åren kommer bolaget uppskattningsvis investeras 400-600 miljoner kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Följ onsdagens rapporter

Di TV sänder en intensiv rapportmorgon, börsöppning och räntebeskedet. Programledare Jesper Norberg synar rapporterna från bland annat Nordea och SHB. .

DI - 45 minuter sedan

Unika kulturföremål under klubban

På onsdagen förväntas sagolika utrop på en välgörenhetsauktion till förmån för barn och unga. Det är Kungliga Operan som auktionerar ut unika dräkter och rekvisita i samarbete med söksajten Barnebys och Stockholms Auktionsverk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.