DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 02:51

DI - 14 dec 17 kl. 09:42

SAS utser ny finanschefSAS har utsett Torbjørn Wist till ny finanschef efter Göran Jansson, som kommer att ha det övergripande ansvaret för koncernstrategi, SAS Growth, SAS flygplansflotta och Strategic sourcing. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS, Torbjørn Wist, Göran Jansson, SAS Growth, Strategic

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, utserny , finanschef
DI - 18 jan 18 kl. 08:57

Danmarks finansminister: Naturligt med dansk ordförande i SAS

Det skulle vara lämpligt om SAS utser en dansk till ordförandeposten enligt den danska finansministern Kristian Jensen efter att både de svenska och norska regeringarna signalerat att de vill minska sina ägarandelar i flygbolaget. Det rapporterar Børsen.dk..

DI - 09 dec 15 kl. 14:34

Nordea utser ny finanschef

Nordea utser Heikki Ilkka till ny finanschef för koncernen. Han tillträder den 1 januari 2016..

DI - 17 sep 13 kl. 14:16

Stora Enso utser ny finanschef

Stora Enso har utsett Seppo Parvi till ny finanschef för koncernen, med tillträde senast under första kvartalet 2014. För närvarande är Parvi finanschef och Executive Vice President för affärsområdet Food and Medical inom Ahlstrom-koncernen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 24 okt 18 kl. 08:37

Orexo utser ny finanschef från amerikanskt dotterbolag

Orexo har utsett Joseph DeFeo till ny finanschef från 1 november 2018. Han efterträder Henrik Juuel som blir ny finanschef på det danska bolaget Bavarian Nordic..

BT - 08 maj 14 kl. 12:06

SAS rasar efter sänkt prognos

Fler människor i planen, men svårare att tjäna pengar. SAS sänker prognosen trots en aprilmånad som flygbolaget är väldigt nöjt med. Aktien störtdök.

Affärsvärlden - 25 feb 11 kl. 08:26

Han blir ny finanschef på SAS

Den 1 mars i år får flygbolaget SAS en ny finanschef..

SvD - 08 maj 14 kl. 11:26

SAS finanschef ser nya besparingar

Det är framför allt på Europalinjerna som konkurrensen varit hård under kvartalet. Det uppger flygbolaget SAS finanschef Göran Jansson när han kommenterar bolagets varning för ett sämre resultat än väntat under året..

SvD - 08 maj 14 kl. 11:26

SAS finanschef ser nya besparingar

Det är framför allt på Europalinjerna som konkurrensen varit hård under kvartalet. Det uppger flygbolaget SAS finanschef Göran Jansson när han kommenterar bolagets varning för ett sämre resultat än väntat under året..

Realtid - 14 dec 17 kl. 10:27

Ny finanschef i SAS

SAS har utsett norrmannen Torbjørn Wist till ny finanschef efter Göran Jansson, som går till en ny roll i koncernledningen..

VA - 25 feb 11 kl. 08:57

Göran Jansson ny finanschef

25 februari Göran Jansson har utsetts till finanschef, CFO, för SAS med tillträde den 1 mars. Han efterträder Mats Lönnqvist som fortsätter fram till den 1 april för att säkerställa överlämningen till sin efterträdare. Göran Jansson har tidigare bland annat varit finanschef för Assa Abloy i närmare tio år.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Nordkoreafond lockar sparare att investera i återförening

SEOUL. Kan Nordkorea bli en ny tillväxtraket likt Kina eller Vietnam?  Lee Gun-min, som nyligen lanserat en Nordkoreafond, tror att tajmningen för att investera i norr är perfekt..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: Amazon bygger en hemmarobot i smyg

Omfattande anställningar av teknisk personal har återigen väckt liv i spekulationerna om att Amazon planerar att utveckla en robot för hemmabruk. .

DI - 5 timmar sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12.600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson..

DI - 6 timmar sedan

Gallerigrundaren: ”Ett bra fotografi ska ge energi”

6 frågor till... Nette Johansson, grundare av The Photo Gallery som firar 5-årsjubileum med en pop-up-utställning i Göteborg..

DI - 6 timmar sedan

Spänn fast dig – nu väntar tvära börskast

Ökade kurssvängningar, brexitfrossa, oljeprisras och bleka kapitalmarknadsdagar. Börsveckan som gick bjöd på mestadels dåliga nyheter och det är upplagt för fortsatt stora kast den närmaste tiden..

DI - 6 timmar sedan

Dubbel matglädje när Portal växer

Håller Portal i Stockholm, som utsågs till Årets affärskrog av Di Weekend för två år sedan, stilen? Svaret är ett rungande ja. Med en nyinvigd bardel är nu njutningen ännu större.

DI - 7 timmar sedan

FI:s regler låser in bolånekunder

DEBATT. Det skärpta amorteringskravet infördes av Finansinspektionen i mars 2018. Antalet månatliga bolåneansökningar hos oss, där kunder vill byta bolånebank från annan bank till SBAB, har minskat väsentligt under 2018 jämfört med 2017, skriver Klas Danielsson, vd för SBAB..

DI - 7 timmar sedan

Danska succéförfattaren avslöjar meningen med livet

I hans romaner tänjs fiction, etik, konst och vardagsrealism i ett sällsamt gränsland. Nu kommer den danske succéförfattaren Kaspar Colling Nielsen ut på svenska för första gången..

DI - 8 timmar sedan

Stora Enso använder AI till juridiken

Sedan ett halvår använder Stora Enso artificiell intelligens för att upptäcka risker i kontrakt. ”Ambitionen är att frigöra tid för våra jurister”, säger Christian Swartling, jurist på det börsnoterade skogsbolaget..

DI - 8 timmar sedan

Pensionsvåg ger jackpott för SAS – men pilotbrist hotar

Rekordstora pensionsavgångar bland piloter ger SAS möjlighet till stora besparingar då nyanställda får mindre än hälften i lön. Samtidigt väntar en dragkamp med konkurrenterna när världen står inför en pilotbrist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.