Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 23 September, 10:51

Dagens PS - 14 dec 17 kl. 07:11

Affärsvärlden: Här ska du köpa och sälja aktierTidningen ser köpvärd duo och ett säljcase. Affärsvärlden rekommenderar köp av Lindab och Dedicare i den senaste utgåvan. Tidningen sänker sin rekommendation för Hexagon till avvakta och rekommenderar sälj för Addtech. Pressade ventilationsbolaget Lindab erbjuder en av börsens mer attraktiva kalkyler. Köpläge för långsiktiga, bedömer tidningen som ser en uppvärderingspotential på omkring 50 procent på två-tre års sikt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Lindab, Dedicare, Hexagon, Addtech, Ola Rollén, Affärsvärlden, Öhlin, Nyhetsbyrån Finwire The, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AffärsvärldenHär ska du , köpaoch , sälja, aktier
DI - 08 jun 17 kl. 15:00

Affärsvärlden: Dags att sälja sina Swedbank-aktier

Affärsvärlden rekommenderar köp i stålhandlaren BE Group och vårdbemannaren NGS medan Swedbank däremot ges en säljrekommendation och Alfa Laval anses vara fullvärderad..

Affärsvärlden - 26 mar 14 kl. 08:43

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

Affärsvärlden utfärdar rekommendationen köp på tre aktier i senaste tidningen..

Affärsvärlden - 05 nov 14 kl. 07:39

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra aktieråd: tre köp och ett papper att avvakta med..

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 08:49

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

I veckans nummer lämnar Affärsvärlden fyra aktieråd, varav tre köprekommendationer..

Affärsvärlden - 23 jan 13 kl. 09:47

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

En köpvärd trio och en aktie som bör säljas. Det är aktietipsen i senaste numret av Affärsvärlden..

Affärsvärlden - 06 feb 13 kl. 08:59

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste nummret ger Affärsvärlden två köprekommendationer. Dessutom görs en sektoranalys av skogsbranschen och alternativ el..

Affärsvärlden - 10 apr 13 kl. 07:13

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra rekommendationer, varav två köptips..

Affärsvärlden - 17 apr 13 kl. 07:15

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra rekommendationer, varav två köptips och två råd att avvakta..

Affärsvärlden - 08 maj 13 kl. 07:19

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra rekommendationer, varav två köpråd..

Affärsvärlden - 15 maj 13 kl. 08:20

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

Affärsvärlden lämnar tre köpråd i veckans nummer..

Affärsvärlden - 12 jun 13 kl. 07:48

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

Affärsvärlden ger fyra rekommendationer i veckans nummer: En säljrekommendation, ett råd att avvakta samt två köptips..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - Igår: 06:00

”Jag blir förbannad över hyckleriet”

Douglas Roos har varit en stjärna i svenskt näringsliv under lång tid och alltid satt en ära i att hålla högt i tak och gå sina egna vägar.   Han är konkret. Pratar tydligt och enkelt.

Dagens PS - I förrgår: 10:43

Då faller skynket för ny Nokia-smartphone

HMD Global som säljer mobiltelefoner under Nokias varumärke har skickat ut en inbjudan om en presentation den 4 oktober. Det rapporterar CNet. I inbjudan framgår det tydligt att eventet kommer att avse det ”senaste tillskottet till Nokias familj av smartphones”.

Dagens PS - Igår: 11:17

Börsrookie rusade med 59 procent

Biljett- och eventbolaget Eventbrite rusade med 59 procent under första handelsdagen på torsdagen. Aktien stängde på 36,50 dollar efter att ha satt teckningskursen till 23 dollar, vilket var i toppen av det reviderade intervallet på 21-23 dollar per aktie. I samband med noteringen har Eventbrite fått in 230 miljoner dollar, pengar man avser att använda för att dra ned på skulder och andra företagsändamål.

Dagens PS - I förrgår: 09:33

AFV: Vänta in läget – då ska du slå till

Programvarubolaget Vitec Software har en förhållandevis hög värdering vilket mynnar ut i en rekommendation att avvakta aktien. Det skriver Affärsvärlden Analys+ på fredagen. Vitec har under lång tid haft som strategi att förvärva bolag vilket varit framgångsrikt.

Dagens PS - I förrgår: 10:32

Tips: Så stor bör sparbufferten vara

Spana in expertens rekommendation på vad som är rimligt att ha undanstoppat om olyckan är framme. Nicklas Andersson, som beskrivs som en sparguru av Dagens Industri, inser att det där med storleken på sparbuffert varierar från person till person. Men en realistisk summa som åtminstone är värd att sikta på är 50.

Dagens PS - I förrgår: 08:34

Så mycket tjänar musikerna på streaming

Musikströmningstjänsterna blir en allt viktigare del för musikindustrin och nu svarar segmentet för 75 procent av samtliga intäkter för branschen, i alla fall i USA. Det rapporterar The Verge som hänvisar till en rapport från Recording Industry Association of America. På andra plats kommer digitala nedladdningar, vilket svarar för 12 procent av branschen.

Dagens PS - I förrgår: 09:00

Ledarkollen: En marknad i förändring

Dagens ledarkoll handlar om en marknad i förändring, om det politiska kaoset och att media hotas av SD, enligt Aftonbladet. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Kaoset Det mesta just nu handlar om läget i svensk politik.

Dagens PS - I förrgår: 08:53

Supertipset: Köp aktier som trendar

Här är hela listan på just sådana aktier. Dags att tanka portföljen eller ta hem vinsten? Dagens Industri har sammanställt vilka aktier i år som går starkast, men också sämst, på Stockholmsbörsen.

Dagens PS - I förrgår: 06:31

21 september: Det här händer i dag

Håll dig uppdaterad om vad som händer på affärsfronten med hjälp av Dagens PS business-almanacka. Börs Rapporter 08:30 Scandidos Stämmor 08:00 Xintela (extra), 10:00 Ivisys (extra), 13:00 Com Hem (extra), 13:00 Tele2 (extra), 14:00 Evendo (extra), 17:00 Topright Nordic (extra) Utländska stämmor Golden Ocean Group Utländska investerarmöte Tomra kapitalmarknadsdag Handlas exklusive utdelning Castellum (utd 2,65 kr) Makro 01:30 Japan KPI 02:30 Japan PMI industri preliminär 06:30 Nederländerna BNP definitiv 08:00 Danmark arbetslöshet 08:00 Nederländerna husprisindex 08:45 Frankrike BNP reviderad 09:00 Spanien industriorder 09:15 Frankrike PMI industri preliminär 09:15 Frankrike PMI tjänstesektorn preliminär 09:30 Tyskland PMI tjänstesektorn

Dagens PS - I förrgår: 07:26

Di: Risk att Alliansen spricker – Björklund orsaken

Alliansen har svårt att enas efter att Socialdemokraterna avvisat möjligheterna att agera som ett stödparti. Enligt källor till Dagens industri riskerar nu det borgerliga samarbetet att falla sönder på att framförallt Liberalerna har svårast att acceptera ett potentiellt regerande med stöd av Sverigedemokraterna. Liberalernas partiledare Jan Björklund har tydligt sagt att det är uteslutet att alliansen tar aktivt stöd av SD.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.