Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 02:54

Dagens PS - 14 dec 17 kl. 07:11

Affärsvärlden: Här ska du köpa och sälja aktierTidningen ser köpvärd duo och ett säljcase. Affärsvärlden rekommenderar köp av Lindab och Dedicare i den senaste utgåvan. Tidningen sänker sin rekommendation för Hexagon till avvakta och rekommenderar sälj för Addtech. Pressade ventilationsbolaget Lindab erbjuder en av börsens mer attraktiva kalkyler. Köpläge för långsiktiga, bedömer tidningen som ser en uppvärderingspotential på omkring 50 procent på två-tre års sikt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Lindab, Dedicare, Hexagon, Addtech, Ola Rollén, Affärsvärlden, Öhlin, Nyhetsbyrån Finwire The, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AffärsvärldenHär ska du , köpaoch , sälja, aktier
DI - 08 jun 17 kl. 15:00

Affärsvärlden: Dags att sälja sina Swedbank-aktier

Affärsvärlden rekommenderar köp i stålhandlaren BE Group och vårdbemannaren NGS medan Swedbank däremot ges en säljrekommendation och Alfa Laval anses vara fullvärderad..

Affärsvärlden - 26 mar 14 kl. 08:43

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

Affärsvärlden utfärdar rekommendationen köp på tre aktier i senaste tidningen..

Affärsvärlden - 05 nov 14 kl. 07:39

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra aktieråd: tre köp och ett papper att avvakta med..

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 08:49

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

I veckans nummer lämnar Affärsvärlden fyra aktieråd, varav tre köprekommendationer..

Affärsvärlden - 23 jan 13 kl. 09:47

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

En köpvärd trio och en aktie som bör säljas. Det är aktietipsen i senaste numret av Affärsvärlden..

Affärsvärlden - 06 feb 13 kl. 08:59

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste nummret ger Affärsvärlden två köprekommendationer. Dessutom görs en sektoranalys av skogsbranschen och alternativ el..

Affärsvärlden - 10 apr 13 kl. 07:13

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra rekommendationer, varav två köptips..

Affärsvärlden - 17 apr 13 kl. 07:15

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra rekommendationer, varav två köptips och två råd att avvakta..

Affärsvärlden - 08 maj 13 kl. 07:19

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra rekommendationer, varav två köpråd..

Affärsvärlden - 15 maj 13 kl. 08:20

Affärsvärlden: Tre köpvärda aktier

Affärsvärlden lämnar tre köpråd i veckans nummer..

Affärsvärlden - 12 jun 13 kl. 07:48

Affärsvärlden: Två köpvärda aktier

Affärsvärlden ger fyra rekommendationer i veckans nummer: En säljrekommendation, ett råd att avvakta samt två köptips..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 12 timmar sedan

Ikea skjuter på varuhus-beslut

Ikea har fortfarande inte fattat beslut om huruvida man ska expandera med fyra varuhus i Norge. Bolaget uppgav i somras att läget inom den norska detaljhandeln var tuff och att ett beslut om expansion skulle komma senare under året. Men nu uppger Ikea att man behöver mer betänketid och exakt när beslutet ska fattas är oklart, rapporterar E24.

Dagens PS - 12 timmar sedan

AFV: Snart är det skördetid i aktien

Norska Gaming Innovation Group har avklarat sin stora investeringsperiod och skördetiden stundar framöver, skriver Affärsvärldens tjänst Analys+ på tisdagen. Rekommendationen blir att köpa aktien. ”GIG är ett diversifierat alternativ i gamblingsektorn med en förstklassig position mot USA-marknaden och en diger produktportfölj.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Spara till drömresan med bästa räntan

Låt pengarna ruva på ett sparkonto med högsta räntan på marknaden medan du planerar för äventyret. Allra bäst ränta på sparkapitalet får du genom att ha dina pengar på ett sparkonto under ett visst antal år. Här kan du få upp till 10 procents ränta på sparkontot för att spara ihop till drömresan.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Småföretag hjältar – men inte hos storbanker

Flera undersökningar visar att små och medelstora företag är Sveriges tillväxtmotor. Trots det nekas många lån av banken. Särskilt snabbväxande företag eller entreprenörer som är i uppstartsfasen stöter ofta på motstånd i sina försök att få extern finansiering till verksamheten.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Telia åker på 107 Mkr i skattesmäll

Teleoperatören Telia ska betala 107 miljoner kronor i privatkopieringsersättning, så kallad kassettskatt. Det meddelar Södertorns tingsrätt, skriver Di Digital. Telia ska betala 3 kronor per gigabyte för de iPhone-enheter som sålts mellan 2009 och 2016.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Höja din pension – så här lätt är det

Du kan inte ana hur enkelt det är få mer pengar att röra sig med på ålderns höst. Här är tricket. Det handlar om du ska ha återbetalningsskydd eller inte.

Dagens PS - 14 dec 18 kl. 11:54

Youtube städade bort 58 miljoner klipp

Youtube rensade mer än 58 miljoner videos och 224 miljoner kommentarer under det tredje kvartalet för överträdelser av tjänstens policy. Det mesta som plockades bort sades vara spam. Av de cirka 1,67 miljoner kanaler som Youtube blockerade fanns det 50,2 miljoner videos på dessa.

Dagens PS - 17 timmar sedan

SEB: H&M måste stänga 200 butiker

Klädjätten H&M väntas guida för 180 nya butiker netto under 2019, vilket skulle vara en nedtrappning sett till den historiska tillväxten. Det skriver SEB i en analys. ”Inditex stängde butiker netto på årsbasis enligt den senaste kvartalsrapporten och vi tror att H&M kommer att guida för 180 nya butiker netto under nästa räkenskapsår”, skriver banken och fortsätter: ”Samtidigt som detta ligger långt från den historiska tillväxten tyder vår utvärdering på att H&M ska stänga 4 procent, eller 200 butiker netto, av sina 4 968 butiker – allt annat lika – för att kunna återhämta sig till sina femåriga försäljningseffektivitetsnivåer mätt i jämförbar försäljning.

Dagens PS - 16 timmar sedan

FI välkomnar JO-utredning

I ett pressmeddelande upprepar Finansinspektionen att myndigheten inte manipulerat allmänna handlingar ”Påståenden att Finansinspektionen (FI) skulle ha manipulerat allmänna handlingar om penningtvättsärenden som Svenska Dagbladet begärt ut stämmer inte. En intern rättslig utredning som FI i dag publicerar visar att handlingarna och utlämningen hanterats på ett korrekt sätt. FI:s styrelse har på ett extrainsatt möte informerats om ärendet och dess hantering”, säger  säger FI:s generaldirektör Erik Thedéen och välkomnar en granskning från Justitieombudsmannen.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Ledarkollen: Nu kan tiggarna förbjudas

Dagens ledarkoll handlar om demokratin, om Storbritannien, om tiggeriförbudet och om Älmhult och Ikea. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Hotet mot demokratin GP skriver om hotet mot demokratin: ”Den skarpaste kritiken mot demokratin har alltid kommit från dem som menar att de ”upplysta” ska styra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.