DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 12:58

DI - 14 dec 17 kl. 08:30

ChromoGenics dynamiska glas ConverLight® skyddar universitetsbiblioteket från sol - även när det blåser hårda göteborgsvindarAkademiska Hus använder ChromoGenics AB (publ) dynamiska glas ConverLight® för att förse Göteborgs universitetsbibliotek med en tillförlitlig energi- och kostnadseffektiv solskyddslösning. ConverLight® dynamiska glas förbättrar sedan 2016 bibliotekets inomhusklimat och energieffektivitet även när det blåser hårt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ConverLight, Hus, ChromoGenics AB, Göteborgs

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ChromoGenics, dynamiska, glas, ConverLight®, skyddar, universitetsbiblioteketfrån , sol, även, när det blåser hårda göteborgsvindar
DI - 15 feb 18 kl. 08:30

Båstad-Gruppen expanderar, väljer ChromoGenics dynamiska glas ConverLight® när anläggningen i Ängelholm byggs ut

ChromoGenics AB (publ) har fått en order att leverera cirka 20m2 ConverLight® dynamiska glas till Båstad-Gruppen i Ängelholm när bolaget nu bygger ut kontoret. Peab Byggservice AB har utsetts till byggentreprenör för projektet..

DI - 27 feb 18 kl. 08:30

ChromoGenics dynamiska glas ConverLight® presenteras på världsledande branschmässa i Stuttgart, Tyskland

Under fem dagar med start idag presenterar ChromoGenics sin världsunika teknologi ConverLight® för viktiga branschföreträdare och beslutsfattare. Det sker genom deltagande på världens ledande mässa för solskyddslösningar, R+T mässan i Stuttgart..

DI - 16 okt 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order om 1,3 MSEK att leverera ConverLight dynamiska glas till Ticon Eiendom AS i Norge

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Ticon Eiendom AS, ett ledande bolag inom fastighetsutveckling i Drammenregionen i Norge, att leverera ConverLight dynamiska glas till en butiks- och entréfasad i Drammens centrum..

DI - 24 okt 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order om 200 TSEK att leverera ConverLight dynamiska glas till Vasakronan i Göteborg

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Ferm och Persson att leverera ConverLight dynamiska glas till ett kontor i fastigheten Nordstan i centrala Göteborg..

DI - 31 okt 18 kl. 14:30

ChromoGenics får order om 2,7 MSEK att leverera ConverLight dynamiska glas till skola i Göteborg

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med fönstertillverkaren LEIAB att leverera cirka 520 kvm ConverLight dynamiska glas till Svartedalsskolan som ägs av Lokalförvaltningen Göteborgs stad..

DI - 27 sep 18 kl. 08:30

ChromoGenics får ännu en order från Saldeen Real Estate att leverera ConverLight dynamiska glas till ett värde om cirka 1,4 MSEK

ChromoGenics AB (publ) har tecknat ännu ett avtal med fastighetsbolaget Saldeen Real Estate AB för leverans av cirka 230 kvm dynamiska glas till ytterligare en kontorsfastighet i Uppsala under fjärde kvartalet 2018. Utvärderingen av projekten som levererats tidigare visar på ökad inomhuskomfort, vilket har resulterat i ännu en order..

DI - 28 feb 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order för leverans av ConverLight® dynamiska glas till IHUS

ChromoGenics AB (publ) har blivit utvald att leverera ca 80 kvm dynamiska takglas till IHUS. Ordern är ett så kallat retro-fit projekt där befintliga glas uppgraderas till ConverLight® för att förbättra energieffektivitet och inomhuskomfort på ett hållbart sätt..

DI - 10 apr 18 kl. 08:30

ChromoGenics presenterar ConverLight® dynamiska glas på Nordbygg 2018

ChromoGenics AB (publ) presenterar sin unika teknik ConverLight® till intressenter och medlemmar av bygg- och fastighetsbranschen på branschmässan Nordbygg 2018 i Stockholm, 10-13 april..

DI - 23 aug 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order på cirka 220 kvm ConverLight® dynamiska glas till Åke Sundvall

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Åke Sundvall Byggnads AB att leverera ConverLight® till projektet Knäckepilen i Uppsala..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Theresa May väntas få viss brexithjälp från EU-toppmötet

EU-toppmötet väntas på torsdagskvällen göra ett uttalande för att försöka underlätta för det brittiska parlamentet att godkänna brexitavtalet..

DI - 30 minuter sedan

Ikeas nya storsatsning: Högteknologisk sallad

Ikea vill bli självförsörjande på sallad och planerar en global storsatsning på högteknologisk odling i containrar. Det är det senaste greppet när heminredningskoncernen vill ta ledartröjan i kampen mot klimathotet och för ökad hållbarhet..

DI - 15 minuter sedan

Starbreeze-chef ändrar uppgifter om insynsköp

Starbreeze avgående finanschef har ändrat informationen i insynsregistret om sina brottsmisstänkta aktieförsäljningar i november. Nu uppger han att han även sålde aktier den 16 november, dagen efter han skrevs in i spelbolagets loggbok för insiderinformation..

DI - 30 minuter sedan

Oljepriset vänder ned efter IEA-rapport

Oljan vänder nedåt vid lunchtid med spotpriset på Brent ned 0,3 procent till några drygt 60 dollar per fat. Den amerikanska WTI-oljan handlas samtidigt ned 0,6 procent till 50,90 dollar per fat..

DI - 30 minuter sedan

Kluven svensk inställning till eurobudgeten – skulle få lägre avgift

Sveriges EU-avgift skulle sänkas om en eurobudget skapades inom EU-budgeten..

DI - 45 minuter sedan

Sweco: Den stora världsomställningen pågår nu

Sweco och Stora Enso hör till de bolag, investerare och städer som på torsdagen krävde högre klimatambitioner från EU.  ”Det har kommit till ett läge där vi måste stå upp för våra värderingar”, säger Swecos hållbarhetschef Andreas Gyllenhammar. .

DI - 1 timme sedan

Icas vd säger sig inte frukta Amazon

Icas vd är inte orolig för om Amazon går in i Sverige, säger han på kapitalmarknadsdagen – en dag efter att e-handelsjättens molntjänstbolag invigde sina nya serverhallar i Mälardalen..

DI - 1 timme sedan

Ingen parlamentsomröstning om brexit innan jul

Det finns inga planer på att låta det brittiska parlamentet rösta om brexitavtalet med EU innan jul. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till ett schema som underhusets ledare, Andrea Leadsom, presenterat..

DI - 1 timme sedan

Sänkta prognoser för tyska ekonomin

Ifo-institutet skriver ned tillväxtprognoserna för Tyskland och hänvisar bland annat till den svaga utvecklingen för bilindustrin. Samtidigt anser Tysklands finansdepartement att ekonomin fortfarande är inne i en expansiv fas..

DI - 1 timme sedan

Quartiers Properties offentliggör målsättningar för respektive fastighetsprojekt och publicerar investerarpresentation

Styrelsen i Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers” eller ”Bolaget”) har beslutat om målsättningar för respektive fastighetsprojekt. Samtidigt publicerar Quartiers en investerarpresentation som Bolaget avser att använda vid investerarträffar i framförallt Madrid. I presentationen framgår att styrelse och verkställande direktör bedömer att den befintliga fastighetsportföljen kan skapa ytterligare aktieägarvärde utöver nuvarande substansvärde om cirka 67,4 MEUR..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.