Expressen > Nyheter

Monday, 23 April, 11:52

Liknande nyheter

Taggar: Lägsta, pensionsåldern, höjstill 64 , år
Dagens PS - 14 dec 17 kl. 07:55

Lägsta pensionsåldern höjs till 64 år

Blocköverskridande överenskommelse tvingar dig att jobba längre. En blocköverskridande överenskommelse är nu på plats gällande det svenska pensionssystemet, något som ska säkra långsiktigt höjda, hållbara och trygga pensioner. Det uppger regeringen i ett pressmeddelande på torsdagen.

BT - 14 dec 17 kl. 07:32

BESKEDET: Lägsta pensionsåldern höjs

Den lägsta pensionsåldern höjs till 64 år – och rätten att stanna kvar på arbetet till 69 år. Detta enligt pensionsöverenskommelsen som presenteras i dag. Samtidigt stärks skyddet för de fattigaste pensionärerna, och oseriösa fonder ska rensas bort..

Nyteknik - 14 dec 17 kl. 07:48

Lägsta pensionsåldern höjs till 64 år

Den lägsta pensionsåldern höjs till 64 år – och rätten att stanna kvar på arbetet till 69 år. Detta enligt pensionsöverenskommelsen som presenteras i dag..

Affärsvärlden - 14 dec 17 kl. 07:51

Uppgörelsen: Lägsta pensionsåldern höjs

Den lägsta pensionsåldern höjs till 64 år – och rätten att stanna kvar på arbetet till 69 år. Detta enligt pensionsöverenskommelsen som presenteras i dag..

Expressen - 14 dec 17 kl. 07:23

Nytt besked: Lägsta pensionsåldern höjs

Lägsta pensionsåldern i Sverige höjs från 61 år till 64 år.Det skriver företrädare för partierna i Pensionsgruppen i DN Debatt..

Västerbottens Folkblad - 14 dec 17 kl. 16:12

Enkät: Vad tycker du om att lägsta pensionsåldern ska höjas från 61 till 64?

I dag beslutade riksdagens pensionsgrupp att höja den lägsta pensionsåldern till 64 år. Folkbladet gick ut på stan och frågade vad folket tycker om beslutet..

DI - 14 dec 17 kl. 07:09

Lägsta pensionsåldern höjs till 64

Den lägsta åldern för uttag av allmän pension höjs från 61 till 64 år, skriver politikerna i pensionsgruppen i en debattartikel på DN Debatt. Höjningen sker i flera steg och planeras vara helt genomförd 2026..

UNT - 14 dec 17 kl. 07:22

Lägsta pensionsåldern höjs till 64

Den lägsta åldern för uttag av allmän pension höjs från 61 till 64 år, skriver politikerna i pensionsgruppen i en debattartikel på DN Debatt..

Cornucopia - 28 nov 17 kl. 09:13

Pensionsåldern föreslås höjas till 69 år

Som bekant kommer aldrig vi som är födda på 70-talet eller senare att få någon statlig pension värd namnet. Ytterligare steg tas nu mot detta och sosseriet föreslår en höjning av pensionsåldern till 69 år. Detta då folk lever allt längre och annars räcker inte pengarna.

YLE - 10 dec 12 kl. 04:43

Pensionärsförbundet: Pensionsåldern höjs under nästa regering

Statsminister Jyrki Katainen vill att arbetsmarknadsparterna ska komma överens om att höja pensionsåldern. Redan i dag finns det ålderspensionärer som jobbar och det här är en trend som kommer att bli starkare. Finländarna borde enligt statsministern arbeta mera och han vill att en överenskommelse nås senast till våren.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

”Åklagarens problem är att ingen har kunnat bevisa dödsorsaken”

Jag undrar om åklagare Jakob Buch-Jepsen sov i natt.Jag undrar om han kunde äta frukost.Hans stund är nu.

Expressen - 1 timme sedan

Kinesiska giganten Tencent planerar börsintåg i USA

Kinesiska tech-jätten Tencent förbereder en börsnotering i USA för sin musiktjänst, enligt Wall Street Journal. Det spås bli en av de största tech-noteringarna någonsin med en värdering på 25 miljarder dollar, motsvarande cirka 210 miljarder svenska kronor.  .

Expressen - 1 timme sedan

Liberalerna miljardsatsar på funktionshindrade

VÄSTERÅS. Liberalerna vill satsa sex miljarder på LSS. Det är en av posterna i partiets skuggbudget som presenteras på tisdag.

Expressen - 1 timme sedan

Våren tar en regnpaus i hela södra Sverige

Den senaste veckan bjöd på temperaturer upp mot 20 grader, strålande solsken och äkta vårkänslor. Men – den kommande veckan tar våren en paus. Nu blir det regn, kyliga nätter och moln enligt SMHI:s prognos.

Expressen - 1 timme sedan

Om 200 år kan kor vara de största landlevande djuren

Om 200 år kan den vanliga kon vara det största landlevande djuret på jorden, varnar forskare i en ny rapport.Anledningen: Klimatförändringar som tar gör att stora däggdjur blir av med sina naturliga habitat, skriver Scientific American..

Expressen - 1 timme sedan

Salah Abdeslam dömd för terrorrelaterat brott

Han är den enda av de misstänkta attentatsmännen som överlevde terrorattacken i Paris.Nu döms Salah Abdesalm för försök till mord efter den skottlossning som utbröt i samband med att han greps i Bryssel, rapporterar BBC..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i krock i tunnel

En trafikolycka har inträffat i Tingsstadstunneln i Göteborg på måndagsförmiddagen.Det är en lastbil som kört in i en personbil bakifrån..

Expressen - 1 timme sedan

Löfven och Guterres i möte

Statsminister Stefan Löfven har en presskonferens med generalsekreterare António Guterres på måndagen. – Säkerhetsrådet tackar för gästfriheten, säger Guterres. .

Expressen - 2 timmar sedan

Brittiska hovet: Hertiginnan Kates förlossning har satt igång

Hertiginnan Kate, 36, väntar sitt och brittiska prins Williams tredje barn. Nu har förlossningen satt i gång, uppger det brittsiska kungahuset, skriver CNN. .

Expressen - 2 timmar sedan

Edvin Gyllensvaan, 24, mördade två i Mantorp

24-årige Edvin Gyllensvaan står åtalad, misstänkt för dubbelmordet på paret Tor, 70, och Ann-Christine Lekander, 62, i Mantorp.I dag kom beskedet från den rättspsykiatriska undersökningen som småbarnspappan har genomgått: Han lider inte av en allvarlig psykisk störning. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.