SR > Vetenskap

Wednesday, 21 February, 02:24

SR - 14 dec 17 kl. 06:00

Så gör du den perfekta lattenNu har amerikanska forskare kommit fram till hur man gör den perfekta latten..
Läs mer på SR

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , gördu den , perfekta, latten
BT - 25 apr 14 kl. 08:31

Så får du det perfekta löpsteget

I morgon UT-milen. Bara veckor kvar till Göteborgsvarvet. Bråda dagar för motionslöpare med ambitioner.

BT - 25 apr 14 kl. 08:31

Så får du det perfekta löpsteget

I morgon UT-milen. Bara veckor kvar till Göteborgsvarvet. Bråda dagar för motionslöpare med ambitioner.

Sydsvenskan - 08 mar 11 kl. 06:30

Vilken är den perfekta duon?

Den socialdemokratiska valberedningen har med Ibrahim Baylans avgång som partisekreterare fått en ny?
Den socialdemokratiska valberedningen har med Ibrahim Baylans avgång som partisekreterare fått en ny och större uppgift. Det handlar inte längre om att hitta den partiledarkandidat som har starkast stöd ute i distrikten.

Kristianstadsbladet - 06 sep 12 kl. 11:16

Skavlan jagar den perfekta intervjun

Han har intervjuat kungligheter, idrottshjältar, toppolitiker och popstjärnor i nästan ett och ett halvt decennium. Men ännu tycker sig Fredrik Skavlan inte ha fått till den perfekta intervjun. Nu gör han sin åttonde säsong av "Skavlan" i SVT ?

YA - 15 apr 14 kl. 13:44

Den perfekta trädgården?

Foto: Bass Nilsson

Det rasslar högljutt när jag bit för bit krafsar loss mossan mellan stenplattorna framför huset. Jag har tagit mig kanske tio kvadratmeter framåt, det innebär att jag har typ 190 kvar. Jag pausar en stund och lyfter blicken ut över gårdsplanen.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 09:53

Så här ser den perfekta mobilannonsen ut

Redan på 50-talet sa den legendariske Howard Luck Gossage, en av de mest framstående reklammakarna från Mad Man-eran: “Nobody reads ads. People read what interests them, and sometimes it’s an ad.” Om han hade vetat hur rätt han hade.

Posh24 - 24 nov 11 kl. 15:11

Hemligheterna bakom Olivia Palermos perfekta hår!

Olivia Palermo har vårat drömhår. Det är skinande, välskött, ha den perfekta längden och kan varieras i en oändlighet. Hennes perfekta hår är avundsvärt vackert!

Magazin24 - 29 maj 12 kl. 12:24

Sju böcker som är perfekta till sommaren

Det är snart dags att planera sommarens läseprojekt. Här kommer sju tips som kan vara något för varma sommardagar i hängmattan. Här har jag plockat fram sju böcker som jag anser är perfekta till sommarens lata dagar.

Posh24 - 29 maj 12 kl. 21:07

Jennifer Lopez perfekta sommarhår!

Jennifer Lopez sågs nyligen på Bellagio Resort och Casino i Las Vegas där hon firade sin nya singel "Goin In". Vi älskar hennes hår, det är utan tvekan den perfekta frisyren! Klicka på bilderna och kolla in det!

Opinionen.se - 25 mar 13 kl. 11:40

Är du den ?perfekta? gästen? Här är tio tips

Har du tänkt på att det finns människor som verkar ha en naturlig fallenhet för att göra helt rätt saker? Sådant som går hem bland alla runt omkring dem och i synnerhet bland huvudpersonerna. Har de övat in detta perfekta sätt, eller är det bra uppfostran?

Fler nyheter från SR

SR - 20 timmar sedan

Så hittar sjöstjärnorna i djuphaven

Flera arter av sjöstjärnor som lever i djuphaven verkar använda sin syn för att navigera. Tidigare var uppfattningen att de framför allt tog sig fram med hjälp av andra sinnen..

SR - 20 timmar sedan

Snart kan du hjälpa vetenskapen – med ny portal

Under tisdagen sjösätts ett projekt som ska leda fram till en ny portal på nätet – där forskare och medborgare som vill forska tillsammans kan mötas..

SR - 20 timmar sedan

Hans system för djurövervakning kan revolutionera biologin

Icarus-systemet ska i detalj studera djurs rörelser över jorden och spås närmast kunna revolutionera ekologisk forskning. I förra veckan nådde projektet en viktig milstolpe då själva antennen som ska ta emot signalerna från djuren sköts upp..

SR - 20 timmar sedan

De mäter luftföroreningar med egna partikelmätare

Den nystartade föreningen Luftdata vill förbättra helhetsbilden av luftkvalitén i Sverige. För att komplettera de officiella mätstationerna använder de egentillverkade partikelmätare..

SR - Igår: 11:59

Utomjordiskt liv – mer spännande än skrämmande

Fler skulle bli fascinerade än skrämda om vi fick veta att det finns utomjordiskt liv. Det visar en studie som amerikanska psykologiforskare har gjort..

SR - Igår: 10:00

Seismologisk data kan ge svar på om stormarna har blivit kraftigare

Att ge ett definitivt svar på om kraftiga oväder har ökat i omfattning är svårt. Men kanske kan instrument som mäter rörelser i jordskorpan ge svar..

SR - Igår: 06:00

Föräldrar till missbrukare får dåligt stöd

Föräldrar till vuxna missbrukare upplever ofta skam, skuld och maktlöshet. Dessutom ger samhälle och myndigheter dåligt stöd, enligt ny forskning..

SR - Igår: 06:00

Bättre koll på vilda djur kan spara mångmiljonbelopp

Dålig kunskap om hur vilda djur rör sig i naturen kostar samhället stora pengar. Genom ny teknik där man kartlägger hur viltet rör sig kan både viltolyckor och betesskador minska..

SR - 16 feb 18 kl. 17:11

Frankrike inför högre koldioxidskatt med Sverige som förebild

Den svenska koldioxidskatten anses allmänt ha varit framgångsrik för att få ner våra koldioxidutsläpp. När nu Frankrike, världens femte största ekonomi, väljer samma recept hoppas många att fler länder ska följa efter..

SR - 16 feb 18 kl. 16:10

Mayakulturen och antimaterian möts i Austin

I Texas hålls världens största årligt återkommande vetenskapsmöte AAAS nu i helgen. Som vanligt är det en stor blandning av olika forskningsresultat som presenteras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.