GöteborgsPosten > Sport

Friday, 19 January, 02:49

Liknande nyheter

Taggar: Rubrik
Dagensanalys.se - 17 mar 16 kl. 13:11

Öka konverteringen med 500 procent med rätt rubrik och bild

Text och bild är otroligt viktiga för att skapa läsande eller köp, men tyvärr lägger många publicister och marknadsförare lite tid på att testa vad som faktiskt fungerar eller ej. Jag personligen älskar webbkonvertering det är det absolut roligaste som finns. Jag har exempel där vi med ett enda multivariat test ökade försäljningen med hela 66 procent – jag kommer gärna ut och gör en presentation om någon är intresserad av att lära sig mer om webbkonvertering.

Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 11:36

A/B-testa bild och rubrik – du kan öka läsning, öppning och konvertering med 500%

Jag har gjort ett enkelt A/B-test denna månad på en artikel som jag skrev ihop lite snabbt och publicerade. Artikeln var riktigt bra (tycker jag själv) men nästan ingen läste den. Så jag la en roligare bild och en vassare rubrik och ökningen av antal läsare på den återpublicerade artikeln veckan efter var över 500 procent bättre än samma artikel som jag publicerade veckan innan.

SmålandsPosten - 30 jun 14 kl. 06:52

Rubrik som blev ett varumärke

I helgen hängde regnmolnen tunga över Kronoberg och ibland släppte de sitt innehåll, hårt och brutalt på alla utomhusarrange­mang. – Bara det där jävla regnet håller sig borta, sa en man som tittade på Karnevalståget i Hovmantorp.
Så här sa Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI, till TT för några dagar sedan:
– Vi får samtal och mejl från folk som är upprörda över att vädret är dåligt under deras ledigheter.

Dagensanalys.se - 01 feb 16 kl. 10:09

TV4:s märkliga rubrik normaliserar rasim och våld – medierna måste ta större ansvar

TV4 kallar helgens lynchmobb mot flyktingar för en “asyl- och regeringskritisk demonstration”. Den medgörliga och anmärkningsvärda rubriksättningen får mig att fundera (igen) på medias och offentliga personers roll och ansvar vad gäller normaliseringen av våld, hot och rasism. Både på nätet och på våra gator.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Rubrik till skämtartikel roligare än själva artikeln

En länk som figurerat på både Facebook och Twitter de senaste veckorna har lett till besvikna miner hos de som läst hela artikeln.  Artikeln, som följer på den mycket roliga rubriken har visat sig inte alls vara speciellt rolig.  På Twitter har folk som läst artikeln delat med sig av sina åsikter om att "rubriken visserligen var kul, men inte artikeln".

Nyan - 25 jun 13 kl. 06:02

Landskapsregeringen stryker risad rubrik

Rubriken i det pressmeddelande som landskapsregeringen skickade ut inför Almedalsveckan har fått kritik. Och nu dras rubriken tillbaka.
?

DN - 08 jul 13 kl. 12:58

Kritik mot rasistisk rubrik om flygolycka

I helgen kraschade Asiana Airlines flygplan i San Fransisco. Nu får Chicago Sun Times hård kritik för en rubrik där man gör sig lustig över asiater, skriver AsAmNews..

GöteborgsPosten - 29 aug 13 kl. 23:26

Felaktig rubrik om FN och Syrien

En rubrik i gårdagens GP, som saknade täckning i texten, utmålade det felaktigt som att Jan Eliasson, Hans Blix och Rolf Ekéus fördömer en attack mot Syrien..

SVT - 23 okt 13 kl. 19:30

Berlingskes rubrik - "Del av negativ normalisering"

I helgen hade morgontidningen Berlingske en förstasida med rubriken: "En muslim i familjen? - Nej tack!? En rubrik som nog skulle få många att studsa i Sverige - men knappt har mött några reaktioner i Danmark..

Dagens Media - 11 aug 14 kl. 11:27

Metros sexistiska rubrik var experiment

Metros rubrik har fått många att se rött – och anklaga tidningen för att förminska kvinnor. Enligt nyhetschefen Kristoffer Rengfors är dock det hela en del av ett experiment..

Dagens Media - 04 sep 14 kl. 16:04

"En klickjagande rubrik och bildsättning som bygger på att förminska och objektifiera kvinnor"

DEBATT. DI:s "brud"-rubrik om Cristina Stenbeck är objektifierande och förminskande. Det skriver företrädare för organisationen Crossing Boarders, som jobbar för mer jämställdhet i samhället..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Waldebäck har fått ok från IOK

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Asensios klassmål ger Real cupfördel

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Kroatisk seger med dålig eftersmak

Kroatien slog Vitryssland med ett nödrop i handbolls-EM. Men vitryssarna borde ha fått möjlighet att kvittera på straff i slutsekunderna, efter osportsligt uppträdande från kroaternas förbundskapten Lino Cervar..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Tackar nej till att plocka in IFK-duon

Provträning - men ingen permanent flytt. HB Köge har sagt nej till att plocka in Lawson Sabah, 20, och Prosper Kasim, 21..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Formstark Viksten: "Skönt man får utdelning"

Han förväntas vara Örebros stora målskytt och var inne i en måltorka som säkert kändes som en evighet. Men nu har Daniel Viksten gjort mål i två matcher i rad – och mot Linköping tryckte han in avgörande 4–3 i förlängningen..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Storseger i JVM-stjärnans comeback: Jättekul

Tillbaka från JVM-succén, och förkylning, som publikfavorit. Och dessutom 5–1 mot Brynäs på resultattavlan. Djurgårdens Axel Jonsson Fjällby har inte mycket att klaga på..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Frölunda föll tungt i rivalmötet

Färjestad var hetare än Frölunda och vann rivalmötet i Scandinavium. – Jag är överraskad över att mitt lag sett så passiva ut, säger Roger Rönnberg till C More..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Frölunda föll tungt i rivalmötet med Färjestad

Frölunda fick en mardrömsstart mot Färjestad och hämtade sig aldrig efter det. Istället blev det en blek insats inför fullsatta läktare. – Det kändes som vi satt fast i lera, säger Ryan Lasch..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Frölundas ursäkt till fansen efter bottennappet

Säsongens andra lapp på luckan för Frölunda. Då kom ett av säsongens största bottennapp. – Jag är ledsen att vi inte kunde bjuda på en bättre match, säger Roger Rönnberg..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

14 000 dopningsprover har tagits före OSOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.