Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 21 August, 12:14

Liknande nyheter

Taggar: Spädbarn, dognu , fälls, pappanför , grov, misshandel
Expressen - 13 dec 17 kl. 15:12

Spädbarn dog – pappan fälls för grov misshandel

Den 22-åriga pappa från Kristianstad som åtalats för synnerligen grov misshandel av sitt blott 34 dagar gamla spädbarn är skyldig. Det meddelade hovrätten i Malmö i dag. Barnet avled på sjukhus i Lund av sina skador.

Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 15:34

Spädbarn dog – pappa fälls för synnerligen grov misshandel

Den pappa från Kristianstadstrakten som åtalats efter att hans spädbarn avled i september förra året ska dömas för synnerligen grov misshandel, har hovrätten kommit fram till. I avvaktan på domen ska han genomgå rättspsykiatrisk undersökning, rapportera.

Expressen - 18 maj 13 kl. 12:19

Son dog i bil - pappan slipper fängelse

Han glömde sin son i den parkerade bilen. Pojken dog, troligtvis av överhettning, men pappan slipper fängelse. ?

Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 16:00

Spädbarn dog - nu fälls pappan för grov misshandel

Innan domen faller vill hovrätten få utrett om mannen lidit av psykisk störning..

Aftonbladet - 13 jul 12 kl. 14:49

Pappan: ?Han var en väldigt fin person?

32-åringen dog i brandbilsolyckan - pappan berättar om sorgen.

Expressen - 04 feb 13 kl. 22:03

Flicka dog i krocken ? pappan misstänks

En åttaårig flicka avled förra månaden sedan bilen hon färdades i krockade med ett tåg utanför Stockholm. Nu misstänks hennes pappa, som körde bilen, för vållande till annans död, skriver Dagens Nyheter. ??

Expressen - 04 mar 16 kl. 21:20

Hugo, 3, dog – nu vill pappan hjälpa andra

Förra året samlade Magnus Törnqvist, 34, in en kvarts miljon kronor som han skänkte till minne av sin son, Hugo. I år har han startat en ny insamling inför dagen som skulle bli Hugos femårsdag. – Han kunde vara så pigg med tanke på hur sjuk han var, säger han..

Expressen - 06 feb 18 kl. 17:26

Otto, 22, dog – nu åker pappan till OS

Otto Warmbier mystiska dödsfall efter fängelsedomen i Nordkorea engagerade en hel värld.Nu kommer offrets föräldrar att besöka OS-invigningen – tillsammans med USA:s vicepresident Mike Pence..

GT - 14 nov 16 kl. 11:46

Pappan: Tappade bebisen i golvet

I januari i år misstänktes pappan ha brutit benet på sitt nyfödda spädbarn – själv menade han att det skedde en olycka när han bytte blöja på sonen och förundersökningen lades senare ner.Sex månader senare dog sonen – av skador som pappan, enligt polisen, ligger bakom.– Han bar sonen med en arm över axeln.

DN - 12 feb 18 kl. 11:25

Döms till fyra års fängelse för att ha misshandlat spädbarn

Två föräldrar friades av Kristianstad tingsrätt för att ha grovt misshandlat sitt spädbarn – som dog av skadorna.   Nu dömer hovrätten pappan till fyra års fängelse för synnerligen grov misshandel.  .

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flygplansmotorer oskyddade mot fågelkrockar

Flygplansmotorer är sårbara vid kollisioner med fåglar eftersom en skyddsanordning skulle störa luftströmmarna. Varje år inträffar hundratals fågelkrockar – men det är ovanligt att incidenterna leder till krascher. – Det låter naturligtvis absurt att et.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Tsipras: Grekland tar sitt öde i egna händer

Grekland har nu återtagit kontrollen över sitt öde, efter åtta år av smärtsamma åtstramningar. Det är budskapet från den grekiske premiärministern Alexis Tsipras i ett tv-sänt tal från ön Ithaka för att markera att landets tredje och sista stödprogram u.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hundra dagar av hungerstrejk i ryskt fängelse

Tillståndet uppges vara kritiskt för den ukrainske filmregissören Oleg Sentsov som har hungerstrejkat i 100 dagar i ryskt fängelse. Människorättsorganisationer ser hans fall som ett försök att avskräcka meningsmotståndare i en tid då utrymmet för kritik.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Apple slopar beställningar på fotoböcker

För ett par dagar sedan kunde Mac-användare börja se varningar i programmet "Bilder"..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Sand gör brottning till stabil OS-gren

För fem år sedan togs brottning bort från OS-programmet 2020, men återinfördes sedan. Men att sporten skulle vara på väg bort från OS-programmet igen nekar Internationella brottningsförbundets vice ordförande Achroldjan Ruzijev till. – Brottning har en.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

S vill se fler vuxna i skolan

Socialdemokraterna vill avsätta en miljard kronor under den kommande mandatperioden för att möjliggöra uppemot 5 000 lärarassistenter och en ny kategori, läraraspiranter, i skolan. S vill också höja antagningskraven på ämneslärarutbildningen, uppger hög.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fruktad barnsjukdom härjar i Europa

Den extremt smittsamma sjukdomen mässling härjar i Europa med tusentals insjuknade och ett 30-tal döda. För ovaccinerade svenskar är risken att smittas i samband med resor utomlands påtaglig, konstaterar Folkhälsomyndigheten. I Europa har över 41 000 mä.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Vandringsutflykt till Örby ängar

Friluftsfrämjandet Söderåsen är i gång efter sommaruppehåll..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Negativt besked om Duplantis i Finnkampen

Sveriges nya friidrottsstjärna Armand Duplantis, nykrönt Europamästare i stavhopp, förväntas missa klassiska Finnkampen. För 18-åringen är det mycket som står i vägen för att han ska hinna till Tammerfors, lördag 1 september. Duplantis ska dagen innan,.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ryskt hackningsförsök inför USA-val

En ökänd rysk hackergrupp misstänkt för att ha påverkat den amerikanska valutgången 2016 verkar ha slagit till igen. Den här gången i syfte att påverka mellanårsvalet, uppger datajätten Microsoft, som även meddelar att de upptäckt sex falska domäner och.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.