Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 23 May, 03:32

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 17 kl. 16:00

Spädbarn dog – nu fälls pappan för grov misshandelInnan domen faller vill hovrätten få utrett om mannen lidit av psykisk störning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

116 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spädbarn, dognu , fälls, pappanför , grov, misshandel
Expressen - 13 dec 17 kl. 15:12

Spädbarn dog – pappan fälls för grov misshandel

Den 22-åriga pappa från Kristianstad som åtalats för synnerligen grov misshandel av sitt blott 34 dagar gamla spädbarn är skyldig. Det meddelade hovrätten i Malmö i dag. Barnet avled på sjukhus i Lund av sina skador.

Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 15:34

Spädbarn dog – pappa fälls för synnerligen grov misshandel

Den pappa från Kristianstadstrakten som åtalats efter att hans spädbarn avled i september förra året ska dömas för synnerligen grov misshandel, har hovrätten kommit fram till. I avvaktan på domen ska han genomgå rättspsykiatrisk undersökning, rapportera.

Expressen - 18 maj 13 kl. 12:19

Son dog i bil - pappan slipper fängelse

Han glömde sin son i den parkerade bilen. Pojken dog, troligtvis av överhettning, men pappan slipper fängelse. ?

Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 16:00

Spädbarn dog - nu fälls pappan för grov misshandel

Innan domen faller vill hovrätten få utrett om mannen lidit av psykisk störning..

Aftonbladet - 13 jul 12 kl. 14:49

Pappan: ?Han var en väldigt fin person?

32-åringen dog i brandbilsolyckan - pappan berättar om sorgen.

Expressen - 04 feb 13 kl. 22:03

Flicka dog i krocken ? pappan misstänks

En åttaårig flicka avled förra månaden sedan bilen hon färdades i krockade med ett tåg utanför Stockholm. Nu misstänks hennes pappa, som körde bilen, för vållande till annans död, skriver Dagens Nyheter. ??

Expressen - 04 mar 16 kl. 21:20

Hugo, 3, dog – nu vill pappan hjälpa andra

Förra året samlade Magnus Törnqvist, 34, in en kvarts miljon kronor som han skänkte till minne av sin son, Hugo. I år har han startat en ny insamling inför dagen som skulle bli Hugos femårsdag. – Han kunde vara så pigg med tanke på hur sjuk han var, säger han..

Expressen - 06 feb 18 kl. 17:26

Otto, 22, dog – nu åker pappan till OS

Otto Warmbier mystiska dödsfall efter fängelsedomen i Nordkorea engagerade en hel värld.Nu kommer offrets föräldrar att besöka OS-invigningen – tillsammans med USA:s vicepresident Mike Pence..

GT - 14 nov 16 kl. 11:46

Pappan: Tappade bebisen i golvet

I januari i år misstänktes pappan ha brutit benet på sitt nyfödda spädbarn – själv menade han att det skedde en olycka när han bytte blöja på sonen och förundersökningen lades senare ner.Sex månader senare dog sonen – av skador som pappan, enligt polisen, ligger bakom.– Han bar sonen med en arm över axeln.

DN - 12 feb 18 kl. 11:25

Döms till fyra års fängelse för att ha misshandlat spädbarn

Två föräldrar friades av Kristianstad tingsrätt för att ha grovt misshandlat sitt spädbarn – som dog av skadorna.   Nu dömer hovrätten pappan till fyra års fängelse för synnerligen grov misshandel.  .

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bloggsajt lägger ned

Mingelsajten Finest.se lägger ned, rapporterar Aftonbladet. I ett mejl till sajtens bloggare står det att sidan kommer att släckas ner den 25 maj på grund av den nya dataskyddsförordningen GDPR, som ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL).

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bättre bemanning på skolbibliotek

41 procent av landets grundskole- och gymnasieelever hade under 2017 tillgång till de skolbibliotek som har minst halvtidsbemanning, visar biblioteksstatistik från Kungliga biblioteket (KB). Sådana skolbibliotek finns nu i 213 av landets 290 kommuner, e.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bil brann i Höganäs

Räddningstjänsten släckte en fullt utvecklad bilbrand..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Richard Gere tillbaka i tv-rutan

Efter nära 30 år återvänder Hollywoodstjärnan Richard Gere till tv. Han ska spela en amerikansk mediemogul i BBC-dramat "Mother father son”, rapporterar flera medier. Helen McCrory ("Harry Potter"-filmerna) ska spela hans ex-fru och Billy Howle (“On Che.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

BC stämmer Alberta om olja

British Columbia (BC) stämmer Alberta, för att förhindra att grannprovinsen drar ner på leveranser av olja och gas. Stämningen är det senaste kapitlet i en växande tvist som ironiskt nog grundar sig i att BC inte vill hysa utökade exportledningar för fo.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fetman väntas öka dramatiskt

Om 27 år kommer 22 procent av jordens befolkning att lida av fetma, enligt en ny rapport. – Kostnaderna för ländernas sjukvård kommer att bli enorma, säger forskaren Alan Moses vid läkemedelsföretaget Novo Nordisk som ligger bakom studien. Studien utgår.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Transelev får rätt till pojktoan

Vid det här laget har Gavin Grimm gått ut high school. Men i ett fall som fått återverkningar över hela USA har han nu fått rätt i sin önskan att använda skolans herrtoalett. Domaren Arenda Wright Allen i Norfolk, Virginia, beslutar att federala diskrim.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Dömd för mord på hemlös i Malmö

En man döms för mordet på en hemlös i Malmö i slutet av maj förra året. Han kommer att genomgå en rättspsykiatrisk undersökning för att utreda om påföljden ska bli fängelse eller vård, skriver Sydsvenskan. Mordet skedde i närheten av fullsatta uteserver.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fler kvinnliga chefer i USA än i Sverige

De 30 största svenska börsbolagen har 24,1 procent kvinnor i den högsta ledningen. Sverige hamnar på andra plats efter USA, som når 24,8 procent enligt en jämförelse från stiftelsen Allbright, skriver Svenska Dagbladet. Att USA slår Sverige i jämförelse.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

"Skandiamannen" pekas ut som Palmes mördare

Den man som i medierna benämnts som Skandiamannen i utredningen av mordet på Olof Palme pekas i magasinet Filter ut som eventuell gärningsman. Mannen var på plats när den tidigare statsministern mördades, och hade genom en vän som var vapensamlare tillg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.