Sydsvenskan > IT

Tuesday, 16 October, 05:20

Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 15:34

Spädbarn dog – pappa fälls för synnerligen grov misshandelDen pappa från Kristianstadstrakten som åtalats efter att hans spädbarn avled i september förra året ska dömas för synnerligen grov misshandel, har hovrätten kommit fram till. I avvaktan på domen ska han genomgå rättspsykiatrisk undersökning, rapportera.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Kristianstadstrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spädbarn, dog, pappa, fällsför , synnerligen, grov, misshandel
Expressen - 13 dec 17 kl. 15:12

Spädbarn dog – pappan fälls för grov misshandel

Den 22-åriga pappa från Kristianstad som åtalats för synnerligen grov misshandel av sitt blott 34 dagar gamla spädbarn är skyldig. Det meddelade hovrätten i Malmö i dag. Barnet avled på sjukhus i Lund av sina skador.

UNT - 03 jun 15 kl. 11:06

Pappa fälls för spädbarnsmisshandel

En 33-årig pappa fälls i tingsrätten för att grov ha misshandlat sina två spädbarn..

Sydsvenskan - 03 jun 15 kl. 11:08

Pappa fälls för spädbarnsmisshandel

En 33-årig pappa fälls i tingsrätten för att grov ha misshandlat sina två spädbarn.Redan i januari gjorde Gävle sjukhus en orosanmälan till socialtjänsten sedan den ena tvillingen kommit in med ett brutet lårben som föräldrarna inte kunde förklara.Pappan ska senare ha sagt till socialtjänsten att han var rädd för att skada barnen genom att "drämma näven" i dem.

UNT - 03 jun 15 kl. 11:18

Pappa fälls för spädbarnsmisshandel

En 33-årig pappa fälls för att grovt ha misshandlat sina två spädbarn..

GöteborgsPosten - 03 jun 15 kl. 11:08

Pappa fälls för spädbarnsmisshandel

En 33-årig pappa fälls för att grovt ha misshandlat sina två spädbarn. Pappan säger att han av misstag bröt ena barnets lårben och erkänner att han skakade barnen - vilket ledde till svåra skador..

Expressen - 03 jun 15 kl. 11:33

Pappa fälls för att ha misshandlat sina barn

En 33-årig pappa fälls för att grovt ha misshandlat sina två spädbarn. Pappan säger att han av misstag bröt ena barnets lårben och erkänner att han skakade barnen – vilket ledde till svåra skador..

Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 16:00

Spädbarn dog - nu fälls pappan för grov misshandel

Innan domen faller vill hovrätten få utrett om mannen lidit av psykisk störning..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 17 kl. 16:00

Spädbarn dog – nu fälls pappan för grov misshandel

Innan domen faller vill hovrätten få utrett om mannen lidit av psykisk störning..

Sydsvenskan - 31 maj 18 kl. 11:05

Fentanylköpare dog – nu fälls säljarna

Två bröder som sålde fentanyl via nätet – som åtta personer använde och dog av – fälls för vållande till annans död, av Södertörns tingsrätt. Fentanyl är ett starkt smärtstillande medel som används inom vården, men som också tagit steget ut på den illeg.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 18 kl. 11:05

Fentanylköpare dog – nu fälls säljarna

Två bröder som sålde fentanyl via nätet – som åtta personer använde och dog av – fälls för vållande till annans död, av Södertörns tingsrätt. Fentanyl är ett starkt smärtstillande medel som används inom vården, men som också tagit steget ut på den illeg.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Studie: Klimatförändring orsakar insektsdöd

Klimatförändringar pekas ut som orsaken bakom en drastisk minskning av insekter i Puerto Ricos regnskogar, enligt en ny studie. Studien, som publiceras i den vetenskapliga tidskriften PNAS, bygger på studier i den väl skyddade regnskogen i Puerto Rico..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Misstänkt skottlossning i Malmö

Under natten till tisdagen fick polisen i Malmö ett larm om en misstänkt skottlossning i området Kronprinsen i centrala Malmö, skriver Sydsvenskan. – Det enda jag vet är att det har varit en skottlossning men ingen är skjuten, säger Mats Attin, inre bef.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Paul Allen död i cancer

Paul Allen, som tillsammans med Bill Gates grundade mjukvarujätten Microsoft på 1970-talet, har avlidit i cancer, uppger hans familj. "Min bror var en anmärkningsvärd individ på alla nivåer. Även om de flesta kände till Paul Allen som en teknolog och fi.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Stift släpper lista med övergreppsanklagade

Det katolska ärkestiftet i amerikanska Washington DC släpper en lista med 31 namn på präster som anklagas för att ha begått övergrepp sedan 1948, rapporterar Washington Post. Anklagelserna beskrivs som trovärdiga. Enligt stiftet är brevet ett nödvändigt.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ferrantes komplexa kvinnor på teaterscenen

Elena Ferrantes hyllade Neapelsvit blir teater på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Maja Rung och Ruth Vega Fernandez spelar Lenù och Lila, vars livsavgörande och konfliktfyllda vänskap blir uppsättningens hjärta. De känner inte varandra – än.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Efter prasselbråket: Malmö Live inför slagsmålsförbud

Påminner om vett och etikett-regler efter Mahlersymfonin: "UFC-matcher hålls inte hos oss".

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Vem var det som prasslade?

Det var jag, skriver Maria G Francke..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Skada stoppar stjärnförvärvet

Djurgårdens stjärnforward Dick Axelsson missar spel de tre kommande SHL-veckorna på grund av en skada och kommer i stället att rehabiliteringsträna fram till landslagsuppehållet i november. "Jag har känt av det under hela inledningen av SHL. Samtidigt h.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Fler akademiker läser till lärare

Antalet akademiker som läser in en lärarexamen fortsätter att öka. I höstas antogs närmare 800 personer till utbildningen. Högskolorna har också tagit emot fler blivande yrkeslärare och specialpedagoger.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Kulturprofilens dom prövas i november

Svea hovrätt tar upp målet mot den så kallade kulturprofilen den 12 november. Enligt Dagens Nyheter har även de två efterföljande dagarna, 13 och 14 november, bokats för förhandling. Kulturprofilen stod åtalad för två fall av våldtäkt och dömdes den 1 o.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.