GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 20 October, 05:21

GöteborgsPosten - 23 dec 17 kl. 15:00

Så hittar du svaret på den viktigaste fråganLåt filosofen guida dig i dina livsval! Besök en filosofibar eller prata existentiell hälsa på biblioteket! Filosofin är på väg att ta steget tillbaka från finrummen ut till folket..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , hittardu , svaretpå den , viktigaste, frågan
GöteborgsPosten - 02 okt 18 kl. 10:17

Ställ en fråga – TTELA hittar svaret

Har du en obesvarad fråga som grämer dig eller är du bara nyfiken och vill veta svaret på något? Då finns Maria Johansson, dagens jourreporter, till förfogande..

Kristianstadsbladet - 03 mar 14 kl. 13:41

Ställ din fråga - Lukas hittar svaret

Lukas Ernryd, journalist på Kristianstadsbladet, som ska svara på läsarnas frågor i en egen gömma av tidningen.
Vad ska du göra sa du?
– Jo, jag ska reda ut sånt som läsarna går och undrar över.

Nyheter 24 - 14 feb 12 kl. 09:16

"Det här är den viktigaste delen av säsongen"


Med tio omgånger kvar ger Nyheter24 dig allt om den sensationellt jämna upplösningen. SKELLEFTEÅ. Elitserien går in i sitt absoluta slutskede men det är vitt skilda världar vi kan skåda i de olika klubbarna.

YLE - 13 feb 16 kl. 12:41

Så här hittar du Fornstrandsgatan i Karis

Tänk om du plötsligt får höra talas om Fornstrandsgatan i Karis och tycker att det är ett så vackert namn att du beslutar dig för att där vill du minsann bo! Och så blir du grymt besviken när du kollar gatan i din navigator: Den finns ju inte. Då gäller det att tänka utanför de vanliga operatörernas kartservice.

Nyheter 24 - 12 dec 13 kl. 21:12

"En politikers viktigaste uppgift är att vinna nästa val"Veckans viktigaste intervju

Mats Knutson är bekant för de flesta. Sedan flera år tillbaka är han inrikespolitisk kommentator på Rapport och dessutom programledare för Agenda på SVT. Fast programledaren för Veckans viktigaste intervju, Simon Svensson tycker mer att Knutson är Intervjun handlar till stor del så klart om just politiker och politik.

Nyheter 24 - 25 aug 11 kl. 13:48

"Jobs - viktigaste byggstenen i Apples berättelse"


År 1976 startades teknikjätten Apple av Steve Jobs och Steve Wozniak. Nu lämnar legendaren över fanan till nästa vd, Tim Cook. USA.

SmålandsPosten - 21 nov 13 kl. 06:50

Arbetslinjen är svaret på integrationsutmaningen

Tack vare förstärkningar av arbetslinjen ser vi nu att Växjö går mot att vara ett av de tydligaste exemplen på att jobben är svaret på integrationsutmaningen. En politik som tar ansvar för att ge alla möjligheten att bidra lägger grunden för att jobben ska komma fler till del, skriver Benny Johansson (M), ordförande, Nämnden för arbete och välfärd.
Att jobben ska bli fler och komma alla till del är en bärande idé för Nya Moderaterna i Växjö.

Alingsås tidning - 08 dec 15 kl. 11:10

ADHD som det alltför perfekta svaret

Vi har en vild ostrukturerad verklighet därute. Och vetenskapen skall med sin begreppsvärld erbjuda oss olika sätt att förstå detta som egentligen inte fullt ut kan fångas med våra ord. Det är uppgiften: att lägga sina teorier, och begrepp som ett raster över realiteten, och utifrån det erbjuda oss goda och pålitliga punkter där vi kan göra ett ingrepp i verkligheten.

YA - 08 mar 14 kl. 06:30

En av välfärdens viktigaste kvinnor

Foto: Mark Hanlon
Ystads kommundirektör Christel Jönsson behåller sin position som en av välfärdens 100 viktigaste kvinnor i landet. I år hamnade hon på plats 59.
– Det är jag väldigt nöjd med, säger hon.

Kristianstadsbladet - 02 aug 14 kl. 14:05

Jon Walker: Årets viktigaste match

Predators har halva foten i slutspelet. Seger mot Uppsala i morgon och slutspelsplatsen är mer eller mindre säkrad. ”Vår viktigaste match i år”, säger coach Jon Walker.

Cornucopia - 08 jan 17 kl. 11:57

Löfven: Sveriges säkerhet statens viktigaste uppgift - Försvarsmaktens regeringsplan går sönder #fofrk

"Sveriges fred, frihet och säkerhet ska värnas. Staten har ingen viktigare uppgift än denna." - Stefan LöfvenStefan Löfven publicerade hos DN Debatt igår en ny säkerhetsstrategi med de inledande orden ovan.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Test: Bäst dubbdäck till din cykel

Fler dubbar ger inte automatiskt bättre grepp på vägen, visar vårt test av nio vinterdäck för cykel. Testvinnaren har minst antal dubbar och är dessutom billig..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Se soldaterna öva strid

GP var med under en stridsövning på skjutfälten utanför Skövde när en styrka ur Skaraborgs regemente P4 förberedde sig för det krävande FN-uppdraget i Mali..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

"Vi bygger ett slags Google maps för fastighetsägaren"

Building information modeling, BIM, sägs vara vägen in i den digitala eran för den traditionstunga byggbranschen. En snabbt växande aktör är Göteborgsföretaget Zynka Bim, som med Petter Bengtsson i spetsen vill hjälpa fastighetsägare att rusta sig inför konjunktursvängningar..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Krävande uppdrag: Fred i Mali

För 260 västsvenskar väntar ingen lyxtillvaro i Mali. Tvärtom. De sista förberedelserna präglas av realism och allvar inför FN:s farligaste fredsuppdrag..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Två steg från folkligheten

Just nu är han mer känd utanför landets gränser än inom. Men det är bara en tidsfråga innan Albin Lee Meldau når den stora publiken även på hemmaplan. För i höst är han en del av den bästa pr-kampanjen en svensk artist kan önska sig – en ny säsong av ”Så mycket bättre”..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Pressad Mourinho tillbaka på Stamford Bridge

Landslagsuppehållet är över och fotbollsvärldens blickar riktas återigen mot Manchester Uniteds pressade manager José Mourinho. I eftermiddag återvänder Mourinho till arenan där han en gång i tiden blev The Special One när United gästar Maurizio Sarris obesegrade Chelsea på Stamford Bridge..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Förvandla badrummet till en lugn oas

En väldoftande tvål, ett vackert fat att lägga sina smycken på. Små detaljer kan förvandla badrummet till en lugn oas i höstrusket. Skapa med enkla medel känslan av ett mini-spa på hemmaplan.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Hur gör man framgångsrik filmmusik, Christoffer Franzén?

Kompositören Christoffer Franzén är doldisen som har gjort musik till en rad Hollywood-produktioner och till företag som Microsoft, Nike och Apple. Allt började med några sömnlösa nätter. För Två Dagar berättar han om ensamheten, karriärskurvan och när han upptäckte sin egen låt på Oscarsgalan..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Dagbok från en annorlunda vecka

”Mamma, på begravningen ska vi älska dig, hylla dig och minnas dig, inte sörja dig.”, skriver Två Dagars krönikör Lena Apler..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Svettigt om skrivångest och skapande

John Ajvide Lindqvist har samlat sina tankar om skräck och skrivande. Mattias Hagberg läser en ärlig och autentisk skildring av en författare som tvivlar på allt, utom berättandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.