Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 11:45

Affärsvärlden - 13 dec 17 kl. 15:17

Dagens förlorare på StockholmsbörsenStockholmsbörsen har backat på onsdagen med Atlas Copco som svagast presterande OMXS30-bolag efter sänkt rekommendation från Morgan Stanley. NCC fälls av en ny vinstvarning medan Ratos tappat mark efter nytt vd-byte..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Atlas Copco, OMXS30, Morgan Stanley, NCC, Ratos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagens, förlorare, Stockholmsbörsen
Affärsvärlden - 29 sep 16 kl. 13:37

Här är dagens vinnare på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stärktes under torsdagens förmiddagshandel, i linje med utvecklingen i övriga Europa. Handeln präglades av att oljeprisrallyt stärkt energi och råvarurelaterade sektorer i kombination med ett rejält lyft i indextunga Ericsson. Opecs överraskande överenskommelse om begränsad oljeproduktion fick brentoljan att stiga 3 dollar per fat till 49 dollar under onsdagskvällen.

Affärsvärlden - 04 okt 16 kl. 14:37

Dagens vinnare på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsatt upp på tisdagen för tredje raka handelsdagen med stöd av ett allmänt försiktigt positivt riskklimat i Europa. SCA, Boliden och Kinnevik hittades i toppen av det svenska storbolagsindexet..

Affärsvärlden - 20 mar 17 kl. 14:41

Dagens vinnare på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen handlades i en oregelbunden tendens efter lunchtid på måndagen. På de ledande Europabörserna syntes också mindre rörelser, men med en övervikt på nedsidan. Positiva kursrörelser hittades inom vissa bolag inom verkstad medan SSAB halkade efter..

Affärsvärlden - 28 apr 17 kl. 10:33

Här är dagens rapportvinnare på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen handlades upp något i inledningen av fredagen, men sentimentet var försiktigt och ett par gånger snuddades. Electrolux steg tydligt efter sin rapport, NCC backade, medan övriga rapportbolag uppvisade små rörelser..

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

Dagens PS - 20 jun 17 kl. 09:50

Stockholmsbörsen på topp-5-listan

Med drygt 11 procents uppgång hittills i år hamnar Stockholmsbörsen i gott sällskap bland Europas fem mäktigaste börser. Det konstaterar SvD Näringsliv, som hänvisar till Bloomberg och Avanza. Listan toppas av Madridbörsen, som står på plus 16 procent i år.

Dagens PS - 13 dec 17 kl. 10:00

NCC och Ratos rasar på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen nedåt, medan Europabörserna handlas kring nollan. Här är vinnarna och förlorarna. De amerikanska börsterminerna indikerar samtidigt en oregelbunden öppning i eftermiddag.

Dagens PS - 15 sep 17 kl. 12:47

Stockholmsbörsen inför rätta

På måndag startar de unika förhandlingarna. Bakgrunden är att Konkurrensverket i våras lämnade in en stämningsansökan mot Stockholmsbörsen Nasdaq för att ha utnyttjat sin starka marknadsposition mot den mindre konkurrenten Burgundy, skriver Affärsvärlden på nätet. Det är första gången i EU:s historia som en börs hamnar i domstol, framgår det.

Dagens PS - 14 sep 17 kl. 09:18

JUST NU: Kursexplosion på Stockholmsbörsen

Aktien sticker som en raket. Grattis alla vinnare! Autoliv har nu på morgonen meddelat att en uppstyckning av affärsområden planeras.

Dagens PS - 23 mar 18 kl. 09:09

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.

Dagens PS - 15 aug 17 kl. 12:54

De är rikast på Stockholmsbörsen

Gissa vem som toppar listan. SvD har sammanställt vilka som är rikast på Stockholmsbörsen och konstaterar, inte oväntat, att HM-familjen med storägaren Stefan Persson, 69, i spetsen leder ligan. Portföljens värde uppskattas till 156,3 miljarder kronor.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Storsmäll i smyckesinnehav

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeporföljen tappade rejält med höjd i samband med att Köpenhamnsbörsen gav Pandora en kalldusch för förra veckans rapport..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Det sista förlorade året

ANALYS 2018 var året då Gunnebo skulle få ordning på sin bångstyriga verksamhet. Så blir det inte. Men nästa år kan vändningen komma..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stigande vinst för Kopparbergs

"Året har börjat mycket bra, med det bästa resultatet någonsin för perioden", skriver vd Peter Bronsman i rapporten för årets första kvartal..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Pareto inleder bevakning av Recipharm

Analyshuset spår en fortsatt ljus framtid för läkemedelsbolaget..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Då listas Jondetech

Jondetech Sensors har fått klartecken från Nasdaq för listning av bolagets aktie på First North. Godkännandet är villkorat av att sedvanliga krav uppfylls..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

USA tar kinesiska ZTE till nåder

USA kommer att häva förbudet för affärer med den kinesiska telekombjässen ZTE, uppger The Wall Street Journal (WSJ)..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

De Beers sålde diamanter för 4,7 miljarder i maj

De Beers, världens största diamantproducent, sålde rådiamanter för 550 miljoner dollar, cirka 4,7 miljarder kronor, i 2018 års fjärde försäljningscykel. Försäljningen i motsvarande period 2017 var 533 miljoner dollar..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Clas Ohlsons nya initiativ kan ge rekordlåg bruttomarginal

Clas Ohlsons förändrade affärsidé att inkludera tjänster i hemmet, och den svaga onlinepositionen jämfört med konkurrenter som Amazon, ökar insatserna när bolaget under de kommande åren ska investera 1-2 procentenheter av sin rörelsemarginal i de strategiska initiativen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Net Ents tillförordnade vd blir ordinarie

Kasinospelleverantören Net Ents styrelse har utnämnt den tillförordnade vd:n Therese Hillman till ordinarie vd med omedelbar verkan..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

50 procent uppsida i bettingbolaget

Redeye upprepar sitt motiverade värde för bettingoperatören Global Gaming 555 till 49 kronor per aktie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.