Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 09:01

Expressen - 13 dec 17 kl. 15:12

Spädbarn dog – pappan fälls för grov misshandelDen 22-åriga pappa från Kristianstad som åtalats för synnerligen grov misshandel av sitt blott 34 dagar gamla spädbarn är skyldig. Det meddelade hovrätten i Malmö i dag. Barnet avled på sjukhus i Lund av sina skador.Tingsrätten har tidigare friat både mamman och pappan.I avvaktan på dom ska 22-åringen genomgå rättspsykiatrisk utredning.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristianstad, Malmö, Lund

Dela artikeln

4338 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spädbarn, dog, pappan, fällsför , grov, misshandel
Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 15:34

Spädbarn dog – pappa fälls för synnerligen grov misshandel

Den pappa från Kristianstadstrakten som åtalats efter att hans spädbarn avled i september förra året ska dömas för synnerligen grov misshandel, har hovrätten kommit fram till. I avvaktan på domen ska han genomgå rättspsykiatrisk undersökning, rapportera.

Sydsvenskan - 13 dec 17 kl. 16:00

Spädbarn dog - nu fälls pappan för grov misshandel

Innan domen faller vill hovrätten få utrett om mannen lidit av psykisk störning..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 17 kl. 16:00

Spädbarn dog – nu fälls pappan för grov misshandel

Innan domen faller vill hovrätten få utrett om mannen lidit av psykisk störning..

Sydsvenskan - 31 maj 18 kl. 11:05

Fentanylköpare dog – nu fälls säljarna

Två bröder som sålde fentanyl via nätet – som åtta personer använde och dog av – fälls för vållande till annans död, av Södertörns tingsrätt. Fentanyl är ett starkt smärtstillande medel som används inom vården, men som också tagit steget ut på den illeg.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 18 kl. 11:05

Fentanylköpare dog – nu fälls säljarna

Två bröder som sålde fentanyl via nätet – som åtta personer använde och dog av – fälls för vållande till annans död, av Södertörns tingsrätt. Fentanyl är ett starkt smärtstillande medel som används inom vården, men som också tagit steget ut på den illeg.

UNT - 31 maj 18 kl. 11:04

Fentanylköpare dog – nu fälls säljarna

Två bröder som sålde fentanyl via nätet – som åtta personer använde och dog av – fälls för vållande till annans död, av Södertörns tingsrätt..

Blekinge Läns tidning - 31 maj 18 kl. 11:23

Fentanylköpare dog – nu fälls säljarna

Två bröder som sålde fentanylanaloger via nätet – som åtta personer använde och dog av – fälls för grovt vållande till annans död av Södertörns tingsrätt..

Alingsås tidning - 10 sep 16 kl. 05:30

Familj fälls för butiksstölder

Tillsammans åkte en familj från Herrljunga till Borås för att stjäla i butiker. Föräldrarna och deras två barn fälls nu för stöld. Det är nu drygt ett år sedan som en familj – mamma.

SvD - 28 sep 13 kl. 20:34

?Pappan hålls utanför föräldraskapet?

Men partistyrelsen säger nej..

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 19:44

Supporter dog - matcher ställs in


Den grekiska regeringen ställer in den kommande helgens matcher i samtliga lagidrotter. Beslutet tas efter att en fotbollssupporter som skadades livshotande i samband med en division 3-match för två veckor sedan avlidit av sina skador på måndagsmorgonen.Bland annat skjuts den sjätte omgången av den grekiska ligan i fotboll på framtiden..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

TV: Expertens bästa tips inför högskoleprovet

 .

Expressen - 15 minuter sedan

TEST: Så bra skulle du klara högskoleprovet

I morgon är det dags för den här terminens högskoleprov. Varje år är det cirka 35 personer som skriver 2.0 på högskoleprovet.

Expressen - 30 minuter sedan

Två bilar i svår krock – en fick klippas ut ur bilen

Två bilar har kolliderat på en väg i Sigtuna.Krocken var svår och en av personerna har förts till sjukhus.Enligt uppgifter till Aftonbladet fick en person klippas ut ur sin bil..

Expressen - 30 minuter sedan

Flera personer misshandlade man

En man misshandlades i natt i Malmö.Enligt polisen attackerades han av flera personer som efter misshandeln lämnade platsen.Mannen fördes till sjukhus, skadeläget är okänt..

Expressen - 45 minuter sedan

Lucy, 27, ljög om cancern – samlade in en halv miljon

496 463 kronor.Så mycket samlade Lucy Wieland, 27, in för att behandla sin ”cancer”.Nu visar det sig att hon har ljugit om sjukdomen – och åtalas för bedrägeri.

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Använde syra för att göra sig av med kroppen

Den regimkritiske journalisten Jamal Khashoggi försvann under ett besök på Saudiarabiens konsulat i Istanbul.Mycket tyder på att han mördats och enligt turkiska utredare ska han ha styckats inne på konsulatet. Bevisning pekar också mot att kronprins Mohammed bin Salman ligger bakom Khashoggis död.

Expressen - 1 timme sedan

TV: Det vet vi om Khashoggis död

 .

Expressen - 2 timmar sedan

Systern vädjar – efter Meghans nya besked

Samantha Markle har under lång tid inte haft mycket över för sin berömda lillasyster – Meghan.Men efter beskedet om att Meghan och Harry väntar sitt första barn väljer Samantha att begrava stridsyxan.– Jag tycker att alla ska bli sams, och inse att detta är något väldigt viktigt och speciellt, säger Samantha till Entertainment Daily..

Expressen - 2 timmar sedan

Man misshandlade poliser vid upprepade tillfällen

En 25-årig man har upprepade gånger misshandlat poliser i Halmstad.Senaste gången slog han en polis och en ordningsvakt som ingrep mot en annan person.– Det här är ovanligt, säger Gith Thedvall, kommunikatör inom Hallandspolisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Syskonen Rachel och Albert är templets sista väktare

DAMASKUS. Albert Comé vänder ansiktet mot söder – mot Jerusalem – och ber en bön för fred och hälsa. Fred för världen, hälsa för sig själv och systern Rachel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.