Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 10 December, 16:04

Liknande nyheter

Taggar: Tvärvändningav , kommunledningen
Skånskan - 03 mar 16 kl. 14:00

Nytändning för utbyte

Skurup I veckan har kommunledningen haft besök av politiker och tjänstemän från tyska Niepars.
Det planeras utbyten för unga och äldre och rent organisatoriska frågor kommunerna emellan.Det har uppstått en liten nytändning i det gamla vänortsutbytet med Niepars kommunledning och invånare.

NSD - 05 nov 13 kl. 14:45

Kovändning efter hot om överklagan

Kommunledningen i Boden gör en kovändning genom att inte längre vilja bilda ett fastighetsbolag med Sveafastigheter. Nu riktar man in sig på ett helt kommunägt fastighetsbolag.–Vi vet att ärendet skulle ha överklagats vilket kan ta år.

Barometern - 10 feb 18 kl. 05:00

Helomvändning i beslut: Det blir en plan för att förebygga självmord

Kommunledningen gjorde en tvärvändning. Först ansåg politikerna att det inte behövdes en lokal handlingsplan för att förebygga självmord, sedan kom de på andra tankar..

UNT - 09 apr 13 kl. 22:08

Helomvändning bäddar för jobbsatsning

Kommunledningen säger ja till att utreda yrkesintroduktion för unga i kommunens verksamheter och den förfallna Esplanadkiosken kan snart vara ett minne blott..

Barometern - 05 feb 16 kl. 16:33

Kommunledningen uppvaktades av ångerfulla ungdomar

Förra veckans storbråk på HVB-hemmet på Villagatan i Lindås tog en ny vändning på fredagen. En grupp ensamkommande barn och ungdomar bad Emmaboda kommun om ursäkt..

LV - 10 jan 17 kl. 11:00

Överraskande vändning för brandkåren

Allt var klappat och klart för beslut. Kommunledningen i Kinda hade redan bokat bussbiljetter till Linköping, för att resa till RTÖG, Räddningstjänsten Östra Götaland, för att skriva under ett samarbetsavtal. Då dök Åke Jacobsson upp på kommunstyrelsens sammanträde, och menade att det nog är bättre att vända sig söderut för ett samarbete istället.

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

"Begränsade tecken på vändning i H&M"

H&M:s strukturella utmaningar är alltjämt betydande och det finns fortfarande mycket begränsade tecken på en vändning, skriver Carnegie och upprepar sin säljrekommendation och riktkursen 120 kronor..

DI - 4 timmar sedan

Carnegie saknar tro på varaktig vändning för H&M

H&M:s strukturella utmaningar är alltjämt betydande och det finns fortfarande mycket begränsade tecken på en vändning, skriver Carnegie och upprepar sin säljrekommendation och riktkursen 120 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 11 kl. 09:25

Omorganisation föreslagen inom kommunledningen

En av de första punkterna under kommunstyrelsens möte var information från kommunledningen. Kommundirektör Anna Drevenstam lade då fram ett förslag om en organisationsförändring inom kommunledningen..

SmålandsPosten - 21 nov 14 kl. 06:12

Kommunledningen vill sätta punkt

Kommunledningen i Lessebo tackar nej till en ny prövning av utbetalningen av 23 miljoner kronor till Kosta Köpmanshus.
– Jag tycker vi har utrett det och nu får det vara så här, säger kommunalrådet Monica Widnemark (S). Kommunen har två fällande domar i bagaget.

DalaDemokraten - 08 dec 16 kl. 07:00

Anställda har lågt förtroende för kommunledningen – Kommunal har sagt upp samverkansavtal med Orsa kommun

Samarbetet mellan facket och kommunledningen i Orsa fungerar så dåligt att Kommunals huvudskyddsombud kräver en kartläggning av arbetsmiljön enligt arbetsmiljölagen.
Ytterligare två fackliga organisationer i Orsa ställer sig bakom kravet.
– Vår upplevelse är att ledarskapet i den högsta kommunledningen inte fungerar, vilket får konsekvenser för verksamheten och medarbetarna, säger sektionsordförande Ellenor Smids Kommunal Orsa..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.