UNT > Kultur

Wednesday, 26 September, 12:25

Liknande nyheter

Taggar: Ny popfestivaltill , Uppsala
YLE - 18 okt 13 kl. 10:25

Popfestival på Wasa Express i november

Det blir popfestival på Wasa Express och lokalt i Vasa med livemusik och dj:er den 22 november. Den första klara artisten är Jenny Wilson, skriver Västerbottens-Kuriren. Popfestivalen är en fortsättning på den endagspopfestival, Popup, som startade i Umeå i fjol.

UNT - 2 timmar sedan

Uppsala Basket bryter med stjärnan

Uppsala Basket bryter med sin amerikanska Brandi Buie..

Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 23:05

Stabilt Uppsala kvitterade i SM-semin

SM-slutspel: Uppsala Basket tvingade fram en sjunde och helt avgörande match i SM-semifinalserien mot Södertälje Kings, stor matchvinnare i Uppsala var "TJ" Jackson med 20 poäng.Uppsala Basket tvingade fram en sjunde och helt avgörande match i SM-semifinalserien mot Södertälje Kings, stor matchvinnare i Uppsala var "TJ" Jackson med 20 poäng.   Semifinalserien mellan Uppsala och Södertälje är på väg att bli en riktig klassiker, den är inte bara riktigt jämn mellan två bra lag det är första gången som en SM-semifinal kommer att avgöras i sju matcher.

Uppsalanyheter.se - 08 feb 16 kl. 05:30

Uppsala Basket vinnare igen

Basketligan: Efter fredagens svaga insats mot Nässjö är Uppsala Basket tillbaka på vinnarspåret, efter en stark laginsats vann man mot ecoÖrebro med 85-82. Det var först under de sista fem minuterna som Uppsala kunde koppla segergreppet.Efter fredagens svaga insats mot Nässjö är Uppsala Basket tillbaka på vinnarspåret, efter en stark laginsats vann man mot ecoÖrebro med 85-82.

Uppsalanyheter.se - 29 nov 16 kl. 22:58

Uppsala Basket körde över Jämtland

Basketligan: Uppsala Basket körde över Jämtland i IFU Arena under tisdagskvällen med 97-78 och även om gästerna var med bra poängmässigt i halva matchen så var man aldrig i närheten av Uppsala.Uppsala Basket körde över Jämtland i IFU Arena under tisdagskvällen med 97-78 och även om gästerna var med bra poängmässigt i halva matchen så var man aldrig i närheten av Uppsala.   Uppsala Basket tog sin femte raka seger i IFU Arena och försvarar hemmaborgen med den äran.

Uppsalanyheter.se - 14 feb 17 kl. 01:06

Segerryck i tredje för Uppsala Basket

Basketligan: Uppsala Basket hamnade tidigt i ett jobbigt underläge mot Nässjö, en tempohöjning i Q3 gav dock 19-3 och Uppsala vände till seger med 80-69.Uppsala Basket hamnade tidigt i ett jobbigt underläge mot Nässjö, en tempohöjning i Q3 gav dock 19-3 och Uppsala vände till seger med 80-69.   Nässjö kopplade greppet på Uppsala Basket under första perioden när lagen möttes i IFU Arena på måndagen.

Uppsalanyheter.se - 09 aug 17 kl. 01:19

Uppsala fotbolls tunga vändning mot AIK

Elitettan: Det såg tung ut för Uppsala när man missade en straff vid ledningen 1-0 och minuterna senare åkte på ett baklängesmål samt hamnat i underläge 1-2 precis före halvtidsvilan. Men en stark lagmoral och ett nyförvärv som jobbade fram en perfekt passning till det avgörande målet till 3-2 gav tre tunga poäng till Uppsala.Det såg tung ut för Uppsala när man missade en straff vid ledningen 1-0 och minuterna senare åkte på ett baklängesmål samt hamnat i underläge 1-2 precis före halvtidsvilan.

Uppsalanyheter.se - 12 apr 18 kl. 03:30

Carrie "the musikal" av Uppsala Estetiska Gymnasium

På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern. Musikalen är en särskild kurs i gymnasiet och är det närmaste man kan komma en riktigt föreställning för betalande publik.På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern.

Uppsalanyheter.se - 12 apr 18 kl. 03:30

Carrie "the musical" av Uppsala Estetiska Gymnasium

På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern. Musikalen är en särskild kurs i gymnasiet och är det närmaste man kan komma en riktigt föreställning för betalande publik.På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern.

Alliansfritt Sverige - 03 jan 11 kl. 19:27

Hannas stolar: kommunalråd i företagande i Uppsala, ordförande för Företagarna i Uppsala och företagare i Uppsala

Många stolar. Alliansfritt avslöjar Hannas alla stolar. Han sitter på en hel del tydligen.

Fler nyheter från UNT

UNT - 19 timmar sedan

Ett gott hantverk i en dubiös genre

Vem mördade Olof Palme?.

UNT - 20 timmar sedan

Kulturprofilen sitter fortsatt häktad

Hovrätten har beslutat att avslå den så kallade kulturprofilens överklagande av det tidigare häktningsbeslutet..

UNT - 23 timmar sedan

Deckarkungens kamp mot högerextremister

Lisbeth Salander i all ära..

UNT - Igår: 10:47

Kulturprofilens häktningsbeslut överklagas

Den så kallade kulturprofilens advokat Björn Hurtig säger att han överklagar häktningsbeslutet, enligt SVT:s "Kulturnyheterna"..

UNT - Igår: 10:53

Mäktig gospel i Konserthuset

På fredagskvällen kommer Konserthuset i Uppsala att vibrera av gospeltoner..

UNT - Igår: 07:00

UNT:s guide till höstens (fiktiva) mord

Björn G Stenberg utsätter sig än en gång för fiktionell livsfara när han plöjer höstens svenska deckare..

UNT - Igår: 16:21

Mycket talar för att kulturprofilen fälls

På rättegångens sista dag häktades den så kallade kulturprofilen, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt..

UNT - Igår: 13:00

Hon är Uppsalabon i "Hela Sverige bakar"

På tisdagen är det premiär för årets säsong av tv-programmet "Hela Sverige bakar"..

UNT - I förrgår: 12:25

Kulturprofilen begärs häktad – "skarpt läge"

Åklagaren vill se den så kallade kulturprofilen häktad i väntan på dom så att han inte lämnar Sverige..

UNT - I förrgår: 11:59

Kulturprofilen begärs häktad

I dag avslutas rättegången i Stockholms tingsrätt i målet mot den så kallade kulturprofilen, som misstänks för två våldtäkter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.