UNT > Kultur

Saturday, 15 December, 16:42

Liknande nyheter

Taggar: Ny popfestivaltill , Uppsala
YLE - 18 okt 13 kl. 10:25

Popfestival på Wasa Express i november

Det blir popfestival på Wasa Express och lokalt i Vasa med livemusik och dj:er den 22 november. Den första klara artisten är Jenny Wilson, skriver Västerbottens-Kuriren. Popfestivalen är en fortsättning på den endagspopfestival, Popup, som startade i Umeå i fjol.

Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 23:05

Stabilt Uppsala kvitterade i SM-semin

SM-slutspel: Uppsala Basket tvingade fram en sjunde och helt avgörande match i SM-semifinalserien mot Södertälje Kings, stor matchvinnare i Uppsala var "TJ" Jackson med 20 poäng.Uppsala Basket tvingade fram en sjunde och helt avgörande match i SM-semifinalserien mot Södertälje Kings, stor matchvinnare i Uppsala var "TJ" Jackson med 20 poäng.   Semifinalserien mellan Uppsala och Södertälje är på väg att bli en riktig klassiker, den är inte bara riktigt jämn mellan två bra lag det är första gången som en SM-semifinal kommer att avgöras i sju matcher.

Uppsalanyheter.se - 08 feb 16 kl. 05:30

Uppsala Basket vinnare igen

Basketligan: Efter fredagens svaga insats mot Nässjö är Uppsala Basket tillbaka på vinnarspåret, efter en stark laginsats vann man mot ecoÖrebro med 85-82. Det var först under de sista fem minuterna som Uppsala kunde koppla segergreppet.Efter fredagens svaga insats mot Nässjö är Uppsala Basket tillbaka på vinnarspåret, efter en stark laginsats vann man mot ecoÖrebro med 85-82.

Uppsalanyheter.se - 29 nov 16 kl. 22:58

Uppsala Basket körde över Jämtland

Basketligan: Uppsala Basket körde över Jämtland i IFU Arena under tisdagskvällen med 97-78 och även om gästerna var med bra poängmässigt i halva matchen så var man aldrig i närheten av Uppsala.Uppsala Basket körde över Jämtland i IFU Arena under tisdagskvällen med 97-78 och även om gästerna var med bra poängmässigt i halva matchen så var man aldrig i närheten av Uppsala.   Uppsala Basket tog sin femte raka seger i IFU Arena och försvarar hemmaborgen med den äran.

Uppsalanyheter.se - 14 feb 17 kl. 01:06

Segerryck i tredje för Uppsala Basket

Basketligan: Uppsala Basket hamnade tidigt i ett jobbigt underläge mot Nässjö, en tempohöjning i Q3 gav dock 19-3 och Uppsala vände till seger med 80-69.Uppsala Basket hamnade tidigt i ett jobbigt underläge mot Nässjö, en tempohöjning i Q3 gav dock 19-3 och Uppsala vände till seger med 80-69.   Nässjö kopplade greppet på Uppsala Basket under första perioden när lagen möttes i IFU Arena på måndagen.

Uppsalanyheter.se - 09 aug 17 kl. 01:19

Uppsala fotbolls tunga vändning mot AIK

Elitettan: Det såg tung ut för Uppsala när man missade en straff vid ledningen 1-0 och minuterna senare åkte på ett baklängesmål samt hamnat i underläge 1-2 precis före halvtidsvilan. Men en stark lagmoral och ett nyförvärv som jobbade fram en perfekt passning till det avgörande målet till 3-2 gav tre tunga poäng till Uppsala.Det såg tung ut för Uppsala när man missade en straff vid ledningen 1-0 och minuterna senare åkte på ett baklängesmål samt hamnat i underläge 1-2 precis före halvtidsvilan.

Uppsalanyheter.se - 12 apr 18 kl. 03:30

Carrie "the musikal" av Uppsala Estetiska Gymnasium

På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern. Musikalen är en särskild kurs i gymnasiet och är det närmaste man kan komma en riktigt föreställning för betalande publik.På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern.

Uppsalanyheter.se - 12 apr 18 kl. 03:30

Carrie "the musical" av Uppsala Estetiska Gymnasium

På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern. Musikalen är en särskild kurs i gymnasiet och är det närmaste man kan komma en riktigt föreställning för betalande publik.På fredag den 13:e och sex dagar framåt ger Uppsala Estetiska Gymnasium Stephen Kings debutroman "Carrie" som en musikal på Reginateatern.

Alliansfritt Sverige - 03 jan 11 kl. 19:27

Hannas stolar: kommunalråd i företagande i Uppsala, ordförande för Företagarna i Uppsala och företagare i Uppsala

Många stolar. Alliansfritt avslöjar Hannas alla stolar. Han sitter på en hel del tydligen.

BT - 02 apr 12 kl. 17:02

Borås Basket-Uppsala 90?85 ? Borås Basket i SM-semifinal!

Femte och avgörande match i kvartsfinalserien mellan Borås Basket och Uppsala. BT är på plats i Boråshallen och rapporterar direkt! Period 4 Matchen slut.

Fler nyheter från UNT

UNT - 3 timmar sedan

Jul i kvadrat

Det märktes att det var fyra (nåja) julälskare som intog Konserthusets scen i årets upplaga av Christmas Night..

UNT - 3 timmar sedan

Musikmagi i Universitetsaulan

Musikmagi uppstod när Anna Stadling och Helen Sjöholm spred julfrid i Universitetsaulan..

UNT - 9 timmar sedan

Når scenmagin ända in i vardagsrummet?

Bara några timmar efter Bruce Springsteen gör sin sista show på Broadway kan en inspelad version strömmas från Netflix..

UNT - 9 timmar sedan

Mellan himmel och helvete

Staffan Bergsten har kämpat med Antonio Muñoz Molinas prosa och blivit rikligt belönad..

UNT - Igår: 15:01

Museiavgifter dröjer tre månader

Besökare på statliga museer får gå in gratis ett tag till..

UNT - Igår: 13:31

Museiavgifter skjuts upp efter kritik

De statliga museernas besökare kan gå in gratis ett tag till..

UNT - Igår: 10:51

Dags för superhjältehelg på bion

Biosugen?.

UNT - Igår: 09:00

Radiojul med Wollter och Weise

Det blir en radiojul i P4 även i år, med både julkonserter och den traditionsenliga uppesittarkvällen dan före dopparedan..

UNT - Igår: 09:20

Lars Bygdén åker på turné

Artisten Lars Bygdén ger ut på vägarna..

UNT - Igår: 06:02

Stor på turné efter ?Så mycket bättre?

Efter succéhösten väljer rapparen Stor att packa ner sina uppmärksammade tolkningar från säsongens "Så mycket bättre" för att bege sig ut på de svenska vägarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.