Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 23 July, 00:09

Affärsvärlden - 13 dec 17 kl. 14:05

Opec höjer utbudsprognosOpec lämnar sin prognos för tillväxten i den globala efterfrågan på olja oförändrad, samtidigt som prognosen för utbudet dras upp..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Opec, höjer, utbudsprognos
Affärsvärlden - 08 aug 14 kl. 13:19

Opec höjer utbudsprognos och sänker efterfrågeprognos

Oljekartellen Opec gör begränsade förändringar i sina prognoser för efterfrågan och utbud av olja under 2014 och 2015..

DI - 13 dec 17 kl. 13:20

Opec höjer utbudsprognos

Opec lämnar sin prognos för tillväxten i den globala efterfrågan på olja oförändrad, samtidigt som prognosen för utbudet dras upp. Det visar Opecs månadsrapport för december som publicerades på onsdagen..

Affärsvärlden - 09 feb 15 kl. 12:59

Opec höjer efterfrågeprognos och sänker utbudsprognos

Oljekartellen Opec höjer sin bedömning för den globala efterfrågan på olja något avseende 2015..

DI - 10 sep 14 kl. 12:50

Olja: OPEC höjer såväl efterfråge- som utbudsprognoser

Oljekartellen OPEC höjer sina bedömningar för den globala efterfrågan på olja under 2014 och 2015. På utbudssidan höjs prognoserna för produktionen utanför OPEC avseende såväl 2014 som 2015.Det framgår av den senaste månadsrapporten som presenterades i dag..

Affärsvärlden - 15 jan 15 kl. 12:49

Opec höjer prognoser

Oljekartellen Opec höjer sina bedömningar för den globala efterfrågan på olja samtidigt som prognoserna över utbudet av olja utanför Opec höjs avseende 2014 och 2015..

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 15 kl. 15:50

Opec höjer prognosen

Oljekartellen Opec höjer sin prognos för produktionen 2015. Anledningen är det dramatiska fallet i oljepriset, som man spår kommer att leda till minskad produktion på andra håll.Expansionen inom den amerikanska oljeskifferindustrin väntas till exempel mattas av kraftigt.

Sydsvenskan - 09 feb 15 kl. 15:50

Opec höjer prognosen

Oljekartellen Opec höjer sin prognos för produktionen 2015. Anledningen är det dramatiska fallet i oljepriset, som man spår kommer att leda till minskad produktion på andra håll.Expansionen inom den amerikanska oljeskifferindustrin väntas till exempel mattas av kraftigt.

Affärsvärlden - 16 mar 15 kl. 13:32

Opec höjer höjer efterfråge- och utbudsprognoser

Oljekartellen Opec höjer sina prognoser något för den globala efterfrågan samt det globala utbudet på olja avseende 2014 och 2015..

DI - 12 jun 12 kl. 12:13

Opec höjer prognosen för efterfrågan på olja

Opec höjer prognosen för den globala efterfrågan på olja 2012 något samtidigt som utbudsprognosen för samma period justeras högre. Det visar Opecs månadsrapport som publicerades på tisdagen..

Affärsvärlden - 11 sep 12 kl. 12:53

Opec höjer oljeprognos

Opec höjer prognosen för den globala efterfrågan på olja något både för 2012 och för 2013, samtidigt som utbudsprognoserna justeras något lägre. Det visar Opecs månadsrapport som publicerades på tisdagen..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 12:13

Atlas Copco över förväntan - backar på börsen

Omsättning och vinst kom in över analytikernas förväntningar och orderingången ökade organiskt med 10 procent. Ändå får Atlas Copcos rapport för det andra kvartalet ett kyligt mottagande av marknaden..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:23

SSAB:s vd efter kursraset: "Odramatiskt kvartal"

Ståltillverkaren SSAB:s halvårsrapport fick ett svalt mottagande i fredagens handel på Stockholmsbörsen, där aktien tog bottenplaceringen i storbolagsindexet OMXS30. Vd Martin Lindqvist ser dock ingen dramatik i kvartalssiffrorna..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:51

Ny finaniseringslösning i Eniro

Eniros nuvarande banklån ersätts med ett obligationslån och i samband därmed tillförs bolaget ytterligare likviditet..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:58

Bokningssajt hotas med vite

Hotellbokningssajten Booking.com strider mot konkurrenslagen genom att hindra hotell från att sätta lägre priser än vad sajten erbjuder. Det slår Patent- och marknadsdomstolen fast..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:06

Höjda riktkurser för rapportrusaren

Flera analyshus har höjt sina riktkurser för Betsson efter torsdagens rapport som med råge överträffade resultatförväntningarna..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:13

Kinnevik: Tele2 och Com Hem klarar sig utan eget innehåll

Kinneviks vd Georgi Ganev vill inte ge något explicit betyg på Telias förvärv av Bonniers tv-verksamhet, men menar samtidigt att sfärens egna operatörer - snart sammanslagna Tele2 och Com Hem - klarar sig "väldigt, väldigt väl" utan egenägt innehåll..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:34

Telia tappar efter förvärv

Stockholmsbörsen låg på en marginell uppgång efter inledande handel under fredagen. Svaga rapporter från flera storbolag. Telia steg efter öppning för att därefter halka neråt..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:02

Telia backar i väntan på ministermöte

Stockholmsbörsen hade vid lunchtid backat. Mycket uppmärksamhet riktades mot Telia och Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg skulle träffa Telia med anledning av Bonnieraffären..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:18

Kinnevik ökar i onoterat

Investmentbolaget Kinnevik har under det andra kvartalet investerat för sammantaget 789 miljoner kronor. Pengarna har fördelats på fyra olika bolag..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:34

Genomgång: Bostadsutvecklarnas kvartalsförsäljning

De bostadsutvecklare som hittills släppt sina rapporter för det andra kvartalet redovisar en i stort sett halverad försäljning av bostäder från det andra kvartalet 2017, men samtidigt har de sålt över 50 procent fler bostäder än under det första kvartalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.