Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 17 January, 22:57

Liknande nyheter

Taggar: M vill ha strategiför , besöksnäringen
Blekinge Läns tidning - 02 apr 16 kl. 03:00

Ny strategi för besöksnäringen

Från och med den 1 januari i år har Olofströms Näringsliv en del av ansvaret för besöksnäringen..

SVT Debatt - 09 jan 14 kl. 13:36

Ryck inte undan mattan för besöksnäringen, Sjöstedt!

RESTAURANGMOMS Statistiska centralbyråns statistik över lönesummorna i restaurangbranschen visar att motsvarande 10 000 nya jobb tillkommit i branschen under de två senaste åren. Vänsterpartiets förslag att höja momsen och arbetsgivaravgifterna för unga skulle dock äventyra många av dessa arbetstillfällen, skriver Eva Östling inför Vänsterpartiets kongress i helgen. Jobben står i fokus när Vänsterpartiet den 10 – 12 januari samlas för kongress i Stockholm.

Barometern - 25 nov 16 kl. 16:03

Lyckad sommar för besöksnäringen

Ett mycket lyckat år som gav besöksnäringen en skjuts framåt. Så sammanfattades 2016 när Attraktiva Oskarshamn träffade företrädare för besöks- och turistnäringen..

Sydöstran - 06 mar 17 kl. 15:12

Britt besöker besöksnäringen

Britt Bohlin ska besöka samtliga län under våren och sommaren för att få en bild av tillståndet i besöksnäringen. På måndagen var hon i Blekinge..

Västerbottens Folkblad - 25 nov 13 kl. 08:03

Besöksnäringen i Umeå är en framtidsbransch

Genom att satsa på turismnäring och evenemang kommer Umeå bli en stad som allt fler vill upptäcka, menar Anders Ågren (M). Besöksnäringen ökar kontinuerligt i Sverige och antalet jobb blir fler i denna framtidsbransch. På många håll jobbas det målmedvetet, samordnat och strategiskt för att näringen skall stärkas.

Länstidningen i Jämtland - 06 dec 17 kl. 12:36

Besöksnäringen avgörande för Vemdalen och Funäsfjällen

75 procent av all omsättning oavsett bransch inom destinationerna Vemdalen och Funäsfjällen härrör till besöksnäringen. Det visar utredningen ”Spridningseffekter i Turismnäringen” (SPRIT)..

ÖstersundsPosten - 06 dec 17 kl. 12:36

Besöksnäringen avgörande för Vemdalen och Funäsfjällen

75 procent av all omsättning oavsett bransch inom destinationerna Vemdalen och Funäsfjällen härrör till besöksnäringen. Det visar utredningen ”Spridningseffekter i Turismnäringen” (SPRIT)..

Barometern - 12 dec 17 kl. 11:03

Miljoner till besöksnäringen i länet

Besöksnäringen i Kalmar län får ett miljontillskott för att produktutveckla näringen och marknadsföra länet på nya marknader..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

? Det skadar besöksnäringen

Krogskandalen med O`Learys skadar besöksnäringen och förstör för de krogar som har ordning och sköter sig. Men kommunstyrelsens ordförande AnnSofi Andersson (S) tror inte att Östersunds varumärke som besöksstad tar skada..

Vimmerby Tidning - 25 aug 14 kl. 09:24

Hultsfreds kommun, besöksnäringen och bygglov

Under sommaren har vi i nordöstra Småland kunnat glädjas åt en ökning av antalet besökare i området. Besöksnäringen är en viktig näringsgren och tillför mycket kapital till området..

ÖstersundsPosten - 26 maj 17 kl. 12:00

Besöksnäringen i Berg andas optimism och framtidstro

Optimismen och framtidstron är stor för besöksnäringen i Bergs kommun. I alla fall om man ska tro besökarna på Forum för turism som hölls i Svenstavik tidigare i veckan..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Återställda vattennivåer på Göta kanal

Återställda vattennivåer på Göta kanal gör att både Göta kanalbolaget och rederiet Göta kanal kan se fram emot kommande kanalsäsong 2018 som öppnar den 2 maj 2018..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Julen dansades ut på Vapengränd

Nu är det slut på julfirandet. På Vapengränds äldreboende dansades julen ut på tisdagseftermiddagen..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

60-åring döms för bokföringsbrott

En man i 60-årsåldern döms för tre fall av bokföreningsbrott. Påföljden blir dagsböter..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Boeing Boeing ‑ En nyårsfars som förlänger livet

Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. Då är i så fall Teater Traskas nuvarande nyårsfars rena hälsokuren. Fem föreställningar kvarstår för gänget som får skrattet att flöda i Åtvidabergs Kulturhus..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

The Real Group till Västervik

För första gången gästas Västervik av vokalgruppen The Real Group. Med sig i bagaget har de sin nyutgivna cd, Elements. Både nyskrivna låtar och gamla favoriter utlovas i konserten som äger rum på Stadsteatern i Västervik..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Föreslå vem du vill ska laga maten och välja musiken på krogen

Upplev en meny lagad av någon av alla lokala mästerkockar vi har i Vimmerby, en ny idé från Björkbackens Kök & Scen. Samtidigt lockar restaurangen med en förslagstävling alla gäster kan delta i..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Bränder och trafikolyckor

462 utryckningar. Så många larm åkte Eksjö kommuns räddningstjänst på under förra året. Året innan låg den siffran på 541 som var en rejäl topp jämfört med 2015 då siffran var 389 stycken..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Bäst i Sverige - för andra året i rad

Bäst i Sverige - igen. För andra året i rad rankas Västerviks sjukhus högst bland landets mellanstora sjukhus, av tidningen Dagens Medicin. Igår firades segern på hela sjukhuset.

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Man anhållen för våldtäkt

En man har anhållits misstänkt för en våldtäkt som skett i östra av Jönköpings län..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Centerpartiet spänner bågen

Centerpartiet i Västervik tar sats inför valet 2018. Två frågor som partiet lägger extra stort fokus vid är utbildning och tillväxt. - Det finns en vision för kommunen, och den vill vi spänna lite extra, säger Conny Tyrberg (C)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.