Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 15 December, 16:58

Liknande nyheter

Taggar: M vill ha strategiför , besöksnäringen
Blekinge Läns tidning - 02 apr 16 kl. 03:00

Ny strategi för besöksnäringen

Från och med den 1 januari i år har Olofströms Näringsliv en del av ansvaret för besöksnäringen..

SVT Debatt - 09 jan 14 kl. 13:36

Ryck inte undan mattan för besöksnäringen, Sjöstedt!

RESTAURANGMOMS Statistiska centralbyråns statistik över lönesummorna i restaurangbranschen visar att motsvarande 10 000 nya jobb tillkommit i branschen under de två senaste åren. Vänsterpartiets förslag att höja momsen och arbetsgivaravgifterna för unga skulle dock äventyra många av dessa arbetstillfällen, skriver Eva Östling inför Vänsterpartiets kongress i helgen. Jobben står i fokus när Vänsterpartiet den 10 – 12 januari samlas för kongress i Stockholm.

Corren - 19 feb 18 kl. 13:30

Lokala besöksnäringen i fokus

Den 28 februari anordnas i Vadstena kommun en besöksnäringsdag i Rödtornet med information för den lokala besöksnäringen..

Barometern - 25 nov 16 kl. 16:03

Lyckad sommar för besöksnäringen

Ett mycket lyckat år som gav besöksnäringen en skjuts framåt. Så sammanfattades 2016 när Attraktiva Oskarshamn träffade företrädare för besöks- och turistnäringen..

Sydöstran - 06 mar 17 kl. 15:12

Britt besöker besöksnäringen

Britt Bohlin ska besöka samtliga län under våren och sommaren för att få en bild av tillståndet i besöksnäringen. På måndagen var hon i Blekinge..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

? Det skadar besöksnäringen

Krogskandalen med O`Learys skadar besöksnäringen och förstör för de krogar som har ordning och sköter sig. Men kommunstyrelsens ordförande AnnSofi Andersson (S) tror inte att Östersunds varumärke som besöksstad tar skada..

Västerbottens Folkblad - 25 nov 13 kl. 08:03

Besöksnäringen i Umeå är en framtidsbransch

Genom att satsa på turismnäring och evenemang kommer Umeå bli en stad som allt fler vill upptäcka, menar Anders Ågren (M). Besöksnäringen ökar kontinuerligt i Sverige och antalet jobb blir fler i denna framtidsbransch. På många håll jobbas det målmedvetet, samordnat och strategiskt för att näringen skall stärkas.

Vimmerby Tidning - 25 aug 14 kl. 09:24

Hultsfreds kommun, besöksnäringen och bygglov

Under sommaren har vi i nordöstra Småland kunnat glädjas åt en ökning av antalet besökare i området. Besöksnäringen är en viktig näringsgren och tillför mycket kapital till området..

ÖstersundsPosten - 26 maj 17 kl. 12:00

Besöksnäringen i Berg andas optimism och framtidstro

Optimismen och framtidstron är stor för besöksnäringen i Bergs kommun. I alla fall om man ska tro besökarna på Forum för turism som hölls i Svenstavik tidigare i veckan..

Vimmerby Tidning - 07 nov 17 kl. 11:28

Ännu en stark säsong för besöksnäringen

En stark turistsäsong och finfina betyg från besökarna. Besöksnäringen i Vimmerby har all anledning att glädjas och andas framtidstro efter måndagskvällens redovisning av den gångna sommaren..

Länstidningen i Jämtland - 06 dec 17 kl. 12:36

Besöksnäringen avgörande för Vemdalen och Funäsfjällen

75 procent av all omsättning oavsett bransch inom destinationerna Vemdalen och Funäsfjällen härrör till besöksnäringen. Det visar utredningen ”Spridningseffekter i Turismnäringen” (SPRIT)..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.