Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 22 March, 06:52

Vimmerby Tidning - 13 dec 17 kl. 15:00

M vill ha strategi för besöksnäringenHarald Hjalmarsson (M) och den moderata fullmäktigegruppen vill att kommunen tar fram en besöksnäringsstrategi..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Hjalmarsson

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M vill ha strategiför , besöksnäringen
Blekinge Läns tidning - 02 apr 16 kl. 03:00

Ny strategi för besöksnäringen

Från och med den 1 januari i år har Olofströms Näringsliv en del av ansvaret för besöksnäringen..

SVT Debatt - 09 jan 14 kl. 13:36

Ryck inte undan mattan för besöksnäringen, Sjöstedt!

RESTAURANGMOMS Statistiska centralbyråns statistik över lönesummorna i restaurangbranschen visar att motsvarande 10 000 nya jobb tillkommit i branschen under de två senaste åren. Vänsterpartiets förslag att höja momsen och arbetsgivaravgifterna för unga skulle dock äventyra många av dessa arbetstillfällen, skriver Eva Östling inför Vänsterpartiets kongress i helgen. Jobben står i fokus när Vänsterpartiet den 10 – 12 januari samlas för kongress i Stockholm.

Corren - 19 feb 18 kl. 13:30

Lokala besöksnäringen i fokus

Den 28 februari anordnas i Vadstena kommun en besöksnäringsdag i Rödtornet med information för den lokala besöksnäringen..

Barometern - 25 nov 16 kl. 16:03

Lyckad sommar för besöksnäringen

Ett mycket lyckat år som gav besöksnäringen en skjuts framåt. Så sammanfattades 2016 när Attraktiva Oskarshamn träffade företrädare för besöks- och turistnäringen..

Sydöstran - 06 mar 17 kl. 15:12

Britt besöker besöksnäringen

Britt Bohlin ska besöka samtliga län under våren och sommaren för att få en bild av tillståndet i besöksnäringen. På måndagen var hon i Blekinge..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

? Det skadar besöksnäringen

Krogskandalen med O`Learys skadar besöksnäringen och förstör för de krogar som har ordning och sköter sig. Men kommunstyrelsens ordförande AnnSofi Andersson (S) tror inte att Östersunds varumärke som besöksstad tar skada..

Västerbottens Folkblad - 25 nov 13 kl. 08:03

Besöksnäringen i Umeå är en framtidsbransch

Genom att satsa på turismnäring och evenemang kommer Umeå bli en stad som allt fler vill upptäcka, menar Anders Ågren (M). Besöksnäringen ökar kontinuerligt i Sverige och antalet jobb blir fler i denna framtidsbransch. På många håll jobbas det målmedvetet, samordnat och strategiskt för att näringen skall stärkas.

Vimmerby Tidning - 25 aug 14 kl. 09:24

Hultsfreds kommun, besöksnäringen och bygglov

Under sommaren har vi i nordöstra Småland kunnat glädjas åt en ökning av antalet besökare i området. Besöksnäringen är en viktig näringsgren och tillför mycket kapital till området..

ÖstersundsPosten - 26 maj 17 kl. 12:00

Besöksnäringen i Berg andas optimism och framtidstro

Optimismen och framtidstron är stor för besöksnäringen i Bergs kommun. I alla fall om man ska tro besökarna på Forum för turism som hölls i Svenstavik tidigare i veckan..

Vimmerby Tidning - 07 nov 17 kl. 11:28

Ännu en stark säsong för besöksnäringen

En stark turistsäsong och finfina betyg från besökarna. Besöksnäringen i Vimmerby har all anledning att glädjas och andas framtidstro efter måndagskvällens redovisning av den gångna sommaren..

Länstidningen i Jämtland - 06 dec 17 kl. 12:36

Besöksnäringen avgörande för Vemdalen och Funäsfjällen

75 procent av all omsättning oavsett bransch inom destinationerna Vemdalen och Funäsfjällen härrör till besöksnäringen. Det visar utredningen ”Spridningseffekter i Turismnäringen” (SPRIT)..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Vapenamnestin en framgång

Vapenamnestin som startade i februari har varit en framgång så här långt. Totalt har det i landet lämnats in 5 206 vapen eller tillståndspliktiga vapendelar in till polisen. Totalt 16 av dessa inlämnade vapnen är automatvapen..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Seniorerna ställer ut sig själva

Konstseniorerna på Folkhögskolan har ställt ut sina tavlor på Warmbadhuset sedan 2007. Nu är det dags igen - och den här gången fick konstnärerna en spännande utmaning att bita i. Självporträtt, där de målar sig själva i kända historiska porträtt.

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Lejonburg får vila i frid

Det råder gravfrid i Tjärstad kyrka utanför Rimforsa. Därför har inte locken lyfts på kistorna i gravkammaren som hittades under det bastanda trägolvet i altergången. -Men det är sannolikt kvarlevorna av överste löjtnant G.

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

"Skönt att det lönat sig att inte ge upp"

I Främsteby jublar man efter beskedet, att en gång- och cykelväg fått klartecken. – Det känns fantastiskt att vi äntligen blivit hörsammade i Främsteby efter totalt 40 års kamp, säger Madelene K Askevik..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Måste betala straffavgift

Barn- och utbildningssektorn går rejält back ekonomiskt. Nu plussas den summan även på av en byggsanktionsavgift då man missat gällande regelverk..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Allt fler väljer larm

Allt fler villaägare investerar i larm för att skydda sig mot bland annat inbrott. Att ha ett riktigt uppkopplat larm med åtgärd skapar en bra grundtrygghet..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

"Polisen är kraftigt underbemannad"

I måndags kväll besökte EU-politikern och andre vice ordförande i kristdemokraterna Lars Aduktsson Kisa när partiet hade sitt distriktsårsmöte..

Vimmerby Tidning - 15 timmar sedan

Gymnasieelever kan få 15 000 kronor till körkort

Från och med i höst finns möjligheten att läsa vård- och omsorgsprogrammet på Vimmerby gymnasium. Och de som tar sin examen kommer att få upp till 15 000 kronor i körkortsstipendium. – Ett fantastiskt bra beslut som nämnden tagit.

Vimmerby Tidning - 14 timmar sedan

Sjuk läkare kan bli av med legitimation

Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) anser att en läkare, tidigare verksam i Västervik, på grund av sjukdom inte är kapabel att utföra yrket. Därför vill myndigheten att Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd återkallar mannens legitimation. Ivo ser en risk i att läkaren när som helst kan återuppta yrket om han får behålla leget..

Vimmerby Tidning - 15 timmar sedan

Nu höjs barnbidragen

Nu i veckan kommer uppskattningsvis 56000 barnfamiljer i Östergötland att få 200 kronor mer i plånboken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.