GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 22 January, 15:22

Liknande nyheter

Taggar: LIV, Löparklubbendär , rundan, avslutasmed , stor, stark, 3500
GöteborgsPosten - 26 jul 17 kl. 19:50

Charlie Gards liv ska avslutas på hospice

Att låta Charlie Gard spendera sin sista tid i föräldrahemmet hade varit praktiskt omöjligt. Nu har en domstol i London beslutat att den svårt sjuke babyns liv ska avslutas på ett hospice..

DN - 26 jul 17 kl. 20:57

Charlie Gards liv ska avslutas på hospice

Att låta Charlie Gard spendera sin sista tid i föräldrahemmet hade varit praktiskt omöjligt. Nu har en domstol i London beslutat att den svårt sjuke babyns liv ska avslutas på ett hospice..

YLE - 27 okt 16 kl. 09:13

Robin Salo: "Drömmen är att gå i första rundan"

Robin Salo, 18, har sakta men säkert vikt sig en plats i Vasa Sports ligalag. Trots det vågar han redan drömma om större arenor. Den pågående säsongen är något av en vattendelare - vid årsskiftet väntar U20-VM och till sommaren blir det dags för NHL-draft.

BT - 28 nov 12 kl. 07:40

William Petzälls liv i närbild i kväll - fick antabus redan som 17-åring

Ikväll sänder SVT:s Uppdrag granskning ett program om den avlidne riksdagsledamoten William Petzäll.
? Han var ju oerhört begåvad, speciellt med tanke på hans ålder, säger Mattias Karlsson (SD) i programmet.

YA - 19 apr 14 kl. 17:35

"Det handlar om liv och död"

Foto: Mark Hanlon
Konstrunda, äggarullning och påskbuffé. Det är mycket att hinna med under påsken. Jesper Mattsson, ungdomspräst i Ystad Sövestadsbygdens församling tycker man borde ha tid med ett kyrkobesök också.

Sydsvenskan - 21 maj 15 kl. 16:33

Vårdens uppgift är inte att avsluta någons liv

Läkaren Peter Olséen skrev "Att inte tillåta aktiv dödshjälp i livets slutskede är övergrepp" (Åsikter 16/5). Jag har respekt för dina tankar och åsikter, men vill förmedla en motbild. Du anser att ”respekt, värdighet, frihet och självbestämmande” ska vara styrande när man tar ställning till hur man ska agera när människor drabbas av svår sjukdom.

Expressen - 14 jun 17 kl. 06:00

I dag avslutas rättegången mot döda spädbarnets föräldrar

Den fem veckor gamla flickan kom in till sjukhus med så omfattande skador att hennes liv inte gick att rädda.Barnets föräldrar greps på sjukhuset, misstänkta för mord.I dag avslutas rättegången mot de två föräldrarna, båda i 25-årsåldern, som har åtalats för synnerligen grov misshandel och vållande till annans död, grovt brott.

Nyheter 24 - 18 aug 11 kl. 16:35

Drömvikten: ett ton - "spelar rysk roulette med sitt liv"


Hon är redan världens fetaste mamma men vill bli ännu större. Susanne Eman proppar i sig 21 000 kalorier om dagen. ARIZONA.

BT - 17 jan 14 kl. 18:14

Obama: Övervakning har räddat liv

President Barack Obama håller i dag tal om USA:s kritiserade övervakning av telefon-och internettrafik. Innan talet kom uppgifter om att underrättelsetjänsten NSA:s metadataprogram för telefonavlyssning ska avslutas i sin nuvarande form.Talet handlade inledningsvis om att motivera behovet av övervakning - en övervakning som har "förhindrat många attacker och räddat oskyldiga liv världen över", enligt presidenten.

YLE - 14 nov 15 kl. 20:28

Sjarapova håller dramat vid liv mot Tjeckien

Maria Sjarapova var tvungen att vinna för att hålla liv i Fed Cup-finalen. Den ryska världsfyran gjorde vad hon skulle och sköt fram avgörandet. Efter Petra Kvitovas seger i tre set (2–6, 6–1, 6–1) mot Anastasia Pavliutjenkova var Maria Sjarapova så illa tvungen att kvittera i Fed Cup-finalen i Prag.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Hovrätten: Nytt förslag i strid med EU-rätten

Det är högst tveksamt om det nya förslaget om datalagring av trafikuppgifter är förenligt med EU-rätten. Det anser Hovrätten för övre Norrland i sitt remissvar. Hovrätten varnar också för att den fria bevisföringen i Sverige kan hotas om förslaget genomförs..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Statliga jobb flyttas ut från Stockholms stad

Malmö, Kristianstad, Mölndal, Borås, Botkyrka och Göteborg får nya jobb när regeringen nu fortsätter att flytta myndigheter från Stockholm. Bland annat flyttar delar av Tullverkets verksamhet till Malmö..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

UD vet vad som hänt Gui Minhai

Den svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai har återigen gripits i Kina, enligt hans dotter Angela Gui. Utrikesdepartementet känner till händelsen, säger en talesperson till TT..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Konstmuseum byggs om och till

Hallands konstmuseum i Halmstad byggs om och till. Museet blir nästan dubbelt så stort, får en ny park och en ny huvudentré vänd mot staden och parkområdet vid Nissan.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Pia kraschade trots roligt jobb

Som psykiater och cancerläkare behandlade Pia Dellson patienter i mycket stressande livssituationer. Ändå kraschade hon själv mot väggen – hon som var så kapabel och hade ett så roligt jobb..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Sex år sen Hanna blev sjuk av stress

Det är inte mig det är fel på. I dag, efter snart sex år, tror Hanna Graf på de orden. Hon är inte en sämre människa för att hon inte klarade kraven på jobbet.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

TESTA DIG SJÄLV: Är du stressad?

Svara på frågorna. Om du får över 18 poäng är du i riskzonen för utmattningssyndrom och bör se över ditt liv..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Lastbil välte ner i dike

En lastbil körde av vägen och välte ner i diket vid Boaliden i Götene kommun. Enligt polisen blockerar lastbilens släp vägbanan..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Forskare kritiserar "farlig" studie

I förra veckan publicerades en studie som visar hur det går att tillverka ett virus nära besläktat med smittkoppsviruset – med hjälp av internet. Livsfarligt, menar andra forskare som nu kritiserar publiceringen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Vandrare hittade tusentals liter alkoholOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.