GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 19 April, 11:50

Liknande nyheter

Taggar: LIV, Löparklubbendär , rundan, avslutasmed , stor, stark, 3500
GöteborgsPosten - 26 jul 17 kl. 19:50

Charlie Gards liv ska avslutas på hospice

Att låta Charlie Gard spendera sin sista tid i föräldrahemmet hade varit praktiskt omöjligt. Nu har en domstol i London beslutat att den svårt sjuke babyns liv ska avslutas på ett hospice..

DN - 26 jul 17 kl. 20:57

Charlie Gards liv ska avslutas på hospice

Att låta Charlie Gard spendera sin sista tid i föräldrahemmet hade varit praktiskt omöjligt. Nu har en domstol i London beslutat att den svårt sjuke babyns liv ska avslutas på ett hospice..

YLE - 27 okt 16 kl. 09:13

Robin Salo: "Drömmen är att gå i första rundan"

Robin Salo, 18, har sakta men säkert vikt sig en plats i Vasa Sports ligalag. Trots det vågar han redan drömma om större arenor. Den pågående säsongen är något av en vattendelare - vid årsskiftet väntar U20-VM och till sommaren blir det dags för NHL-draft.

BT - 28 nov 12 kl. 07:40

William Petzälls liv i närbild i kväll - fick antabus redan som 17-åring

Ikväll sänder SVT:s Uppdrag granskning ett program om den avlidne riksdagsledamoten William Petzäll.
? Han var ju oerhört begåvad, speciellt med tanke på hans ålder, säger Mattias Karlsson (SD) i programmet.

YA - 19 apr 14 kl. 17:35

"Det handlar om liv och död"

Foto: Mark Hanlon
Konstrunda, äggarullning och påskbuffé. Det är mycket att hinna med under påsken. Jesper Mattsson, ungdomspräst i Ystad Sövestadsbygdens församling tycker man borde ha tid med ett kyrkobesök också.

Sydsvenskan - 21 maj 15 kl. 16:33

Vårdens uppgift är inte att avsluta någons liv

Läkaren Peter Olséen skrev "Att inte tillåta aktiv dödshjälp i livets slutskede är övergrepp" (Åsikter 16/5). Jag har respekt för dina tankar och åsikter, men vill förmedla en motbild. Du anser att ”respekt, värdighet, frihet och självbestämmande” ska vara styrande när man tar ställning till hur man ska agera när människor drabbas av svår sjukdom.

Expressen - 14 jun 17 kl. 06:00

I dag avslutas rättegången mot döda spädbarnets föräldrar

Den fem veckor gamla flickan kom in till sjukhus med så omfattande skador att hennes liv inte gick att rädda.Barnets föräldrar greps på sjukhuset, misstänkta för mord.I dag avslutas rättegången mot de två föräldrarna, båda i 25-årsåldern, som har åtalats för synnerligen grov misshandel och vållande till annans död, grovt brott.

Nyheter 24 - 18 aug 11 kl. 16:35

Drömvikten: ett ton - "spelar rysk roulette med sitt liv"


Hon är redan världens fetaste mamma men vill bli ännu större. Susanne Eman proppar i sig 21 000 kalorier om dagen. ARIZONA.

BT - 17 jan 14 kl. 18:14

Obama: Övervakning har räddat liv

President Barack Obama håller i dag tal om USA:s kritiserade övervakning av telefon-och internettrafik. Innan talet kom uppgifter om att underrättelsetjänsten NSA:s metadataprogram för telefonavlyssning ska avslutas i sin nuvarande form.Talet handlade inledningsvis om att motivera behovet av övervakning - en övervakning som har "förhindrat många attacker och räddat oskyldiga liv världen över", enligt presidenten.

YLE - 14 nov 15 kl. 20:28

Sjarapova håller dramat vid liv mot Tjeckien

Maria Sjarapova var tvungen att vinna för att hålla liv i Fed Cup-finalen. Den ryska världsfyran gjorde vad hon skulle och sköt fram avgörandet. Efter Petra Kvitovas seger i tre set (2–6, 6–1, 6–1) mot Anastasia Pavliutjenkova var Maria Sjarapova så illa tvungen att kvittera i Fed Cup-finalen i Prag.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Brutalt New York skildras i "The alienist"

”The alienist” är Netflix nya serie om jakten på en seriemördare i det sena 1800-talets New York. Huvudrollerna spelas av Dakota Fanning, Daniel Brühl och Luke Evans..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Nasdaq: Vissa mindre problem under morgonen

Vissa kunder till Stockholmsbörsen har haft mindre problem under torsdagsförmiddagen. Dagen efter det dramatiska totalstoppet på börsen är det fortfarande oklart exakt vad som hände..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Staffan de Mistura till FN:s Backåkramöte

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Deafheaven släpper nytt album i sommar

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Passa på – sommarvärme drar in över landet

På med solglasögonen och vårskorna. Under torsdagen och fredagen drar ett högtryck in över Sverige, med sol och temperaturer över det normala för april..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Lindborg lägger av med elitsatsningen

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sugrör och tops förbjuds i Storbritannien

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Mourad stortrivs som tränare – vill satsa vidare

George Mourad har fått en fin start som tränare i Näsets SK och utesluter inte en större satsning i framtiden. Spelarkarriären är dock inte helt över. – Jag väntar tills gräsmatcherna börjar, säger han och skrattar..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Traktorolycka på riksväg

En trafikolycka har inträffat på riksväg 44 vid Grästorp. Ambulans har skickats till platsen och polis är på väg..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Sydkoreas president vill ha fredsavtalOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.