Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 18 November, 09:38

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 12:40

Så här ska Apple locka millennials till att köpa iPhone XSenaste reklamkampanjen från Apple ska locka millennials till sina butiker för att köpa en iPhone X. Kommer Apple att lyckas? Vad tror du om nedan reklamklipp. Kommer Apple att lyckas med sin mission? Lämna en kommentar nedan..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, Iphone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här ska , Apple, locka, millennialstill att , köpa, iPhone X
IDG - 17 sep 15 kl. 08:37

Så ska Apple locka över Androidanvändare till IOS 9


Apple har släppt sin första app för Android och är inte helt oväntat en guide som visar hur du byter från Android till IOS 9..

IDG - 23 maj 17 kl. 10:31

Så ska Apple locka Android-användare över till IOS


Iphone-tillverkaren har lanserat en ny kampanj kallad "Switch" för att locka Android-användarna..

Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 10:30

Vaddå hemsida? Kontroversiellt grepp för att locka millennials (igen)

En strategi för överlevnad i dagens hett omtvistade medielandskapet är att bli extremt publik-specifik. Att rikta på mikronivå är en strategi när man vill skräddarsy redaktionellt innehåll och maximera engagemanget. Särskilt fördelaktigt är det för annonsörer som försöker nå en viss demografisk grupp.

IDG - 12 jun 13 kl. 15:02

Så ska Apple locka företagen

De nya versionerna av Mac Pro och kontorspaketet Iwork innebär en välkommen nysatsning för de företag som gärna satsar på Apples produkter..

IDG - 31 aug 16 kl. 12:42

Så ska Apple locka tittare till Planet of the Apps


Kändisar som Jessica Alba och Gwyneth Paltrow ska vara mentorer åt app-utvecklarna..

Dagensanalys.se - 20 maj 16 kl. 11:00

Ta en selfie och få betalt – så kan man locka till sig Millennials

Pay Your Selfie – så heter appen från ett nystartat företag med samma namn från Chicago, USA. De har faktiskt lyckats locka till sig den där svårflörtade gruppen av 18 till 34-åringar genom att… betala för selfies. Pay Your Selfie säger sig redan ha fått 100 000 användare och 500 000 foton sedan man startade i september förra året.

Dagensanalys.se - 11 maj 16 kl. 14:12

Newsy – framgångsrika, nya nyhetsprogrammet som riktar sig till Millennials

Millennials, eller generation Y som de också kallas, sägs inte vara intresserade av nyheter. Men nya tjänsten Newsy tror inte på detta – och bevisar det med att få 300 miljoner tittare på ett kvartal. Newsy är faktiskt inte helt nya, utan har verkat i åtta år – dock har man verkat lite mer i det dolda med att tillhandahålla nyheter till andra nyhetstjänster.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 11:26

Infografik: Millennials föredrar Apple och shoppar mest online

Millennials den mest eftertraktade målgruppen för marknadsförare och annonsörer, när Forbes nu publicerar sin mycket eftertraktade lista med vad de under 30 år tycker och tänker lusläser många vad de har kommit fram till. I år har Forbes tillfrågar 500 Millennials för att få en uppfattning om deras medievanor, relation till varumärken och deras konsumtionsvanor. ”Det finns många … stereotyper, men Forbes Millennials är optimistiska, företagande och ändamål-driven”, kommenterar Forbes Media CMO Tom Davis.

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:00

Infograf: Millennials vill vara nördar – och de är svårare att nå än andra

De tycker att det coolt att vara nörd, är kulturellt engagerade och gärna först med nyheter och ny teknik. Men de är också svårare att nå och kräver mer av reklam än andra grupper. Detta enligt en undersökning av Imgur – kolla in grafen här!

Dagensanalys.se - 29 jun 17 kl. 18:39

Millennials förväntar sig mer än andra konsumentgrupper

Millenniumgenerationen är en målgrupp uppvuxen med det digitala sedan födseln – digital by nature – som konsumerar och interagerar i flera kanaler samt med flera skärmar, ofta samtidigt. Att nå fram till millennials är idag en stor utmaning för digitala marknadsförare. En utmaning är att millennials har ett brett åldersintervall med olika intressen, beteenden och livsstilar.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 19:09

Så mycket ökar försäljningen under Black Friday – Sverige är i topp i Europa

Att Black Friday står för dörren har nog inte undgått någon. Detaljhandeln satsar mer än någonsin på marknadsföring och rustar nu för fullt för vad som kommit att bli en av våra allra mest intensiva shoppingdagar. Här kan du läsa hur Black Friday utvecklats i Sverige, och resten av Europa, under de senaste åren.

Dagensanalys.se - Igår: 14:59

Allt fler betalar för underhållning på nätet

En majoritet av alla svenskar har under de senaste tre månaderna betalat för TV-serier (58 procent), musik (57 procent) samt filmer (53 procent) på Internet och inköpen sker allt oftare via smartphones. Det finns inget bättre exempel på hur världen digitaliserats än de förändringar som skett inom musik-, film- och TV-industrin. Det visar en ny global undersökning från SuperData genomförd på uppdrag av betalningstjänsten PayPal.

Dagensanalys.se - Igår: 14:14

Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll. DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. ”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen.

Dagensanalys.se - Igår: 12:30

Cint anställer och promotar Stefan

Panelplattformen Cint har tillsatt nya positioner med Stefan och Daniel. Stefan Hök blir ny produktchef och Daniel Hecker blir viceVD för produkter. Stefan har jobbat på Cint sedan 2011 så han är redan en veteran i bolaget.

Dagensanalys.se - Igår: 11:45

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.

Dagensanalys.se - Igår: 10:45

Hur ska du utnyttja all data du samlar in och bli ett digitalt företag på riktigt?

Många företag har de senaste åren byggt system för att samla in stora mängder data, men allt fler börjar upptäcka att det är svårt att integrera de olika systemen som samlar in data. Software AG har under snart 50 år arbetat med datahantering, och hjälper företag att få ihop all denna data så den kan leda till insikter som går att agera på. I veckan kom Software AG till Sverige för sin Innovation Tour.

Dagensanalys.se - Igår: 10:30

4 steg för att börja skydda ditt företag mot korruption och oegentligheter

Vi läser i tidningarna om korruptionsskandaler med mutor och fiffel och tänker att ”det där händer aldrig hos oss”. Men är du så säker på det? I två artiklar kommer vi hjälpa dig bygga upp ett skydd mot denna typ av skandaler.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:44

AMP Story finns nu ute som beta

Publicister som använder Google Ad Manager kan nu visa annonser i AMP stories. Formatet heter AMP Story. En mindre skara publicister har fått testa formatet de senaste månaderna.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:29

Instagram lanserar nya shopping-finesser

Instagram har nu lanserat tre nya finesser som gör det enklare att sälja produkter. För det första går det nu att spara ned produkter som man vill köpa senare. DU kan även tagga produkter i videoinlägg som är till salu och slutligen finns det en helt ny shoppingdel i appen där du kan sälja dina produkter.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:45

Instagram-modellen som har tusentals följare är fejk

Med över 30.000 följare är modellen Shudu Gram rätt så populär. Hon lägger upp bilder sig själv i olika outfits och scener.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.