Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 20 August, 12:44

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 12:40

Så här ska Apple locka millennials till att köpa iPhone XSenaste reklamkampanjen från Apple ska locka millennials till sina butiker för att köpa en iPhone X. Kommer Apple att lyckas? Vad tror du om nedan reklamklipp. Kommer Apple att lyckas med sin mission? Lämna en kommentar nedan..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, Iphone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här ska , Apple, locka, millennialstill att , köpa, iPhone X
IDG - 17 sep 15 kl. 08:37

Så ska Apple locka över Androidanvändare till IOS 9


Apple har släppt sin första app för Android och är inte helt oväntat en guide som visar hur du byter från Android till IOS 9..

IDG - 23 maj 17 kl. 10:31

Så ska Apple locka Android-användare över till IOS


Iphone-tillverkaren har lanserat en ny kampanj kallad "Switch" för att locka Android-användarna..

Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 10:30

Vaddå hemsida? Kontroversiellt grepp för att locka millennials (igen)

En strategi för överlevnad i dagens hett omtvistade medielandskapet är att bli extremt publik-specifik. Att rikta på mikronivå är en strategi när man vill skräddarsy redaktionellt innehåll och maximera engagemanget. Särskilt fördelaktigt är det för annonsörer som försöker nå en viss demografisk grupp.

IDG - 12 jun 13 kl. 15:02

Så ska Apple locka företagen

De nya versionerna av Mac Pro och kontorspaketet Iwork innebär en välkommen nysatsning för de företag som gärna satsar på Apples produkter..

IDG - 31 aug 16 kl. 12:42

Så ska Apple locka tittare till Planet of the Apps


Kändisar som Jessica Alba och Gwyneth Paltrow ska vara mentorer åt app-utvecklarna..

Dagensanalys.se - 20 maj 16 kl. 11:00

Ta en selfie och få betalt – så kan man locka till sig Millennials

Pay Your Selfie – så heter appen från ett nystartat företag med samma namn från Chicago, USA. De har faktiskt lyckats locka till sig den där svårflörtade gruppen av 18 till 34-åringar genom att… betala för selfies. Pay Your Selfie säger sig redan ha fått 100 000 användare och 500 000 foton sedan man startade i september förra året.

Dagensanalys.se - 11 maj 16 kl. 14:12

Newsy – framgångsrika, nya nyhetsprogrammet som riktar sig till Millennials

Millennials, eller generation Y som de också kallas, sägs inte vara intresserade av nyheter. Men nya tjänsten Newsy tror inte på detta – och bevisar det med att få 300 miljoner tittare på ett kvartal. Newsy är faktiskt inte helt nya, utan har verkat i åtta år – dock har man verkat lite mer i det dolda med att tillhandahålla nyheter till andra nyhetstjänster.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 11:26

Infografik: Millennials föredrar Apple och shoppar mest online

Millennials den mest eftertraktade målgruppen för marknadsförare och annonsörer, när Forbes nu publicerar sin mycket eftertraktade lista med vad de under 30 år tycker och tänker lusläser många vad de har kommit fram till. I år har Forbes tillfrågar 500 Millennials för att få en uppfattning om deras medievanor, relation till varumärken och deras konsumtionsvanor. ”Det finns många … stereotyper, men Forbes Millennials är optimistiska, företagande och ändamål-driven”, kommenterar Forbes Media CMO Tom Davis.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Apple plockar bort 25.000 appar i Kina

Apple har rensat 25.000 appar från sin App Store i Kina, motsvarande 1,4 procent av det totala apputbudet i landet. Det skriver Wall Street Journal.

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:00

Infograf: Millennials vill vara nördar – och de är svårare att nå än andra

De tycker att det coolt att vara nörd, är kulturellt engagerade och gärna först med nyheter och ny teknik. Men de är också svårare att nå och kräver mer av reklam än andra grupper. Detta enligt en undersökning av Imgur – kolla in grafen här!

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Nätet prioriteras innan man ska shoppa

En klar majoritet av alla köpsugna (87 procent) börjar sin sökning efter nya produkter eller tjänster på nätet, avslöjar en ny studie. Det är faktiskt en ökning från 71 procent förra året. Med andra ord har allt flera identifierat fördelarna med att söka innan de ger sig ut på stan för att köpa.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

”Om du vill lära känna någon ska du ignorera deras Facebook-profil och istället kolla deras webbläsarhistorik”

Gårdagens show, Real Time med Bill Maher, tog upp frågan – döljer vi sanningen om oss själva bakom avatarer?  Ett exempel är Facebook där vi skapar personligheter som vi vill ska vara sanna, men som ofta inte är det. Ett mycket intressant klipp som får en att tänka till.

Dagensanalys.se - 17 aug 18 kl. 08:33

Ännu ett tv-bolag testar AR med fräcka resultat

Allt flera tv-bolag testar att använda AR i sina sändningar. Här är exempel från danska TV som pratar om Tour de France. Här är ännu ett exempel på AR i praktiken: .

Dagensanalys.se - 17 aug 18 kl. 08:21

Infograf om UX och alla dessa teorier om vad som fungerar bäst

Att skapa användarvänliga och effektiva onlinetjänster faller inom ett område som heter UX, eller User Experience. Här är en infograf som går igenom olika teorier som används idag inom UX. Onlinetjänster ska inte bara vara snygga, de ska också vara effektiva ur ett användarperspektiv.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 17:31

Visar Kanye West vägen för framtidens användarupplevelser?

Enligt Adobes nordiska marknadschef kan företag lära av Kanye West när det kommer till att leverera framtidens användarupplevelse. När rapartisten Kanye West släppte sitt åttonde studioalbum tidigare i år följde snart skarp kritik. Den handlade inte om albumets kvalitet, utan om det faktum att världsstjärnan hade ändrat texten under de två första veckorna efter släppet.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 09:24

Över 2,7 miljarder insamlat via Facebooks födelsedagsinsamlingar

Under första året har födelsedagsinsamlingar på Facebook nått en viktig milstolpe när användare samlat in 300 miljoner dollar (drygt 2,7 miljarder kronor) till ideella organisationer. Samtidigt meddelar Facebook att de ska göra det ännu enklare att hitta rätt bland de 750 000 ideella organisationer som idag finns på plattformen. Många användare vill använda sin födelsedag för en god sak.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 08:03

Nu vill ägarna att Nielsen ska säljas

Nu vill några större ägare att undersökningsbolaget Nielsen ska säljas. Aktien rasar och Nielsen har svårt med leveranser. Bakom draget att trycka på Nielsens försäljning är hedgefonden Elliott Management Corp, som äger 8,4 procent av bolaget.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:37

Twitch i full attack mot Youtube

Inte nog med att Facebook rustar inför en större attack så har nu också Twitch deklarerat att de ska konkurrera med Youtube. Twitch är en plattform för att kolla på när andra spelar dataspel. Om du bara frågar någon under 21 år så har de stenkoll på vad Twitch är för något.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:30

Blå, röd, gul eller svart vilken färg ska du välja till ditt företag?

En av de svåraste uppgifterna man har när man startar något nytt är att välja färg. Ska det vara blå, grön, gul, orange och vad betyder egentligen färgerna? Här får du svaret.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:06

Google bryr sig inte längre om var du har innehållet på sidan

Tidigare trodde man att Google bedömde relevans efter hur högt upp på sidan man svarade på sökfrasen. Nu säger Google att det spelar ingen roll, så länge innehållet är relevant. Om du söker på gula bananer så vill du självklart också se gula bananer på hemsidan som du valt från Googles SERP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.