Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 21 May, 17:12

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 12:40

Så här ska Apple locka millennials till att köpa iPhone XSenaste reklamkampanjen från Apple ska locka millennials till sina butiker för att köpa en iPhone X. Kommer Apple att lyckas? Vad tror du om nedan reklamklipp. Kommer Apple att lyckas med sin mission? Lämna en kommentar nedan..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, Iphone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här ska , Apple, locka, millennialstill att , köpa, iPhone X
IDG - 17 sep 15 kl. 08:37

Så ska Apple locka över Androidanvändare till IOS 9


Apple har släppt sin första app för Android och är inte helt oväntat en guide som visar hur du byter från Android till IOS 9..

IDG - 23 maj 17 kl. 10:31

Så ska Apple locka Android-användare över till IOS


Iphone-tillverkaren har lanserat en ny kampanj kallad "Switch" för att locka Android-användarna..

Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 10:30

Vaddå hemsida? Kontroversiellt grepp för att locka millennials (igen)

En strategi för överlevnad i dagens hett omtvistade medielandskapet är att bli extremt publik-specifik. Att rikta på mikronivå är en strategi när man vill skräddarsy redaktionellt innehåll och maximera engagemanget. Särskilt fördelaktigt är det för annonsörer som försöker nå en viss demografisk grupp.

IDG - 12 jun 13 kl. 15:02

Så ska Apple locka företagen

De nya versionerna av Mac Pro och kontorspaketet Iwork innebär en välkommen nysatsning för de företag som gärna satsar på Apples produkter..

IDG - 31 aug 16 kl. 12:42

Så ska Apple locka tittare till Planet of the Apps


Kändisar som Jessica Alba och Gwyneth Paltrow ska vara mentorer åt app-utvecklarna..

Dagensanalys.se - 20 maj 16 kl. 11:00

Ta en selfie och få betalt – så kan man locka till sig Millennials

Pay Your Selfie – så heter appen från ett nystartat företag med samma namn från Chicago, USA. De har faktiskt lyckats locka till sig den där svårflörtade gruppen av 18 till 34-åringar genom att… betala för selfies. Pay Your Selfie säger sig redan ha fått 100 000 användare och 500 000 foton sedan man startade i september förra året.

Dagensanalys.se - 11 maj 16 kl. 14:12

Newsy – framgångsrika, nya nyhetsprogrammet som riktar sig till Millennials

Millennials, eller generation Y som de också kallas, sägs inte vara intresserade av nyheter. Men nya tjänsten Newsy tror inte på detta – och bevisar det med att få 300 miljoner tittare på ett kvartal. Newsy är faktiskt inte helt nya, utan har verkat i åtta år – dock har man verkat lite mer i det dolda med att tillhandahålla nyheter till andra nyhetstjänster.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 11:26

Infografik: Millennials föredrar Apple och shoppar mest online

Millennials den mest eftertraktade målgruppen för marknadsförare och annonsörer, när Forbes nu publicerar sin mycket eftertraktade lista med vad de under 30 år tycker och tänker lusläser många vad de har kommit fram till. I år har Forbes tillfrågar 500 Millennials för att få en uppfattning om deras medievanor, relation till varumärken och deras konsumtionsvanor. ”Det finns många … stereotyper, men Forbes Millennials är optimistiska, företagande och ändamål-driven”, kommenterar Forbes Media CMO Tom Davis.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Apple börjar betala 131 miljarder kronor

Apple har börjat betala världens högsta skatteräkning från EU till Irland. Det var mellan åren 2003 och 2014 som Apple fick olaglig skattesänkningar. EU har klubbat att Apple fick olagliga skattesänkningar från den irländska regeringen.

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:00

Infograf: Millennials vill vara nördar – och de är svårare att nå än andra

De tycker att det coolt att vara nörd, är kulturellt engagerade och gärna först med nyheter och ny teknik. Men de är också svårare att nå och kräver mer av reklam än andra grupper. Detta enligt en undersökning av Imgur – kolla in grafen här!

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Imorgon tisdag lanserar Google YouTube Music som skall sno användare av Spotify

Google vill vara med och kriga om pengarna för musik och lanserar YouTube Music som kommer att kosta 10 dollar, en direkt utmanare till Spotify. ”Det finns inget gott om ett duopol mellan Spotify och Apple Music”, säger Lyor Cohen, YouTubes musikchef, som hjälpt till att forma hiphop på 1980-talet och 1990-talet som manager för Jay-Z och Run DMC. Han säger att Spotify och Apples dominans, som har 125m betalande abonnenter på sina musikströmmingstjänster och har blivit ett problem för musikbranschen ”det är läskigt för producenter och skivbolag”.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Debatt: Är first price-auktioner lösningen på transparensproblematiken?

Second price-auktioner inom programmatic var länge normen, men nu är first price-auktioner på väg att ta över i popularitet. Vad beror det på, och är first price-auktioner verkligen lösningen på problemen med dålig transparens inom programmatic? Jonas Olsen, nordeuropachef på PubMatic reder ut.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Sociala Medier är inte PR

PR är ett otroligt kraftfullt sätt att få ut sina budskap i traditionella medier. Men sociala medier styr man själv och nyheterna brinner lika snabbt som papper i en eld, man måste hela tiden lägga upp nya inlägg för att hålla den elden vid liv i sociala medier. Därför kan man inte applicera PR-strategier i sociala medier där man skickar ut en eller två pressmeddelanden i veckan, på sociala medier måste man ha en ständig närvaro och dialog varje dag med flera dagliga inlägg för att man skall kunna komma igenom i bruset av alla tusentals inlägg som publiceras varje dag.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Facebook uppdaterar rapporter för marknadsförare

Facebook meddelar att de nu uppdaterar som Ads Manager plattform med uppdaterade möjligheter och även en helt ny ”Creative Report” som ska göra det enklare att mäta hur de olika kreativa element av annonserna presterar. I den uppdaterade versionen av Ads Manager kommer marknadsförare kunna ändra om vilka mätvärden som ligger överst, för att på så sätt enklare hitta relevant information. Detta göra enkelt genom vanlig drag-och-släpp funktion men kommer sannolikt göra det enklare och snabbare att hitta det du letar efter.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Facebook skapar sökmotor för influencers

Enligt uppgifter testar Facebook just nu en ny typ av sökmotor där marknadsförare kan söka efter influencers som har intressanta följarskaror. Tanken är att företag ska kunna skapa samarbeten med relevanta influencers, och därmed nå mer specifika målgrupper med innehåll som känns äkta. Fortfarande återstår dock viss utveckling, och influencers på Instagram har ännu inte lagts till.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Så här mycket kostar det att dra varje kund till sin butik – reklam i appar fungerar bäst

Enligt en ny rapport kostar det 200 kronor att dra in en ny kund till en butik och den mest effektiva kanalen visar sig vara appar. Bakom rapporten finner vi Cuebiq som specialiserar sig på att beräkna så kallad ”Footfall attribution”. Enligt rapporten (som baseras på amerikanska detaljhandlare) kostar det 200 kronor att dra in varje nytt besök till en butik.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

DSP, SSP, DMP vad är det egentligen?

Alla som arbetar med digital annonsering älskar att släng ut olika förkortningar som inte alla förstår vad det är. De som alla talar om just nu är DSP, SSP, DMP. Men vad är det egentligen?

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Optimera din affär genom att förstå de riktiga användarnas upplevelse

Alla företag strävar efter att erbjuda den optimala kundupplevelsen. Genom att erbjuda kunderna en bra och enkel resa kommer de att gilla er, använda era tjänster mer och köpa av er nu och i framtiden. Utmaningen i detta är att skapa flöden där kunderna enkelt kan uppfylla sina mål och i samma process konverterar på ett eller flera sätt.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Apple börjar betala 131 miljarder kronor

Apple har börjat betala världens högsta skatteräkning från EU till Irland. Det var mellan åren 2003 och 2014 som Apple fick olaglig skattesänkningar. EU har klubbat att Apple fick olagliga skattesänkningar från den irländska regeringen.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Samsung hånar Apple i den här reklamfilmen

Apple är så långsam när du ska check in till flyget. Du kan inte ens se på film som alla andra eller hitta din Uber. Livet är hårt för alla Apple-fans om nu Samsung får säga sitt, som de gör i den här reklamfilmen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.