Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 12:05

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 12:13

Citrix bjuder på sina digitala spaningar för 2018Citrix Systems, Inc. är ett amerikanskt multinationellt mjukvaruföretag som tillhandahåller server, applikation och desktop virtualisering, nätverk, programvara som en tjänst (SaaS) och cloud computing-teknik. Det grundades i Richardson, Texas år 1989 av Ed Iacobucci, som var ordförande tills han lämnade år 2000. Här är de viktigaste digitala trenderna enligt IT-företaget Citrix, de tror att kommande året blir ett av de viktigaste inom digitaliseringen hittills. Hybrida molntjänster, IoT på arbetsplatser, AI-driven IT-säkerhet och sofistikerade cyberhot kommer att driva utvecklingen under nästa år.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Systems, Richardson, Ed Iacobucci, IT, Citrix, Enligt Citrix, Nya, AI, ID, Utvecklingen, Företag, Debatten, Infrastructure, service, Software, IoT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citrix, bjuderpå sina , digitala, spaningarför , 2018
Dagensanalys.se - 05 dec 17 kl. 11:23

5 heta digitala spaningar för 2018

2017 börjar närma sig sitt slut och alla har lagt sin budget för det kommande året. Den stora frågan är har man prioriterat rätt och har man koll på användarna? Vi på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 09 jan 18 kl. 10:53

5 digitala spaningar

Kristian Jønsson  – Head of Growth at Sleeknote – är en digital specialist från Danmark. Vi passade på att fråga honom vilka digitala trender han ser framför sig under 2018. Vi har valt att ta det på engelska för att undvika språkförbistringar.

Dagens Media - 01 maj 18 kl. 06:00

Digitala spaningar från Kinas tech-scen

PODD. Jacob Lovén, innovationschef på OMD, gästar veckans avsnitt av Digitala Mediepodden..

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 15:05

Citrix spanar in 2018 års digitala trender

IT-företaget Citrix tror att 2018 blir ett av de viktigaste åren inom digitaliseringen hittills. Hybrida molntjänster, IoT på arbetsplatser, AI-driven IT-säkerhet och sofistikerade cyberhot kommer att driva utvecklingen under nästa år. Citrix listar de sex dominerande trenderna för 2018: Röststyrda enheter och maskininlärning
Enligt Citrix kommer nästa års stora tekniska innovation vara röststyrda enheter som tillsammans med maskininlärning blir ett effektivt verktyg för att interagera med komplex data.

Dagensanalys.se - 08 dec 16 kl. 12:12

17 experter tycker till om Sveriges digitala valuta

Här är de 25 heta personerna som ingår i KIA-index expertteam och som ska vidareutveckla den digitala valutan under 2017. Vi har intervjuat 17 av dem. här kan du läsa om deras åsikter, tankar och visioner.

Dagensanalys.se - 29 dec 17 kl. 15:00

2018:års Viktigaste Digitala Trender

Vi har frågat vår digitala specialist Jerry Silfwer om vad som är de hetaste digitala trenderna 2018, ni har hans spaningar här… Dags att titta i kristallkulan! Jag vill lyfta fram dessa digitala trender för oss kommunikatörer och marknadsförare under 2018. Framtiden är av naturen oviss.

Dagensanalys.se - 02 jun 16 kl. 13:15

6 viktiga digitala trender du måste ha koll på under 2016

Det går inte att leva på gamla meriter längre. Det är dags att sätta den digitala marknadsföringsstrategin för resten av 2016 och det snabbt.  Här kommer våra viktigaste spaningar för hur du skall lyckas under resten av året.

Dagensanalys.se - 25 nov 16 kl. 09:04

Jerry Silfwer är Sveriges mest inflytelserika digitala PR-konsult

Under gårdagens SPINN-gala presenterades årets vinnare av ”Cision PR Influencer Award”, ett pris som uppmärksammar Sveriges mest inflytelserika personer i digitala kanaler. I år gick priset till Jerry Silfwer, även känd som Doctor Spin och grundare av Spin Factory . Priset lyfter fram konsulter inom PR- och kommunikationsbranschen som lever som de lär och driver PR-branschen framåt i den digitala arenan.

Dagensanalys.se - 19 jan 16 kl. 13:30

De tre viktigaste digitala evenemangen 2016

Nu har 2016 kommit igång och alla är i full fart i sina ekorrhjul. Det är dags att börja planera vilka digitala event som man skall gå på för att lära sig mer och hålla sig uppdaterad om vad som gäller i år. Här kommer mitt tips på de tre hetaste digitala event som du skall gå på.

IDG - 25 apr 16 kl. 09:10

Digitala trender - tre snabba spaningar från Webbdagarna Stockholm


Vilka är de hetaste digitala trenderna just nu? Webbdagarna Stockholm 2016 fick besök av tre trendspanare som tipsade om vad vi ska hålla ögonen på. I panelen: Sofia Svanteson, Digge Zetterberg och Darja Isaksson..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 minuter sedan

Så här kan du busenkelt ladda hem din data från en massa olika tjänster

Om du vill tanka hem din data för att ha koll på vad du gör på alla appar och plattformar samt se vad de vet om dig finns det nu en enkel guide. Tjänsten My Data Request har nämligen samla de flesta appar och tjänster i ett enkelt format där du bara klickar dig fram och hamnar direkt på länken där du kan tanka hem din data. Smart att gänget bakom tjänsten tog tag i det här.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Idag blev det 2 timmar och 45 minuter på Instagram

Funktionen ”usage insight” på Instagram ska kunna användas för att ha koll på hur mycket som går åt att titta på andras bilder. Vilken söt hund, och kolla katten som mjauar så roligt, eller den där lunchen som Kickan hade med sina kompisar. Ja, tiden går snabbt på Instagram och den kan enkelt konsumera en hel kväll.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Facebooks EU-förhör livesänds trots allt

Europaparlamentets förhör av Facebook-vd:n Mark Zuckerberg skulle först hållas bakom stängda dörrar, men efter påtryckningar kommer det nu att livesändas. I april i år förhördes Facebooks VD Mark Zuckerberg av den amerikanska senaten med anledning av Facebooks inblandning i Cambridge Analytica-skandalen som tidigare i år väckte stor uppståndelse över hela världen. Zuckerberg har nu kallats till ett liknande förhör av både det brittiska parlamentets underhus och Europaparlamentet.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Facebook vill hjälpa oss alla att använda sin plattform genom bättre uppkoppling

För Facebook handlar det mest om att få de som ännu inte blivit användare att koppla upp sig och bli just det. Ett sådant drag i sin strategi är att se till att vi alla får en bättre uppkoppling. Tänk dig ett trådlöst internet mitt i stan som är gratis att använda, om du är medlem på Facebook förstås.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Behandlar ni er personal som kontorsmaskiner

Motiverade medarbetare är bra medarbetare som levererar bra resultat, det känner alla ledare till. Men samtidigt flyttar man gärna runt personal som de vore kontorsmaskiner när man omorganiserar. Jag pratade med en digital kollega igår och när han dök upp på kontoret satt en annan person på hans plats och hans saker var nedpackade i en kartong, han var förvisad till ett rum längst ned i hörnet.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

LinkedIn Sales Navigator uppdateras och integreras med ytterligare fem plattformar

Om du använder LinkedIn för sälj så har man nyligen uppdaterat Sales Navigator, till det bättre. Ny mobilsidor fräschar upp kontot, ny förstasida och fem nya plattformar att integrera. Ja, just det Sales Navigator är nu även GDPR-godkänd.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Coca-Cola stressar inför Fifa 2018

Visst är det elakt att kalla Coca-Cola för en ”sockerdricka”, men det är ju faktiskt vad den är för något. Mängder av socker i en liten burk. Fast vem bryr sig om det när det smakar så gott.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Bill Maher pratar om tillväxt bland företag i detta roliga klipp

När man tar ett steg tillbaka och tittar på den hysteri som råder bland företag så blir det snabbt komiskt. Vinst, tillväxt, fler användare – hela tiden öka, öka och öka ännu mer. Vart ska allt ta vägen?

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Imorgon tisdag lanserar Google YouTube Music som skall sno användare av Spotify

Google vill vara med och kriga om pengarna för musik och lanserar YouTube Music som kommer att kosta 10 dollar, en direkt utmanare till Spotify. ”Det finns inget gott om ett duopol mellan Spotify och Apple Music”, säger Lyor Cohen, YouTubes musikchef, som hjälpt till att forma hiphop på 1980-talet och 1990-talet som manager för Jay-Z och Run DMC. Han säger att Spotify och Apples dominans, som har 125m betalande abonnenter på sina musikströmmingstjänster och har blivit ett problem för musikbranschen ”det är läskigt för producenter och skivbolag”.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Debatt: Är first price-auktioner lösningen på transparensproblematiken?

Second price-auktioner inom programmatic var länge normen, men nu är first price-auktioner på väg att ta över i popularitet. Vad beror det på, och är first price-auktioner verkligen lösningen på problemen med dålig transparens inom programmatic? Jonas Olsen, nordeuropachef på PubMatic reder ut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.