Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 07:42

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 12:23

Det här googlade vi under 2017I våra googlesökningar hittar vi också trender som kommit och gått genom året. Här avslöjar vi årets hetaste googlesökningar. Vi vill veta hur man gör slime och vad egentligen despacito betyder samtidigt som vi ville veta mer om Martin Timell, och Fidget Spinners. En och en annan chokladboll slank ned också under året. – Med över 55 miljoner sökningar om dagen runt om i Sverige, ger listorna oss en inblick i några av de stora händelser, personer, fenomen och frågor som definierat året, säger Andrea Lewis Åkerman, kommunikationsansvarig på Google Sverige i ett pressmeddelande.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Martin Timell, Fidget Spinners, Sverige, Andrea Lewis Åkerman, Google Sverige, Noppe, Las Vegas, Confederations, SR, Eurovision, TV4, Melodifestivalen, Stockholm, Tova, Kebnekaise, Timell, Bromé, Virtanen, Wall, Wolff, Nyqvist, Borg, Thörnqvist, Rosling, Cornell Mest, Spinner, italien, Hotel, Song Contest Mest, Tv, Melodifestivalen Paradise Hotel Eurovision Song Contest Sommar, P1 Idol Stranger Things, Reasons Why Temptation Island Så, Mest, johansvamp

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det här googladevi under , 2017
Dagens Media - 13 dec 17 kl. 10:02

Så googlade svenskarna 2017

Fidget spinner, Fredrik Virtanen och "Vem måste påven ta av sig hatten för?" Här är listan över orden, personerna och frågorna svenskarna googlade mest under 2017..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det här googlade svenskarna 2014Så skapas listorna:

Lexbase, Iphone 6 och fotbolls-VM – det är vad svenskarna var mest nyfikna på under året som gått. Mest googlade personen? Robin Williams, efter hans tragiska bortgång.

Expressen - 13 dec 17 kl. 12:37

Så googlade svenskarna 2017 – här är hela listan

Metoo, leksaken fidget spinner (fingerspinnare) och populära tv-serier är några av sakerna som har intresserat svenskarna under 2017, visar Googles statistik över årets söktrender..

Nyteknik - 13 dec 17 kl. 13:37

Så googlade svenskarna 2017

Metoo, leksaken fidget spinner (fingerspinnare) och populära tv-serier är några av sakerna som har intresserat svenskarna under 2017, visar Googles statistik över årets söktrender..

Dagens Media - 13 dec 17 kl. 15:14

Det här googlade svenskarna på 2017 – egentligen

Här är den "ofiltrerade" listan över svenskarnas googlande 2017..

Dagens Media - 13 dec 17 kl. 15:14

Det googlade svenskarna mest 2017 – egentligen

Här är den "ofiltrerade" listan över svenskarnas googlande 2017..

Dagens Media - 13 dec 17 kl. 15:14

Det googlade svenskarna 2017 – egentligen

UPPDATERAD. Här är den "ofiltrerade" listan över svenskarnas googlande 2017..

Länstidningen i Jämtland - 14 dec 17 kl. 14:40

Hela listan: Från Martin Timell till fidget spinnern – så googlade svenskarna 2017

Vad och vem var mest omtalad 2017? En bra måttstock för det är vad svenskarna googlat på under året som gått. Och ser man till det är norska tv-serien "Skam", tv-personligheten Martin Timell och den stresslindrande leksaken fidget spinner årets snackisar.

ÖstersundsPosten - 14 dec 17 kl. 14:40

Hela listan: Från Martin Timell till fidget spinnern – så googlade svenskarna 2017

Vad och vem var mest omtalad 2017? En bra måttstock för det är vad svenskarna googlat på under året som gått. Och ser man till det är norska tv-serien "Skam", tv-personligheten Martin Timell och den stresslindrande leksaken fidget spinner årets snackisar.

Expressen - 14 dec 17 kl. 16:18

De tio mest googlade frågorna under 2017

Vad är vi svenskar mest nyfikna på?Vad är det vi sökte mest på under 2017? Är det vad är meningen med livet eller vad ska jag äta till middag?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

VM lyfte TV än en gång när världens samlades runt bollplanen

Att det krävs stora event för att visa på TV-mediets styrka visade återigen fotbolls-vm. Vilket annat media kan vid ett givet tillfälle samla över 160 miljoner tittare. Bakom siffrorna är franska Mediametrie som sammanställt tv-tittande från runt om i världen.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

En av Sveriges mest erfarna medieforskare: ”Det är inte läsningen som dör ut, det är läsvanorna som förändras”

”Risken är liten för att läsningen i Sverige ska dö ut. Studier påpekar på att äldre människor läser mer böcker än tidigare, medelålders fortsätter med stabila vanor och de yngsta lär sig att samla in den information de behöver och vill ha. Det är istället informationskällorna som förändras.

Dagensanalys.se - Igår: 07:41

Tre saker att göra på kontoret under sommaren

Va? Sitter du kvar på kontoret fast det är över 30 grader där ute och alla andra ligger på stranden. Livet är helt klart orättvist ibland.

Dagensanalys.se - Igår: 07:31

Nyhetsbrevet endast på tisdag, torsdag och fredag

Över sommaren minskar vi ned antalet utskick i veckan. Nu får du nyhetsbrevet på tisdagar, torsdagar och sen veckans hetaste på fredagar. Vi vill ju inte vara en pina för din inkorg.

Dagensanalys.se - Igår: 07:23

Lady Gaga skänker sitt namn till sminkförsäljning online

Musikartisten Lady Gaga satsar sitt namn bakom en ny startup som går under namnet Haus Beauty. En fortsatt trend för kändisar att sälja produkter online med sitt egna namn som varumärke. Trots att bolaget ännu inte sålt ett läppstift har man fått in 90 miljoner kronor i startup-investering av bland andra Lightspeed Venture Partners, som var tidigt inne i Snap, Stitch Fix och Jessica Ablas företag Honest Company.

Dagensanalys.se - Igår: 07:02

Amazon äter upp den amerikanska marknaden

Om man tittar på USA så är det ett tecken på vad som kommer att hända när Amazon öppnar upp i Sverige. I USA har e-handelsjätten ett totalgrepp på marknaden. Enligt eMarketer kommer Amazon att omsätta 258 miljarder dollar under 2018 i onlineförsäljning.

Dagensanalys.se - Igår: 10:12

Så här ska du informera om cookies på din webb

Post- och telestyrelsen (PTS) har tagit fram vägledning för hur man ska informera om cookies som man använder på sin webbplats. – Vi har bedömt att det är fel tidpunkt för allmänna råd, säger Anna Montelius, jurist på PTS nätsäkerhetsavdelning. Remissinsatser har haft invändningar mot förslaget, samtidigt som nya regler om dataskydd och personlig integritet införs, nu närmast dataskyddsförordningen som trädde i kraft den 25 maj.

Dagensanalys.se - 13 jul 18 kl. 15:18

Youtube känner sig hotad av Twitch

Youtube har börjat stänga ned konton som driver trafik till Twitch. Youtube har sedan långt tillbaka förbjudit marknadsföring av innehåll på Twitch på sin plattform, men det är först nu som man har börjat agera på allvar mot saken. Flera Youtubers har nu uttryckt frustration kring saken, däribland Surny, Linus Tech Tips och Aztrosizt, skriver Polygon..

Dagensanalys.se - 13 jul 18 kl. 15:13

Här är veckans hetaste nyheter

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du varje fredag veckans hetaste nyheter, som du kan se i den här artikeln. Att prenumerera är helt gratis och du gör det i högra kolumnen. Du kan även klicka här för att börja prenumerera.

Dagensanalys.se - 13 jul 18 kl. 10:05

Smart verktyg från Microsoft – en digital whiteboard

Microsoft har tagit fram ett riktigt coolt program för att låta teams jobba tillsammans på en digital Whiteboard. I nedan klipp kan du se hur Microsoft Whiteboard fungerar:  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.