GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 22 March, 13:11

GöteborgsPosten - 14 dec 17 kl. 12:00

Hitta rätt klapp till julklappsspeletJulklappsspel har blivit en allt vanligare tradition och ibland tryter fantasin när klapparna skall köpas. Vi tipsar om nio klappar som passar de flesta och som kostar max hundra kronor..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hittarätt , klapptill , julklappsspelet
GöteborgsPosten - 16 dec 15 kl. 05:00

Nio klappar under hundra - och tips till julklappsspelet

Mycket för själen, något för magen och en praktisk pryl. Det blev skörden till julklappsspelet när GP Konsument tog en shoppingrunda på Allum i Partille..

Magazin24 - 19 jan 11 kl. 15:59

Säsongsstart för Klapp och Klang

Trefaldighetskyrkan gästades av musikälskande barn med föräldrar. "En gång träffa jag en krokodil som körde runt i en bil..." Så hade det kunnat låta om man som besökare hade tittat in i Trefaldighetskyrkan i Arboga i fredags, då vårterminens Klapp och Klang drog igång.

Expressen - 05 feb 13 kl. 06:53

Sedinarna avgjorde med klapp-klapp-mål

LOS ANGELES. Vancouver hämtade upp ett 2-0-underläge och vann med 3-2 i Edmonton i natt. Och det var klapp-klapp-spel av tvillingarna Sedin, som låg bakom segermålet..

Expressen - 12 nov 14 kl. 07:36

Sedinarna fixade vinst efter klapp-klapp-spel

LOS ANGELES. Det var ett av höstens vackraste mål i NHL. Klapp-klapp-spelet mellan Henrik och Daniel Sedin avgjorde nattens möte mellan Vancouver och Ottawa.

Jönköpingsnytt - 29 dec 12 kl. 11:08

Nu ska klassiska Klapp & Klang återförenas

Klapp & Klang var folkrörelsen på 80-talet som satte HV71 på hockeykartan och skräck i motståndarlagen i Rosenlundshallen. Hela 25 år har gått sedan supporterklubben gick i graven men nu återuppstår den - för en invasions- och jubileumsresa till Göteborg och Scandinavium. Två fullastade bussar med 100 Klapp & Klang-medlemmar återförenas.

Sydsvenskan - 15 aug 13 kl. 06:30

Klapp på kinden kostar

Nästa vecka börjar SVT:s dokumentärserie ?Sveriges bästa äldreboende?. I ?

SVT - 27 nov 16 kl. 12:33

Varannan kan tänka sig ge begagnad klapp

Det blir alltmer accepterat att köpa kläder och prylar i andra hand. Varannan svensk kan i år tänka sig att ge bort en begagnad julklapp. Men vi är gladare i att ge än att ta emot begagnat.

BT - 10 okt 13 kl. 08:52

Nyström: Bekräftelse är något mer än bara en klapp på axeln

Vårdvetenskap handlar om människorna i vården, och inom forskningen betonas ofta vikten av att vi människor blir sedda och bekräftade, som patienter, som anhörigvårdare eller som professionella vårdare. Hur man ger och får bekräftelse på ett bra sätt är dock inte självklart. En klapp på axeln eller schablonartat beröm känns sällan ärligt, framför allt inte om man genomskådar det som ett sätt att få oss att arbeta mera, eller ta ansvar för något som ingen annan vill göra.

BT - 25 nov 14 kl. 11:53

Årets klapp kan vara "extra push"

Intresserad av träning och att ha detaljkontroll? Då kanske det kommer att ligga ett träningsarmband under granen. Enligt handelns utredningsföretag HUI är ett aktivitetsarmband årets julklapp.

BT - 25 nov 14 kl. 15:35

Årets klapp kan vara "extra push"

Intresserad av träning och att ha detaljkontroll? Då kanske det kommer att ligga ett träningsarmband under granen. Enligt handelns utredningsföretag HUI är ett aktivitetsarmband årets julklapp.

Skånskan - 04 jan 16 kl. 17:22

”Det känns som en klapp på axeln”

Kultur och Nöje Malmöfilmaren Magnus Gertten har chans att vinna en guldbagge för sin film ”Every Face Has a Name”.
– Som en klapp på axeln, säger han om nomineringen för Bästa dokumentärfilm.”Every Face Has a Name”, som visades i SVT under namnet Varje ansikte har ett namn, är en uppföljning av Hoppets hamn och ger en närmare bild av de flyktingar som kom till Malmö efter andra världskrigets slut.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 minuter sedan

Ulrica Hydman Vallien sålde för miljarder

Ulrica Hydman Vallien gjorde sin konst tillgänglig för alla. Rent ekonomiskt blev också hennes verk en mångmiljardindustri..

GöteborgsPosten - 3 minuter sedan

Brittisk ränta lämnas oförändrad

GöteborgsPosten - 3 minuter sedan

Stopp på E6 efter olycka

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Mustonens saknades på träningen: "Mår inte bra"

Han tvingades lämna isen efter en tackling mot huvudet. Dagen efter smällen lämnar Roger Rönnberg besked kring Joel Mustonen..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Stopp på E6 efter krock

Det är nu stopp på E6 i riktning mot Göteborg efter att en lastbil krockat med ett skyddsfordon söder om Varberg. Det är ännu oklart om någon kommit till skada..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Nilsson tog första SM-guldet: "Fantastiskt"

Medaljaspiranterna föll som klasar i skogarna runt Vitbergets skidstadion i Skellefteå. Till slut var Stina Nilsson stadigast på fötterna i sprinttävlingen i klassisk stil och tog sitt första SM-guld..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Zimbabwe benådar tusentals fångar

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Vildsvinsstängsel ska mota pesten i grind

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Svenskarnas förtroende för polisen ökar

Svenskarnas förtroende för polisen är på väg upp. Det visar Medieakademins förtroendebarometer.
– Vi såg det redan i samband med terrordådet i Stockholm förra året och den trenden håller i sig, säger statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Nya betonglejon vaktar Drottninggatan

Fyra nya, större och tyngre betonglejon är på plats på Drottninggatan i Stockholm. Tyngden på dem ska öka säkerheten på det välkända shoppingstråket, som utsattes för en lastbilsattack förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.