GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 January, 22:59

GöteborgsPosten - 14 dec 17 kl. 12:00

Hitta rätt klapp till julklappsspeletJulklappsspel har blivit en allt vanligare tradition och ibland tryter fantasin när klapparna skall köpas. Vi tipsar om nio klappar som passar de flesta och som kostar max hundra kronor..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hittarätt , klapptill , julklappsspelet
GöteborgsPosten - 16 dec 15 kl. 05:00

Nio klappar under hundra - och tips till julklappsspelet

Mycket för själen, något för magen och en praktisk pryl. Det blev skörden till julklappsspelet när GP Konsument tog en shoppingrunda på Allum i Partille..

Magazin24 - 19 jan 11 kl. 15:59

Säsongsstart för Klapp och Klang

Trefaldighetskyrkan gästades av musikälskande barn med föräldrar. "En gång träffa jag en krokodil som körde runt i en bil..." Så hade det kunnat låta om man som besökare hade tittat in i Trefaldighetskyrkan i Arboga i fredags, då vårterminens Klapp och Klang drog igång.

Expressen - 05 feb 13 kl. 06:53

Sedinarna avgjorde med klapp-klapp-mål

LOS ANGELES. Vancouver hämtade upp ett 2-0-underläge och vann med 3-2 i Edmonton i natt. Och det var klapp-klapp-spel av tvillingarna Sedin, som låg bakom segermålet..

Expressen - 12 nov 14 kl. 07:36

Sedinarna fixade vinst efter klapp-klapp-spel

LOS ANGELES. Det var ett av höstens vackraste mål i NHL. Klapp-klapp-spelet mellan Henrik och Daniel Sedin avgjorde nattens möte mellan Vancouver och Ottawa.

Jönköpingsnytt - 29 dec 12 kl. 11:08

Nu ska klassiska Klapp & Klang återförenas

Klapp & Klang var folkrörelsen på 80-talet som satte HV71 på hockeykartan och skräck i motståndarlagen i Rosenlundshallen. Hela 25 år har gått sedan supporterklubben gick i graven men nu återuppstår den - för en invasions- och jubileumsresa till Göteborg och Scandinavium. Två fullastade bussar med 100 Klapp & Klang-medlemmar återförenas.

Sydsvenskan - 15 aug 13 kl. 06:30

Klapp på kinden kostar

Nästa vecka börjar SVT:s dokumentärserie ?Sveriges bästa äldreboende?. I ?

SVT - 27 nov 16 kl. 12:33

Varannan kan tänka sig ge begagnad klapp

Det blir alltmer accepterat att köpa kläder och prylar i andra hand. Varannan svensk kan i år tänka sig att ge bort en begagnad julklapp. Men vi är gladare i att ge än att ta emot begagnat.

BT - 10 okt 13 kl. 08:52

Nyström: Bekräftelse är något mer än bara en klapp på axeln

Vårdvetenskap handlar om människorna i vården, och inom forskningen betonas ofta vikten av att vi människor blir sedda och bekräftade, som patienter, som anhörigvårdare eller som professionella vårdare. Hur man ger och får bekräftelse på ett bra sätt är dock inte självklart. En klapp på axeln eller schablonartat beröm känns sällan ärligt, framför allt inte om man genomskådar det som ett sätt att få oss att arbeta mera, eller ta ansvar för något som ingen annan vill göra.

BT - 25 nov 14 kl. 11:53

Årets klapp kan vara "extra push"

Intresserad av träning och att ha detaljkontroll? Då kanske det kommer att ligga ett träningsarmband under granen. Enligt handelns utredningsföretag HUI är ett aktivitetsarmband årets julklapp.

BT - 25 nov 14 kl. 15:35

Årets klapp kan vara "extra push"

Intresserad av träning och att ha detaljkontroll? Då kanske det kommer att ligga ett träningsarmband under granen. Enligt handelns utredningsföretag HUI är ett aktivitetsarmband årets julklapp.

Skånskan - 04 jan 16 kl. 17:22

”Det känns som en klapp på axeln”

Kultur och Nöje Malmöfilmaren Magnus Gertten har chans att vinna en guldbagge för sin film ”Every Face Has a Name”.
– Som en klapp på axeln, säger han om nomineringen för Bästa dokumentärfilm.”Every Face Has a Name”, som visades i SVT under namnet Varje ansikte har ett namn, är en uppföljning av Hoppets hamn och ger en närmare bild av de flyktingar som kom till Malmö efter andra världskrigets slut.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Militär insats mot gäng blev het potatis

Statsminister Stefan Löfven vill inte utesluta att militär kan sättas in för att bekämpa gängkriminaliteten. Justitieminister Morgan Johansson (S) tyckte först inte att det var någon bra idé. Sedan jämkade han ihop sitt ordval med Löfvens..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Därför söker sig unga till våldsbejakande extremism

Svåra familjeförhållanden, utanförskap och rasism. Sökandet efter tillhörighet och ett bättre liv är några av barnens egna förklaringar till varför vissa unga lockas av ett liv med våldsbejakande extremism i Syrien eller Irak. Det visar Barnombudsmannens nya rapport..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Boken om Trump blir tv-serie

Trump försökte stoppa boken. Nu har rättigheterna till Michael Wolffs bok Fire and fury istället sålts för ett jättebelopp..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Undersköterskor i protest mot försämrade villkor

Fler arbetspass och mindre tid för återhämtning. Det är vad som kan vänta undersköterskorna i Norra Hisingen enligt ett nytt förslag från Göteborgs stad. Under tisdagskvällen vädrade de sitt missnöje inför stadsdelsnämndens politiker..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Skottlossning vid misstänkt bil

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Cas avgör ryssarnas överklagan

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Glada miner på Wall Street

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Trumpboken "Fire and fury" blir tv-serie

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Farrow i exklusiv intervju om Allen

Dylan Farrow har länge anklagat sin adoptivpappa Woody Allen för att ha utsatt henne för sexuella övergrepp. Nu medverkar hon för första gången i en tv-intervju..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Timrå vann toppmötet över Leksand

Timrå tog över serieledningen i hockeyallsvenskan från Leksand efter 4–1-segern i toppmötet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.