SVT > Inrikes

Thursday, 19 April, 11:51

Liknande nyheter

Taggar: Flernya , jobb, sysselsättningen, ökar
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sysselsättningen ökar med 5 000

Sysselsättningen ökar med 5 000 personer i år och med ytterligare 15 000 personer nästa år, enligt Arbetsförmedlingen. Antalet rekryteringar i år bedöms landa på drygt 1,2 miljoner, något färre än i fjol. Efterfrågan på personer som är utbildade inom data och teknik fortsätter att vara stor.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 12 kl. 10:18

Sysselsättningen ökar med 5 000

Sysselsättningen ökar med 5 000 personer i år och med ytterligare 15 000 personer nästa år, enligt Arbetsförmedlingen. Antalet rekryteringar i år bedöms landa på drygt 1,2 miljoner, något färre än i fjol. Efterfrågan på personer som är utbildade inom data och teknik fortsätter att vara stor.

SvD - 28 jun 12 kl. 10:20

Sysselsättningen ökar med 5 000

Sysselsättningen ökar med 5 000 personer i år och med ytterligare 15 000 personer nästa år, enligt Arbetsförmedlingen..

DI - 13 dec 17 kl. 08:42

Uppgifter: Sysselsättningen ökar

Arbetsförmedlingens nya prognos visar att sysselsättningen ökar med 97.000 personer under 2017, en upprevidering från tidigare antagande i juni om +81.000 i år..

DI - 17 mar 15 kl. 11:06

Sysselsättningen ökar i EMU

Antalet sysselsatta i euroområdet steg 0,1 procent under fjärde kvartalet jämfört med föregående kvartal. I hela EU-28-området steg sysselsättningen 0,2 procent..

YLE - 16 okt 13 kl. 12:01

Sysselsättningen väntas öka inom sjöfarten

De två tidigare sjömän som i går berättade att de stod bakom läckorna om minister Heidi Hautalas roll i påtryckningarna mot Arctia Shipping hade sysselsättningen inom sjöfarten som motiv för sin handling. Läget är ändå inte riktigt så dåligt inom branschen. Vid sidan av miljön har också sysselsättningen haft en stor roll i hela härvan kring statsbolaget Arctia Shipping och Greenpeace.

Barometern - 08 jun 16 kl. 13:10

Fler jobb och fler arbetslösa

Sysselsättningen ökar i länet med cirka 1500 jobb fram till och med år 2017. Samtidigt stiger arbetslösheten..

Barometern - 08 jun 16 kl. 22:04

Fler jobb – och fler arbetslösa

Sysselsättningen ökar i länet med cirka 1 500 jobb fram till och med 2017. Samtidigt stiger arbetslösheten..

SvD - 11 jun 14 kl. 16:07

Arbetsförmedlingen tror på fler jobb

Sysselsättningen ökar, men arbetslösheten ligger fortsatt runt 8 procent. Den väntas dock minska under nästa år, enligt Arbetsförmedlingens prognos..

SvD - 08 jul 14 kl. 14:39

Sysselsättningen ökar på svenskägda företag utomlands

Antalet jobb på svenska koncerner ökar både i Sverige och utomlands. Mest ökar jobben på svenskägda dotterbolag i Thailand, Norge och Kina..

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

FN-kampanjen: Detta har hänt

I juni 2016 fick Sverige efter flera års kampanj tillräckligt många röster för att få en av de åtråvärda platserna i FN:s säkerhetsråd..

SVT - 5 timmar sedan

Margot Wallström frågas ut om försvunna dokument om Sveriges FN-kampanj

Utrikesdepartementet undanhöll information rörande Sveriges kampanj om att få en plats i FN:s säkerhetsråd, enligt Dagens Nyheter. I dag ska utrikesminister Margot Wallström (S) förhöras av riksdagens konstitutionsutskott, KU, om de försvunna dokumenten..

SVT - 5 timmar sedan

Dramatisk ökning av TBE-fall – Folkhälsomyndigheten uppmanar till vaccination

Under 2017 rapporterades rekordmånga fall av den fästingburna virussjukdommen TBE. Folkhälsomyndigheten vill nu att fler ska gå och vaccinera sig. – Om man befinner sig i högriskområden är det särskilt viktigt, säger statsepidemiolog Anders Tegnell..

SVT - 6 timmar sedan

Beskedet: EU-valet i Sverige hålls den 26 maj

EU-parlamentet har nu godkänt att valen nästa år till EU-parlamentet ska ske mellan den 23 och 26 maj. I Sverige kommer EU-val därmed att hållas söndagen den 26 maj..

SVT - 10 timmar sedan

Svensk man död i drunkningsolycka utanför Teneriffa

En ung svensk man avled under onsdagseftermiddagen efter en drunkningsolycka i havet utanför Pris-området på ön Teneriffa, Spanien, uppger myndigheter på Kanarieöarna i ett pressmeddelande. UD säger till SVT Nyheter att man ännu inte har några uppgifter om fallet..

SVT - 11 timmar sedan

Våg av anmälningar mot Postnord – paketutdelningar dröjer

En ny uppsjö av klagomål mot Postnord har inkommit till Konsumentverket, efter att den nya avgiften för utlandspaket försenat utdelningar av försändelser. Postnord uppger att man jobbar med att lösa alla kundärenden och att man snart skickat i väg alla utlandspaket från sitt lager..

SVT - 11 timmar sedan

Minna, 42, får ingen hjälp från Postnord med försvunnet paket

Minna, 42, inväntar ett paket från en väninna i Japan. Men från Postnord får hon nästan inga svar när hon försöker komma i kontakt med deras kundtjänst, för att få hjälp med hennes försvunna försändelse. – Jag känner mig som ett offer som måste bevisa sin oskuld gentemot förövaren..

SVT - 13 timmar sedan

Flygbolag ser över motorer efter dödsolycka

Flera flygbolag kontrollerar motorerna på en del plan av typen Boeing 737 efter en dödsolycka i USA. I tisdags tvingades ett plan från Southwest Airlines att nödlanda i Philadelphia efter att ena motorn gått sönder. En del från den trasiga motorn ska ha krossat ett av planets fönster.

SVT - 13 timmar sedan

Omdebatterat barnbidrag fyller 70 år

Höjas eller sänkas? Till alla eller bara för de som verkligen behöver? När barnbidraget i år fyller 70 står det klart att det stundtals hårt omdebatterade bidraget stigit med 200 procent sedan införandet..

SVT - 15 timmar sedan

Aktiestrategen om att Stockholmsbörsen fick stänga: ”Allvarligt om det händer ofta”

Stockholmsbörsen drabbades idag av en allvarlig driftstörning och var stängd för handel under fem timmar. – Om det händer stopp ofta så är det allvarligt, säger Christopher Lyrhem aktiestrateg på banken SEB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.