Expressen > Nyheter

Monday, 12 November, 19:05

Expressen - 13 dec 17 kl. 04:33

Doug Jones besegrade Roy Moore i senatsvaletDemokraten Doug Jones vann senatsvalet i Alabama i natt, skriver AP. Det innebär att Roy Moore – som trots sexbrottsanklagelser fått stort stöd från Donald Trump – fick se sig besegrad..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jones, Roy Moore, Doug Jones, Alabama, AP, Donald Trump

Dela artikeln

123 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doug, Jones, besegrade, Roy, Moorei , senatsvalet
Dagens PS - 13 dec 17 kl. 07:54

Doug Jones vann senatsvalet i Alabama

Demokraten Doug Jones segrade över republikanen Roy Moore i senatsvalet i Alabama, rapporterar SVT. Därmed är det första gången på 25 år som en demokrat lyckats vinna valet i den traditionellt konservativa delstaten. Doug Jones segrade med 49,5 procent av rösterna mot Moores 48,8 procent.

SVT - 13 dec 17 kl. 04:39

Doug Jones vinner senatsvalet i Alabama

Demokraten Doug Jones segrade över republikanen Roy Moore i senatsvalet i Alabama. Det är första gången på 25 år som en demokrat vinner senatsvalet i staten..

GöteborgsPosten - 13 dec 17 kl. 06:03

Doug Jones som senator

Doug Jones vann i valrysaren och blir nu den första demokratiska senatorn från Alabama, skriver CNN. – Jag har väntat på det här hela livet, och nu vet jag inte vad sjutton jag ska säga, sa Jones när han talade till sina anhängare på valvakan..

GöteborgsPosten - 13 dec 17 kl. 06:03

Doug Jones ny senator från Alabama

Doug Jones vann i valrysaren och blir nu den första demokratiska senatorn från Alabama på 25 år. – Jag har väntat på det här hela livet, och nu vet jag inte vad sjutton jag ska säga, sa Jones när han talade till sina anhängare på valvakan..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 17 kl. 00:24

Jämnt mellan Moore och Jones

Blir det demokraten Doug Jones som representerar Alabama i USA:s senat, eller blir det den sextrakasserianklagade republikanen Roy Moore? När 89 procent av rösterna är räknade har Jones 49,7 och Moore 48,7, enligt CNN. Vinnaren kommer att efterträda de.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 17 kl. 00:24

Jones segrade över Moore i Alabama

Demokraten Doug Jones segrar över sextrakasserianklagade republikanen Roy Moore i Alabamas val till senaten i USA. Det är första gången på 25 år som en demokrat vinner i delstaten. Jones kommer att efterträda den tidigare senatorn Jeff Sessions, som tid.

DI - 13 dec 17 kl. 05:18

Roy Moore förlorade i Alabama

NEW YORK. För första gången på 25 år kommer Alabama att ha en demokratisk senator. Det efter att Doug Jones slog den kontroversiella republikanen Roy Moore med några få procentenheter i utfyllnadsvalet natten till onsdagen svensk tid..

UNT - 13 dec 17 kl. 04:27

Jämnt mellan Moore och Jones

Blir det demokraten Doug Jones som representerar Alabama i USA:s senat, eller blir det den sextrakasserianklagade republikanen Roy Moore?.

UNT - 13 dec 17 kl. 04:41

Jones segrade över Moore i Alabama

Demokraten Doug Jones segrar över sextrakasserianklagade republikanen Roy Moore i Alabamas val till senaten i USA..

DN - 13 dec 17 kl. 05:35

Statsvetare om Jones vinst: ”Det är en stor chock”

Demokraten Doug Jones segrar över sextrakasserianklagade republikanen Roy Moore i Alabamas val till senaten i USA. För första gången på 25 år har en demokrat vunnit i delstaten. – Det är en stor chock, Alabama är en av de mest republikanska delstaterna i landet, säger statsvetaren Chris Galdieri..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Jack, 10, efterlyste sin katt – då plockades lappen ned

Jack Magnusson, 10, efterlyste sin försvunne katt Rex på en busshållsplats i Klagshamn.Bara någon timme senare såg pappan Claes hur lappen plockades ned – för att inte skymma reklamplatsen.– Om en katt har försvunnit borde man kunna göra ett undantag, säger Claes Magnusson..

Expressen - 1 timme sedan

Gekås nya sanslösa rekord – på en dag

Årets julhandel har redan hunnit skapa rekordförsäljning på Gekås. I lördags drog varuhuset in ofattbara 40,2 miljoner – på en dag.Nu skänker shoppingmeckat 50 000 kronor till Missing People.

Expressen - 1 timme sedan

Älgolycka med flera fordon inblandade

Flera fordon ska ha varit inblandade i en älgolycka på väg 897 vid Rottne utanför Växjö på måndagskvällen.Olyckan har orsakat långa köer och det finns glassplitter och bråte på vägen, rapporterar polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Utbredd psykisk ohälsa bland gängkriminella

En ny unik rapport som kartlagt 15 000 kriminella visar att 45,2 procent någon gång diagnosticerats med psykisk ohälsa, enligt en ny rapport.– Siffrorna i verkligheten borde vara högre än de vi ser i rapporten, säger psykologen Märta Wallinius..

Expressen - 1 timme sedan

Två personer skjutna i Hallonbergen

Två personer ska ha blivit skjutna i en bil i Hallonbergen, enligt Aftonbladet. – Det verkar allvarligt, säger Anna Westberg på polisens regionledningscentral till tidningen. .

Expressen - 1 timme sedan

Bildts känga till S-toppen: ”Du vädjade till SD”

Det spända läget i svensk politik leder till konflikter mellan partierna.Nu anklagas S-toppen Ardalan Shekarabi för SD-hyckleri – av tidigare stats- och utrikesministern Carl Bildt, M.”Jag minns när du vädjade till SD att stödja olika förslag i riksdagen som du hade lagt fram”, skriver Bildt på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Löfven sågar Göran Perssons analys om nyval

TYRESÖ. Stefan Löfven håller inte med sin företrädare Göran Persson om att det behövs ett nyval för att lösa regeringskrisen. – Det är inte mycket som tyder på att opinionen förändrats så dramatiskt.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i verkstadslokal – tre stationer på plats

En brand har utbrutit i en industribyggnad i Svenljunga. Räddningstjänsten är på plats.– Det brann med öppna lågor när vi kom fram, säger Per Fägersten, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 1 timme sedan

Jerusalem-utställning under polisbevakning

Attackerna mot judar i Sverige får inte stå oemotsagda.Därför startar Vänskapsförbundet Sverige-Israel en landsomfattande turné med ett informationsmaterial som tidigare visats FN-huset i New York.Men utställningen i Malmö sker under närvaro av polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Politikerna käbblar – gängen fortsätter mörda

Gängkriminella mördar och hotar, lamslår samhällen med maffiametoder och rekryterar barn till utanförskap.Samtidigt käbblar politikerna i riksdagen om regeringsbildningen.För att knäcka gängen krävs politiskt ledarskap där polisen får ökade möjligheter att ligga före gängen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.