Expressen > Opinion

Wednesday, 21 February, 02:27

Expressen - 12 dec 17 kl. 18:17

Men vad ska du göra åt det då, Stefan Löfven?Vad betyder det egentligen när Stefan Löfven säger att ett samhällsproblem är "fullständigt oacceptabelt"?.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfven, Stefan Löfven

Dela artikeln

5641 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Men vad ska du göra, åtdet , , Stefan, Löfven
Dagen - 10 jan 12 kl. 03:00

"Jag saknar Stefan mycket"

Hockeymålvakten Stefan Livs tragiska död i en flygolycka berörde väldigt många. Mitt i sorgen fanns en person som många lutade sig mot. - När man har fullt upp med att hjälpa andra gäller det att vara professionell.

Nyheter 24 - 25 jun 16 kl. 19:20

9 anledningar som visar att Stefan Holm är skönast av alla under EM

Stefan Holm är kanske inte så känd för att vara en underhållare. Men under EM så har den föra höjdhopps-stjärnan levererat Twitter-inlägg en efter en som bara är helt underbara. [readmore:851188,]Stort att Pepe spelar för #POR ikväll.

Dagen - 09 sep 11 kl. 03:00

Pastorn om sorgen efter Stefan Liv

Jönköping och Hockeysverige sörjer bortgångne målvakten Stefan Liv. Mitt i sorgeprocessen finns Magnus Carlsson, fystränare i HV71 och pastor som i somras vigde Stefan och hans fru Anna. - Nu försöker vi finnas till för laget och framför allt för familjen, säger han.

Supermiljöbloggen - 21 okt 14 kl. 07:50

Stefan Sundström: ”Vi måste bli schysstare mot havet”

Ett samtal om fisk, spöknät och recept. Och om att vi gräver upp en massa saker ur jorden som gör att hela balansen kukar ur. Det händer att nät driver iväg och ingen någonsin får tag på dem igen, men näten fortsätter att fånga fisk.

Cornucopia - 11 maj 15 kl. 13:28

Stefan Löfvén och Åsa Romson ljög om bostäderna i partiledardebatten

"Det är trams." - Stefan Löfvén (s) till Annie Lööf (c) i bostadsdebatten under gårdagens partiledardebatt Public Service/SVT valde att inte alls ge utrymme för någon försvars- och säkerhetspolitisk debatt i gårdagens partiledardebatt. Däremot debatterades bostadsbristen, där Stefan Löfvén och Åsa Romson oemotsagda framförde ett antal lögner till svenska folket, och det otäcka ordet bostadsblabba, bostadsblubba, bostadsbubbla även användes.

News55 - 14 dec 17 kl. 09:00

Här gör Stefan Sauk comeback med “Tillfälligt avbrott”

Vi backar tillbaka bandet några år. Närmare bestämt till 1989 då det kultförklarade humorprogrammet “Lorry” hade premiär i SVT. Ett av de mest uppskattade inslagen var “Tillfälligt avbrott” där skådespelaren Stefan Sauk kastade dynga på etablissemanget.

News55 - 14 dec 17 kl. 09:00

Stefan Sauk tillbaka med en variant av “Tillfälligt avbrott” – “Tillfälligt utbrott”

Vi backar tillbaka bandet några år. Närmare bestämt till 1989 då det kultförklarade humorprogrammet “Lorry” hade premiär i SVT. Ett av de mest uppskattade inslagen var “Tillfälligt avbrott” där skådespelaren Stefan Sauk kastade dynga på etablissemanget.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Skånskan - 08 nov 16 kl. 17:19

Han tar över efter Stefan Lundgren

SJÖBO Från och med den första januari är det Magnus Weberg som leder Sjöbo. Han tar då över posten som kommunstyrelsens ordförande efter Stefan Lundgren som lämnar alla politiska uppdrag. ERWP.

Nyheter 24 - 08 sep 11 kl. 15:06

Så minns vi Stefan Liv


Polen, uppväxten, Sverige, hockeyn, landslaget och proffslivet. En stor hockeyprofil och människa har slitits ifrån oss. Den 21 december 1980 föddes en pojke i polska Gdynia som gavs namnet Patryk Sliz.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Säg efter mig DN Kultur: Ryssland är en diktatur

Det är okunnigt av Johan Croneman att ursäkta dagens förtryck i Ryssland med ett historiskt trauma..

Expressen - 20 timmar sedan

LINDA NORDLUND: Att vara feminist är inte transfobi

Varför ska kvinnors kamp alltid underordnas en massa andra radikala rörelsers behov? Det är inte transfobi att vara feminist..

Expressen - Igår: 18:00

Var är SD:s vrede över Egor Putilovs ID-byten?

Fallet Egor Putilov visar hur skrattretande lätt det är att skaffa sig en svensk identitet - eller fler. Nu måste Sverige lära sig läxan..

Expressen - I förrgår: 21:00

Studenternas slappa kurser är rent slöseri

Studietiden är dyrbar. Därför är ”heltidsstudier” med bara ett fåtal föreläsningar i veckan ett samhällsfarligt slöseri..

Expressen - I förrgår: 17:00

Socialdemokraternas nya drag liknar maktmissbruk

Nu tar Socialdemokraterna statens resurser i anspråk för att bedriva valkampanj. Utredningen om Nya Karolinska visar att det kommer att bli ett smutsigt valår..

Expressen - 17 feb 18 kl. 18:00

Ingen kan längre blunda för tiggeriets baksidor

Larmsignalerna från tiggeriet är så många att regeringen måste bryta sin passivitet. Ett tiggeriförbud bör utredas snarast..

Expressen - 16 feb 18 kl. 19:30

Sverigedemokraterna för tankarna till Fi-politik

SD försöker bredda sig, men bottnar inte. Resultatet blir plakatpolitik och vagt bludder om kulturarv..

Expressen - 16 feb 18 kl. 19:00

Låt inte EU bli nästa invandringsdebatt

EU vill ta mer och mer makt. Det behövs en sansad EU-diskussion innan problemet har blivit för stort..

Expressen - 16 feb 18 kl. 06:00

Farligt med mediekartell mot falska nyheter

Det är en genuint usel idé att medierna ska gadda ihop sig mot falska nyheter – med statliga pengar i ryggen..

Expressen - 15 feb 18 kl. 19:00

Slopa DDR-retoriken om utflyttningsskatten

Visst verkar den omstridda exitskatten vara ett hafsverk. Men vassare vapen mot skatteflykt behövs verkligen. Kritikerna borde tagga ner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.