DN > Opinion

Monday, 22 October, 06:48

DN - 11 dec 17 kl. 14:33

Skynda långsamt under MetooMetoo visar helt klart på behovet av bland annat skarpare straffsatser för sexbrott. Men mitt i stormen när alla är överens är ingen bra tid att stifta lagar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Metoo

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skynda, långsamtunder , Metoo
BT - 24 aug 14 kl. 11:10

Lundqvist: "Jag vill skynda långsamt"

Han har pekats ut som den givna efterträdaren till Anders Svensson – men lade i stället beslag på vänsterbacksplatsen när Niklas Hult stack på proffsäventyr. Nu hyllas Adam Lundqvist, 20, från alla håll – utan att vilja sväva iväg. "Jag vill skynda långsamt", säger Elfsborgstalangen.

BT - 24 aug 14 kl. 11:10

Lundqvist: "Jag vill skynda långsamt"

Han har pekats ut som den givna efterträdaren till Anders Svensson – men lade i stället beslag på vänsterbacksplatsen när Niklas Hult stack på proffsäventyr. Nu hyllas Adam Lundqvist, 20, från alla håll – utan att vilja sväva iväg. "Jag vill skynda långsamt", säger Elfsborgstalangen.

BT - 06 okt 13 kl. 08:45

Hermansson: "Det är inte fel att skynda långsamt"

Vägvalet har tillsammans med Miljöpartiet befunnit sig längst tid vid makten i Borås kommunpolitik. För varje val har man minskat, men ger inte upp för det. Vägvalets ålderman Olle Hermansson är beredd att gå in i ytterligare en valrörelse.

Sydsvenskan - 23 maj 15 kl. 15:49

Hareide vill skynda långsamt med Molins

MFF-stjärnan Guillermo Molins knackar på dörren och vill göra comeback i A-laget efter sin långtidsskada.
Tränaren Åge Hareide vill skynda långsamt..

YA - 21 jun 16 kl. 03:00

SD vill skynda långsamt med aktivitetspark

Med tanke på kommunens tuffa, ekonomiska läge bör man skynda långsamt med den planerade aktivitetsparken..

Blekinge Läns tidning - 23 aug 16 kl. 13:27

Fel att skynda långsamt

Kommentar till ”De små kraftverken behövs”, BLT den 7 augusti. Signaturen ”Orolig kvarnägare” skriver att man bör skynda långsamt i arbetet med att miljöpröva de små vattenkraftverken. Det tycker inte vi..

DI - 24 nov 16 kl. 12:23

Därför vill Byggpartner skynda långsamt

Börsdebuten stundar för entreprenadbolaget Byggpartner. Men för att klara av att utmana storspelarna i branschen handlar det om att skynda långsamt, menar vd:n Sverker Källgården: ”Vi vill inte ta jättekliv och fördubbla vår omsättning på två år.”.

DI - 14 sep 18 kl. 14:20

USA vill skynda långsamt med att slopa industritullar med EU

USA vill skynda långsamt i förhandlingarna med EU om att skrota tullar på industrivaror. Däremot vill USA se snabba framsteg när det gäller samarbeten kring regleringar av olika branscher..

GöteborgsPosten - 12 okt 18 kl. 14:06

Nyopererade Burmanssons plan: Skynda långsamt

Freeskistjärnan är beredd på att rehabperioden kommer ha "dagar som suger". Men korsbandsopererade Jennie-Lee Burmansson har lovat sig själv att skynda långsamt..

Kristianstadsbladet - 12 okt 18 kl. 20:00

”Det viktigaste är att Alba får skynda långsamt”

Alba Mars är 19 år. Ann-Louise Hansson var 14 när hennes äventyr började. ”Men det är andra tider idag.

GöteborgsPosten - 12 okt 18 kl. 14:06

Nyopererade Burmanssons plan: Skynda långsamt

Freeskistjärnan är beredd på att rehabperioden kommer ha "dagar som suger". Men korsbandsopererade Jennie-Lee Burmansson har lovat sig själv att skynda långsamt..

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Pinsam svensk tystnad om det religiösa förtrycket

DN 22/10 2018. Tolv länder tillämpar fortfarande dödsstraff för att lämna islam. Sveriges tystnad om det religiösa förtrycket är pinsam..

DN - Igår: 21:00

Lisa Magnusson: Kärlek är inte tillräckligt i ”A star is born”

Räddaren petar på hennes smink som en bekymrad mor – ”du är finare utan”..

DN - Igår: 19:30

Historien om varför borgerligheten måste hålla rågången mot SD

DN 21/10 2018: Debattörer som varnar för högernationalismens frammarsch riskerar att bli utmålade som historiehysteriker. Men den borgerlighet som förringar riskerna med ett SD-närmande brister både i historisk insikt och i förståelse för vad  partiet står för..

DN - 18 okt 18 kl. 20:30

Om Löfven vill fria måste han släppa taget om LO

DN 19/10 2018. Om Socialdemokraterna ska kunna regera med borgerliga partier måste de vara beredda att stänga dörren för särintresset LO:s krav. Finns verkligen denna beredskap?.

DN - 17 okt 18 kl. 18:00

Annika Strandhäll borde inte gömma sig bakom tjänstemännen

DN 18/10 2018. Om viktiga förändringar i sjukförsäkringen inte genomförs via ny lagstiftning utan förändrad tillämpning av den existerande skapar det rättsosäkerhet. Det innebär dessutom att det blir svårare att ställa politikerna till svars.

DN - 17 okt 18 kl. 16:23

Erik Helmerson: Så löser vi segregationen i Djursholm

Problemet med Djursholm är inte att de som bor där är för rika. Det är att för få har chansen att bli rika nog för att bo där..

DN - 17 okt 18 kl. 13:18

Erik Helmerson: Att snusa är liberalt

Det är rimligt att begränsa rökningen så mycket det bara går. Men lika rimligt att låta vuxna människor snusa och tugga tobak i fred utan förbjudande och förmyndande pekfingrar..

DN - 17 okt 18 kl. 10:51

Mattias Svensson: Håll käften om gratis tandvård

Gratis tandvård har också ett pris, och det stiger när löftet också omfattar vuxna..

DN - 16 okt 18 kl. 19:30

Per Svensson: Det är Moderaterna, inte C och L, som försvagat Alliansen

På Moderaternas ståplatsläktare svallar vreden mot de liberala Allianspartierna som schabblat bort Kristerssons chans att hämta hem stora statsministerpokalen. Men problemet är inte Liberalerna och Centern. Det var M som backade i valet..

DN - 16 okt 18 kl. 16:32

Otäckt förebud om en farligare värld

DN 17/10 2018. Mordet på Jamal Khashoggi utgör ytterligare ett i raden av tecken på en farligare värld där makt är rätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.