DrivaEget > Ekonomi

Friday, 14 December, 23:43

Liknande nyheter

Taggar: 15 tipsinför , årsskiftethela , feta, listan
Dagensanalys.se - 22 jul 16 kl. 11:15

Dela webben med andra – listan som avslöjar vart alla surfar

Vilka webbplatser i listan har du aldrig besökt? Du kanske hittar nya favoriter i den här listan som samlar de mest besökta webbplatserna under förra veckan. Resultatet kommer från Sveriges största oberoende panel om 3 600 svenskar som delar med sig av surfhistoriken från sina datorer.

Magazin24 - 18 dec 12 kl. 08:32

Tips inför årsskiftet

Det finns en del att tänka på inför årsskiftet. Genom att ta del av våra tips och råd kan du undvika onödiga fallgropar. Om man vill sälja fondandelar för att istället ha pengarna i en kapitalförsäkring eller på det nya investeringssparkontot som infördes för knappt ett år sedan, bör man sälja innan årsskiftet för att undvika att beskattas dubbelt, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi, hos vår samarbetspartner Swedbank.

Dagensanalys.se - 27 apr 17 kl. 12:49

3 enkla tips till en viral framgång

Alla drömmer om att skapa en viral hit i digitala kanaler, man vill göra en ”epic split” men man vet inte hur man skall göra. Jag bjuder därför på 3 enkla tips hur du skapar en viral succé. Att skapa virala kampanjer och inlägg är mycket svårt, men samtidigt otroligt enkelt.

Dagens PS - 11 okt 16 kl. 09:05

Så maxar du mobilen – 72 smarta tips och knep

Apple lanserade nyligen den senaste inkarnationen av IT-jättens mobiloperativ: iOS 10. Med den kom en rad nya funktioner, smarta knep och kanske – för de flesta – okända sätt att använda telefonen och de nya versionerna av appar. Men uppdateringen av operativsystemet är inte bara goda nyheter för användarna.

YLE - 26 nov 16 kl. 16:00

Sömnskola för vuxna – här är konkreta tips för en bättre sömn

Många har hört om sömnskola för småbarn. Då lär sig bebisarna att natten är till för sömn, inte för vaka. Men en hurdan läsordning behöver en vuxen som sover dåligt?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Snapchat, semlor och Zara – kolla in veckans feta inne- och utelista

Det här var veckan då årets fattigaste månad tog slut. Veckan då vi slutade bry oss om semlor och fokuserade på viktigare grejer. Och inte minst – veckan då Nyheter24 gjorde succéartad entré på Snapchat!

IDG - 07 jun 18 kl. 10:30

7 feta tips: Så blir du mästare i överklockning


Vill du bli mästare på överklockning? Vi frågade rutinerade överklockaren Joe "Steponz" Stepongzi om hans bästa tips..

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 04:00

Ditt tips är viktigt för demokratin

Det senaste halvåret har vi gjort ett stor antal publiceringar som vi är väldigt glada och stolta över. Några har varit väldigt stora – som historien om pojken på Malmö Central, granskningarna av Malmö Live, Gerdahallen och hanteringen av HVB-hemmen i Skåne. Andra har varit mindre, men ändå blivit riksnyheter och lästa av ett väldigt stort antal människor.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 15 kl. 04:00

Ditt tips är viktigt för demokratin

Det senaste halvåret har vi gjort ett stor antal publiceringar som vi är väldigt glada och stolta över. Några har varit väldigt stora – som historien om pojken på Malmö Central, granskningarna av Malmö Live, Gerdahallen och hanteringen av HVB-hemmen i Skåne. Andra har varit mindre, men ändå blivit riksnyheter och lästa av ett väldigt stort antal människor.

Sydsvenskan - 07 okt 11 kl. 09:02

Feta behöver fett med självsäkerhet


Tjocka människor har svårare att komma in på nattklubbar, läste jag i nättidningen Coco & Creme i veckan. Är det därför jag så sällan ser människor med övervikt eller fetma ute? När jag tänker efter inser jag dels hur tajta ramarna för en klubbares kropp är, dels att jag inte ens har några tjocka kompisar.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 06 feb 18 kl. 07:20

Skala upp utan risk

 Affärer  Vill du växa men slippa personalansvar? Samverka med andra och få större uppdrag och högre omsättning. Så här lyckas du också!

DrivaEget - 05 feb 18 kl. 11:29

Minskad oro trots skärpta regler för anställdas hälsa

 Ditt liv  Under 2018 skärps reglerna för arbetsgivarnas rehabiliteringsansvar ytterligare. Trots det minskar företagarnas oro för att medarbetarna ska insjukna. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 04 feb 18 kl. 18:26

8 fällor som gör att kunderna flyr

 Försäljning  Här är 8 misstag som kan göra att potentiella kunder inte köper av dig – och hur du undviker dem. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 16:15

Måste man betala på tio dagar?

 Affärer  Hur gör man när leverantören kräver betalt inom tio dagar? Våra experter reder ut vad som gäller.   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 11:25

“Kan jag skriva kvitto för hand?”

 Affärer  Kan man skriva kvitto för hand? Expertern reder ut vad som gäller. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 07:10

Så skapar du bra samtal

 Ditt liv  Hur håller man sitt första utvecklingssamtal? Vår expert svarar på frågor om företagarlivets mänskliga sidor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 01 feb 18 kl. 07:47

Ensam är inte stark – nätverk ökar vinsten

 Affärer  Nej, ensam är inte stark. Emelie Fågelstedt anlitar konsulter och får större uppdrag, bättre slutresultat – och ökad vinst. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 12:07

Kissie vinner och förlorar i domstol

 Nätaffärer  Idag kom domen mot influensen Kissie. Och det blev en halv seger för bloggerskan. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 08:40

7 vanliga misstag när du startar eget

 Starta eget  Sugen på att starta eget? Kul! Men för att lyckas gäller det att undvika de här vanliga fällorna – så här gör du!

DrivaEget - 30 jan 18 kl. 12:53

Är du ekobrottsling – utan att veta om det?

 Affärer  Allt fler småföretagare begår ekobrott. Främst beror det på okunskap och slarv. Vet du vad som gäller?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.