DrivaEget > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 23:10

DrivaEget - 11 dec 17 kl. 07:04

15 tips inför årsskiftet – hela feta listan Skatt  Har du koll på allt du måste fixa innan årsskiftet? Från löneuttag och utdelning till aktier och nyheter att känna till? Lugn – här är din guide. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget

Dela artikeln

101 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 15 tipsinför , årsskiftethela , feta, listan
Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Modebolagen toppar listan över e-handlare som har flest följare på Instagram

Som nätbutik är det viktigt att ha stor synlighet i sociala medier, och då är givetvis Instagram en av de stora ställena att synas på. Sajten ehandel.se har listat de 50 nätbutiker som har flest följare på Instagram, och föga förvånande innehas alla fem topplaceringar av modeföretag.

Dagensanalys.se - 22 jul 16 kl. 11:15

Dela webben med andra – listan som avslöjar vart alla surfar

Vilka webbplatser i listan har du aldrig besökt? Du kanske hittar nya favoriter i den här listan som samlar de mest besökta webbplatserna under förra veckan. Resultatet kommer från Sveriges största oberoende panel om 3 600 svenskar som delar med sig av surfhistoriken från sina datorer.

Magazin24 - 18 dec 12 kl. 08:32

Tips inför årsskiftet

Det finns en del att tänka på inför årsskiftet. Genom att ta del av våra tips och råd kan du undvika onödiga fallgropar. Om man vill sälja fondandelar för att istället ha pengarna i en kapitalförsäkring eller på det nya investeringssparkontot som infördes för knappt ett år sedan, bör man sälja innan årsskiftet för att undvika att beskattas dubbelt, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi, hos vår samarbetspartner Swedbank.

Dagensanalys.se - 27 apr 17 kl. 12:49

3 enkla tips till en viral framgång

Alla drömmer om att skapa en viral hit i digitala kanaler, man vill göra en ”epic split” men man vet inte hur man skall göra. Jag bjuder därför på 3 enkla tips hur du skapar en viral succé. Att skapa virala kampanjer och inlägg är mycket svårt, men samtidigt otroligt enkelt.

Dagens PS - 11 okt 16 kl. 09:05

Så maxar du mobilen – 72 smarta tips och knep

Apple lanserade nyligen den senaste inkarnationen av IT-jättens mobiloperativ: iOS 10. Med den kom en rad nya funktioner, smarta knep och kanske – för de flesta – okända sätt att använda telefonen och de nya versionerna av appar. Men uppdateringen av operativsystemet är inte bara goda nyheter för användarna.

YLE - 26 nov 16 kl. 16:00

Sömnskola för vuxna – här är konkreta tips för en bättre sömn

Många har hört om sömnskola för småbarn. Då lär sig bebisarna att natten är till för sömn, inte för vaka. Men en hurdan läsordning behöver en vuxen som sover dåligt?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Snapchat, semlor och Zara – kolla in veckans feta inne- och utelista

Det här var veckan då årets fattigaste månad tog slut. Veckan då vi slutade bry oss om semlor och fokuserade på viktigare grejer. Och inte minst – veckan då Nyheter24 gjorde succéartad entré på Snapchat!

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 04:00

Ditt tips är viktigt för demokratin

Det senaste halvåret har vi gjort ett stor antal publiceringar som vi är väldigt glada och stolta över. Några har varit väldigt stora – som historien om pojken på Malmö Central, granskningarna av Malmö Live, Gerdahallen och hanteringen av HVB-hemmen i Skåne. Andra har varit mindre, men ändå blivit riksnyheter och lästa av ett väldigt stort antal människor.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 15 kl. 04:00

Ditt tips är viktigt för demokratin

Det senaste halvåret har vi gjort ett stor antal publiceringar som vi är väldigt glada och stolta över. Några har varit väldigt stora – som historien om pojken på Malmö Central, granskningarna av Malmö Live, Gerdahallen och hanteringen av HVB-hemmen i Skåne. Andra har varit mindre, men ändå blivit riksnyheter och lästa av ett väldigt stort antal människor.

YLE - 22 jul 16 kl. 12:33

Fem tips för att köra bensinsnålt med båten

Enligt Jussi Lehti, servicechef på båtförsäljningsföretaget Waltic, är båtfolkets körstil en betydligt större bränsletjuv än en stor motor. Här är fem tips för hur du sparar flera liter bränsle per körtimme med en vanlig motorbåt. Läs mera: Stora båtmotorer blir vanligare – ekonomisk körstil sparar flera liter bränsle i timmen Motoreffekten för nyregistrerade båtar har ökat sedan början av förra året och större motorer betyder större bränsleförbrukning.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 16 timmar sedan

Hög tid att planera skattesmart

 Skatt  Kring 60-strecket? Då finns det goda skäl att fundera ett par varv extra på hur du planerar skattemässigt. Thomas Norrman på Björn Lundén Information tipsar om hur du kan tänka.

DrivaEget - Igår: 11:52

Ta ansvar för din pension!

 Ditt liv  Egna företagare måste ta ett större ansvar för sin pension jämfört med den som är anställd. Här är Pensionsmyndighetens tips på vad du bör tänka på som företagare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 07:44

Franchise satte fart på hans lastbilar

 Personal  Det hela startade av en tillfällighet, nu omsätter Andreas Nilssons franchisekedja runt 15 miljoner kronor. – Genom att satsa tillsammans kan man bli större, säger han. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 15:01

Friskvårdsbidrag nu även för golf och ridning

 Personal  Efter en dom i Högsta förvaltningsdomstolen står det nu klart att också dyrare sporter som exempelvis golf och ridning ska omfattas av friskvårdsbidraget. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 12:45

Kontoret gör varumärket – välj rätt plats och inredning

 Affärer  Geografisk plats, sammanhang och sist men inte minst, inredningen. Sätt företagets 5V och er platsstrategi och stärk ert varumärke. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 07:24

Efter år av slit – nu gör hennes vintageföretag succé

 Inspiration  Att förverkliga drömmen krävde år med extraknäck. Nu driver Linda Lindgren eget inom sin passion: vintagekläder. Bland kunderna finns Miss Li och The Hives.

DrivaEget - 14 jan 18 kl. 18:40

Får jag dra av momsen på min utbildning?

 Skatt  Kan man dra av kostnaden och  momsen på en utbildning som man gör i friman? Våra experter svarar på läsarnas frågor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 12 jan 18 kl. 09:41

Facebook stramar upp flödet – Vad innebär det för dig?

 Nätaffärer  Nu stramar Facebook åt flödet för företag och media. Tanken är att det ska bli mer av vänner och bekantas inlägg på användarnas sidor. För företagare blir det allt viktigare att fundera över sin annonsstrategi på Facebook.

DrivaEget - 12 jan 18 kl. 07:07

Hans app hjälper dig se livet från den ljusa sidan

 Nätaffärer  Stressnivåerna i världen ökar och välmåendet sjunker. Det vill psykologidoktor Hoa Ly ändra på. Hans app är en chatkompis i mobilen som hjälper dig må bättre.

DrivaEget - 11 jan 18 kl. 09:19

Försäkringskassan läxas upp för föräldraförsäkringen för företagare

 Ditt liv  Försäkringskassan får kritik för sin kommunikation om föräldraförsäkringen för egenföretagare. Läs vidare, kommentera eller dela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.