YLE > Finland

Thursday, 22 March, 23:59

Liknande nyheter

Taggar: Baggö, Marinai , Ekenässka , sätta, fart, båtturismen, med EU-bidrag
YLE - 03 dec 14 kl. 04:46

Trafiken i skärgården växer till Ingå

Baggö Marina och Ingå vintertrafik sköter nästa år persontransporterna för dem som är fast bosatta i skärgården. Skåldö Fiskebod har skött trafiken i Raseborg sedan 2007 och befarar att servicen försämras. Ingå får för första gången understöd för transporter av dem som är fast bosatta i skärgården.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Svenska Yles program fick hedersomnämnande av Koura

Utbildningsfonden för tv- och radiobranschen Koura har delat ut de årliga priserna och hedersomnämnandena för år 2017. I tävlingen deltar inhemska produktioner på Yle och MTV. De är Puhos 3D och radiodokumentären Hatet oss leder..

YLE - 3 timmar sedan

Svårt att modernisera gamla kök - men två kök i Ekenäs kan bli dyrt

Maten i skolorna ska produceras av Raseborgs stads egen personal. Det anser både Gunilla Starck (SFP) och Roy Hellén (SDP). Men de är inte överens om hur många kök som ska finnas i Ekenäsnejden..

YLE - 5 timmar sedan

Borgå stift i unikt upprop: Myndigheterna måste göra mer för de papperslösa

I ett påskupprop med närmare hundra namn och biskop Björn Vikström i spetsen vill församlingarna sätta ner foten mot myndigheternas behandling av papperslösa. Kyrkan protesterar mot utvisningar av barnfamiljer till konfliktområden och öppnar för möjligheter för privatpersoner att göra mer, också ekonomiskt, för flyktingarna i landet..

YLE - 5 timmar sedan

Karis centrum kan få 400 nya invånare i ny plan - men tanken på stormarknad har strukits

Den detaljplan som ska göra det möjligt att bygga tätare i Karis centrum ska läggas fram till påseende igen. I det senaste förslaget har man bland annat strukit tanken på en stormarknad i centrum..

YLE - 6 timmar sedan

Miljöråd anser att Talvivaaras ledning medvetet handlade på ett miljöfarligt sätt

Rovaniemi hovrätt har skärpt domen mot gruvbolaget Talvivaaras tidigare ägare Pekka Perä. Han dömdes i torsdags till sex månaders villkorligt fängelsestraff för grov miljöförstöring. Miljörådet Esa Tommila anser att domen fortfarande är ganska mild..

YLE - 7 timmar sedan

Facebook - det mäktiga verktyget som kan använda vänskap som politiskt vapen, och redan Obama gjorde det

Barack Obama var den första amerikanska presidentkandidaten som i stor skala kunde utnyttja omfattande data och sociala medier i val. Via Facebook bearbetades miljontals individuella väljare..

YLE - 8 timmar sedan

Borgå planerar museum för ån, natur och konst: ”Vi tänker stort nu”

Borgå vill förena kultur och natur i ett konstmuseum, som nu planeras. Enligt stadens kulturdirektör skulle ett konst- och å- center placera Borgå på kartan för ännu fler besökare än tidigare..

YLE - 12 timmar sedan

Tågtrafiken till frihamnen i Hangö börjar igen - trafikarrangemangen ses över

Tågen börjar rulla till frihamnen igen. Därför ändras trafikarrangemangen vid Notholmsvägen så att risken att tågen krockar med långtradare minskar..

YLE - 8 timmar sedan

Rädsla och brådska får sjukskötare att hålla tyst då patienter bemöts osakligt

De flesta sjukskötare säger att de inte vågar ingripa då de märker att en patient bemöts osakligt. Rädsla för konsekvenser och brådska nämns som orsaker..

YLE - 9 timmar sedan

Störningar i tågtrafiken i Esbo – E-tåg ställs in

En personolycka orsakar förseningar i tågtrafiken på kustbanan i Esbo..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.