YLE > Finland

Tuesday, 16 January, 18:32

Liknande nyheter

Taggar: Baggö, Marinai , Ekenässka , sätta, fart, båtturismen, med EU-bidrag
YLE - 03 dec 14 kl. 04:46

Trafiken i skärgården växer till Ingå

Baggö Marina och Ingå vintertrafik sköter nästa år persontransporterna för dem som är fast bosatta i skärgården. Skåldö Fiskebod har skött trafiken i Raseborg sedan 2007 och befarar att servicen försämras. Ingå får för första gången understöd för transporter av dem som är fast bosatta i skärgården.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Trumps vulgära språkbruk ger översättarna huvudbry: "Det är som att höra ett barn prata"

President Donald Trumps uttalanden och språkdräkt väcker uppmärksamhet. Senast blåste det upp storm kring hans uttalande om "shithole countries". Men hur översätter man ett sådant uttryck?.

YLE - 45 minuter sedan

Regatta Resorts får önskad tilläggstid för bostäderna på Drottningberg i Hangö

Företaget Regatta Resorts får längre tid på sig att ansöka om bygglov för tomterna på Drottningberget i Hangö. Senast den första oktober 2021 ska ansökan vara inlämnad..

YLE - 1 timme sedan

Iltalehti: Finansminister Orpo lovar tilläggsmiljoner för aktiveringsmodellen

Finansminister Petteri Orpo (Saml) säger att aktiveringsmodellen får tilläggsfinansiering på flera tiotal miljoner euro..

YLE - 1 timme sedan

Österbybarnen syns i mörkret - nya reflexvästar åt alla elever

Nu ska Österbybarnen i Ekenäs synas bättre när de rör sig i trafiken. Det är åtminstone förhoppningen. Alla drygt 120 elever i Österby skola har i dag fått varsin ny reflexväst..

YLE - 2 timmar sedan

Slut på polarnatten för den här gången - nu lyser solen igen också i Utsjoki

Alla pallar inte för att bo norr om polarcirkeln. Man får stå ut med månadvis av polarnatt varje år. Men visste du att polarcirkeln inte är fixerad vid någon viss breddgrad?

YLE - 2 timmar sedan

Nu får också södra Finland snö

Den som väntat på snö också till södra Finland behöver inte vänta så värst länge. Ett område med snöyra är på väg till södra Finland från södra Norge och Sverige..

YLE - 2 timmar sedan

Raseborgs nya turistchef: Det här är mitt drömjobb

Med en sällan skådad iver tar Ville Vuorelma emot jobbet som turistchef i Raseborg. Det råder inget tvivel om att han har ett genuint intresse för Raseborg..

YLE - 4 timmar sedan

Det var övertryck i olycksplanet i Kittilä - kabindörr dödade flygkapten

Det var övertryck i kabinen som ledde till dödsolyckan på flygplatsen i Kittilä i Lappland den 4 januari i år, meddelar Olycksutredningscentralen..

YLE - 5 timmar sedan

Yle utredde: Tusentals färre bilar på Västerleden sedan västmetron startade

Under den första veckan med matartrafik körde i genomsnitt sex procent färre bilar på Västerleden, jämfört med läget då metron inte ännu börjat köra västerut från Gräsviken..

YLE - 5 timmar sedan

Lärare avstängd från tjänst i Karis - utredning om sexuella trakasserier fortsätter

En lärare i Karis misstänks för sexuella trakasserier. Stadsstyrelsen beslutade på måndagen (15.1) avstänga läraren från tjänsteutövning under den fortsatta utredningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.