YLE > Finland

Sunday, 23 September, 11:16

Liknande nyheter

Taggar: Baggö, Marinai , Ekenässka , sätta, fart, båtturismen, med EU-bidrag
YLE - 03 dec 14 kl. 04:46

Trafiken i skärgården växer till Ingå

Baggö Marina och Ingå vintertrafik sköter nästa år persontransporterna för dem som är fast bosatta i skärgården. Skåldö Fiskebod har skött trafiken i Raseborg sedan 2007 och befarar att servicen försämras. Ingå får för första gången understöd för transporter av dem som är fast bosatta i skärgården.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

På måndag är det hela havet stormar i Åbo – bussarna kring Salutorget flyttar till nya hållplatser

Från och med måndagen den 24 september gäller det att hålla tungan rätt i mun då man vill hitta en buss i Åbo centrum. Både hållplatser och rutter flyttar på grund av byggarbetet kring Salutorget. Läs också hur bussarna till Pargas, Kimitoön och skärgården går!.

YLE - 1 timme sedan

HS: Jorma Ollilas aggressiva ledarstil bidrog till att sänka Nokia, hävdar nuvarande styrelseordföranden Risto Siilasmaa

Lynnighet, en ledarstil som skapade skräck hos medarbetarna och ett alltför personligt förhållande till bolaget. Bland annat de egenskaperna hos Nokias före detta styrelseordförande Jorma Ollila bidrog till Nokias fall hävdar bolagets nuvarande styrelseordförande Risto Siilasmaa i sin kommande bok och i en stort uppslagen artikel i dagens Helsingin Sanomat..

YLE - 4 timmar sedan

Träkyrka från 1700-talet står i brand i Kiihtelysvaara – kommer sannolikt att totalförstöras

Den på 1700-talet byggda träkyrkan är en av de äldsta i området. Räddningsverket bedömer att den kommer att totalförstöras. Släckningsarbetet pågår..

YLE - 3 timmar sedan

En tredje person har gripits – polisen fortsätter med sin utredning i Åboland

Ytterligare en person har nu gripits av Centralkriminalpolisen i samband med de husrannsakningar som gjorts i Egentliga Finland under veckoslutet..

YLE - 19 timmar sedan

Grov penningtvätt, internationell brottslighet, tre personer gripna - därför gör polisen husrannsakan i Pargas

Just nu pågår en stor polisoperation i Pargas. Polisen har setts till vid Ybbersnäs, Säcklot och Innamo..

YLE - 3 timmar sedan

Huvudförtroendeman på Raseborgs sjukhus: "Om vi inte snart får upp våra löner vet jag inte hur det kommer att bli"

Vårdpersonalens löner i Finland släpar efter grannländerna Sverige och Norge. Vid Raseborgs sjukhus är vårdfacket Tehys huvudförtroendeman Eva-Maria Sundström oroad över att västnyländska sjukskötare hellre jobbar utomlands..

YLE - 4 timmar sedan

Träkyrka från 1700-talet står i brand i Kiihtelysvaara – kommer sannolikt totalförstöras

Den på 1700-talet byggda träkyrkan är en av de äldsta i området. Räddningsverket bedömer att den kommer att totalförstöras. Släckningsarbetet pågår..

YLE - 6 timmar sedan

Hennes första försök sköts i sank, men nu har ansvariga ministern Berner nya planer för vägnätet

Hon kom, hon såg och misslyckades i sitt första försök att få bukt med vårt förfallande vägnät. Kommunikationsminister Anne Berners (C) försök att bolagisera våra trafikleder föll platt till marken. Nu gör Berner ett andra försök med modell från Sverige.

YLE - 6 timmar sedan

Elsa lyfte snabblån för 15 000 euro på bara ett år: "Det finns dagar då det känns att du inte mera orkar vara - just du"

"Elsa" från Kuopio, 22 år, plågades länge och kände skuldkänslor över sina snabblån. Knapp uppväxt och brist på allt ledde till maniska inköp på kort tid i nya hemstaden Helsingfors. Det gick alltid att få mer lån, från olika håll, säger hon och svär över reklamerna som ännu kommer till mobilen och dimper in i postlådan..

YLE - 16 timmar sedan

Person dog i polishäkte i Lahtis

En person har dött i polishäktet i centralpolisstationen i Lahtis. Det här berättar polisinrättningen i Tavastland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.