Sydsvenskan > Utrikes

Saturday, 17 March, 05:24

Sydsvenskan - 08 dec 17 kl. 04:00

”Miljöpartiet accepterar med glädje Sverigedemokraternas röster, om Miljöpartiet får igenom sin politik.”Lars-Ingvar Ljungman och Carl Johan Sonesson (M)..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverigedemokraternas, Miljöpartiet, Ingvar Ljungman, Carl Johan Sonesson

Dela artikeln

159 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljöpartiet, accepterarmed , glädje, Sverigedemokraternas, rösterom , Miljöpartiet, får igenom sin politik
Helsingborgs Dagblad - 08 dec 17 kl. 04:00

”Miljöpartiet accepterar med glädje Sverigedemokraternas röster, om Miljöpartiet får igenom sin politik.”

Lars-Ingvar Ljungman och Carl Johan Sonesson (M)..

Cornucopia - 25 maj 15 kl. 11:04

Sverigedemokraterna stöder oftast Miljöpartiet i riksdagen

Bloggen Politologerna har tittat på vilka partier som röstar lika i riksdagen. Tvärt emot Sverigedemokraternas retorik om att Miljöpartiet är deras främsta fiende är Miljöpartiet det parti som Sverigedemokraterna oftast röstar lika som i riksdagen.

Återigen ser vi alltså hur Sverigedemokraterna presenterar sig på ett sätt mot sina väljare, men i verkligheten röstar på ett annat sätt.

Cornucopia - 24 nov 15 kl. 15:57

Asylkrisen: Verklighetens resursbegräsningar kom ikapp Miljöpartiet

Regeringen stramar på egen hand åt asylmöjligheterna kraftigt. Verkligheten med begrepp som tillväxtens gränser, resursbegränsningar och resursbrist - begrepp varje riktig Miljöpartist borde känna till, kom slutligen ikapp Miljöpartiet och Åsa Romson ska börjat gråta på regeringens presskonferens.
Medialt uttrumpetat asylboende som kunde täcka 4-5 timmars asylsökande en enda dag, men som fortfarande inte är i drift, trots att det haussades av Migrationsverket och Kriminalvården för två månader sedan.

Cornucopia - 20 apr 16 kl. 17:32

Uppsamling kring Miljöpartiet Islamisterna

Dags för en liten uppsamling kring Miljöpartiet, bland annat kring partistyrelsekandidaten Yasri Kahn (mp), som visar sig vara en anti-feministisk islamist, som bland annat verkar tycka att det är okej att avrätta ateistiska bloggare, så länge det sker rättssäkert. Vägran att som hälsning ta kvinnor i hand är uppenbarligen ett mycket bra test på extremism och politisk islam, sk islamism.

Yasri Kahn (mp) har nu dragit tillbaka sin kandidatur efter att bland annat sagt att han är emot patriarkala strukturer, vilket han definierade som allt som en majoritet följer.

Sydsvenskan - 04 okt 12 kl. 06:30

Miljöpartiet håller i nyckeln

Korten ligger på bordet. Nu börjar spelet om makten. Till höger står Fredrik Reinfeldts alliansregering.

Sydsvenskan - 29 jan 16 kl. 08:27

Miljöpartiet tappar medlemmar

Sedan förra året har Miljöpartiet tappat nästan en femtedel av sina medlemmar, rapporterar SVT. Årsskiftet 2014/2015 hade partiet drygt 20 000 medlemmar och nu är siffran knappt 17 000.Miljöpartiet fick många medlemmar under valåret 2014 och ökade från knappt 14 000 medlemmar till drygt 20 000.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 16 kl. 08:27

Miljöpartiet tappar medlemmar

Sedan förra året har Miljöpartiet tappat nästan en femtedel av sina medlemmar, rapporterar SVT. Årsskiftet 2014/2015 hade partiet drygt 20 000 medlemmar och nu är siffran knappt 17 000.Miljöpartiet fick många medlemmar under valåret 2014 och ökade från knappt 14 000 medlemmar till drygt 20 000.

Trelleborgs Allehanda - 25 maj 14 kl. 23:46

Miljöpartiet näst största parti

Språkröret Gustav Fridolin sade att "det känns som att vi har medvind", när han anlände med sin fru Jennie Fridolin till Miljöpartiets valvaka på Södra teatern i centrala Stockholm.Han fick rätt. De första officiella resultaten placerar Miljöpartiet som näst största parti, med 15,2 procent vilket innebär tre mandat.

SvD - 18 apr 15 kl. 22:02

Årets bästa siffror för Miljöpartiet

Miljöpartiet får sina högsta siffror i år och Stefan Löfven sin sämsta notering hittills. April månads väljarbarometer från Sifo pekar också på att Sverigedemokraternas interna gräl kan ha missgynnat partiet..

Resume - 19 maj 14 kl. 13:19

Miljöpartiet i anti-SD-kampanj


Sverigedemokraternas kampanj för att stoppa det "organiserade tiggeriet" har väckt skarpa protester. Nu svarar Miljöpartiet med en motkampanj med budskapet "Slå inte på den som ligger. Slå på mig i stället.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Gäng i Mexiko befaras påverka valet

Mexikos inrikesminister säger att han ser varningssignaler om att kriminella gäng som handlar med droger försöker påverka kommande val. I juli ska mexikanerna välja ny president och ledamöter till kongressen. – VI har sett flera hänsynslösa försök att p.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Turkiet nekar till sjukhusattack

Turkiet förnekar att landet ligger bakom ett flyganfall mot ett sjukhus i Afrin i Syrien. Sjukhuset bombades under kvällen av turkiskt stridsflyg, enligt oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR), som uppger att nio personer dödades. Turk.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Öppna dörrar på helikoptrar stoppas

USA:s flygmyndighet FAA ser över reglerna kring helikopterturer som flygs med öppna dörrar, som brukar genomföras för att fotografer ska kunna ta bättre bilder. I söndags kväll omkom fem personer när en helikopter kraschade i East River i New York. De s.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

MFF-skrällelvan som innebär ett tillfälligt (?) systemskifte

Lewicki får två ersättare mot Östersund - Rosenberg bänkas?.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Videogranskning tillåts under fotbolls-VM

”Vi kommer för första gången 2018 att ha ett VM med VAR.”.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Domstol till rumänsk man: Du är död

En domstol i Rumänien har beslutat att en 63-årig man är död, rapporterar The Guardian. Det märkliga med det är att han fick det berättat för sig personligen, när han på plats i rättssalen försökte argumentera för motsatsen. Mannen, som vädjade till dom.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Brand i förråd vid parkeringsgarage i Malmö

Klockan 20.50 kom larm om en brand på Holma..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Internutredning mot Hanif Bali efter mejltweet

Han har agerat "ytterst omdömeslöst" som spridit vidare mejl mellan UD och en journalist..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

SHL-lag i fantasin – men nu behöver Pantern kontakt med verkligheten

Leijon Jönsson: ”En trasslig och infekterad soppa.”.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

RuPaul: Känns som att bli adlad

RuPaul, eller RuPaul Andre Charles som han egentligen heter, hedrades med en stjärna på Hollywood Walk of Fame på fredagen. – Det känns som att bli adlad, säger han i det senaste avsnittet av "The Ellen DeGeneres Show". – Det är det häftigaste som någon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.