DI > Ekonomi

Sunday, 22 July, 10:33

DI - 07 dec 17 kl. 12:47

Så maxar du utdelningen före årsskiftetÅrsskiftet närmar sig och för alla småföretagare är det nu dags att se över vilka nya regler som kan påverka bolaget. Även om det nu inte blev några förändringar i 3:12-regelverket är det också hög tid att kontrollera att du som företagare tar ut tillräckligt med lön..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , maxardu , utdelningen, före, årsskiftet
Dagens PS - 11 okt 16 kl. 09:05

Så maxar du mobilen – 72 smarta tips och knep

Apple lanserade nyligen den senaste inkarnationen av IT-jättens mobiloperativ: iOS 10. Med den kom en rad nya funktioner, smarta knep och kanske – för de flesta – okända sätt att använda telefonen och de nya versionerna av appar. Men uppdateringen av operativsystemet är inte bara goda nyheter för användarna.

Dagens PS - 10 feb 18 kl. 07:01

Så maxar du ledigheten under 2018

Värdefulla tips på hur du får ut flest semesterdagar. 2018 erbjuder stora möjligheter till bra utväxling på semesterdagarna. Dessutom får du den bästa arbetstagarjulen på många år, konstaterar Ticket Privatresor i ett pressmeddelande.

IDG - 27 jan 11 kl. 10:22

Palits värstingkort maxar grafiken

Palit Microsystems Geforce GTX 580-grafikkort maxar spelprestandan..

Alliansfritt Sverige - 03 feb 14 kl. 14:15

Maxar Max Moderaternas partikassa?

http://www.dagensarena.se/innehall/maxar-max-moderaternas-partikassa/.

IDG - 10 jun 14 kl. 09:51

Nätaggregat på 2 000 watt maxar svenska elnätet

Nätaggregatstillverkaren Super Flower visar upp rekordkraftfulla modeller på hela 2 000 watt. Nätdelar som endast fungerar på det europeiska elnätet där det närmast maxar våra svenska standardproppar. .

DrivaEget - 21 mar 11 kl. 07:25

Så maxar du din arbetsdag – vinn 10 timmar i veckan

 Ditt liv  Lill Andreasson sparar 10 timmar i veckan på att vara effektiv. Här och i det niosidiga temat i nya Driva Eget lär du dig hur du maxar din arbetsdag. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 03 mar 18 kl. 20:00

Så maxar du som är ung din pension

Det är när du är ung du lägger grunden för din pension. Här får du veta hur systemen fungerar och hur du maxar din pension..

Expressen - 21 mar 18 kl. 07:00

GW:s plan – nu maxar han sin nyktra period

Leif GW Persson, 73, dricker alkohol halvårsvis.Och det vita halvåret beskriver han själv som en mycket produktiv period – så här maxar författaren, forskaren och tv-profilen upplägget.– Man får ju en sådan kolossal arbetslust, säger Leif GW Persson i "Nyhetsmorgon"..

Expressen - 30 jun 18 kl. 19:26

Gry Forssells smarta jobbdrag – så maxar hon ledigheten

I elva säsonger har Gry Forssell stått på Gröna Lunds stora scen.Nu berättar programledaren hur hon maxar ledigheten för att sedan åka till Stockholm och jobba– Den mesta tiden tillbringar vi i Norrbotten där vi skrotar, bastar, busar med hundarna. Sen åker jag ner på lördagarna till Stockholm, säger Gry Forssell..

HBL - 02 okt 12 kl. 07:07

Statens revisionsverk kritiserar utdelningen av vinstmedel

Undervisnings- och kulturministeriet får kritik från Statens revisionsverk (SRV) för utdelningen av vinstmedel från spel. Enligt verket finns det brister i övervakningen av och grunderna för utdelningen. Kriterierna för att få understöd är enligt SRV delvis oklara och ogenomskinliga.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 07:40

MTG höjer utdelningen

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) höjer utdelningen och redovisar en vinst före skatt på 498 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015. Det kan jämföras med vinsten på 511 miljoner kronor motsvarande period året före.Resultatet var bättre än väntat.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ferrari får ny vd och ordförande

Prestigebiltillverkaren Ferrari gör likt sin gamla koncernmoder Fiat-Chrysler ett skifte i toppen efter att bolagets mångåriga vd och ordförande Sergio Marchionne blivit allvarligt sjuk efter en operation. .

DI - 30 minuter sedan

Lista: Länderna där bopriserna klättrar mest

Medan bostadsmarknaden i Sverige saktat ned blomstrar den på andra håll. Här listas de 20 länder vars bostadspriser stigit mest under 2017, utifrån en sammanställning av Global Property Guide..

DI - 1 timme sedan

Airbus-chefen öppnar för stridsflygfusion

Flygjätten Airbus vd Tom Enders skall vara öppen för att fusionera bolagets stridsflygenhet med brittiska BAE Systems enhet. Det rapporterar Sunday Times, enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Dragkamp om tullar inom G20

Sluta med era gamla tullar, säger USA. Sluta sätta upp nya tullar, säger EU. Sluta bråka, säger IMF.

DI - 1 timme sedan

Bannon mobiliserar för Europahöger

Steve Bannon, tidigare nära medarbetare till USA:s president Donald Trump, ska inrätta en stiftelse till stöd för extremhögern i Europa. Det berättar han själv i en intervju..

DI - 14 timmar sedan

Chefsbyte hos Fiat Chrysler

Biljätten Fiat Chryslers högste chef Sergio Marchionne lämnar sitt jobb. Marchionne ska ha drabbats av svåra komplikationer efter ett medicinskt ingrepp i ena axeln nyligen..

DI - 14 timmar sedan

Bränder i flera länder i Europa

Det är inte bara Sverige som brinner med anledning av torkan. Även i flera andra europeiska länder härjar bränder okontrollerat..

DI - 14 timmar sedan

Planen: Så ska jättarna ducka Trumps tullslägga

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa menar att Donald Trumps tullavgifter kostar dem 124 miljoner kronor varje månad. Samtidigt har Apple fått dispens på sina Kina-tillverkade Iphones. Nu gör en rad amerikanska storföretag sitt yttersta för att även de slippa nya tullar.

DI - 15 timmar sedan

Lavrov: Ryska greps på falska grunder

Ryskan som sitter anhållen i USA misstänkt för spioneri är anklagad på falska grunder och bör släppas. Det säger Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov i ett telefonsamtal med sin amerikanske kollega Mike Pompeo..

DI - 15 timmar sedan

Specialutbildad hjälp från Frankrike kallas in

MSB har nu tackat ja till Frankrikes erbjudande om att skicka 60 brandmän som är särskilt utbildade och övade i svår och oländig terräng, skriver myndigheten på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.