DI > Ekonomi

Friday, 15 December, 11:14

DI - 07 dec 17 kl. 12:47

Så maxar du utdelningen före årsskiftetÅrsskiftet närmar sig och för alla småföretagare är det nu dags att se över vilka nya regler som kan påverka bolaget. Även om det nu inte blev några förändringar i 3:12-regelverket är det också hög tid att kontrollera att du som företagare tar ut tillräckligt med lön..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , maxardu , utdelningen, före, årsskiftet
Dagens PS - 11 okt 16 kl. 09:05

Så maxar du mobilen – 72 smarta tips och knep

Apple lanserade nyligen den senaste inkarnationen av IT-jättens mobiloperativ: iOS 10. Med den kom en rad nya funktioner, smarta knep och kanske – för de flesta – okända sätt att använda telefonen och de nya versionerna av appar. Men uppdateringen av operativsystemet är inte bara goda nyheter för användarna.

IDG - 27 jan 11 kl. 10:22

Palits värstingkort maxar grafiken

Palit Microsystems Geforce GTX 580-grafikkort maxar spelprestandan..

Alliansfritt Sverige - 03 feb 14 kl. 14:15

Maxar Max Moderaternas partikassa?

http://www.dagensarena.se/innehall/maxar-max-moderaternas-partikassa/.

IDG - 10 jun 14 kl. 09:51

Nätaggregat på 2 000 watt maxar svenska elnätet

Nätaggregatstillverkaren Super Flower visar upp rekordkraftfulla modeller på hela 2 000 watt. Nätdelar som endast fungerar på det europeiska elnätet där det närmast maxar våra svenska standardproppar. .

DrivaEget - 21 mar 11 kl. 07:25

Så maxar du din arbetsdag – vinn 10 timmar i veckan

 Ditt liv  Lill Andreasson sparar 10 timmar i veckan på att vara effektiv. Här och i det niosidiga temat i nya Driva Eget lär du dig hur du maxar din arbetsdag. Läs vidare, kommentera eller dela.

HBL - 02 okt 12 kl. 07:07

Statens revisionsverk kritiserar utdelningen av vinstmedel

Undervisnings- och kulturministeriet får kritik från Statens revisionsverk (SRV) för utdelningen av vinstmedel från spel. Enligt verket finns det brister i övervakningen av och grunderna för utdelningen. Kriterierna för att få understöd är enligt SRV delvis oklara och ogenomskinliga.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 07:40

MTG höjer utdelningen

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) höjer utdelningen och redovisar en vinst före skatt på 498 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015. Det kan jämföras med vinsten på 511 miljoner kronor motsvarande period året före.Resultatet var bättre än väntat.

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 16 kl. 07:52

Skanska höjer utdelningen

Byggkoncernen Skanska föreslår en oväntat stor höjning av utdelningen för i fjol och redovisar en vinst före skatt på 3 118 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015.Även vinsten var bättre än väntat och kan jämföras med vinsten före skatt på 2 215 miljoner kronor motsvarande period 2014. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst före skatt på 2 461 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

VA - 08 feb 11 kl. 07:16

Tele2 höjer utdelningen

8 februari Tele2:s rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) uppgick till 2.498 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (2.263).

DI - 20 feb 12 kl. 11:54

Bolagen som ökar utdelningen

Många av bolagen på Stockholmsbörsens OMXS30 höjer utdelningen till sina aktieägare. En bank sticker ut med en höjning på 152 procent. Flera andra bolag höjer utdelningen med kring 15-20 procent per aktie..

DI - 04 maj 12 kl. 13:06

Börsbolagen som höjer utdelningen mest

Trots världsekonomisk snålblåst och stora kursfall under 2011 är det många bolag som höjer utdelningen. Traditionellt utdelningsstarka Astra Zeneca höjer till exempel utdelningen trots att vinsten krymper och kursen dalar..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Svensk Kooperation välkomnar förslaget om ny lag om ekonomiska föreningar

Den nya lag om ekonomiska föreningar som regeringen nu föreslår är mer modern, lättillgänglig och tydlig och är ett viktigt steg för mer jämlika förutsättningar mellan olika företagsformer och ökad mångfald i näringslivet. De 100 största kooperativa företagen i Sverige omsätter 400 miljarder kronor årligen och har cirka 100 000 anställda..

DI - 15 minuter sedan

Northvolt ingår partnerskap med vindkraftbolaget Vestas

Världens största vindkraftsbolag Vestas ingår ett partnerskap om energilagring med batteribolaget Northvolt. Samarbetet innebär inledningsvis att Northvolt får in ytterligare 10 miljoner euro i finansiering till bland annat sin planerade miljardanläggning i Västerås..

DI - 15 minuter sedan

Euroområdets handelsbalans under förväntan

Euroområdets netto i handelsbalansen mot resten av världen visade ett överskott på 18,9 miljarder euro i oktober, att jämföra med ett netto på +19,2 miljarder euro i oktober 2016. Det framgår av icke säsongsrensad statistik från Eurostat..

DI - 15 minuter sedan

Japans största detaljhandlare jättesatsar på e-handel

Japans största detaljhandelsbolag Aeon ska öka sina digitala investeringar med 150 procent under de närmaste tre åren, skriver Nikkei Asian Review. I absoluta termer handlar det om 500 miljarder yen, motsvarande 37,6 miljarder kronor, som plöjs ned för att hjälpa bolaget att ställa om till den digitala e-handeln..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Butiksstängningar nödvändigt ont för H&M

De dystra försäljningssiffrorna som modejätten H&M presenterade på morgonen var en kallduschför marknaden. Men analytiker välkomnar beskedet om en snabbare minskningstakt vad gäller butiksbeståndet..

DI - 30 minuter sedan

Fler ekologiska mjölkbönder i Sverige

Antalet ekologiska mjölkbönder har ökat i Sverige och därmed andelen ekologisk mjölk, visar Mjölkrapporten från LRF Mjölk..

DI - 30 minuter sedan

Spanska centralbanken sänker prognosen på grund av Katalonien

Den spanska centralbanken räknar med att landet ekonomi växer med 2,4 procent nästa år och med 2,1 procent 2019. För 2017 bedöms ekonomin ha växt med 3,1 procent. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stärks något

Europaräntorna pekar nedåt med ett par-tre punkter i fredagens förmiddagshandel samtidigt som euron är en aning svagare mot dollarn. Vid 10.15-tiden är den tyska tioårsräntan 3 punkter ned till 0,30 procent, från svensk stängning i går, medan den svenska tioåringen är 2 punkter lägre till 0,71 procent..

DI - 1 timme sedan

Ytterligare personer gripna i Falcon Funds-härvan

Ett antal personer i pensionsbolaget Falcon Funds har frihetsberövats och husrannsakan har genomförts på flera platser i Sverige, Storbritannien och Norge.  .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: H&M-raset tynger index

H&M-aktien tynger Stockholmsbörsen i fredagens öppningshandel. Tele2 går bättre efter en omdanande affär för den nederländska verksamheten. Vid 9.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.