DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 21:20

DI - 07 dec 17 kl. 12:47

Så maxar du utdelningen före årsskiftetÅrsskiftet närmar sig och för alla småföretagare är det nu dags att se över vilka nya regler som kan påverka bolaget. Även om det nu inte blev några förändringar i 3:12-regelverket är det också hög tid att kontrollera att du som företagare tar ut tillräckligt med lön..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , maxardu , utdelningen, före, årsskiftet
Expressen - 14 timmar sedan

GW:s plan – nu maxar han sin nyktra period

Leif GW Persson, 73, dricker alkohol halvårsvis.Och det vita halvåret beskriver han själv som en mycket produktiv period – så här maxar författaren, forskaren och tv-profilen upplägget.– Man får ju en sådan kolossal arbetslust, säger Leif GW Persson i "Nyhetsmorgon"..

Dagens PS - 11 okt 16 kl. 09:05

Så maxar du mobilen – 72 smarta tips och knep

Apple lanserade nyligen den senaste inkarnationen av IT-jättens mobiloperativ: iOS 10. Med den kom en rad nya funktioner, smarta knep och kanske – för de flesta – okända sätt att använda telefonen och de nya versionerna av appar. Men uppdateringen av operativsystemet är inte bara goda nyheter för användarna.

Dagens PS - 10 feb 18 kl. 07:01

Så maxar du ledigheten under 2018

Värdefulla tips på hur du får ut flest semesterdagar. 2018 erbjuder stora möjligheter till bra utväxling på semesterdagarna. Dessutom får du den bästa arbetstagarjulen på många år, konstaterar Ticket Privatresor i ett pressmeddelande.

IDG - 27 jan 11 kl. 10:22

Palits värstingkort maxar grafiken

Palit Microsystems Geforce GTX 580-grafikkort maxar spelprestandan..

Alliansfritt Sverige - 03 feb 14 kl. 14:15

Maxar Max Moderaternas partikassa?

http://www.dagensarena.se/innehall/maxar-max-moderaternas-partikassa/.

IDG - 10 jun 14 kl. 09:51

Nätaggregat på 2 000 watt maxar svenska elnätet

Nätaggregatstillverkaren Super Flower visar upp rekordkraftfulla modeller på hela 2 000 watt. Nätdelar som endast fungerar på det europeiska elnätet där det närmast maxar våra svenska standardproppar. .

DrivaEget - 21 mar 11 kl. 07:25

Så maxar du din arbetsdag – vinn 10 timmar i veckan

 Ditt liv  Lill Andreasson sparar 10 timmar i veckan på att vara effektiv. Här och i det niosidiga temat i nya Driva Eget lär du dig hur du maxar din arbetsdag. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 03 mar 18 kl. 20:00

Så maxar du som är ung din pension

Det är när du är ung du lägger grunden för din pension. Här får du veta hur systemen fungerar och hur du maxar din pension..

HBL - 02 okt 12 kl. 07:07

Statens revisionsverk kritiserar utdelningen av vinstmedel

Undervisnings- och kulturministeriet får kritik från Statens revisionsverk (SRV) för utdelningen av vinstmedel från spel. Enligt verket finns det brister i övervakningen av och grunderna för utdelningen. Kriterierna för att få understöd är enligt SRV delvis oklara och ogenomskinliga.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 07:40

MTG höjer utdelningen

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) höjer utdelningen och redovisar en vinst före skatt på 498 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015. Det kan jämföras med vinsten på 511 miljoner kronor motsvarande period året före.Resultatet var bättre än väntat.

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 16 kl. 07:52

Skanska höjer utdelningen

Byggkoncernen Skanska föreslår en oväntat stor höjning av utdelningen för i fjol och redovisar en vinst före skatt på 3 118 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015.Även vinsten var bättre än väntat och kan jämföras med vinsten före skatt på 2 215 miljoner kronor motsvarande period 2014. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst före skatt på 2 461 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svenska partier uppvaktades av Cambridge Analytica

Flera svenska riksdagspartier, däribland Moderaterna, har uppvaktats av Cambridge Analytica – det bolag som står i centrum för skandalen kring Facebook. Mycket talar nu för att de metoder som användes för att få Trump vald i USA kommer att användas även i Sverige, varnar experter Di talat med..

DI - 30 minuter sedan

Zuckerbergs första uttalande om skandalen: Vi har begått misstag

För första gången uttalar sig nu Facebooks grundare Mark Zuckerberg om den skandal som briserat kring analysföretaget Cambridge Analytica..

DI - 1 timme sedan

H&M lanserar sitt märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt varumärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets varumärke på plattformen..

DI - 30 minuter sedan

Regeringskällor: Perus president avgår

Perus president Pedro Pablo Kuczynski har lämnat in en avskedsansökan till kongressen, uppger två regeringskällor. Bakgrunden är anklagelser om att han benådade den auktoritäre exledaren Alberto Fujimori i utbyte mot nedlagda röster, för att inte bli avsatt i kongressen..

DI - 2 timmar sedan

Federal Reserve höjer räntan

NEW YORK. Jerome Powell höjde som väntat styrräntan med 25 punkter till 1,50–1,75 procent under sitt första möte som chef för den amerikanska centralbanken Federal Reserve..

DI - 1 timme sedan

H&M lanserar märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt budgetmärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets budgetmärke på plattformen..

DI - 1 timme sedan

Trängselskatten en guldgruva för staten

Sedan trängselskatten infördes har svenska staten dragit in över en miljard kronor på den kritiserade tilläggsavgiften vid sen betalning. Och det senaste greppet för förenkling har istället fått ytterligare tiotusentals personer att missa betalningen, kan Di berätta..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Bolagsskatten måste anpassas till omvärlden

LEDARE. Finansminister Magdalena Andersson sänker bolagsskatten och avstår från den värsta varianten av ränteavdragsbegränsning. Hon har därmed lyssnat på remisskritiken, men visar samtidigt att regeringen inte riktigt vill se vad som pågår i omvärlden..

DI - 1 timme sedan

Hamnfacken öppnar för samgående

Fackförbunden närmar sig varandra, men än är Transport och Hamnarbetarförbundet inte överens. Därmed kvarstår dödläget i Göteborgs hamn..

DI - 1 timme sedan

Europa måste ha en ny strategi för Sidenvägen

DEBATT. Europa kan inte bara bemöta kinesisk geopolitik på hemmaplan. Kinas planer för den så kallade Sidenvägen, Belt and Road Initiative, påverkar EU på ett sätt som måste mötas, skriver Björn Fägersten, Utrikespolitiska institutet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.