Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 22 July, 10:54

Cornucopia - 07 dec 17 kl. 12:37

"En svensk håller truten" - nu som klistermärke och poster"En svensk håller truten" finns nu som klistermärke eller poster att köpa direkt från konstnären på Ateljé Ängsjödal och kan med fördel pryda din arbetsplats, din dator eller ditt fordon.En svensk håller truten pryder numera min dator.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Ateljé Ängsjödal, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En svensk håller, trutennu som , klistermärkeoch , poster
Nerikes Allehanda - 03 mar 15 kl. 19:51

Litet klistermärke har skapat oro

Ett litet vitt klistermärke med en svart prick på har gjort en del boende runt om i Örebro län oroliga, berättar Aftonbladet. Är klistermärkena fastsatta på en del brevlådor som meddelande till tjuvar?
Varken Posten, Bring eller polisen har kunnat svara oroliga örebroare, enligt tidningen.

Expressen - 22 jul 16 kl. 22:36

HIF-fans tar avstånd från klistermärke

På Twitter spreds ett klistermärke där Helsingborgs IF:s klubbemblem figurerade, ett märke som hade tydliga kopplingar till högerextremism. Supporterföreningen Kärnan har agerat fort och skrivit ett ställningstagande på föreningens hemsida. – Det var bäst att vara tydliga direkt, säger Olof Mattisson, styrelseledamot i Kärnan..

Västerbottens Folkblad - 19 sep 12 kl. 08:33

Jan Hägglund anmäler telefonsamtal och klistermärke

Jan Hägglund, politiker inom Arbetarpartiet i Umeå, har polisanmält nattliga telefonsamtal och ett klistermärke. Hägglund uppger att han den senaste tiden har tagit emot mängder [...].

Nerikes Allehanda - 27 nov 17 kl. 14:55

Klistermärke med Adolf Hitler klistrades in i kyrkans gästbok - Justitiekanslern inleder inte någon förundersökning

Det var i en gästbok i kyrkan i Fellingsbro som klistermärket i höstas hade påträffats. På klistermärket fanns ett porträtt föreställande Adolf Hitler samt en webbadress. Ärendet polisanmäldes som ....

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 16:05

Twitter är tystlåtna kring priset för sponsrade klistermärken

Vi har tidigare skrivit om att Twitter lanserat klistermärken (emoji-ikoner) som kan sponsras av företag och varumärken. En smart idé som förvandlar användare till reklampelare, och som blivit något av en trend bland sociala medieföretag på sistone. Att företag injicerar sina varumärken i vanliga användares flöden är något som växt stort.

Dagensanalys.se - 28 jun 16 kl. 14:00

Snart kommer klistermärken för dina Twitter-foton

Twitter vill inte vara sämre än alla andra populära sociala medier (läs: Facebook och Snapchat), så därför kommer man nu att lansera ”klistermärken” som man kan lägga på de foton man lägger upp. Men de har en liten twist – de fungerar lite som hashtags. Precis som hashtags (alltså klickbara länkar som leder till samtalen kring ett visst ord; #dagensanalys, till exempel) så kommer man att kunna klicka på ett klistermärke för att kunna se alla andra som använt dekalen på sitt foton.

News55 - 08 dec 16 kl. 14:19

Här är klistermärket som kan identifiera dementa

Självhäftande QR-koder med specifika identitetsnummer är det nya sättet att hålla koll på äldre som lider av demenssjukdom i den japanska staden Iruma, skriver Dagens Nyheter. Om en dement person skulle gå vilse eller komma bort kan polisen, genom att läsa av det lilla märket med en skanner, få uppgifter om bärarens identitet och telefonnummer till anhöriga.       LÄS MER: Umgänge med barnbarnen kan skydda mot – och förvärra – demens Ett klistermärke som fästs på nageln QR-koden ser ut som ett litet klistermärke och fästs på den dementa personens nagel.

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Klistermärkesaktivism

Någon har satt ett klistermärke i min port. Det står ?You said you want a freak, I?

SVT - 09 sep 15 kl. 10:43

”Pissade på vårt klubbmärke”

Det lär dröja innan Indianerna och Piraterna röker fredspipa. Efter gårdagens SM-semifinal vägrade Piraternas lagledare Stefan Andersson att gratulera motståndarna. ”De tog fram ett klistermärke där en indian står och pissar på vårt klubbmärke”, säger han.

Västerbottens Folkblad - 05 maj 17 kl. 17:00

JK utreder nazistmärke på Judiska föreningens lokaler

Ett klistermärke på judiska föreningens lokaler i Umeå kan vara hets mot folkgrupp. Justitiekanslern har inlett en förundersökning. Utredningen kretsar kring ett av två märken som under vintern klistrades på Judiska föreningens lokaler.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 1 timme sedan

Foton: Trollfjorden, Lofoten

Nedan följer några foton från gårdagens segling till Trollfjorden på Lofoten. En ganska spektakulär naturupplevelse.Trollfjorden inifrån.

Cornucopia - 16 timmar sedan

Fossila bränslen ökade 2.5x så mycket som förnyelsebart 2017

Mänskligheten upplevde förstås under 2017 ännu ett nytt rekord för global energikonsumtionen. Bruket av fossila bränslen ökade 2.5x så fort som så kallat övrigt förnyelsebart, dvs vind, sol, geotermisk energi, biodrivmedel mm, oräknat vattenkraft.

Cornucopia - 22 timmar sedan

Halverad försäljning hos bostadsutvecklarna

Nyhetsbyrån Direkt har gjort en genomgång av de stora bostadsutvecklarnas byggstarter och konstaterar att försäljingen under andra kvartalet har halverats jämfört med 2017. Att försäljningen ökat sedan första kvartalet ska ses som en säsongseffekt och inte att marknden återhämtat sig.
Läsarfoto.

Cornucopia - Igår: 09:42

Foto: Stokmarknes, Norge

Den närmaste veckan har jag anslutit till min sambo, den professionella äventyraren Lena, och seglar i Nordnorge, närmare bestämt det lite mer lugna Lofoten. Ingen större påverkan på bloggen, annat än att det blir lite fotoinlägg. Här uppe finns iaf 4G.

Cornucopia - Igår: 18:56

Fredagsmys: En liten tur på betesmarkerna

Så var det dags för lite härligt fredagsmys igen. Och vad kan vara härligare än en liten trevlig promenad i den strålande sommarsolen, som enligt prognosen ska vara kvar här utan regn i ytterligare minst tio dagar på raken. Artrik betesmark klassad som särskilda värden, tillika fornlämning från stenåldern.

Cornucopia - Igår: 14:55

Svenska staten köper TV4

Svenska staten har nu köpt TV4. Detta genom att TeliaSonera köpt TV4:s ägarbolag Bonnier Broadcasting. Därmed styr staten över i princip all seriösare television i Sverige, i den mån någon fortfarande tittar på tablåteve.

Cornucopia - Igår: 12:54

Villaägare - lär dig mer om din tomt i torkan

"Spik i foten? Jajajmensan!" - Hasse & TageInget ont som inte har något gått med sig.

Cornucopia - Igår: 12:06

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige under 2017

De globala ökningarna av fossilbaserade CO2-utsläpp tog fart under 2017. Ökningen motsvarar nio Sverige och om Sverige så går tillbaka till stenåldern kommer den globala uppvärmningen bara skjutas upp en månad. Fast utsläppen ökar ju inte bara ett enda år, så effekten skulle bli ännu mindre om stenåldersdrömsamhället uppfylldes.

Cornucopia - I förrgår: 17:41

Detta bistår Försvarsmakten med till släckningsarbetet

Försvarsmaktens bidrag till skogsbrandsbekämpningen är mycket större än de mer än 500 personer som aktivt jobbar med släckning i brandlinjen. Det saknas just nu komplett sammanställning, men nedan följer Försvarsmaktens redogörelse.
Personlig utrustning.

Cornucopia - I förrgår: 15:15

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligare

I samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.
En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.Försvarsmaktens första uppgifter att försvara Sverige och leverera operativ försvarsförmåga.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.