Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 20 October, 03:48

Cornucopia - 07 dec 17 kl. 12:37

"En svensk håller truten" - nu som klistermärke och poster"En svensk håller truten" finns nu som klistermärke eller poster att köpa direkt från konstnären på Ateljé Ängsjödal och kan med fördel pryda din arbetsplats, din dator eller ditt fordon.En svensk håller truten pryder numera min dator.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Ateljé Ängsjödal, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En svensk håller, trutennu som , klistermärkeoch , poster
Alingsås tidning - 14 aug 18 kl. 05:30

KP polisanmäler falskt klistermärke

Kommunistiska partiet i Alingsås polisanmäler ett klistermärke.
– Det är ett hatbrott, varumärkesintrång och förtal, säger Elsa-Lena Åström, K:s toppkandidat i kommunvalet.
Det var på en papperskorg i hörnet Färgaregatan-Kungsgatan, utanför den tidigare Telia-butiken, som klistermärket hittades.

Nerikes Allehanda - 03 mar 15 kl. 19:51

Litet klistermärke har skapat oro

Ett litet vitt klistermärke med en svart prick på har gjort en del boende runt om i Örebro län oroliga, berättar Aftonbladet. Är klistermärkena fastsatta på en del brevlådor som meddelande till tjuvar?
Varken Posten, Bring eller polisen har kunnat svara oroliga örebroare, enligt tidningen.

Expressen - 22 jul 16 kl. 22:36

HIF-fans tar avstånd från klistermärke

På Twitter spreds ett klistermärke där Helsingborgs IF:s klubbemblem figurerade, ett märke som hade tydliga kopplingar till högerextremism. Supporterföreningen Kärnan har agerat fort och skrivit ett ställningstagande på föreningens hemsida. – Det var bäst att vara tydliga direkt, säger Olof Mattisson, styrelseledamot i Kärnan..

Västerbottens Folkblad - 19 sep 12 kl. 08:33

Jan Hägglund anmäler telefonsamtal och klistermärke

Jan Hägglund, politiker inom Arbetarpartiet i Umeå, har polisanmält nattliga telefonsamtal och ett klistermärke. Hägglund uppger att han den senaste tiden har tagit emot mängder [...].

Nerikes Allehanda - 27 nov 17 kl. 14:55

Klistermärke med Adolf Hitler klistrades in i kyrkans gästbok - Justitiekanslern inleder inte någon förundersökning

Det var i en gästbok i kyrkan i Fellingsbro som klistermärket i höstas hade påträffats. På klistermärket fanns ett porträtt föreställande Adolf Hitler samt en webbadress. Ärendet polisanmäldes som ....

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 16:05

Twitter är tystlåtna kring priset för sponsrade klistermärken

Vi har tidigare skrivit om att Twitter lanserat klistermärken (emoji-ikoner) som kan sponsras av företag och varumärken. En smart idé som förvandlar användare till reklampelare, och som blivit något av en trend bland sociala medieföretag på sistone. Att företag injicerar sina varumärken i vanliga användares flöden är något som växt stort.

Dagensanalys.se - 28 jun 16 kl. 14:00

Snart kommer klistermärken för dina Twitter-foton

Twitter vill inte vara sämre än alla andra populära sociala medier (läs: Facebook och Snapchat), så därför kommer man nu att lansera ”klistermärken” som man kan lägga på de foton man lägger upp. Men de har en liten twist – de fungerar lite som hashtags. Precis som hashtags (alltså klickbara länkar som leder till samtalen kring ett visst ord; #dagensanalys, till exempel) så kommer man att kunna klicka på ett klistermärke för att kunna se alla andra som använt dekalen på sitt foton.

News55 - 08 dec 16 kl. 14:19

Här är klistermärket som kan identifiera dementa

Självhäftande QR-koder med specifika identitetsnummer är det nya sättet att hålla koll på äldre som lider av demenssjukdom i den japanska staden Iruma, skriver Dagens Nyheter. Om en dement person skulle gå vilse eller komma bort kan polisen, genom att läsa av det lilla märket med en skanner, få uppgifter om bärarens identitet och telefonnummer till anhöriga.       LÄS MER: Umgänge med barnbarnen kan skydda mot – och förvärra – demens Ett klistermärke som fästs på nageln QR-koden ser ut som ett litet klistermärke och fästs på den dementa personens nagel.

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Klistermärkesaktivism

Någon har satt ett klistermärke i min port. Det står ?You said you want a freak, I?

SVT - 09 sep 15 kl. 10:43

”Pissade på vårt klubbmärke”

Det lär dröja innan Indianerna och Piraterna röker fredspipa. Efter gårdagens SM-semifinal vägrade Piraternas lagledare Stefan Andersson att gratulera motståndarna. ”De tog fram ett klistermärke där en indian står och pissar på vårt klubbmärke”, säger han.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 10 timmar sedan

Fredagsmys: Försvarsmakten tog tredjeplatsen i internationell prickskyttävling - av trettio

Dags för lite fredagsmys och upprepade kvitton på det svenska yrkesförsvarets kompetensnivå i världsklass. Svenska Försvarsmaktens bidrag till US Army International Sniper Competition 2018 i Fort Benning, USA, knep tredjeplatsen av trettio deltagande lag. Det betyder att prickskyttarna från de svenska flygbasjägarna övetrumfade bland annat amerikanska Gröna baskrarna.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Climeon vann innovationspris i Japan tillsammans med Tesla och Alsrom

Det svenska energinnovationsbolaget Climeon har vunnit ett japanskt pris. Övriga pristagare i kategorin var Tesla och Alstom.
Geotermisk anläggning på Island.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Inbördeskriget väntar om Putin faller från

Efter gårdagens fullsatta föreläsning för Allmänna försvarsföreningen i Kalmar fick jag frågan vad som skulle hända om Rysslands diktator Putin skulle gå och dö. Svaret är att Ryska Federationen sannolikt skulle kastas in i inbördeskrig. Vilket kan vara intressant med tanke på kärnvapnen.

Cornucopia - 18 timmar sedan

Namn och bild ej garanti för ett kontos äkthet

Ett så kallat inflytelserikt centerpartistiskt konto på Twitter har avslöjats som en bluff av Expressen. Kontot hade ett svenskt namn och foto på en person, men visade sig vara helt fejk - förutom att det var ett uppenbart troll jag personligen blockat för länge sedan - och belyser att namn och bild ej är en garanti för något.Vem döljer sig bakom tangentbordet.

Cornucopia - Igår: 17:01

Facket: Inga bygghissar hos Oscar Properties Norra Tornen

Fackföreningen Byggnads tidning skriver att det inte finns några bygghissar för de tolv översta våningarna i det första av de två Norra Tornen, och begränsad tillgång till hiss för bygget på de 25 nedersta våningarna. Byggherren Oscar Properties hävdar att det finns hiss, men motsägs av arbetarna. Senast i december ska alla lägenheter vara inflyttade men endast sex av 37 våningar stod klara i september.

Cornucopia - Igår: 14:52

Tobin sålde två lägenheter tredje kvartalet

Börsnoterade bostadsutvecklaren Tobin Properties lyckades sälja två lägenheter under tredje kvartalet, till ett sammanlagt ordervärde om 5 MSEK. Man har 493 lägenheter i produktion. Booli meddelar att priserna på nya och gamla lägenheter i Stockholm nu är i princip samma.

Cornucopia - Igår: 10:24

Valueguard: Inga väsentliga förändringar i lägenhetspriser - ras för villor

Valueguard rapporterar inte om några väsentliga förändringar i lägenhetspriserna, även om media slår stort på trumman med att lägenhetspriserna föll med några promille. Däremot föll villapriserna hårt i våra tre så kallade storstäder.Lägenhetsprisindex för Sverige, HOXFLATSWE.

Cornucopia - Igår: 09:00

SEB utpekad i med/utan-bedrägerier - ingen kan förklara hur det fungerar

Svenska SEB har nu pekats ut som en av bankerna som deltog i de omfattande med/utan-bedrägerier som skedde framför allt i Tyskland efter finanskrisen. Ingen i media lyckas dock förklara exakt hur med/utan-bedrägerier fungerar (cum-ex).SEB-kontor på den passande namngivna Tjuvholmen i Oslo.

Cornucopia - I förrgår: 19:30

Föreläser Kalmar torsdag 18:e oktober 18:00 - "När kriget kommer"

I morgon torsdag signerar jag böcker och föreläser åt Allmänna Försvarsföreningen på Linnéuniversitetet på Nygatan 18 i Kalmar. Allmänheten är välkommen, men anmälan krävs. Mer detaljer här.

Cornucopia - I förrgår: 18:17

Höstsol över Krim, Kertsj och Azovsjön

Tio personer ska ha dödats och fyrtio skadats på en skola på det av Ryssland ockuperade Krim. Även om det mest ser ut som en skolskjutning lanserar Kreml det hela som terrorism. Som konsekvens av detta har Ryssland nu stängt ner Kertsj-sundet och därmed tillgången till Azovsjön, för alla utom ryska fartyg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.