Cornucopia > Ekonomi

Monday, 18 December, 19:39

Cornucopia - 07 dec 17 kl. 12:37

"En svensk håller truten" - nu som klistermärke och poster"En svensk håller truten" finns nu som klistermärke eller poster att köpa direkt från konstnären på Ateljé Ängsjödal och kan med fördel pryda din arbetsplats, din dator eller ditt fordon.En svensk håller truten pryder numera min dator.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Ateljé Ängsjödal, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En svensk håller, trutennu som , klistermärkeoch , poster
Nerikes Allehanda - 03 mar 15 kl. 19:51

Litet klistermärke har skapat oro

Ett litet vitt klistermärke med en svart prick på har gjort en del boende runt om i Örebro län oroliga, berättar Aftonbladet. Är klistermärkena fastsatta på en del brevlådor som meddelande till tjuvar?
Varken Posten, Bring eller polisen har kunnat svara oroliga örebroare, enligt tidningen.

Expressen - 22 jul 16 kl. 22:36

HIF-fans tar avstånd från klistermärke

På Twitter spreds ett klistermärke där Helsingborgs IF:s klubbemblem figurerade, ett märke som hade tydliga kopplingar till högerextremism. Supporterföreningen Kärnan har agerat fort och skrivit ett ställningstagande på föreningens hemsida. – Det var bäst att vara tydliga direkt, säger Olof Mattisson, styrelseledamot i Kärnan..

Västerbottens Folkblad - 19 sep 12 kl. 08:33

Jan Hägglund anmäler telefonsamtal och klistermärke

Jan Hägglund, politiker inom Arbetarpartiet i Umeå, har polisanmält nattliga telefonsamtal och ett klistermärke. Hägglund uppger att han den senaste tiden har tagit emot mängder [...].

Nerikes Allehanda - 27 nov 17 kl. 14:55

Klistermärke med Adolf Hitler klistrades in i kyrkans gästbok - Justitiekanslern inleder inte någon förundersökning

Det var i en gästbok i kyrkan i Fellingsbro som klistermärket i höstas hade påträffats. På klistermärket fanns ett porträtt föreställande Adolf Hitler samt en webbadress. Ärendet polisanmäldes som ....

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 16:05

Twitter är tystlåtna kring priset för sponsrade klistermärken

Vi har tidigare skrivit om att Twitter lanserat klistermärken (emoji-ikoner) som kan sponsras av företag och varumärken. En smart idé som förvandlar användare till reklampelare, och som blivit något av en trend bland sociala medieföretag på sistone. Att företag injicerar sina varumärken i vanliga användares flöden är något som växt stort.

Dagensanalys.se - 28 jun 16 kl. 14:00

Snart kommer klistermärken för dina Twitter-foton

Twitter vill inte vara sämre än alla andra populära sociala medier (läs: Facebook och Snapchat), så därför kommer man nu att lansera ”klistermärken” som man kan lägga på de foton man lägger upp. Men de har en liten twist – de fungerar lite som hashtags. Precis som hashtags (alltså klickbara länkar som leder till samtalen kring ett visst ord; #dagensanalys, till exempel) så kommer man att kunna klicka på ett klistermärke för att kunna se alla andra som använt dekalen på sitt foton.

News55 - 08 dec 16 kl. 14:19

Här är klistermärket som kan identifiera dementa

Självhäftande QR-koder med specifika identitetsnummer är det nya sättet att hålla koll på äldre som lider av demenssjukdom i den japanska staden Iruma, skriver Dagens Nyheter. Om en dement person skulle gå vilse eller komma bort kan polisen, genom att läsa av det lilla märket med en skanner, få uppgifter om bärarens identitet och telefonnummer till anhöriga.       LÄS MER: Umgänge med barnbarnen kan skydda mot – och förvärra – demens Ett klistermärke som fästs på nageln QR-koden ser ut som ett litet klistermärke och fästs på den dementa personens nagel.

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Klistermärkesaktivism

Någon har satt ett klistermärke i min port. Det står ?You said you want a freak, I?

SVT - 09 sep 15 kl. 10:43

”Pissade på vårt klubbmärke”

Det lär dröja innan Indianerna och Piraterna röker fredspipa. Efter gårdagens SM-semifinal vägrade Piraternas lagledare Stefan Andersson att gratulera motståndarna. ”De tog fram ett klistermärke där en indian står och pissar på vårt klubbmärke”, säger han.

Västerbottens Folkblad - 05 maj 17 kl. 17:00

JK utreder nazistmärke på Judiska föreningens lokaler

Ett klistermärke på judiska föreningens lokaler i Umeå kan vara hets mot folkgrupp. Justitiekanslern har inlett en förundersökning. Utredningen kretsar kring ett av två märken som under vintern klistrades på Judiska föreningens lokaler.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

Finwires enkät tror på fallande börs och bostadspriser 2018

Den finansiella nyhetsbyrån Finwires följare tror med svagt överläge på fallande börs 2018. En stor majoritet tror även på fallande bostadspriser.
Dagschart OMXS30 för 2017 så här långt.

Cornucopia - 5 timmar sedan

Sverige: Hög inflation och dålig tillväxt sammanfaller

Det sägs att hög inflation ska sammanfalla med högkonjunktur, men åtminstone för svensk del verkar det släpa efter och istället bli högre inflation när lågkonjunkturen inträffar. Och nu är inflationen relativt sett på väg uppåt...Svensk BNP-tillväxt och KPI-inflation sedan 1981 till och med 2016.

Cornucopia - 6 timmar sedan

SBAB: Bostadspriserna i Stockholm ska ner 10-15% ytterligare

SBAB VD Klas Danielsson säger till Bloomberg att bostadspriserna i Stockholm fallit 10 - 15% och kan mycket väl falla ytterligare 10 - 15%. Killgissningar i all ära, det mest intressanta är att detta sägs i engelskspråkiga internationella Bloomberg, och alltså får internationell spridning.
På väg ner.

Cornucopia - 9 timmar sedan

Samtyckeslagstiftningen: Så här undviker du bli anmäld för våldtäkt!

Regeringen föreslår att en samtyckeslagstiftning ska införas för sexuellt umgänge. Därmed blir det uppenbarligen tvärt om mot idag inte tillåtet att ha sex med en person utan dennes medgivande. Nedan följer några enkla råd för hur du ska undvika att bli anmäld för våldtäkt.

Cornucopia - 10 timmar sedan

Var beredda på den smutsigaste valrörelsen någonsin

Efter årsskiftet drar valrörelsen igång på allvar, även om positionering via vilka lagförslag som ska bli valfrågor börjat. Då diktaturen i Kreml kommer lägga sig i det svenska valet via påverkansoperationer och stämningen på svenska Internet redan är hätsk, så kommer 2018 års valrörelse bli den smutsigaste och med det minst relevanta någonsin. Frågan är dock om det påverkar resultatet i någon större utsträckning?

Cornucopia - Igår: 18:33

Hur mycket är din julgåva från arbetsgivaren värd?

Med tredje advent idag drar det ihop sig till jul. Har du fått någon julgåva från arbetsgivaren i år, vad var det för något och vad bedömer du i så fall att den är värd?Julemys.

Cornucopia - Igår: 17:34

Gästinlägg: Säkerhetsfokus på kappseglingstävlingen RSHYR

Nedanstående är ett gästinlägg av Lena Padukova adrenalena.se, som jul-nyår seglar i legendariska Rolex Sydney Hobart Yacht Race, en av världens tuffaste seglingstävlingar.

Efter ett flertal tragiska händelser i samband med tidigare Rolex Sydney Hobart Yacht Race (RSHYR), framför allt år 1989, när de tävlande drabbades av en superstorm, har säkerhetsföreskrifterna uppdaterats och skärpts väsentligt.

Cornucopia - Igår: 09:26

Signerar böcker i Göteborg och Kungsbacka idag söndag

Kort tjatig påminnelse igen. Jag signerar böcker klockan 12:00 - 13:00 hos Akademibokhandeln i Nordstan Göteborg och sedan hos Akademibokhandeln i Kungsmässan Kungsbacka 14:00 - 15:00. Detta är min sista boksignering i julhandeln och den enda i Göteborgsområdet, så passa på att köpa dina signerade julklappar.

Cornucopia - I förrgår: 15:11

Lördagsfråga: Var är detta foto taget?

Nu en liten fråga till läsarna så här på eftermiddagen. Var i Sverige är nedanstående foto taget?Var?

Cornucopia - I förrgår: 13:13

Har raset i lägenhetspriser stoppat upp i december?

Flera sk experter hävdar att boprisfallet har upphört i december. Frågan är dock vad Boolis prisdata säger på månadsnivå nu när vi snart når jul och affärsavslut kraftigt dyker i sedvanlig ordning? Svaret följer nedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.