DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 00:45

DI - 07 dec 17 kl. 12:30

Orgo Tech– en ny generations bildoptimering på väg till börsenOrgo Tech AB (publ) (”Orgo Tech” eller ”Bolaget”) avser ta in 6 MSEK (exkl. emissionskostnader) i samband med noteringen på AktieTorget, till en  pre-money värdering om 24 MSEK. Beräknad första handelsdag är satt till den 20 december. Emissionen, vilken omfattas till 100 % av garantiåtaganden, möjliggör investeringar för att stärka varumärket Orgo Tech och vidareutveckla organisationen samt Bolagets produkt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tech, Tech AB, Bolaget, MSEK, AktieTorget, Orgo Tech, Bolagets

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orgo, Techen ny , generations, bildoptimering, vägtill , börsen
DI - 22 jan 18 kl. 11:26

Orgo tech handelsstoppad efter kraftig uppgång

Aktietorget har i samråd med IT-bolaget Orgo Tech beslutat att handelsstoppa handeln i Orgo Techs aktie. Det framgår av ett pressmeddelande från Aktietorget..

DI - 24 nov 17 kl. 17:44

Orgo Tech genomför nyemission inför listning på Aktietorget

IT-bolaget Orgo Tech genomför en nyemission på upp till 6 miljoner kronor inför listning på Aktietorget. Det framgår av ett pressmeddelande från Aktietorget..

DI - 03 jan 18 kl. 07:24

Orgo Tech börjar idag handlas på Aktietorget

Teknikbolaget Orgo Tech börjar idag den 3 januari att handlas på Aktietorget. Det är den första nyintroduktion som börjar handlas på marknadsplatsen under 2018..

DI - 03 jan 18 kl. 13:37

Uppåt för årets första notering Orgo Tech

Teknikbolaget Orgo Tech började idag den 3 januari att handlas på Aktietorget. Det är den första nyintroduktion på de svenska aktiemarknaderna under 2018..

DI - 22 jan 18 kl. 12:34

Orgo Tech: Inte insiderinformation bakom kursrusningen

Det finns enligt Orgo Tech-styrelsens kännedom ingen insiderinformation som förklarar måndagens kursuppgång i det Aktietorgslistade it-bolaget..

DI - 20 feb 18 kl. 17:33

Orgo Tech ska lansera kryptovaluta

Teknikbolaget Orgo Tech har påbörjat en långsiktig utvecklingsprocess för att optimera betalningslösningen för sin tjänst samt kommande optimeringstjänster, enligt ett pressmeddelande. I syfte att bredda betalningslösningarna i bolagets kontrollpanel har kryptovalutan OrgoToken etablerats och lansering beräknas ta ett antal månader..

Affärsvärlden - 22 jan 18 kl. 12:50

Handeln i Orgo Tech återupptas

Handeln i it-bolaget Orgo Techs aktie kommer att återupptas på Aktietorget klockan 13.30 på måndagseftermiddagen..

DI - 03 aug 18 kl. 17:57

Orgo Techs tillväxt stannade av

Spotlightlistade Orgo Tech har rapporterat av andra kvartalet och vd Mathias Palmqvist vill framhålla att bolaget fått fart på tillväxten och att vidareutvecklingen av bolagets teknikplattform stärker bolagets utsikter: "Sammantaget har Orgo Tech under kvartalet tagit flera steg framåt och vi bedömer även att vi har en pipeline som ger oss förhoppningar om en god verksamhetsutveckling framöver", skriver han i rapporten..

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 10:12

Onlinestjärnor ställer upp när Sime Next ska inspirera nästa generations entreprenörer

Youtubestjärnan Clara Henry (bild), rymdresenären Karin Nilsdotter, Counter-Strike världsmästaren Christopher “GeT_RiGhT” Alesund och superentreprenörerna Saeid Esmaeilzadeh och Ashkan Pouya, grundare av Serendipity Innovation är några av de som kommer att inspirera och fungera som bollplank åt 1200 Stockholmsungdomar under Sime Next. Självklart kommer även Dagensanalys.se vara där för att dokumentera eventet.

Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 16:44

Finsk framgångssaga ska få fart på Tech-entreprenörskap i Australien

Slush, det är namnet på vad som från början var en rätt liten startup i vårt grannland Finland, men som numera är en konferens för Tech-innovatörer och investerare som drar tiotusentals besökare varje år. Nu ska man man även etablera sig i Australien. Slush har funnits sedan 2008 och startades av en liten grupp entreprenörer i Finland som ville skapa möjligheter för investerare inom tech att träffa olika innovatörer för ”speed dates” och inspirerande samtal.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Investera smart i globala megatrenden

De äldre blir allt fler och lever längre. Det är en global megatrend som ger fina investeringstillfällen. Di:s analytiker vet vilka aktier du ska köpa för att rida på vågen..

DI - 1 timme sedan

Skaffa dig en strålande framtid

Det sägs att det kinesiska ordet för kris kan betyda både fara och möjlighet. Även om det är en sanning med modifikation, då ord som chans/risk och möjlighet kan tolkas olika, bör man se pension lika vidsynt..

DI - 2 timmar sedan

Logistikbolagen rycker på börsen

Den snabbväxande e-handeln har förvandlat lager och logistik till det nya svarta inom fastigheter – både på börsen och på transaktionsmarknaden. ”Vill man sälja finns det hur många köpare som helst”, säger Mikael Söderlundh, analyschef på Pangea Property Partners..

DI - 2 timmar sedan

Castellum: Lager och logistik är otroligt hett

Di ställer fem frågor till Henrik Saxborn, vd för fastighetsjätten Castellum, som i förra veckans rapport pekade ut lager- och logistikfastigheter som en stark marknad..

DI - 2 timmar sedan

Nervös handel på USA-börserna inför tung rapportvecka

Det var en nervös och slagig handel med blandad utveckling på USA-börserna på måndagen. Detta inför en tung rapportvecka när jättar som Amazon, Alphabet Microsoft och Caterpillar ska bekänna färg..

DI - 3 timmar sedan

Trump vill ha skattesänkning på 10 procent för medelinkomsttagare

USA:s president Donald Trump sa på måndagen att administrationen planerar att föreslå skattesänkningar på tio procent för medelinkomsttagare..

DI - 3 timmar sedan

Oculusgrundaren lämnar Facebook

Brendan Iribe, grundaren till Facebookägda Oculus som tillverkar VR-headset, har lämnat bolaget..

DI - 3 timmar sedan

Cannabisbolag i fritt fall – miljarder upp i rök

Cannabisbolagen genomlider den värsta börsdagen på 8 månader på måndagen när investerarna hämtar hem vinsterna brett i sektorn. Den största cannabis-ETF:n ETFMG Alternative Harvest som omfattar 750 miljoner dollar rasar 11 procent..

DI - 3 timmar sedan

Börsens bankchefer står inför mardrömsvecka

En ödesvecka väntar för Stockholmsbörsens storbanker, som förutom individuella problem även brottas med marknadens rädsla för nya skandaler efter penningtvättshärvan i Danske Bank. Men ingen av bankcheferna är lika hårt pressad som Nordeas vd Casper von Koskull..

DI - 3 timmar sedan

Bankernas status bortblåst av Danske Bank

Nordiska bankers status som säkra hamnar är borta. Tacka Danske Bank för det. Men långt ifrån alla affärer i Baltikum är olagliga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.