Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 23 October, 00:38

Dalarnas tidningar - 07 dec 17 kl. 11:22

Thåström blir första namn till Peace & Love-festivalenJoakim Thåström spelade i slutet av november på Magasinet i Falun och gjorde en bejublad föreställning. Nu kommer beskedet att han ger sig ut på en nordisk festivalturné i sommar, som startar i Borlänge..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Peace, Thåström, Magasinet, Falun, Borlänge

Dela artikeln

206 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thåströmblir första , namntill , Peace, Love-festivalen
DalaDemokraten - 07 dec 17 kl. 13:09

Thåström klar för Peace & Love – de första artisterna till sommarens festival har presenterats

På torsdagen offentliggjorde Peace & Love-festivalen de första artisterna till sommarens festival i Borlänge. Det stora dragplåstret blir Joakim Thåström, som nyligen spelade på Magasinet i Falun..

Dalarnas tidningar - 07 dec 17 kl. 13:09

Thåström klar för Peace & Love – de första artisterna till sommarens festival har presenterats

På torsdagen offentliggjorde Peace & Love-festivalen de första artisterna till sommarens festival i Borlänge. Det stora dragplåstret blir Joakim Thåström, som nyligen spelade på Magasinet i Falun..

DalaDemokraten - 07 dec 17 kl. 11:22

Thåström blir första namn till Peace & Love-festivalen

Joakim Thåström spelade i slutet av november på Magasinet i Falun och gjorde en bejublad föreställning. Nu kommer beskedet att han ger sig ut på en nordisk festivalturné i sommar, som startar i Borlänge..

BT - 26 jun 12 kl. 16:00

Blixten slog ned på Peace & Love - tio personer förda till sjukhus

Årets Peace and love-festival i Borlänge fick en dramatisk start. Blixten slog ner i området och tio personer fördes till sjukhus. Musikfestivalen hade knappt hunnit dra igång när åskovädret slog till.

BT - 26 jun 12 kl. 16:00

Blixten slog ned på Peace & Love - 17 personer förda till sjukhus

Årets Peace and love-festival i Borlänge fick en dramatisk start. Blixten slog ner i området och 17 personer fördes till sjukhus. Musikfestivalen hade knappt hunnit dra i gång när åskovädret slog till.

DalaDemokraten - 05 jun 14 kl. 16:20

Peace & Love goes avantgarde

För att förstärka den bas av social samvaro som är Peace & Loves varumärke tar festivalen i år hjälp av konsten för att ytterligare inspirera och motivera individ och samhälle till att inte bara prata om utan också agera och göra verkstad av begrepp som mångfald och solidaritet. Med konstens hjälp och med en uppmaning om att låt oss skapa tillsammans vill Peace & Love dra sitt strå till stacken i debatten om ett empatiskt samhälle eller inte..

DalaDemokraten - 03 jul 15 kl. 20:58

Folkfest och gemenskap på Peace & Love

Grillarna börjar tändas, maten förberedas, artisterna soundchecka på gräsplanerna och allt fler människor strömmar in på det stekheta området. Det är andra dagen på festivalen Peace & Love och det är kvavt och tryckande i luften. Människor strosar runt, dansar, hänger i hängmattan och hälsar glatt på alla de möter.

NT - 27 jun 12 kl. 17:02

Festivalhumöret tillbaka i Borlänge

Festivalhumöret var tillbaka efter tisdagens plötsliga blixtnedslag. I strålande sol rusade tusentals människor in på festivalområdet för att se Dropkick Murphys när Peace & Love-festivalen startade på allvar på onsdagen..

Barometern - 11 jul 14 kl. 11:49

Flykten till ? och från ? den mysiga festivalen

Den har kallats ”Sveriges mysigaste festival”. Men hur mysigt tycker egentligen de som bor runt omkring evenemanget att det är? På torsdagen gick start­skottet för årets upplaga av Öland Roots.

Uppsalanyheter.se - 10 okt 16 kl. 01:04

Recension: Anders Miolin en mästare på 13-strängad gitarr

Den nu 55-årige svensken Anders Miolin är ett stort namn i gitarrkretsar. Redan som 15-åring antogs han till det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Miolin är nu professor vid Zurich Univeristy of the Arts.

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 15:25

Leif Lindström förnekar att han ifrågasatt eller kritiserat Frida Holmgren

Kommunalrådet Leif Lindström (V) i Borlänge är en av de två män som pekas ut för att ha ifrågasatt och kritiserat Frida Holmgren. Han förnekar allt. – Det stämmer inte alls.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 08:58

Varannan svensk köper julklappar sista veckan före julafton – en procent klara med inköpen före midsommar

Nu är julruschen igång på allvar. Försäkringsbolaget If:s undersökning visar att varannan svensk fixar julklappsköpen under den sista veckan..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:32

Snabbare akutvård med ny screening: "Välkomnas"

Äldre, sköra patienter som söker akutvård har ofta en komplex sjukdomsbild. Med ett nytt screeningverktyg ska de upptäckas och få vård snabbare. Nu ska metoden utvärderas på bland annat Falu lasarett..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:45

Kommunens sista miljöpris delas ut till länets enda Viltjour

Dalarnas enda rehabiliteringsanläggning för vilda djur finns i Rättvik och drivs av Emma och Lars-Christer Billbäck. Nu får de ta emot Rättviks kommuns eget miljöpris. – Vi är jätteglada över det här priset, säger Emma Billbäck.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 06:41

En person förd med ambulans till sjukhus efter att ha voltat med personbil

På fredagsmorgonen fick en person föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka i Hedemora kommun..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Lions skänker julgåvor för 56 000 kronor till familjer i Leksand

Tillsammans med Coop i Leksand överlämnade Lions 88 presentkort till socialförvaltningen som kommer fördela dem till behövande inför julen. – Det är tänkt som en guldkant för de som har det tufft, säger presidenten i Lions Leksand Sture Alfredsson..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Hon bryter mansdominansen – Här är kyrkans nya makthavare i Rättvik

För första gången leds kyrkofullmäktige i Rättvik av en kvinna. Ordförandeklubban tas nämligen över av Joanna Stridh (C), som också har flera tunga kommunalpolitiska uppdrag. – För mig är kyrkan en mycket viktig del av samhällslivet, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.