YLE > Finland

Thursday, 22 March, 01:01

YLE - 07 dec 17 kl. 11:02

Minttu Räikkönen vann Yles omröstning om den snyggaste klänningen på slottsbalen 2017Över 100 000 personer röstade på slottsbalens snyggaste klänningar via appen Yle.fi. Minttu Räikkönen tog hem segern med sin smaragdgröna klänning..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Räikkönen, Yles, Yle

Dela artikeln

416 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minttu, Räikkönenvann , Yles, omröstningom den , snyggaste, klänningen, på slottsbalen 2017

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Facebook-grundaren Mark Zuckerberg erkänner misstag - lovar nu skydda konton och motarbeta missbruk

Facebook-grundaren Mark Zuckerberg erkänner att det har begåtts misstag. Han säger att han nu planerar åtgärder som ska förhindra missbruk av Facebook-konton..

YLE - 4 timmar sedan

Ekenäs turistbyrå flyttar till Ekta museum - gamla stadshuset hyrs ut till företag

Turistbyrån i Ekenäs finns i dag i gamla stadshuset vid torget. Men byrån besöks av många andra än turister och ett samarbete med Ekta museum skulle ge fördelar..

YLE - 5 timmar sedan

Utter har setts mitt i Borgå

Uttern har blivit vanligare och idag går det att se den plaska omkring i Borgå å. Stella Brunberg såg för första gången i sitt liv en utter mitt i Borgå. Längre söderut vid Stensböle gård är Christian Lindén van vid att observera uttrar..

YLE - 5 timmar sedan

Bekämpningsmedel hittades i flera vattenbrunnar i Pojo - stort trädgårdsföretag har förorenat grundvattnet anser statlig myndighet

Rester av giftiga bekämpningsmedel har uppdagats i flera privata brunnar i Persböleområdet i Pojo. Halterna är små och utgör ingen fara för hälsan uppger myndigheterna. Men nya vattenprover tas i sommar..

YLE - 7 timmar sedan

Bowlinghallen i Ekenäs till salu - rekommenderas för modig, öppen och serviceinriktad företagare

Bolaget Ekenäs bowling vill sälja hallen och tomten hallen står på. Men man säljer inte till vilket pris som helst..

YLE - 7 timmar sedan

Yles meteorolog Anne Borgström: Prognosen pekar på kyligt väder i en månad ännu - men solen värmer redan effektivt på dagarna

Det ser ut som om vintern inte skulle vilja släppa sitt grepp om Finland på flera veckor. Flyttfåglarna är åtminstone tio dygn försenade säger de som följer med fågellivet. Men solen värmer ändå effektivt på dagarna..

YLE - 8 timmar sedan

#deletefacebook trendar på internet – men lyder vi, och bryr Zuckerberg sig?

Att folk är upprörda med Facebook just nu är en underdrift. Efter att det kom fram att företaget låtit 50 miljoner användares information läcka är hashtaggen #deletefacebook populär över hela världen..

YLE - 8 timmar sedan

Nordens största kran lyfter fartyg för reparation i Valkom

Varvet i Valkom har fått kapacitet att reparera stora fartyg. Nordens största spindelkran lyfter upp fartygen på land och tillbaka till havet på en timme. Yle Östnyland följde med hur 400 ton tunga fartyget Otava lades till havs efter en två veckors reparation..

YLE - 9 timmar sedan

Riksdagen förkastade Lex Malm utan omröstning

Riksdagen förkastade medborgarinitiativet om att bevara Malms flygplats i Helsingfors..

YLE - 9 timmar sedan

Raseborgs nya byggnadsordning på målrakan - kulturmiljöer kan lida varnar stadsplaneringsarkitekten

Fina kulturmiljöer riskerar att förfulas om byråkratin i byggnadsordningen slopas, anser stadsplaneringsarktitekten. Revideringen av byggnadsordningen i Raseborg har dragit ut på tiden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.