YLE > Finland

Tuesday, 17 July, 21:01

Liknande nyheter

Taggar: Minttu, Räikkönenvann , Yles, omröstningom den , snyggaste, klänningen, på slottsbalen 2017

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Partiledarna debatterade i Finlandsareenan: "Inga jordgubbar plockas ifall människor inte kommer hit från länder utanför EU"

På tisdag kväll träffades partiledarna under en direktsänd debatt på politikerveckan Finlandsarenan i Björneborg..

YLE - 1 timme sedan

Kekkonens stuga i Houtskär till salu

Presidenten använde under många år stället för att fiska och koppla av i skärgården med sina vänner. Då den byggdes 1970 var det en luxuös stuga..

YLE - 3 timmar sedan

Novia i Raseborg tar tag i problemen: Det ska bli möjligt att göra mera på distans

Novia jobbar hela tiden med orsakerna till att utbildningarna i Ekenäs inte lockar studerande. Det säger chefen för Novias enheter i Åbo och Raseborg Eva Sandberg-Kilpi..

YLE - 3 timmar sedan

Terrängbrand i Bromarv fick släckningshjälp av helikopter

Derygt två hektar mark brann vid Brinkbackavägen i Bromarv under tisdagseftermiddagen. Fler än tio enheter deltog i släckningsarbetet. Såväl räddningsverkets egna enheter som avtalsbrandkåren var på plats..

YLE - 3 timmar sedan

Enkät om den populäraste regeringsbasen: Rödgrön regering som omfattar SFP

En dryg femtedel av finländarna föredrar en rödgrön regeringsbas efter nästa riksdagsval, enligt en enkät som beställts av Maaseudun Tulevaisuus, Hufvudstadsbladet och Verkkouutiset..

YLE - 4 timmar sedan

Ovanligt riklig algblomning i Skärgårdshavet och Finska viken

De senaste dagarna har algblomningen varit ovanligt riklig på Finska viken och i delar av skärgårdshavet. Då det varma vädret ser ut att fortsätta, förväntas också algblomningen fortsätta kraftig på de södra sjödistrikten..

YLE - 5 timmar sedan

Tre bilar krockade i korsning i Sjundeå

Två personer skadades lindrigt i en kollission mellan tre bilar i korsningen av stamväg 51 och Kabelvägen under tisdagseftermiddagen..

YLE - 5 timmar sedan

Trio lurade äldre kvinna i Lojo - bytte ut guldsmycke

Två kvinnor och en man misstänks för att ha stulit ett halssmycke i guld av en äldre kvinna. Stölden inträffade i måndagsmorgonen (16.7) på Garvargatan i Lojo centrum.

YLE - 6 timmar sedan

Utrikesminister Soini: "Ryssland kan bli fredsmäklare"

"Jag tror inte att vi kommer att få se ett nytt Krim", säger Soini i en intervju med Reuters. Han verkade uppenbart positiv efter sitt möte med sina ryska och amerikanska kollegor..

YLE - 7 timmar sedan

Dyster julistatistik: Klart fler drunkningsfall än i fjol

Under de två första veckorna i juli har 13 personer drunknat i Finland. I de flesta fallen var det fråga om äldre män..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.