Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 04:43

Expressen - 07 dec 17 kl. 09:57

Här blir Rebecca lurad av lotteriets telesäljare  Det lät bra när säljaren ringde från Miljonlotteriet och berättade om lotterbjudandet. Men säljaren berättade inte hela sanningen när han lockade henne att köpa.Hör i klippet ovan hur försäljaren lurar Rebecca Nordström i telefonen.– Det är oerhört fult agerat, säger Rebecca, som gjort anmälan till Konsumentverket..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rebecca, Miljonlotteriet, Rebecca Nordström, Konsumentverket

Dela artikeln

84 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här blir Rebecca, luradav , lotteriets, telesäljare
DI - 22 maj 14 kl. 10:22

KO stämmer telesäljare

Konsumentombudsmannen (KO) misstänker att telesäljbolaget Sveanor systematiskt lurar äldre människor att byta telefonabonnemang och stämmer därför bolaget..

Sydsvenskan - 30 mar 13 kl. 06:30

Undantag gör att Nix inte stoppar alla telesäljare

1,58 miljoner svenskar har anmält sig till Nix-registret för att slippa telefonförsäljare. Nu visar ett växande antal klagomål att kunskapen om undantagen är dålig..

Expressen - 28 jul 14 kl. 08:49

Lurades av telesäljare: "Är rent lurendrejeri"

Gun-Britt Cederholms telefonabonnemang kapades av en aggressiv telefonförsäljare och telefonen tystnade. Hon har inte känt sig trygg på en månad. - Det är rent lurendrejeri.

UNT - 17 mar 16 kl. 06:05

Känner sig lurade av telesäljare

Flera äldre personer i Östhammars känner sig lurade av telefonförsäljare från Svenska elbolaget och Svenska telebolaget..

Sydsvenskan - 26 sep 13 kl. 12:28

Kvinna lurad av mattsäljare

Den 82-åriga kvinnan var ensam hemma i huset i Staffanstorp när det ringde på dörren. Utanför stod en man som ville sälja fyra mattor till henne eftersom hon tidigare varit kund hos ett mattföretag i Malmö. Eftersom företaget slagit igen kunde hon få mattorna billigt vid en snabb affär.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 15 kl. 15:34

Lurad av säljare på blocket

En kvinna har anmält ett fall av bedrägeri på Blocket. Enligt anmälan hade kvinnan köpt en mobiltelefon av en säljare på köp- och säljsajten Blocket. Kvinnan hade sedan kommit överens med säljaren att hon skulle sätta in pengar på säljarens konto som sedan skulle skicka telefonen via post hem till kvinnan.

Sydsvenskan - 30 maj 13 kl. 06:30

Stopp för oseriösa telesäljare

Ett antal mindre aktörer på telemarknaden försöker felaktigt ge sken av att samarbeta med stora operatörer ? och på så sätt lura in kunder i ett nytt telefonabonnemang..

GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 11:46

Telesäljare får massiv kritik

Företaget Telekungen för hård kritik från kunder och konsumentrådgivare, för påstått osanna löften, oväntade kostnader och burdusa metoder..

Aftonbladet - 22 maj 14 kl. 11:12

Telesäljare lurar äldre – stäms

SvD - 02 nov 16 kl. 16:05

”Krav på skriftliga avtal gynnar seriösa telesäljare”

Telefon­försäljning har blivit något som många tycker väldigt illa om. Ett skriftlighetskrav skulle ge oss konsumenter den betänketid som vi ofta vill ha, skriver representanter för MP och S i en replik..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna gripen efter knivhuggning

En man har knivhuggits i bålen och en kvinna har gripits, skriver Aftonbladet.Händelsen ägde rum i en lägenhet i Vällingby i västra Stockholm sent på fredagskvällen.Kvinnan är misstänkt för mordförsök..

Expressen - 3 timmar sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 4 timmar sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 4 timmar sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..

Expressen - 4 timmar sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 5 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 5 timmar sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 5 timmar sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..

Expressen - 6 timmar sedan

Åke Ortmark skrämde makten – förändrade intervjuerna i tv

Han var artig, vänlig och en omtänksam person. Ändå var alla makthavare rädda för honom.Han var påläst, ställde obehagligt raka frågor och nöjde sig aldrig med undvikande svar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.