BT > Nyheter

Friday, 20 July, 02:50

BT - 07 dec 17 kl. 10:32

Just nu: Ny ägare till erotikbutik i centrum: ”En stor dröm”Erotikbutiken, som tidigare hette More than love, har fått ny ägare och nytt namn. Nu ska Anna Larsson inviga butiken Miss Amour med fest..
Läs mer på BT
Läs mer om:
More, Anna Larsson, Miss Amour

Dela artikeln

141 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu Ny , ägaretill , erotikbutiki , centrumEn , stor dröm
Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 18 kl. 13:48

Ny fastighetsägare i centrum

AB Hammaröbostäders köper Willhems bestånd på Skoghalls centrum. Det handlar bland annat om 95 lägenheter.Affären är värd totalt 114 miljoner kronor..

BT - 30 sep 15 kl. 15:21

Så ska visionerna om centrum förverkligas

Hötorget är det goda exemplet i visionerna om framtidens innerstad. Där är förändringsarbetet redan i full gång. Nu har Borås city tillsammans med fastighetsägare i centrum tagit fram åtgärder för fler gator i centrum..

Blekinge Läns tidning - 17 apr 18 kl. 12:00

Uteserveringarna i centrum kan bli få i år

Endast tre krögare i centrum har tillstånd för att ha uteservering i Ronneby i år. Det börjar bli hög tid att ansöka om det ska bli något utekrogliv i centrum i sommar. .

Corren - 13 jul 17 kl. 13:36

Butik i centrum utrymdes

SOS fick ett samtal av en butiksägare i centrum om att det luktade rök inne i butiken i centrala Linköping..

Barometern - 24 apr 18 kl. 16:57

Trottoarpratare kan tillåtas i centrum

Butiksägare i centrum ska få möjlighet att ställa ut exempelvis skyltar och blommor utanför sina butiker. .

Nerikes Allehanda - 14 jan 14 kl. 12:12

Just nu: Stor polisinsats i Gyttorp

En stor polisinsats pågår just nu i centrum i Gyttorp utanför Nora. Flera polispatruller finns på plats och poliser söker med hundar i området..

BT - 10 maj 18 kl. 15:34

BORÅS: Pizzeriaägare i centrum döms – t-shirt blev avgörande: ”Drack bara te”

Mannen utan arbetstillstånd stod bakom disken med en t-shirt med pizzerians namn på. Nu döms pizzeriaägaren. .

BT - 13 okt 12 kl. 07:37

De öppnar erotikbutik i Borås: "Vi vill bort från porrfilmerna"

Sexhjälpmedel på internet. Visst. Men funkar det att sälja sådant i en butik också?

Expressen - 23 dec 13 kl. 21:48

Erotikbutik blev utsatt för fyverkeri-attacker

En erotikbutik i Helsingborg har flera gånger utsatts för fyrverkeriattacker. - Det är rena turen att ingen kund varit på plats just då, säger Christer Häggström till Helsingborgs Dagblad..

Alliansfritt Sverige - 14 maj 13 kl. 13:29

Butiksägare stänger i protest mot misskötta gallerior

ELÄNDE. I helgen stängde butikerna i Högdalens centrum i protest mot höga hyror. Fram till 2007 ägdes de flesta stora gallerior i Stockholm med omnejd av kommunen, men efter en serie misslyckade affärer och ägare har hyrorna pressats upp för butiksägarna och services försämrats.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

"Gomorra"-författaren stäms av Salvini

Efter hätska meningsutbyten på Twitter stämmer Italiens högerpopulistiske inrikesminister Matteo Salvini författaren Roberto Saviano för förtal. "Som utlovat har jag lämnat in en stämning mot Saviano", skriver Salvini på mikrobloggtjänsten.(TT).

BT - 1 timme sedan

Vilksmisstänkt kan vilja erkänna

Ali Charaf Damache, som misstänks ha legat bakom en mordkomplott mot Lars Vilks, verkar redo att erkänna. 53-åringen är utlämnad från Spanien till USA, och begär nu en "change of plea"-förhandling, brukligt när misstänkta som tidigare nekat vill erkänna.(TT).

BT - 3 timmar sedan

Molnet lyfter Microsoft

Microsoft toppar marknadens förväntningar. Under april-juni, sista kvartalet i företagets brutna räkenskapsår, steg it-bjässens omsättning 17,5 procent till 30,1 miljarder dollar, högre än väntade 29,2 miljarder.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Mp vill utreda klimatkostnader

Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin och Gustav Fridolin skriver på DN Debatt att Sverige behöver en nationell utredning av klimatförändringarnas ekonomiska konsekvenser, en ny så kallad Sternrapport. De menar att den senaste tidens hetta ger en försmak av vad ett varmare klimat kan innebära för världen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Brand i flerfamiljshus i Rinkeby

En brand bröt ut i ett flerfamiljshus på torsdagskvällen i Rinkeby i norra Stockholm, skriver Aftonbladet. - Det är en lägenhet som börjat brinna och elden har spridit sig till taket. Det brinner rejält, säger Josef Gustafsson, ledningsoperatör vid räddningstjänsten, till tidningen.

BT - 2 timmar sedan

Framtidstro hos nya kanslichefen

Efter att ha arbetat med nio Sjuhäradskommuner har Lena Brännmar siktat in sig på en enda – Ulricehamn. Nu ska boråsaren stödja de politiska processerna i grannkommunen. ”Jag har längtat efter att komma närmare besluten som påverkar invånarna” säger hon..

BT - 4 timmar sedan

Miss Li fyller torget – men vem vill hon egentligen vara?

Miss Li fyller Stora torget och visar på (för mycket) bredd..

BT - 4 timmar sedan

Liam Gallagher vill återförena Oasis

Det har länge varit kylig stämning mellan Oasis-bröderna Liam och Noel Gallagher. Sedan musikerna gick skilda vägar 2009 har bröderna smutskastat varandra offentligt. Nu verkar dock lillebror Liam Gallagher ha kommit på andra tankar.

BT - 4 timmar sedan

KI-rektor misstänks själv för forskningsfusk

Efter att en rad forskare har fällts för forskningsfusk vid Karolinska institutet (KI) i sviterna av Macchiariniskandalen riktas nu misstankar mot rektorn Ole Petter Ottersen själv. Det var KI som utförde granskningen och med rektorn i spetsen som fällde de sju forskarna.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.