Sydsvenskan > IT

Thursday, 19 July, 11:57

Liknande nyheter

Taggar: Skrällen, WilmerX , återförenasoch ger sig ut på , turné
Jönköpingsnytt - 29 dec 12 kl. 11:08

Nu ska klassiska Klapp & Klang återförenas

Klapp & Klang var folkrörelsen på 80-talet som satte HV71 på hockeykartan och skräck i motståndarlagen i Rosenlundshallen. Hela 25 år har gått sedan supporterklubben gick i graven men nu återuppstår den - för en invasions- och jubileumsresa till Göteborg och Scandinavium. Två fullastade bussar med 100 Klapp & Klang-medlemmar återförenas.

Expressen - 13 nov 13 kl. 06:26

Här återförenas Girlyn med hela sin familj

TACLOBAN. Det är nästan omöjligt att undvika bilderna och stanken när de når dödens stad. Tvivlen, skräcken och oron växer.

SN - 15 okt 15 kl. 05:00

Kvällen jag missade Westlife i köket

Det var hösten efter studenten och jag skulle åka till Irland för att lära mig allt det där som en missat under nio års engelskalektioner i skolan. Små vardagsuttryck som cereals, tea och hoover. Och annat stort.

GT - 27 sep 14 kl. 13:06

Khulud om skräckåret utan barnen: "Tårar"

För ett och ett halvt år sedan lämnade journalisten Khulud Shaban, 34, sin familj i Gaza och flydde för sitt liv till Sverige. Sedan dess har hon med skräck följt krig och oroligheter i familjens närhet. Sent på fredagskvällen fick hon äntligen återförenas med sin man och sina tre barn på Landvetter flygplats.

Posh24 - 19 jul 14 kl. 10:17

Pamela Anderson och Rick Salomon redan återförenade!

Pamela Anderson och Rick Salomon uppges vara tillsammans igen – bara två veckor efter att ha ansökt om skilsmässa. Paret sågs kyssa varandra i Malibu i onsdags, trots rykten om att skådespelerskan och modellen redan hade gått vidare med exet Chuck Zito.

Det bekräftades förra veckan att Anderson hade ansökt om skilsmässa, men nu avslöjar TMZ att beslutet inte var särskilt seriöst.

BT - 09 apr 14 kl. 18:39

"Vi gjorde mycket skräp"

I sommar återförenas Monty Python för en rad shower på 02 Arena i London. I en intervju med The Telegraph berättar nu en av medlemmarna, Michael Palin, att han inte är särskilt förtjust i allt som han och de andra i humorgruppen åstadkommit: - Mycket av det vi gjorde i Python var skit. Vi stoppade in en massa saker som inte alls var särskilt bra, lyckligtvis gjorde vi också några glimrande grejer som alla kommer ihåg samtidigt som de glömt allt skräp, säger Palin.

Västerbottens Folkblad - 12 feb 16 kl. 21:35

Nicolas Cage i ny skräckthriller

Den amerikanske skådespelaren Nicolas Cage återförenas med ”Ghost rider: Spirit of vengeance”-regissören Brian Taylor. Enligt Deadline är Cage klar för Taylors nya skräckthriller ”Mom and dad”, vars handling kretsar kring en tonårstjejs och hennes lillebrors kamp att överleva ett dygn då deras föräldrar, av okänd anledning, blir våldsamma mot dem. — För en filmskapare finns […].

Sydsvenskan - 12 feb 16 kl. 21:35

Nicolas Cage i ny skräckthriller

Den amerikanske skådespelaren Nicolas Cage återförenas med "Ghost rider: Spirit of vengeance"-regissören Brian Taylor. Enligt Deadline är Cage klar för Taylors nya skräckthriller "Mom and dad", vars handling kretsar kring en tonårstjejs och hennes lillebrors kamp att överleva ett dygn då deras föräldrar, av okänd anledning, blir våldsamma mot dem.— För en filmskapare finns det inget som upplevelsen att Nick Cage ger liv åt en rollfigur som du har skrivit, säger Taylor enligt sajten.

SvD - 12 feb 16 kl. 22:25

Nicolas Cage i ny skräckthriller

Den amerikanske skådespelaren Nicolas Cage återförenas med "Ghost rider: Spirit of vengeance"-regissören Brian Taylor. Enligt Deadline är Cage klar för Taylors nya skräckthriller "Mom and dad", vars handling kretsar kring en tonårstjejs och hennes lillebrors kamp att överleva ett dygn då deras föräldrar, av okänd anledning, blir våldsamma mot dem..

Sydsvenskan - 13 nov 15 kl. 14:54

Danmark satsar på skrämsel

Inga gränskontroller, ännu. Men väntetid på tre år innan en flykting kan återförenas med sin familj, tältläger och kapat bistånd för länder som vägrar ta emot avvisade medborgare..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Misstänkt för mordförsök i Staffanstorp sitter inte längre häktad

Åklagaren: "När det handlar om unga personer försöker man alltid att hålla häktningstiderna korta.".

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Smarta bladvändare om litteraturens villkor

Maria G Francke om två aktuella romaner som förenas i debatten om skönlitteraturen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Då kommer filmen om "Jokern"

Den kommande filmen om Batmans nemesis Jokern får biopremiär den 4 oktober nästa år, skriver Billboard. Förra veckan stod det klart att Joaquin Phoenix ska spela rollen som superskurken, som i tidigare filmer gestaltats av Heath Ledger, Jared Leto och J.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bergman for dummies: Bergman och Gud

Finns det en Gud? Gång på gång ställer Ingmar Bergman samma fråga i sina filmer. Gud är ständigt närvarande i hans filmiska universum, om än i sin frånvaro.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Källa: Skyldiga till giftattack identifierade

Brittisk polis tror sig ha identifierat gärningsmännen bakom giftattacken mot den ryske ex-spionen Sergej Skripal, uppger en källa med insyn i utredningen för den brittiska nyhetsbyrån PA. Teorin är att flera ryska medborgare varit inblandade i mordförs.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vilket läsäventyr!

Olga Tokarczuks noveller är en överraskning som varar länge..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hey Elbow klara för Malmö universitets jubileumsfest

Ansluter till lineup med Linnéa Henriksson och stjärnkocken Peter J Skogström..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Snusjätten hoppas på dollareffekt

Tobaksbolaget Swedish Match hoppas på en positiv valutaeffekt..

Sydsvenskan - 19 jul 17 kl. 08:00

Fruntimmersveckan: Sarah Bernhardt satte kassarekord i Malmö

Den världsberömda sångerskan gästspelade i Malmö 1883..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Massivt motstånd mot nya spårvägslinjer – men opinionen kan svänga till nästa val

Unik undersökning visar Lundabornas inställning till fler spårvägsetapper..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.