Sydsvenskan > IT

Monday, 18 December, 19:36

Liknande nyheter

Taggar: Skrällen, WilmerX , återförenasoch ger sig ut på , turné
Jönköpingsnytt - 29 dec 12 kl. 11:08

Nu ska klassiska Klapp & Klang återförenas

Klapp & Klang var folkrörelsen på 80-talet som satte HV71 på hockeykartan och skräck i motståndarlagen i Rosenlundshallen. Hela 25 år har gått sedan supporterklubben gick i graven men nu återuppstår den - för en invasions- och jubileumsresa till Göteborg och Scandinavium. Två fullastade bussar med 100 Klapp & Klang-medlemmar återförenas.

Expressen - 13 nov 13 kl. 06:26

Här återförenas Girlyn med hela sin familj

TACLOBAN. Det är nästan omöjligt att undvika bilderna och stanken när de når dödens stad. Tvivlen, skräcken och oron växer.

GT - 27 sep 14 kl. 13:06

Khulud om skräckåret utan barnen: "Tårar"

För ett och ett halvt år sedan lämnade journalisten Khulud Shaban, 34, sin familj i Gaza och flydde för sitt liv till Sverige. Sedan dess har hon med skräck följt krig och oroligheter i familjens närhet. Sent på fredagskvällen fick hon äntligen återförenas med sin man och sina tre barn på Landvetter flygplats.

SN - 15 okt 15 kl. 05:00

Kvällen jag missade Westlife i köket

Det var hösten efter studenten och jag skulle åka till Irland för att lära mig allt det där som en missat under nio års engelskalektioner i skolan. Små vardagsuttryck som cereals, tea och hoover. Och annat stort.

Posh24 - 19 jul 14 kl. 10:17

Pamela Anderson och Rick Salomon redan återförenade!

Pamela Anderson och Rick Salomon uppges vara tillsammans igen – bara två veckor efter att ha ansökt om skilsmässa. Paret sågs kyssa varandra i Malibu i onsdags, trots rykten om att skådespelerskan och modellen redan hade gått vidare med exet Chuck Zito.

Det bekräftades förra veckan att Anderson hade ansökt om skilsmässa, men nu avslöjar TMZ att beslutet inte var särskilt seriöst.

BT - 09 apr 14 kl. 18:39

"Vi gjorde mycket skräp"

I sommar återförenas Monty Python för en rad shower på 02 Arena i London. I en intervju med The Telegraph berättar nu en av medlemmarna, Michael Palin, att han inte är särskilt förtjust i allt som han och de andra i humorgruppen åstadkommit: - Mycket av det vi gjorde i Python var skit. Vi stoppade in en massa saker som inte alls var särskilt bra, lyckligtvis gjorde vi också några glimrande grejer som alla kommer ihåg samtidigt som de glömt allt skräp, säger Palin.

Västerbottens Folkblad - 12 feb 16 kl. 21:35

Nicolas Cage i ny skräckthriller

Den amerikanske skådespelaren Nicolas Cage återförenas med ”Ghost rider: Spirit of vengeance”-regissören Brian Taylor. Enligt Deadline är Cage klar för Taylors nya skräckthriller ”Mom and dad”, vars handling kretsar kring en tonårstjejs och hennes lillebrors kamp att överleva ett dygn då deras föräldrar, av okänd anledning, blir våldsamma mot dem. — För en filmskapare finns […].

Sydsvenskan - 12 feb 16 kl. 21:35

Nicolas Cage i ny skräckthriller

Den amerikanske skådespelaren Nicolas Cage återförenas med "Ghost rider: Spirit of vengeance"-regissören Brian Taylor. Enligt Deadline är Cage klar för Taylors nya skräckthriller "Mom and dad", vars handling kretsar kring en tonårstjejs och hennes lillebrors kamp att överleva ett dygn då deras föräldrar, av okänd anledning, blir våldsamma mot dem.— För en filmskapare finns det inget som upplevelsen att Nick Cage ger liv åt en rollfigur som du har skrivit, säger Taylor enligt sajten.

SvD - 12 feb 16 kl. 22:25

Nicolas Cage i ny skräckthriller

Den amerikanske skådespelaren Nicolas Cage återförenas med "Ghost rider: Spirit of vengeance"-regissören Brian Taylor. Enligt Deadline är Cage klar för Taylors nya skräckthriller "Mom and dad", vars handling kretsar kring en tonårstjejs och hennes lillebrors kamp att överleva ett dygn då deras föräldrar, av okänd anledning, blir våldsamma mot dem..

Sydsvenskan - 13 nov 15 kl. 14:54

Danmark satsar på skrämsel

Inga gränskontroller, ännu. Men väntetid på tre år innan en flykting kan återförenas med sin familj, tältläger och kapat bistånd för länder som vägrar ta emot avvisade medborgare..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Förslag: så ska föräldraledigheten ändras

Utredningen vill se både färre föräldradagar och högre ersättning.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Föräldraförsäkringsförslag ”otillräckligt”

Räcker inte, tycker både chefsorganisationen Ledarna och Sveriges kvinnolobby..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Lund: Man rånades på Pilegatan

Sent på lördagskvällen hotades en man med kniv när han rånades på Pilegatan..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Tjuvar gjorde inbrott på Holmaskolan

Brytmärken på dörrar och ett nedmonterat fönster upptäcktes på måndagsmorgonen..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Malmöopera-chef tar över Norrköpings symfoniorkester

Malmö operas orkesterchef Henrik Marmén blir ny konstnärlig chef i Norrköping..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Monster Magnet till Malmö i vår

Det amerikanska hårdrocksbandet gör konsert på KB..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Rickard Olsson lämnar "Vem vet mest"

Rickard Olsson slutar som programledare för långköraren "Vem vet mest", skriver Aftonbladet. Olsson har frilansat för SVT och har nu valt att inte fortsätta leda programmet, men däremot är det inte uteslutet att han återvänder till SVT för andra uppdrag.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Alla ska kunna röra sig ute oavsett kön

Mariam Ismail Daoud: Begränsa våldtäktsmännens rörelsefrihet istället..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Polisen backar – avråder inte kvinnor från att röra sig utomhus

”Det var ett väldigt olyckligt och otydligt uttalande.”.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Flyttfirmor fick rätt i domstol

Flera flyttfirmor har fått rätt mot Konkurrensverket i Patent- och marknadsöverdomstolen. Konkurrensverket hade stämt bolagen på sammanlagt 42 miljoner kronor. Myndigheten drev linjen att Alfa Quality Moving, NFB Transport Systems och ICM Kungsholms/Vä.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.