Nyteknik > Teknik

Saturday, 17 March, 19:19

Nyteknik - 07 dec 17 kl. 10:11

Androidanvändare överväger att byta till Iphone – här är tre orsaker till detCreative Strategies har genomfört en undersökning som visar att förvånansvärt många Andoroidanvändare kan tänka sig att byta sida – alltså att byta till en Iphone..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone, Strategies, Andoroidanvändare

Dela artikeln

632 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Androidanvändare, övervägeratt , bytatill , Iphonehär är , tre, orsaker till det
IDG - 09 mar 18 kl. 10:43

Androidanvändare mer lojala än Iphone-användare


En ny undersökning från Consumer Intelligence Research Partners, Cirp, visar att Androidanvändare är mer lojala till sitt system än vad IOS-användare är..

IDG - 03 jun 16 kl. 19:56

Nu kan Androidanvändare se levande Iphonebilder på Facebook


Live photo, finessen som kom i kameran på Iphone 6S och 6S plus, går nu att dela med Androidanvändare. I alla fall när du delar din levande bild på Facebook..

Mobil - 13 nov 14 kl. 12:12

Iphone 6 vinner inte Androidanvändarna

Det talades om att Iphone 6 och 6 plus skulle vinna över Androidanvändare som föredrar större telefoner, men en undersökning tyder på att så inte är fallet..

IDG - 18 sep 12 kl. 14:35

Är 4g fler än fem Iphone?

Hur många g hanterar egentligen nya iPhone? Och varför kan aldrig iPhone- och Androidanvändare bara hålla sams? Detta och mycket mer diskuterar vi i AppSnack..

IDG - 19 apr 15 kl. 13:04

Slog varandra blodiga över Iphone vs Android


Att Iphone- och Androidanvändare gillar att argumentera vilket system som är bäst är välbekant - men två män i Tulsa, Oklahoma tog det till en helt ny nivå..

IDG - 02 dec 13 kl. 18:23

iPhone 5C tilltalar Androidanvändare

Nästan varannan person som köpt Apples budgetmobil har bytt från Android. .

YLE - 01 sep 15 kl. 15:41

Så här krypterar du dina samtal och sms

Cybersäkerhetscentret vid Kommunikationsverket uppmanade nyligen finländare som hanterar känslig information att skydda sin mobila kommunikation med hjälp av kryptering. Men vilka verktyg kan man använda och hur går det till? Yle Nyheter berättade förra veckan om säkerhetshål i mobilnätet, vilka möjliggör global avlyssning av mobilsamtal och sms.

IDG - 17 dec 13 kl. 15:54

Fleksy - alternativt tangentbord till iOS

?Att byta ut tangentbordet på sin telefon eller surfplatta har varit länge en självklarhet för Androidanvändare. Nu har också iOS fått sitt första alternativ..

Dagensanalys.se - 29 jan 16 kl. 14:10

Facebooks livevideo kommer nu ut till alla

Nu kommer det – livevideo till alla på Facebook. Först ut är alla de med iOS i USA, men techjätten säger att resten av världen står på tur de närmaste veckorna. Kommer hela världen snart att ha bakisångest efter att ha livestreamat firmafestens blötare stunder?

Mobil - 12 jul 13 kl. 14:53

Vine får nya funktioner

Den senaste uppdateringen av Vine ger Androidanvändare möjlighet att gå direkt till inspelning från hemskärmen..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 17:06

”Uppmaningen från Stephen Hawking: Det betyder något att inte ge upp”

KRÖNIKA. Framtidens fysiker kommer att vara sysselsatta med Stephen Hawkings teorier under lång tid. Hoppas du har det kul bland stjärnorna, skriver journalisten Ulla Karlsson-Ottosson..

Nyteknik - Igår: 16:21

”Sverige saknar minister för samhällsbyggnad”

DEBATT. Motstridiga lagar och aktörer med olika intressen hindrar samhällsbyggnadsprocessen. Planering och överklaganden tar år efter år efter år i anspråk.

Nyteknik - Igår: 15:49

Plattjordarnas förklaring: Därför faller ingen av

Hur kan ingen ha fallit av jorden, om den är platt? Det finns en helt logisk förklaring, hävdar förespråkarna för den platta världsbilden..

Nyteknik - Igår: 15:19

”Logistik och läckage - problem för biogasen”

REPLIK. Visst finns det fördelar med att ersätta bensin och diesel med biogas. Men glöm inte bort att det är en mycket potent växthusgas som lätt slipper ut, skriver Per Fagerlund..

Nyteknik - Igår: 12:01

Robotprofessor bygger autonoma lagerarbetare – som kan fatta självständiga beslut

Nästa generations lagerrobotar är kapabla att själva planera sitt arbete, lära av sina erfarenheter och samspela med både människor och maskiner..

Nyteknik - Igår: 14:27

Ny app ska uppfylla barndrömmen – mäter spermakvalitet

Den digitala plattformen ska hjälpa par att uppfylla drömmen att bli föräldrar..

Nyteknik - Igår: 13:58

Intel släpper processorer utan Spectre-buggen efter sommaren

Intel har hittat en hårdvarulösning för säkerhetshålet Spectre. Men den besläktade buggen Meltdown är inte lika enkel att bygga bort..

Nyteknik - Igår: 13:04

Myndighet sågar offentlig digitalisering – ”Behövs rejält kompetenslyft”

Ekonomistyrningsverket (ESV) är kritiskt mot trögheten i digitaliseringen av den offentliga förvaltningen och pekar på stora skillnader mellan statens och kommunens digitala tjänster..

Nyteknik - Igår: 11:21

USA: Ryssland har attackerat vår energisektor

Energisektorn, vattenförsörjningen och kärnkraften. I en ny rapport slår FBI och DHS fast att det förekommit omfattande ryska cyberangrepp mot amerikansk infrastruktur..

Nyteknik - Igår: 10:37

Miljöexperten lugnar efter larm om plast i flaskvatten

Amerikanska forskare testade vattenflaskor från ett antal tillverkare och länder. 93 procent innehöll mikroplast. Men den svenske miljöexperten ger ett lugnande besked.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.