Nyteknik > Teknik

Friday, 20 July, 02:51

Nyteknik - 07 dec 17 kl. 10:11

Androidanvändare överväger att byta till Iphone – här är tre orsaker till detCreative Strategies har genomfört en undersökning som visar att förvånansvärt många Andoroidanvändare kan tänka sig att byta sida – alltså att byta till en Iphone..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone, Strategies, Andoroidanvändare

Dela artikeln

632 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Androidanvändare, övervägeratt , bytatill , Iphonehär är , tre, orsaker till det
IDG - 09 mar 18 kl. 10:43

Androidanvändare mer lojala än Iphone-användare


En ny undersökning från Consumer Intelligence Research Partners, Cirp, visar att Androidanvändare är mer lojala till sitt system än vad IOS-användare är..

IDG - 03 jun 16 kl. 19:56

Nu kan Androidanvändare se levande Iphonebilder på Facebook


Live photo, finessen som kom i kameran på Iphone 6S och 6S plus, går nu att dela med Androidanvändare. I alla fall när du delar din levande bild på Facebook..

Mobil - 13 nov 14 kl. 12:12

Iphone 6 vinner inte Androidanvändarna

Det talades om att Iphone 6 och 6 plus skulle vinna över Androidanvändare som föredrar större telefoner, men en undersökning tyder på att så inte är fallet..

IDG - 18 sep 12 kl. 14:35

Är 4g fler än fem Iphone?

Hur många g hanterar egentligen nya iPhone? Och varför kan aldrig iPhone- och Androidanvändare bara hålla sams? Detta och mycket mer diskuterar vi i AppSnack..

IDG - 19 apr 15 kl. 13:04

Slog varandra blodiga över Iphone vs Android


Att Iphone- och Androidanvändare gillar att argumentera vilket system som är bäst är välbekant - men två män i Tulsa, Oklahoma tog det till en helt ny nivå..

IDG - 02 dec 13 kl. 18:23

iPhone 5C tilltalar Androidanvändare

Nästan varannan person som köpt Apples budgetmobil har bytt från Android. .

Dagensanalys.se - 21 mar 18 kl. 15:08

IKEA lanserar AR-app för Android

IKEA tar nu nästa steg i sin digitala omställning och lanserar idag en Androidversion av AR-appen IKEA Place. I september förra året lanserades AR-appen IKEA Place för Appleenheter. I appen kan man inspireras av och testa olika produkter, stilar och färger direkt i sitt hem.

YLE - 01 sep 15 kl. 15:41

Så här krypterar du dina samtal och sms

Cybersäkerhetscentret vid Kommunikationsverket uppmanade nyligen finländare som hanterar känslig information att skydda sin mobila kommunikation med hjälp av kryptering. Men vilka verktyg kan man använda och hur går det till? Yle Nyheter berättade förra veckan om säkerhetshål i mobilnätet, vilka möjliggör global avlyssning av mobilsamtal och sms.

IDG - 17 dec 13 kl. 15:54

Fleksy - alternativt tangentbord till iOS

?Att byta ut tangentbordet på sin telefon eller surfplatta har varit länge en självklarhet för Androidanvändare. Nu har också iOS fått sitt första alternativ..

Dagensanalys.se - 29 jan 16 kl. 14:10

Facebooks livevideo kommer nu ut till alla

Nu kommer det – livevideo till alla på Facebook. Först ut är alla de med iOS i USA, men techjätten säger att resten av världen står på tur de närmaste veckorna. Kommer hela världen snart att ha bakisångest efter att ha livestreamat firmafestens blötare stunder?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 8 timmar sedan

Den märkliga sexhjulsracern från 1976

GRAFIK. Tyrrell P34 – en av de underligaste bilarna i formel 1.

Nyteknik - 11 timmar sedan

Då kan du köpa labb-odlat kött i affären

Snart blir kött ”slaktfritt” – i varje fall om du köper från Mosa Meat. Det holländska företaget har fått finansiering för att starta kommersiell produktion av laboratorie-odlat kött. Målet är att få ut det på marknaden 2021..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Träd börjar redan gulna i städer på grund av värmen

Den ihållande värmen har gjort att löven redan nu börjat gulna på björk och lind runt om i landet. De får inte tillräckligt med vatten och risken finns att många träd i våra städer inte klarar sig, menar forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Sociala medier hjälper bönder i kris

När det krisar hjälps man åt. Det är tanken med de Facebookgrupper som i torrtider matchar markägare med lantbrukare, som reser långt för att få ihop tillräckligt med mat till djuren..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Forskarnas nya besked om Omega 3 – är verkningslöst

Omega 3 har länge rekommenderats som ett kosttillskott som skyddar mot hjärtsjukdomar. Men en ny rapport antyder att detta inte stämmer..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Vapenföretag vann i domstol – 3d-ritningar på vapen lagliga

När 3d-skrivare kom vidgades konstruktionsmöjligheterna enormt. Men när kreti och pleti började skriva ut vapen – drog myndigheterna i handbromsen. Nu, efter en fyra år lång rättsprocess, har man kommit fram till – vapenritningar ska vara lagliga..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Regeringen vill lyfta civilförsvaret

Sverige behöver förstärkta insatser till civilförsvaret och hålla fast vid sin klimatpolitik..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Enorm upptäckt av åtråvärd mineral djupt ner i jorden

Människan har länge haft dille på diamant, i jakten på det mest exklusiva..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Väder och dåligt underhåll pekas ut som förseningsorsaker av SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Sovjetisk kemgiftstad öppnas på order av Putin

Rysslands president Vladimir Putin ger order om att öppna den stad där ryska vetenskapsmän har hävdat att de utvecklade nervgiftet Novitjok under 1970-talet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.