Nyteknik > Teknik

Thursday, 14 December, 23:32

Liknande nyheter

Taggar: Androidanvändare, övervägeratt , bytatill , Iphonehär är , tre, orsaker till det
IDG - 03 jun 16 kl. 19:56

Nu kan Androidanvändare se levande Iphonebilder på Facebook


Live photo, finessen som kom i kameran på Iphone 6S och 6S plus, går nu att dela med Androidanvändare. I alla fall när du delar din levande bild på Facebook..

Mobil - 13 nov 14 kl. 12:12

Iphone 6 vinner inte Androidanvändarna

Det talades om att Iphone 6 och 6 plus skulle vinna över Androidanvändare som föredrar större telefoner, men en undersökning tyder på att så inte är fallet..

IDG - 18 sep 12 kl. 14:35

Är 4g fler än fem Iphone?

Hur många g hanterar egentligen nya iPhone? Och varför kan aldrig iPhone- och Androidanvändare bara hålla sams? Detta och mycket mer diskuterar vi i AppSnack..

IDG - 19 apr 15 kl. 13:04

Slog varandra blodiga över Iphone vs Android


Att Iphone- och Androidanvändare gillar att argumentera vilket system som är bäst är välbekant - men två män i Tulsa, Oklahoma tog det till en helt ny nivå..

IDG - 02 dec 13 kl. 18:23

iPhone 5C tilltalar Androidanvändare

Nästan varannan person som köpt Apples budgetmobil har bytt från Android. .

YLE - 01 sep 15 kl. 15:41

Så här krypterar du dina samtal och sms

Cybersäkerhetscentret vid Kommunikationsverket uppmanade nyligen finländare som hanterar känslig information att skydda sin mobila kommunikation med hjälp av kryptering. Men vilka verktyg kan man använda och hur går det till? Yle Nyheter berättade förra veckan om säkerhetshål i mobilnätet, vilka möjliggör global avlyssning av mobilsamtal och sms.

IDG - 17 dec 13 kl. 15:54

Fleksy - alternativt tangentbord till iOS

?Att byta ut tangentbordet på sin telefon eller surfplatta har varit länge en självklarhet för Androidanvändare. Nu har också iOS fått sitt första alternativ..

Dagensanalys.se - 29 jan 16 kl. 14:10

Facebooks livevideo kommer nu ut till alla

Nu kommer det – livevideo till alla på Facebook. Först ut är alla de med iOS i USA, men techjätten säger att resten av världen står på tur de närmaste veckorna. Kommer hela världen snart att ha bakisångest efter att ha livestreamat firmafestens blötare stunder?

Mobil - 12 jul 13 kl. 14:53

Vine får nya funktioner

Den senaste uppdateringen av Vine ger Androidanvändare möjlighet att gå direkt till inspelning från hemskärmen..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 7 timmar sedan

Efter nya miljonrekordet – så ska Swish vidareutvecklas

Fem år efter starten använder nästan 60 procent av svenskarna Swish. Nu slipar bolaget på nya funktioner för att behålla försprånget gentemot Samsung och Apple..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Delta blåser Boeing – köper 100 flygplan av Airbus

Det amerikanska flygbolaget Delta vänder sig till Europa och Airbus och blåser därmed det egna landets stora flygplanstillverkare Boeing på en stororder..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Saab startar tillverkning av sensorsystem i Abu Dhabi

Saab har beslutat att etablera sig med utveckling och produktion i Abu Dhabi, skriver försvars- och säkerhetskoncernen i ett pressmeddelande..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Hon bygger Nordens första hälsocertifierade kontorshus

Byggingenjören från Malmö konstaterar att hennes arbete är stimulerande. Tina Lindhs senaste projekt är Nordens första hälsocertifierade kontorsbyggnad. Konceptet följer strama regler – och kommer bjuda på en hel del nya infallsvinklar..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Havsnivåerna stiger snabbare än väntat – 153 miljoner människor kan drabbas

I en ny alarmerande studie kommer forskare fram till att havsnivåerna stiger snabbare än väntat. Miljontals hushåll riskerar att hamna under vatten..

Nyteknik - 8 timmar sedan

”Hög fart avgörande för lyckad omställning”

DEBATT. Försäljningen av elektrifierade personbilar behöver uppgå till 60 procent redan år 2020. Omställningen bort från fossilt måste påskyndas rejält och kan bara genomföras med hjälp från biodrivmedel, skriver forskarna Ann-Charlotte Mellquist och Mats Williander på RISE samt Mattias Goldmann, Fores och Svante Axelsson, Fossilfritt Sverige..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Zeppelinaren ska utforska Cheopspyramidens hemliga rum

Vad finns i Cheopspyramidens 30 meter långa kammare? Nu vill forskare skicka in en drönar-zeppelinare. Deras koncept kan ta sig igenom ett borrat hål på 3,5 cm, och sedan blåsa upp ballongen..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Svenskar: Elbilar kommer att bli vanligare

Tre av fyra svenskar tror att elbilar kommer att användas mer om 20 år. En av tio tror samma sak om bensindrivna bilar, visar en enkätundersökning..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Roboten som används för att köra bort hemlösa

En robot har använts för att avhysa hemlösa människor. Den kontroversiella metoden väcker vrede i sociala medier..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Apple lättar på locket om sin teknik för självkörande bilar

Vid en ai-workshop fick forskare inom området en första titt på Apples lösningar för autonoma bilar – exempelvis ett positioneringssystem som utgår från kamerabilder. Nu satsar företaget stort på maskininlärning, med öppen programvara..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.