Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 14:27

Liknande nyheter

Taggar: Tågoch , bili , krock
Expressen - 5 timmar sedan

Två bilar i svår krock – en fick klippas ut ur bilen

Två bilar har kolliderat på en väg i Sigtuna.Krocken var svår och en av personerna har förts till sjukhus.Enligt uppgifter till Aftonbladet fick en person klippas ut ur sin bil..

Västerbottens Folkblad - 29 sep 11 kl. 19:35

Häst skadad i krock med bil

LYCKSELE En häst skadades vid en krock med en bil på E12 i Umgransele. Det finns inga uppgifter om personskador, men hästen ligger i diket i väntan på veterinär.LYCKSELE En häst skadades vid en krock med en bil på E12 ?

Expressen - 25 feb 15 kl. 13:35

Krock mellan cyklist och bil – en till sjukhus

En person fördes till sjukhus efter en krock på Järnvägsgatan i Limhamn. Enligt larmet ska det handla om en krock mellan en bil och en cyklist..

BT - 16 okt 13 kl. 07:33

Bil voltade vid krock - en till sjukhus

En bil voltade på morgonen vid en krock på väg 41 vid Horred. En person är förd till sjukhus. Klockan närmade sig halv 7 på morgonen när olyckan inträffade.

Aftonbladet - 03 jan 11 kl. 19:26

Krock mellan buss och bil i Grisslehamn - en fastklämd

Krock mellan buss och bil i Grisslehamn - en fastklämd.

NSD - 09 maj 11 kl. 20:00

Bil voltade efter krock

En bil voltade efter en krock på Svartövägen vid 19-tiden på måndagskvällen..

SN - 08 jul 11 kl. 17:24

Moped och bil i krock

En krock inträffade vid 17.00 på fredagen mellan en bil och en mopedist i korsningen mallan Kungsgatan och Fruängsgatan..

Nya Wermlands Tidningen - 16 aug 11 kl. 17:37

Bil och MC i krock

Motorcyklist till sjukhus efter krock med bil..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 12 kl. 16:03

Lastbil och bil i krock i Landskrona

En kvinna sitter just nu fast i en bil på Hälsingborgsvägen i Landskrona efter en krock med en lastbil..

Sydsvenskan - 02 dec 12 kl. 19:56

Bil totalförstörd vid krock

En bil blev kraftigt demolerad vid en krock på Drottninggatan på söndagskvällen..

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 03:16

Änglavakt vid våldsam krock


En person greps misstänkt för en rad brott efter en våldsam krock på Nynäsvägen i Enskede i södra Stockholm sent på tisdagskvällen. Trots att bilarna blev kraftigt demolerade blev ingen person allvarligt skadad. - Det finns vittnesuppgifter om att en bil kört väldigt vårdslöst och fort och på något sätt krokat i en annan bil, berättar Pia Karlsson, stationsbefäl på Söderortspolisen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Isolerade hästar får åka hem

Delar av specialisthästsjukhuset i Helsingborg har hållits isolerade sedan en häst insjuknat i salmonella i förra veckan. Hästen har avlivats och i väntan på provsvar fick ett antal andra hästar på sjukhuset varken flyttas eller besökas..

Expressen - 45 minuter sedan

Flydde ur rökfylld lägenhet i Malmö

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades klockan 13.21 till Nobelvägen i Malmö där en lägenhet fyllts med brandrök. En man tog sig ut och har förts till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

Kunder kräver att personal tar av sig slöjan på apotek

Anställda som utsätts för rasism av kunder är ett växande problem, enligt flera Apotekskedjor som SVT Nyheter varit i kontakt med.Kunderna kräver bland annat att personalen tar av sig slöjan eller kräver att bli expedierade av en "svensk"..

Expressen - 1 timme sedan

Lottas mamma Birgitta begravdes av misstag

Birgitta Karlssons anhöriga fick aldrig ta ett sista farväl av henne.Av misstag gravsattes urnan flera dagar innan begravningsceremonin skulle hållas.– Jag är så chockad att det inte finns några ord för det, säger dottern Lotta Magnusson..

Expressen - 1 timme sedan

Rullskidåkare skadad – blev påkörd av bilist

En rullskidåkare har blivit påkörd av en bilist i Borås.Skadeläget är oklart..

Expressen - 1 timme sedan

Coca-cola vill stoppa ny miljölag mot skräp

De bidrar mest i världen till miljöförstörande plast i naturen.Nu försöker Coca-cola, Pepsi och Nestlé stoppa en ny EU-lag som vill minska mängden plastskräp."Den skulle inte nödvändigtvis leda till det önskade resultatet" skriver storbolagen i ett hemligt påverkansbrev som The Independent tagit del av..

Expressen - 2 timmar sedan

Strippar som Melania – nu berättar Melanie

Melania Trumps dubbelgångare har fått dödshot efter musikvideon där hon strippar i Vita huset.Nu berättar modellen Melanie Marden om den kontroversiella videon.– Jag menade inget illa, säger hon i en intervju med Inside Edition.

Expressen - 2 timmar sedan

Gravid kvinna mördad – fostret saknades i magen

Höggravida Mara Cristiana da Silva, 23, hittades fastbunden med ståltråd vid ett träd.Hennes ofödda barn hade skurits ur hennes mage.Polisen misstänker nu att maken Roberto Gomes da Silva och en nära vän till Mara ligger bakom det brutala mordet som skakat Brasilien..

Expressen - 3 timmar sedan

Mamma saknas – polisen misstänker människorov

Polisen misstänker att en kvinna på Gotland, som varit försvunnen sedan i fredags, förts bort från sitt hem mot sin vilja, rapporterar SVT Öst..

Expressen - 3 timmar sedan

PG Gyllenhammar om SD: "Är fascister"

Förre Volvochefen Pehr G Gyllenhammar anser inte, till skillnad mot vad flera andra toppar inom näringslivet föreslagit, att Alliansen bör samarbeta med Sverigedemokraterna.– De är fascister, säger Gyllenhammar om SD i Ekots lördagsintervju..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.