Expressen > Nyheter

Friday, 23 March, 00:15

Expressen - 07 dec 17 kl. 09:47

Tåg och bil i krockEtt tåg och en personbil har krockat i Mora.Enligt polisen finns en kvinna i bilen.– Hon ska vara i bilen. Hon var vaken vid larmet, säger  polisens presskommunikatör Stefan Dangardt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mora, Stefan Dangardt

Dela artikeln

176 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågoch , bili , krock
Västerbottens Folkblad - 29 sep 11 kl. 19:35

Häst skadad i krock med bil

LYCKSELE En häst skadades vid en krock med en bil på E12 i Umgransele. Det finns inga uppgifter om personskador, men hästen ligger i diket i väntan på veterinär.LYCKSELE En häst skadades vid en krock med en bil på E12 ?

Expressen - 25 feb 15 kl. 13:35

Krock mellan cyklist och bil – en till sjukhus

En person fördes till sjukhus efter en krock på Järnvägsgatan i Limhamn. Enligt larmet ska det handla om en krock mellan en bil och en cyklist..

BT - 16 okt 13 kl. 07:33

Bil voltade vid krock - en till sjukhus

En bil voltade på morgonen vid en krock på väg 41 vid Horred. En person är förd till sjukhus. Klockan närmade sig halv 7 på morgonen när olyckan inträffade.

Aftonbladet - 03 jan 11 kl. 19:26

Krock mellan buss och bil i Grisslehamn - en fastklämd

Krock mellan buss och bil i Grisslehamn - en fastklämd.

NSD - 09 maj 11 kl. 20:00

Bil voltade efter krock

En bil voltade efter en krock på Svartövägen vid 19-tiden på måndagskvällen..

SN - 08 jul 11 kl. 17:24

Moped och bil i krock

En krock inträffade vid 17.00 på fredagen mellan en bil och en mopedist i korsningen mallan Kungsgatan och Fruängsgatan..

Nya Wermlands Tidningen - 16 aug 11 kl. 17:37

Bil och MC i krock

Motorcyklist till sjukhus efter krock med bil..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 12 kl. 16:03

Lastbil och bil i krock i Landskrona

En kvinna sitter just nu fast i en bil på Hälsingborgsvägen i Landskrona efter en krock med en lastbil..

Sydsvenskan - 02 dec 12 kl. 19:56

Bil totalförstörd vid krock

En bil blev kraftigt demolerad vid en krock på Drottninggatan på söndagskvällen..

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 03:16

Änglavakt vid våldsam krock


En person greps misstänkt för en rad brott efter en våldsam krock på Nynäsvägen i Enskede i södra Stockholm sent på tisdagskvällen. Trots att bilarna blev kraftigt demolerade blev ingen person allvarligt skadad. - Det finns vittnesuppgifter om att en bil kört väldigt vårdslöst och fort och på något sätt krokat i en annan bil, berättar Pia Karlsson, stationsbefäl på Söderortspolisen.

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 13 kl. 16:48

Mc-förare omkom i krock med bil

En man på motorcykel avled i en krock med en bil på riksväg 70 i höjd med Jung, några kilometer nordväst om Enköping på lördagsförmiddagen. ? Bilisten skulle göra en vänstersväng och såg inte motorcyklisten, säger Henrik Öhman, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala län.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Donald Trumps nationella säkerhetsrådgivare avgår

Ännu en av Donalds Trumps topptjänstemän lämnar sin post. Nu avgår den nationella säkerhetsrådgivaren HR McMaster, skriver New York Times.  Han ersätts av John Bolton.

Expressen - 1 timme sedan

Maritha vill förbättra sjukhusmaten för allergiker

Sjukhusen saknar ofta mat till allergiker som kommer in akut och kunskapen om allergier brister på sjukhusen, enligt Astma- och allergiförbundet.– Om man råkar få i sig mat som man inte tål så kan det ju leda till katastrofala konsekvenser, säger förbundets ordförande Maritha Sedvallson..

Expressen - 1 timme sedan

Så ska Sverige förberedas för krig

Säkerhetsläget kräver, enligt regeringen, en ny version av "Om kriget kommer".Nu avslöjas innehållet i det som av CNN uppmärksammats som en svensk krigsvarning – och klart är att det gått från att varna svenskarna för atombomber till att nu peka på riskerna med falska nyheter och terror..

Expressen - 2 timmar sedan

Instagrams ändring får alla att jubla – blir mer som förr

Många har varit arga på algoritmerna som styr flödena i sociala medier. Nu verkar det som att Instagram har lyssnat på användarna – typ..

Expressen - 2 timmar sedan

Helena skadade sig på jobbet – får ingen ersättning

Sedan fallet i en trappa för över tio år sedan är Helena överens med läkare och Arbetsförmedlingen: hon klarar inte av att jobba.Men enligt Försäkringskassan borde hon kunna arbeta.– Jag har gått igenom massor av olika behandlingar, men ingenting har hjälpt.

Expressen - 2 timmar sedan

Strandhäll: ”Rätt personer ska vara på rätt plats”

I dag är det väldigt få personer som beviljas sjukersättning. Försäkringskassan vill se lagändringar som gör att fler ska få den möjligheten – och regeringen ser över om regelverket verkligen fungerar som det är tänkt. Men det är ännu oklart om lagen ändras innan valet.

Expressen - 2 timmar sedan

Läkaren: ”Många patienter blir mer stressade i stället”

Sjukförsäkringen väcker starka känslor. Många läkare är kritiska till att patienter hamnar i kläm.Och enligt TCO tvingas alltför många lärare, sjuksköterskor och poliser lämna sina yrken när deras arbetsförmåga prövas mot hela arbetsmarknaden efter ett halvår.

Expressen - 2 timmar sedan

Nästan jämnt mellan Löfven och Kristersson

Vem är den hetaste kandidaten?Enligt DN/Ipsos marsmätning är det nästan jämt lopp mellan Stefan Löfven (S) och Ulf Kristersson (M)..

Expressen - 2 timmar sedan

Victorias viktiga uppdrag – med "Bron"-stjärnan

Kronprinsessan Victoria och "Bron"-stjärnan Sofia Helin är inte en duo man ser varje dag.Men på torsdagen gjorde de en gemensam sak – för att uppmärksamma Världsvattendagen.– Jag är väldigt tacksam för att vi har en kungafamilj som är engagerad i den här viktiga frågan, säger Sofia Helin..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Misstänkt knivbråk på buss

En man misstänks ha blivit knivskuren ombord på en buss i Åstorp.Skadeläget är oklart och gärningsmannen jagas av polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.