Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 15 February, 19:45

Liknande nyheter

Taggar: Arcade, Fireoch , Thåströmtill , Haven-festivalen

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Suninen överraskande ledare efter första dagen

Efter första dagen av Svenska rallyt leder oväntat finländaren Teemu Suninen. Två sträcksegrar och starka prestationer rakt i genom har tagit honom till toppen. – Det har gått mycket bättre än väntat.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Mordmisstänkt svensk utlämnas

Den svensk som sitter häktad i Frankrike misstänkt för ett mord i Oslo kommer att utlämnas till Norge under mars. Det rapporterar norska public servicekanalen NRK, med hänvisning till den franska åklagarmyndigheten. Mannen i 20-årsåldern greps i Dijon i.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

AF vann digitaliseringstvist i hovrätten

Arbetsförmedlingen dömdes 2017 i tingsrätten efter att myndighetens digitala satsning havererat. Tillsammans med bolaget CGI utvecklades systemet ELDA i syfte att digitalisera myndighetens pappershantering, men avtalet sades upp efter att Arbetsförmedli.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dåligt resultat för Oscar Properties

Fastighetsbolaget Oscar Properties vinstvarnar för det fjärde kvartalet, rapporterar Dagens Industri. ”Liksom föregående kvartal påverkas resultatet i fjärde kvartalet även av prissänkningar och en fortsatt låg försäljningstakt. Som en följd av dessa po.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Alsenfelt fortfarande borta – missar Växjömötet

Målvakten är fortfarande inte i gång efter sin hjärnskakning..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Trafikolycka på Dammstorpsvägen

En olycka med två personbilar inträffade i korsningen mellan Dammstorpsvägen och Toftanäsvägen under fredagskvällen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

SvD/Sifo: Stort väljartapp för M

Moderaterna gör ett kraftigt väljartapp i SvD/Sifos väljarbarometer för februari. Partiet har nu ett stöd på 17,2 procent, jämfört med 19,5 procent i januarimätningen. Tappet är den enda statistiskt säkerställda förändringen i februarimätningen.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bostadsinbrotten kraftigt ner i södra Sverige

Under 2015 skedde 5 831 bostadsinbrott i polisregion Syd, vilket innefattar Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. 2018 hade den siffran minskat till 3 220 inbrott – en minskning med 45 procent, skriver polisen på sin hemsida. Polisen pekar på fler.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minst 60 befaras döda i Zimbabwegruvor

Minst 60 personer befaras ha omkommit i guldgruvor i Zimbabwe som översvämmades på torsdagen, meddelar landets regering. Tidigare besked gjorde gällande att det rörde sig om minst 23 personer, som misstänks ha befunnit sig i schaktet för illegalt guldgr.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lugi värvar dansk målvakt

Den danske målvaktstalangen Simon Sejr har skrivit tvåårskontrakt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.