Sydöstran > Nyheter

Friday, 20 July, 00:47

Sydöstran - 07 dec 17 kl. 07:45

Två barn bortrövade av mänEnligt uppgifter till Barometern har två barn blivit indragna i en bil och bortförda av två män. Händelsen ska ha inträffat i Emmaboda kommun under onsdagseftermiddagen. Polisen bekräftar att ett utredningsärende pågår..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Barometern, Emmaboda

Dela artikeln

156 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, barn, bortrövadeav , män
Skånskan - 13 okt 15 kl. 06:00

Tre barn bortrövade till Turkiet i tre år

Lund Två års fängelse blev påföljden för den 48-årige man som rövade bort sina tre barn och gömde dem i Turkiet i tre år. Först i februari i år kunde mamman under dramatiska former återföra dem till Lund.Det skilda paret hade gemensam vårdnad om barnen – födda 2009, 2007 respektive 2003 – då de försvann i mars 2012.

Barometern - 06 dec 17 kl. 19:43

JUST NU: Två barn bortrövade av män

Enligt uppgifter till tidningen har två barn blivit indragna i en bil och bortförda av två män. Händelsen ska ha inträffat i Emmaboda kommun under onsdagseftermiddagen. Polisen bekräftar att ett utredningsärende pågår..

SmålandsPosten - 06 dec 17 kl. 21:23

Småland: Två barn bortrövade av män

Enligt uppgifter har två barn blivit indragna i en bil och bortförda av två män. Händelsen ska ha inträffat i Emmaboda kommun under onsdagseftermiddagen. Polisen bekräftar att ett utredningsärende pågår, rapporterar Barometern..

Vimmerby Tidning - 06 dec 17 kl. 23:19

Två barn bortrövade i länet

Två barn har blivit bortförda i Kalmar län under onsdagseftermiddagen. Polisen är förtegen om händelsen. Men bortförandet bekräftas av chefen för den skola där barnen befann sig när de fördes bort..

Blekinge Läns tidning - 07 dec 17 kl. 07:26

Emmaboda: Två barn bortrövade av män

Enligt uppgifter till Barometern har två barn blivit indragna i en bil och bortförda av två män. Händelsen ska ha inträffat i Emmaboda kommun under onsdagseftermiddagen. Polisen bekräftar att ett utredningsärende pågår..

Nya Wermlands Tidningen - 08 feb 14 kl. 06:01

Hittade bortrövade sonen efter sex månader

I sex långa månader var Johan Poopalapillai i Etiopien och letade efter sin bortrövade son. Tröstlöst letande, utpressning, kast mellan hopp och förtvivlan och en av polisen iscensatt knarkleverans. Nu kan NWT berätta den osannolika historien..

Kristianstadsbladet - 28 sep 13 kl. 08:07

92 bortrövade barn frigivna i Kina


Kinesisk polis har räddat 92 barn och två kvinnor som ska ha kidnappats av ett gäng som tänkt sälja offren vidare, rapporterar statliga kinesiska medier på lördagen. Totalt har 301 misstänkta gripits i tillslaget, ett av de största någonsin i Kina.Föräldrar som traditionellt sett föredragit söner framför döttrar, kombinerat med Kinas stränga enbarnspolitik, har bidragit till ökad människohandel med barn och kvinnor.

BT - 28 sep 13 kl. 08:10

92 bortrövade barn frigivna i Kina

Kinesisk polis har räddat 92 barn och två kvinnor som ska ha kidnappats av ett gäng som tänkt sälja offren vidare, rapporterar statliga kinesiska medier på lördagen. Totalt har 301 misstänkta gripits i tillslaget, ett av de största någonsin i Kina. Föräldrar som traditionellt sett föredragit söner framför döttrar, kombinerat med Kinas stränga enbarnspolitik, har bidragit till ökad människohandel med barn och kvinnor.

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 13 kl. 08:10

92 bortrövade barn frigivna i Kina

Kinesisk polis har räddat 92 barn och två kvinnor som ska ha kidnappats av ett gäng som tänkt sälja offren vidare, rapporterar statliga kinesiska medier på lördagen. Totalt har 301 misstänkta gripits i tillslaget, ett av de största någonsin i Kina. Föräldrar som traditionellt sett föredragit söner framför döttrar, kombinerat med Kinas stränga enbarnspolitik, har bidragit till ökad människohandel med barn och kvinnor..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 2 timmar sedan

Liam Gallagher vill återförena Oasis

Det har länge varit kylig stämning mellan Oasis-bröderna Liam och Noel Gallagher. Sedan musikerna gick skilda vägar 2009 har bröderna smutskastat varandra offentligt. Nu verkar dock lillebror Liam Gallagher ha kommit på andra tankar.

Sydöstran - 2 timmar sedan

KI-rektor misstänks själv för forskningsfusk

Efter att en rad forskare har fällts för forskningsfusk vid Karolinska institutet (KI) i sviterna av Macchiariniskandalen riktas nu misstankar mot rektorn Ole Petter Ottersen själv. Det var KI som utförde granskningen och med rektorn i spetsen som fällde de sju forskarna.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Börserna i New York vände ned

USA-börserna vände ned på torsdagen. En rad delårsrapporter som inte föll investerarna på läppen, oro för handelskriget och ett kraftigt dollarlyft bidrog till att sänka börshumöret.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Tung start för Lincicome på herrtouren

Den amerikanska golfaren Brittany Lincicome som denna vecka utmanar herrarna på PGA-touren fick en tung start på tävlingen i Nicholasville, Kentucky. Lincicome gick sex över par, 78 slag, den första dagen och riskerar att missa cuten.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Wille Nelson tolkar Sinatra på nytt album

Countrystjärnan Willie Nelson släpper en ny skiva den 14 september, uppger Billboard. Den här gången tar countrylegendaren sig an en annan ikons musikskatt - nämligen Frank Sinatra.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Stämningsfull invigningskonsert

En stor publik slöt upp när Andreas Weise och Sonja Aldén bjöd på invigningskonsert uppbackade av Karlshamns musiksällskap..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Tropiskt vid Barents hav

Natten till torsdagen blev det inte svalare än 25,2 grader vid fyren Makkaur på Finnmarkskusten - längst upp i Nordnorge. Det är den näst varmaste natt som uppmätts i Norge, och det vid Barents hav, ett bihav till Norra ishavet. Den allra varmaste natten inföll den 9 juli 1933: 25,5 grader.

Sydöstran - 3 timmar sedan

Rika klubbar straffas för uteblivna löner

Två klubbar i penningstinna Qatar straffas av Fifa sedan klubbarna inte betalat ut löner till spelare. Al Arabi Sports Club bötfälls med 30 000 schweizerfranc, ungefär 265 000 kronor, och ett poängavdrag med sex poäng för att inte betalat ut spelarlöner.(TT).

Sydöstran - 3 timmar sedan

Woods tappade efter rivstart

Torsdagens stora publikboll i British Open på Carnoustie var den med Tiger Woods, skotska hemmahoppet Russell Knox och japanen Hideki Matsuyama. Woods bjöd åskådarmassorna på en rivstart med birdies på ettan och fyran, innan han brände en kort birdieputt på sexan för att gå till tre under par.(TT).

Sydöstran - 3 timmar sedan

Samtliga Blekingelag utslagna i Gothia Cup

Det är färdigspelat i Gothia Cup för lagen från Blekinge. Sist ut blev Rödeby AIF:s P16-lag som föll i 16-delsfinalen mot spanska CD Inter Vista Alegre med 0–4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.