GT > Nyheter

Saturday, 16 December, 23:40

GT - 07 dec 17 kl. 07:00

Elins mördare talar ut inifrån fängelsetEphrem Yohannes överföll och mördade Elin Krantz, 27, i ett bostadsområde i Göteborg.Han dömdes till ett långt fängelsestraff – men i en intervju med P3 Dokumentär inifrån fängelset fortsätter han nu att hävda sin oskuld och säger att han försatts "i en tragisk situation".Samtidigt lever Elins familj med stor sorg och saknad.– Hon var en ung, glad och sprallig lillasyster. Full av kärlek och drömmar i livet.
Läs mer på GT
Läs mer om:
Yohannes, Elin Krantz, Göteborg, P3 Dokumentär, Elins, Maria

Dela artikeln

4754 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elins, mördare, talarut , inifrån, fängelset
Expressen - 06 apr 17 kl. 11:26

Elins mördare gick till attack i fängelset

Ephrem Yohannes, 29, följde efter Elin Krantz från spårvagnen och mördade henne i en skogsdunge.Efter ett slagsmål i fängelset har den dömde mördaren flyttats till Salbergaanstalten.Där har han hotat vakterna och fortsatt ställa till med bråk..

Västerbottens Folkblad - 10 nov 15 kl. 14:06

Livstids fängelse för Elin Falks mördare

Hovrätten fastställer domen på livstids fängelse för mannen som mördade Elin Falk i Lycksele. Lycksele tingsrätt bedömde att den 30-årige mannen – Elins före detta sambo och far till hennes tre barn – skulle dömas till lagens strängaste straff, fängelse på livstid. Hovrätten gör samma bedömning.

ÖstersundsPosten - 29 aug 17 kl. 06:00

Nolervik: Elins skakande skildring inifrån äldrevården – "Det finns inte ens tid att sörja de döda"

Elin Åhs jobbar som undersköterska på ett äldreboende i Östersund.
Efter ett jobbpass där en av de äldre avlidit satte hon sig ned och skrev ett debattinlägg om sitt arbete.
Det är ett skakande och skrämmande dokument där – enligt Elin – pengar styr allt..

HBL - 28 nov 13 kl. 15:49

Glädjetårar i Gamla stan i Ekenäs

Det blev tjut och glädjetårar hemma hos familjen Andersson efter samtalet från Folkhälsan i dag. Elin har valts till Finlands lucia.– Inte har jag hunnit bli nervös ännu.

Kristianstadsbladet - 27 mar 13 kl. 19:08

Gladiatorerna fick Elin att byta jobb

Foto: Peter Åklundh
Tv-programmet Gladiatorerna var i grunden en kul utmaning. Men innebar också en vändpunkt för Elin Bjerre. Insikten hur mycket hon faktiskt värdesätter fysisk aktivitet, träning och utmaningar fick Hjärsåstjejen att byta spår ?

YLE - 19 nov 14 kl. 04:21

Framtidens jobb förändras - hänger skolan med?

Studiehandledning är mycket mer än att hålla reda på prognoser på arbetsmarknaden. Det är ett ämne där många elever hittar sin egen personlighet, sina styrkor och svagheter. Därför borde studiehandledning få en tydligare plats i läroplanen, anser studiehandledare Peter Grannas.

SmålandsPosten - 25 feb 14 kl. 07:50

Emma Karins­dotter: Och himlarna ska falla himlarna ska falla himlarna ska falla när du rör vid mig

Romanen handlar om kärlekens eviga snedfördelning, hur vissa väljer och andra i bästa fall blir valda, hur relationer sällan sker på lika villkor och premisser. Men det handlar också om stigman. Med ett känslostarkt triangeldrama debuterar Ronnebyfödda Emma Karinsdotter på nya för­laget Sadura.

Fler nyheter från GT

GT - 10 minuter sedan

Polisjakt i Göteborg: "Vinglig färd"

Sent på lördagskvällen jagade ett antal polisbilar en personbil i Göteborg.Vid Marconigatan fick polisen stopp på bilen.– Det var en vinglig färd där föraren inte ville stanna för oss, säger Henrik Sterner, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

GT - 2 timmar sedan

Stordalens fina initiativ för barnen till julafton

Alla barn ska få ett paket på julafton.Det är Petter Stordalens vision.På sociala medier uppmanar han nu alla att skänka en julklapp – i ett initiativ som hyllas av följarna..

GT - 3 timmar sedan

Frölunda guldhjälte – nu bäst i hela KHL

Lasse Johansson, 30, blev svensk mästare med Frölunda. Nu är han KHL:s bäste målvakt. – Det har funkat väldigt bra för mig här, säger han till GP.

GT - 6 timmar sedan

Buss kanade ner för backe: "Enligt uppgift är det snorhalt"

Under lördagseftermiddagen och under början på kvällen är det problem i trafiken i Jönköpingstrakten.Bland annat har en buss fastnat i en backe. – Bussen har tappat fästet och glidit ner och sedan ställt sig tvärs över vägen, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping.

GT - 6 timmar sedan

Spelarna hyllar sin nye tränare

Första veckan med Poya Asbaghi, 32, är avklarad. Och spelarna gillar sin nya chefstränare. – Det är jävligt inspirerande, säger lagkaptenen Sebastian Eriksson, 28.

GT - 7 timmar sedan

Eyra, 5, kanske aldrig blir vuxen

Bit för bit bryts femåriga Eyras kropp ner och risken finns att hon aldrig blir vuxen.På lördagsmorgonen sprang hundratals göteborgare för att samla in pengar till forskningen om hennes obotliga sjukdom. – Vi är fantastiskt överväldigade att det finns folk som tar till sig av det vi råkat ut för, säger Eyras pappa Erik Wieslander..

GT - 8 timmar sedan

Bil har kört av vägen – fyra ambulanser på plats

På lördagseftermiddagen har en personbil med fyra personer i kört av vägen utanför Falkenberg.– Skadeläget är oklart, men fyra ambulanser är utskickade dit, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.Väg 153 beräknas vara helt avstängd till runt 16.

GT - 9 timmar sedan

"Jag var däckad – nästan apatisk"

Ett vanligt skrapsår på knät i kombination med en bakterie kunde ha slutat på värsta tänkbara sätt. Nu berättar David Boo Wiklander, 33, om blodförgiftningen. – Jag var helt däckad, nästan apatisk, och hade smärta i hela kroppen, säger Blåvittbacken.

GT - 9 timmar sedan

Bilar i kollision

Två bilar har kolliderat i en trevägskorsning mellan Munkedal och Hedekas. Trafiken påverkas..

GT - 10 timmar sedan

Emma, 18, förlamades i olycka – vill hjälpa andra

Ett högt fall gjorde 18-åriga Emma förlamad i halva kroppen och rullstolsburen.Nu, två år senare, har hon tagit sig tillbaka upp på benen – och vill hjälpa andra.– Svag är det nya starka!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.