DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 10:20

DI - 06 dec 17 kl. 22:13

Fredrik Lundberg kritiserasIndustrivärden har förvandlats från ett fristående investmentbolag till Lundbergföretagens intressebolag. Det hävdar Erik Röjvall, som nyligen slutade som senior investeringsanalytiker efter 17 år på företaget, i ett inlägg på det sociala nätverket Linkedin.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundberg, Lundbergföretagens, Erik Röjvall, Linkedin

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Lundberg, kritiseras
Dagens PS - 02 jan 18 kl. 08:04

Fredrik Lundberg dementerar säljrykten

Välkomnar Geely i AB Volvo – men behåller egna aktierna. Fredrik Lundberg är styrelseordförande i AB Volvos största ägare Industrivärden och han är positiv till kinesiska Geely som ny storägare i AB Volvo,. Det säger han i en intervju med Sveriges Radio, som refereras av Nyhetsbyrån Direkt.

DI - 27 jan 17 kl. 17:21

Fredrik Lundberg: Det är inte några excesser

2015 tog Fredrik Lundberg makten i Industrivärden som en konsekvens av bland annat SCA:s representationsjakter. Nu är Fredrik Lundberg själv i skottgluggen till följd av sina egna jakter. ”Det är en stor tillgång för Holmen att ordna jakterna för att bygga nätverk på högsta nivå i näringslivet”, säger Fredrik Lundberg.

SvD - 13 mar 15 kl. 15:28

Fredrik Lundberg: ”Ett första steg i generationsväxlingen”

Fredrik Lundberg skänkte på torsdagen aktier värda 6 miljarder kronor till sina döttrar Louise Lindh och Katarina Martinson. - Det här ska ses som ett första steg för en framtida generationsväxling, säger Fredrik Lundberg..

DI - 11 apr 17 kl. 12:32

Fredrik Lundberg ger 11 miljoner till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

Affärsvärlden - 11 apr 17 kl. 12:51

Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

DI - 04 mar 11 kl. 06:33

Fredrik Lundberg till Skanskas styrelse

Valberedningen i byggbolaget Skanska föreslår Fredrik Lundberg som ny styrelseledamot. Lundberg är i dag vd och koncernchef för Lundbergföretagen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 02 feb 17 kl. 18:13

Fredrik Lundberg fick gräddfil vid förhör

När Fredrik Lundberg skulle förhöras om mutmisstankarna behövde han inte ta sig till polisstationen. Istället höll polis och åklagare förhöret i hemlighet på Fredrik Lundbergs advokats kontor, avslöjar Expressen..

NT - 10 feb 11 kl. 11:15

Fredrik Lundberg trea i skatteligan

Fredrik Lundberg betalade drygt 90 miljoner i skatt 2009. Det gör honom till den tredje mest skattebetalande i Sverige..

Affärsvärlden - 20 maj 11 kl. 16:01

Fredrik Lundberg köper 3 miljoner aktier

Varför inte köpa lite aktier till sommaren, kanske Fredrik Lundberg tänkte. Och köpte 3,25 miljoner stycken..

E24 - 26 aug 11 kl. 07:40

Fredrik Lundberg: "Det är köpläge"

Investment- och fastighetsbolaget Lundbergs har pressats av den senaste tidens börsfall, men vd Fredrik Lundberg är inte orolig..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Rekordår för franska lyxmärket

Det franska lyxmärket Hermes ökade nettovinsten med 11 procent, till motsvarande 1,22 miljarder euro för 2017, skriver Financial Times. .

DI - 5 minuter sedan

AER: Fler enkla jobb underlättar integrationen

Minskade möjligheter till visstidsanställningar riskerar att försvåra invandrares arbetsmarknadsintegration. Det skriver Arbetsmarknadsekonomiska rådet i en rapport på onsdagen, vilket blir rådets sista. .

DI - 15 minuter sedan

Endomines: Guldgruvsprojekt löper enligt plan

Endomines har påbörjat den aktiva utvecklingen av de guldtillgångar i Idaho som anskaffades i februari 2018..

DI - 15 minuter sedan

Malmström mötte Ross om tullar

EU fortsätter intensivt att söka undantag från USA:s hotande stål- och aluminiumtullar i förhandlingar på plats i Washington. Vad som hittills avhandlats är det dock tyst om..

DI - 30 minuter sedan

Gazproms tillgångar i Ukraina har beslagtagits

Ukrainas justitiedepartement har nu beslagtagit motsvarande 32 miljoner kronor från Rysslands statliga gasbjässe Gazprom. Det skriver den ukrainska nyhetsbyrån UNIAN..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Fingerprint fortsätter rasa

Stockholmsbörsen inledde onsdagen något lägre. De större Europabörserna stod för små oregelbundna rörelser i öppningshandeln. Getinge föll rejält på sälj-råd..

DI - 30 minuter sedan

Getinge faller efter säljråd

Medicinteknikbolaget Getinge faller med drygt 7 procent i onsdagens inledande handel i spåren av att Nordea sänkt sin rekommendation till sälj från tidigare köp. .

DI - 45 minuter sedan

EU: Svenska bopriserna måste ner mer

Den senaste tiden priskorrigering på den svenska bostadsmarknaden är välkommen, men räcker inte. Det sade Patrick D'Souza, EU-kommissionen, på ett seminarium i Stockholm på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Nordea sänker Getinge – aktien faller

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Getinge till sälj, från tidigare köp.  Det skriver Bloomberg First Word..

DI - 1 timme sedan

Mikael Vilenius: Nu börjar utdelningsfesten

Det rekordymniga utdelningsregnet är äntligen här. Historiskt har det gött börsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.