DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 01:11

DI - 06 dec 17 kl. 22:13

Fredrik Lundberg kritiserasIndustrivärden har förvandlats från ett fristående investmentbolag till Lundbergföretagens intressebolag. Det hävdar Erik Röjvall, som nyligen slutade som senior investeringsanalytiker efter 17 år på företaget, i ett inlägg på det sociala nätverket Linkedin.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundberg, Lundbergföretagens, Erik Röjvall, Linkedin

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Lundberg, kritiseras
Dagens PS - 02 jan 18 kl. 08:04

Fredrik Lundberg dementerar säljrykten

Välkomnar Geely i AB Volvo – men behåller egna aktierna. Fredrik Lundberg är styrelseordförande i AB Volvos största ägare Industrivärden och han är positiv till kinesiska Geely som ny storägare i AB Volvo,. Det säger han i en intervju med Sveriges Radio, som refereras av Nyhetsbyrån Direkt.

DI - 27 jan 17 kl. 17:21

Fredrik Lundberg: Det är inte några excesser

2015 tog Fredrik Lundberg makten i Industrivärden som en konsekvens av bland annat SCA:s representationsjakter. Nu är Fredrik Lundberg själv i skottgluggen till följd av sina egna jakter. ”Det är en stor tillgång för Holmen att ordna jakterna för att bygga nätverk på högsta nivå i näringslivet”, säger Fredrik Lundberg.

SvD - 13 mar 15 kl. 15:28

Fredrik Lundberg: ”Ett första steg i generationsväxlingen”

Fredrik Lundberg skänkte på torsdagen aktier värda 6 miljarder kronor till sina döttrar Louise Lindh och Katarina Martinson. - Det här ska ses som ett första steg för en framtida generationsväxling, säger Fredrik Lundberg..

DI - 11 apr 17 kl. 12:32

Fredrik Lundberg ger 11 miljoner till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

Affärsvärlden - 11 apr 17 kl. 12:51

Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

DI - 04 mar 11 kl. 06:33

Fredrik Lundberg till Skanskas styrelse

Valberedningen i byggbolaget Skanska föreslår Fredrik Lundberg som ny styrelseledamot. Lundberg är i dag vd och koncernchef för Lundbergföretagen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 02 feb 17 kl. 18:13

Fredrik Lundberg fick gräddfil vid förhör

När Fredrik Lundberg skulle förhöras om mutmisstankarna behövde han inte ta sig till polisstationen. Istället höll polis och åklagare förhöret i hemlighet på Fredrik Lundbergs advokats kontor, avslöjar Expressen..

NT - 10 feb 11 kl. 11:15

Fredrik Lundberg trea i skatteligan

Fredrik Lundberg betalade drygt 90 miljoner i skatt 2009. Det gör honom till den tredje mest skattebetalande i Sverige..

Affärsvärlden - 20 maj 11 kl. 16:01

Fredrik Lundberg köper 3 miljoner aktier

Varför inte köpa lite aktier till sommaren, kanske Fredrik Lundberg tänkte. Och köpte 3,25 miljoner stycken..

E24 - 26 aug 11 kl. 07:40

Fredrik Lundberg: "Det är köpläge"

Investment- och fastighetsbolaget Lundbergs har pressats av den senaste tidens börsfall, men vd Fredrik Lundberg är inte orolig..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 2 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 2 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 3 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 3 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 3 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 4 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 4 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 4 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 5 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.