DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 10:58

DI - 06 dec 17 kl. 22:13

Fredrik Lundberg kritiserasIndustrivärden har förvandlats från ett fristående investmentbolag till Lundbergföretagens intressebolag. Det hävdar Erik Röjvall, som nyligen slutade som senior investeringsanalytiker efter 17 år på företaget, i ett inlägg på det sociala nätverket Linkedin.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundberg, Lundbergföretagens, Erik Röjvall, Linkedin

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Lundberg, kritiseras
Dagens PS - 02 jan 18 kl. 08:04

Fredrik Lundberg dementerar säljrykten

Välkomnar Geely i AB Volvo – men behåller egna aktierna. Fredrik Lundberg är styrelseordförande i AB Volvos största ägare Industrivärden och han är positiv till kinesiska Geely som ny storägare i AB Volvo,. Det säger han i en intervju med Sveriges Radio, som refereras av Nyhetsbyrån Direkt.

DI - 27 jan 17 kl. 17:21

Fredrik Lundberg: Det är inte några excesser

2015 tog Fredrik Lundberg makten i Industrivärden som en konsekvens av bland annat SCA:s representationsjakter. Nu är Fredrik Lundberg själv i skottgluggen till följd av sina egna jakter. ”Det är en stor tillgång för Holmen att ordna jakterna för att bygga nätverk på högsta nivå i näringslivet”, säger Fredrik Lundberg.

SvD - 13 mar 15 kl. 15:28

Fredrik Lundberg: ”Ett första steg i generationsväxlingen”

Fredrik Lundberg skänkte på torsdagen aktier värda 6 miljarder kronor till sina döttrar Louise Lindh och Katarina Martinson. - Det här ska ses som ett första steg för en framtida generationsväxling, säger Fredrik Lundberg..

DI - 11 apr 17 kl. 12:32

Fredrik Lundberg ger 11 miljoner till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

Affärsvärlden - 11 apr 17 kl. 12:51

Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

DI - 04 mar 11 kl. 06:33

Fredrik Lundberg till Skanskas styrelse

Valberedningen i byggbolaget Skanska föreslår Fredrik Lundberg som ny styrelseledamot. Lundberg är i dag vd och koncernchef för Lundbergföretagen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 02 feb 17 kl. 18:13

Fredrik Lundberg fick gräddfil vid förhör

När Fredrik Lundberg skulle förhöras om mutmisstankarna behövde han inte ta sig till polisstationen. Istället höll polis och åklagare förhöret i hemlighet på Fredrik Lundbergs advokats kontor, avslöjar Expressen..

NT - 10 feb 11 kl. 11:15

Fredrik Lundberg trea i skatteligan

Fredrik Lundberg betalade drygt 90 miljoner i skatt 2009. Det gör honom till den tredje mest skattebetalande i Sverige..

Affärsvärlden - 20 maj 11 kl. 16:01

Fredrik Lundberg köper 3 miljoner aktier

Varför inte köpa lite aktier till sommaren, kanske Fredrik Lundberg tänkte. Och köpte 3,25 miljoner stycken..

E24 - 26 aug 11 kl. 07:40

Fredrik Lundberg: "Det är köpläge"

Investment- och fastighetsbolaget Lundbergs har pressats av den senaste tidens börsfall, men vd Fredrik Lundberg är inte orolig..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Urdålig månad för schweizisk klockexport – Hongkong och USA tyngde

September blev en urdålig månad för de schweiziska klockmakarna när alplandets klockexport minskade med 6,9 procent. Månadens plötsliga nedgång kom efter flera månader av positiva siffror under 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Danske Bank: Det liknar nittiotalskrisen – priserna kan falla 30 procent

Det har varit ett skakigt år på bostadsmarknaden med svajiga priser, skärpta amorteringskrav och svårsålda nyproduktioner. Men hur ser framtiden ut? Di har pratat med tre storbanker som siar om vad som är att vänta..

DI - 15 minuter sedan

Sjunkande volym för brittiska detaljhandeln

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, sjönk 0,8 procent i september, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år ökade försäljningen 3,0 procent..

DI - 30 minuter sedan

Gardell om Ericssons USA-varning: ”Det kanske har begåtts något brott också”

Efter torsdagens starka rapport från Ericsson ser Cevians Christer Gardell anledning att se över marginalmålet om 10 procent till 2020. Han berömmer också vd Börje Ekholm, men säger att det fortfarande finns mycket att städa upp i bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Trots uppgifter om åtal – Lundin Petroleums aktie stiger

Di rapporterar på torsdagen att regeringen väntas godkänna åtal mot Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och ordföranden Ian Lundin. Lundin Petroleums aktie är dock upp med 1 procent på torsdagsförmiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Breda uppgångar på Europabörserna

Stockholmsbörsen inledde torsdagen oregelbundet men tog sedan fart uppåt då den svenska rapportsäsongen drog i gång på allvar. De större Europabörserna steg också. Tele2 steg rejält efter rapport som överträffade analytikers förväntningar även Ericssons rapport fick positiva recensioner..

DI - 1 timme sedan

Dystra signaler om bomarknaden framöver

I princip oförändrade bostadspriser är Valueguards analys över september månad. Men en stigande räntetrend och börsoro talar för att kallare vindar snart kan blåsa på bostadsmarknaden. Dessutom har oktober redan börjat i moll..

DI - 1 timme sedan

Rekar: Höjd riktkurs för Castellum

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Castellum till 180 kronor från 174 kronor och upprepar köp. Aktien är upp 0,8 procent på torsdagen efter morgonens kvartalsrapport..

DI - 1 timme sedan

ABB bildar ny digital funktion

ABB i Sverige bildar enligt ett pressmeddelande Digital Operations, som enligt verkstadsjätten en ny funktion för utveckling och leverans av digitala projekt och tjänster från bolagets samtliga fyra divisioner. .

DI - 1 timme sedan

SCB: Lägre arbetslöshet i september

Arbetslösheten var 6,0 procent i september, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU). Enligt SME Direkts prognosenkät väntades en arbetslöshetsnivå på 6,1 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.