DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 09:53

DI - 06 dec 17 kl. 22:13

Fredrik Lundberg kritiseras



Industrivärden har förvandlats från ett fristående investmentbolag till Lundbergföretagens intressebolag. Det hävdar Erik Röjvall, som nyligen slutade som senior investeringsanalytiker efter 17 år på företaget, i ett inlägg på det sociala nätverket Linkedin.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundberg, Lundbergföretagens, Erik Röjvall, Linkedin

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Lundberg, kritiseras
DI - 27 jan 17 kl. 17:21

Fredrik Lundberg: Det är inte några excesser

2015 tog Fredrik Lundberg makten i Industrivärden som en konsekvens av bland annat SCA:s representationsjakter. Nu är Fredrik Lundberg själv i skottgluggen till följd av sina egna jakter. ”Det är en stor tillgång för Holmen att ordna jakterna för att bygga nätverk på högsta nivå i näringslivet”, säger Fredrik Lundberg.

SvD - 13 mar 15 kl. 15:28

Fredrik Lundberg: ”Ett första steg i generationsväxlingen”

Fredrik Lundberg skänkte på torsdagen aktier värda 6 miljarder kronor till sina döttrar Louise Lindh och Katarina Martinson. - Det här ska ses som ett första steg för en framtida generationsväxling, säger Fredrik Lundberg..

DI - 11 apr 17 kl. 12:32

Fredrik Lundberg ger 11 miljoner till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

Affärsvärlden - 11 apr 17 kl. 12:51

Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till hjärtforskning

Industrimannen Fredrik Lundberg donerar miljonbelopp till ett hjärtforskningsprojekt. Det är Karolinska Institutet som av Fredrik Lundberg får ytterligare 11 miljoner kronor för forskning om missbildad aortaklaff och hur det är kopplat till aortaaneurysm, pulsåderbråck i bröstkorgen..

DI - 04 mar 11 kl. 06:33

Fredrik Lundberg till Skanskas styrelse

Valberedningen i byggbolaget Skanska föreslår Fredrik Lundberg som ny styrelseledamot. Lundberg är i dag vd och koncernchef för Lundbergföretagen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 02 feb 17 kl. 18:13

Fredrik Lundberg fick gräddfil vid förhör

När Fredrik Lundberg skulle förhöras om mutmisstankarna behövde han inte ta sig till polisstationen. Istället höll polis och åklagare förhöret i hemlighet på Fredrik Lundbergs advokats kontor, avslöjar Expressen..

NT - 10 feb 11 kl. 11:15

Fredrik Lundberg trea i skatteligan

Fredrik Lundberg betalade drygt 90 miljoner i skatt 2009. Det gör honom till den tredje mest skattebetalande i Sverige..

Affärsvärlden - 20 maj 11 kl. 16:01

Fredrik Lundberg köper 3 miljoner aktier

Varför inte köpa lite aktier till sommaren, kanske Fredrik Lundberg tänkte. Och köpte 3,25 miljoner stycken..

E24 - 26 aug 11 kl. 07:40

Fredrik Lundberg: "Det är köpläge"

Investment- och fastighetsbolaget Lundbergs har pressats av den senaste tidens börsfall, men vd Fredrik Lundberg är inte orolig..

NT - 24 feb 12 kl. 10:16

Exklusivt med Fredrik Lundberg

Norrköpings tidningar fick en exklusiv intervju med VD:n och Norrköpingssonen, Fredrik Lundberg som självklart är nöjd med att fastighetsdelen ensam nått över en miljard i omsättning.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Handelsministern hoppas på revansch efter WTO:s fiasko

BUENOS AIRES.  Handelsavtal mellan EU och länder som Japan, Sydkorea, Brasilien och Mexiko kan bli allt viktigare för svenska exportföretag i ett läge där multinationella frihandelsuppgörelser bromsas av USA. ”Sveriges export till Sydkorea har ökat med 70 procent efter handelsavtalet med EU”, säger Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde..

DI - 15 minuter sedan

Storbritannien och Kina stärker ekonomiska samarbetet

Kina och Storbritannien är överens om att fördjupa sitt samarbete på det ekonomiska området, enligt ett uttalande från den brittiska regeringen. Beskedet kommer efter möten i Peking mellan den brittiske finansministern Philip Hammond och kinesiska representanter..

DI - 1 timme sedan

Expertens tips: Så undviker du värmepumpssmällen

Den som inte har koll på underhållet av sin värmepump kan förlora stora pengar. ”Det kan innebära en 25 procent högre energiförbrukning”, säger Jan-Erik Nowacki, teknisk expert..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar på Rezidors huvudägare

Rezidors huvudägare HNA har tvingats lämna ifrån sig 10,6 miljoner aktier i hotellgruppen till en långivare. Det är en signal på att kineserna har stora problem. Samtidigt sitter Rezidors ordförande Xin Di löst sedan han fått gå som vd i HNA Tourism..

DI - 1 timme sedan

Stockholmslya – från stekhett till iskallt

”En säck med amerikanska dollar” är årets julklappstips, om den svenska penningmarknaden får välja. På delad andraplats kommer ”svenska aktier” och det som alla hade önskat att de hade fått i julklapp förra året – ”en bitcoin”..

DI - 1 timme sedan

Japanska anställda kan få lön i bitcoin

Ett japanskt företag ska börja erbjuda sina anställda att få ut en del av lönen i bitcoin. GMO Internet tros vara ett av de första större företagen att betala ut löner i kryptovalutan..

DI - 2 timmar sedan

Medvind för Trumps skatteförslag

USA:s president Donald Trump ser fram emot att uppfylla sitt vallöfte om att genomföra sin stora skattereform efter omröstningen i representanthuset i början av nästa vecka, meddelar Vita huset..

DI - 2 timmar sedan

Ny topptrenden: Spola helikoptern

Lättare skidor med ofattbart små bindningar och stighudar med klister tar dig upp för orörda fjäll. Sköna svängar nerför i orörd pudersnö. Topptur, randonnée och skidalpinism är olika namn för samma aktivitet där äventyrs- och motionstrenden smälter samman.

DI - 10 timmar sedan

Det ska du tänka på innan du köper hund

Att skaffa hund är förknippat med mycket glädje – men även stora utgifter. Inför årets hundmässa tipsar Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben om vad du ska tänka på innan du slår till..

DI - 11 timmar sedan

TD Ameritrade ska tillåta handel med bitcointerminer

TD Ameritrade ska tillåta handel med CBOE:s bitcointerminer på sin plattform från och med måndag. Det rapporterar CNBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.