DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 18:27

Liknande nyheter

Taggar: VW-chef, dömstill , sju, år, fängelse
SR - 06 dec 17 kl. 22:07

Tidigare Volkswagen-chef får sju års fängelse utsläppsskandal

Oliver Schmidt, tidigare högt uppsatt chef på tyska Volkswagen i USA, döms till sju års fängelse för inblandning i den uppmärksammade dieselskandalen..

Jönköpingsnytt - 09 jul 12 kl. 17:17

Före detta chef förskingrade sju miljoner kronor

En före detta chef på en stor matvarubutik i Jönköping har åtalats misstänkt för att ha förskingrat flera miljoner kronor. Han är misstänkt för grovt bedrägeri..

Jönköpingsnytt - 09 jul 12 kl. 17:17

Chef förskingrade sju miljoner kronor

En före detta chef på en stor matvarubutik i Jönköping har åtalats misstänkt för att ha förskingrat flera miljoner kronor. Han är misstänkt för grovt bedrägeri..

IDG - 18 feb 16 kl. 13:43

Han blir it-chef för sju kommuner i Bohuslän


Hallå där, Martin Roos, som blir it-chef för kommunala it-driftbolaget Soltak..

BT - 11 apr 17 kl. 09:22

Sparkad chef får sju månadslöner

Herrljunga kommun har nått en överenskommelse med den avstängda kommunchefen Claes Rydberg. Han slutar sin tjänst omgående och får sju månadslöner i avgångsvederlag..

Barometern - 21 maj 18 kl. 06:53

Klart: Rutinerad nybörjare ny turistbyråchef

Hon har inte varit chef tidigare. Men sju års erfarenhet som turistvärdinna överväger. Joanna Kohnen är ny tillförordnad turistbyråchef.

YLE - 01 sep 14 kl. 10:20

Aporna får snart en ny chef - "Valet är inte politiskt"

Djuren i Högholmens djurpark får snart en ny chef. Posten föreslås gå till Sanna Hellström. Hellström är politiker från De gröna och har suttit i stadsstyrelsen och stadsfullmäktige.

YLE - 01 sep 14 kl. 10:20

Aporna får snart ny chef - "Valet inte politiskt"

Djuren i Högholmens djurpark får snart en ny chef. Posten föreslås gå till Sanna Hellström. Hellström är politiker från De gröna och har suttit i stadsstyrelsen och stadsfullmäktige.

Expressen - 23 jun 15 kl. 22:43

Svenska stämmer sin chef – på sju miljarder

Den svenska kvinnan påstår att hon tvingades till sex med sin chef, en hög chef på Wall Street, och sedan fick sparken när hon senare avvisade honom. Nu stämmer hon honom – på nästan sju miljarder kronor. – Jag kände mig så utnyttjad och svag, sade hon gråtandes i rätten, enligt tidningen New York Post..

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 13:58

Fick vänta sju timmar på akuten

En patient med tarmvred fick vänta i sju timmar på akutmottagningen. Nu får CSK kritik av Inspektionen för vård och omsorg, IVO.
Patienten uppsökte akuten för symtom på tarmvred och togs emot av sjuksköterska först efter 50 minuters väntan.

YA - 08 mar 14 kl. 06:30

Ny teknisk chef är van vid miljön

Foto: Josefin Berglund
Ystads nya tekniska chef heter Emilia Löfgren och är 34 år. Att hon blir högsta chef för en traditionellt manlig bastion är inget hon tänker på. Den miljön är hon redan van vid.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Trevande uppgångar på europeiska börserna

Europabörserna trevade försiktigt uppåt på måndagen med stöd av desto rejälare kursuppgångar i Asien efter optimism kring de pågående handelssamtalen. Det europeiska regionala indexet Stoxx 600 ökade 0,2 procent under den för amerikansk del helgstängda måndagen..

DI - 15 minuter sedan

Sdiptech köper brittiskt bolag värderat till 15,9 miljoner pund

Teknikkoncernen Sdiptech förvärvar det brittiska vattenreningsbolaget Water Treatment Products som omsätter runt 9,4 miljoner pund med ett rörelseresultat på cirka 2,5 miljoner pund, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Danska domen: Risk att Sverige redan är i recession

Riksbankens fönster för fler räntehöjningar har redan smällt igen. I stället hotar recession i Sverige tyngt av trista bostadspriser och en svagare världskonjunktur. Det spår danska banken Nykredit.

DI - 15 minuter sedan

Norden: viss uppgÅng med finland i tÄten, vinx30 +0,1%

De nordiska börserna steg överlag något på måndagen och konsoliderade därmed förra veckans kursuppgångar. Måndagens uppåtrörelse kom med stöd av högre Asienbörser. USA-börserna höll helgstängt, vilket dämpade aktiviteten.

DI - 30 minuter sedan

Nu elektrifierar vi Stockholms bussflotta

DEBATT. På tisdagen fattar de blågröna i Region Stockholm beslut om 70 nya elbussar från 2021 och lägger grunden för en fullskalig satsning på elektrifiering av bussflottan. Därmed ansluter vi oss till ambitioner som återfinns i ett flertal europeiska städer, såsom London och Paris, skriver Kristofer Tamsons (M) och Tomas Eriksson (MP)..

DI - 30 minuter sedan

Alelion vill kunna nyemittera aktier för 135 miljoner kronor

Det First North-listade litiumjonbatteribolaget Alelion Energy Systems har upptagit kortfristiga aktieägarlån om 50 miljoner kronor från huvudägarna Fouriertransform, Pegroco och Sammaj. Brygglånen utbetalas under februari och löper med en ränta om 10 procent. .

DI - 1 timme sedan

Oscar Properties hade sämsta handelsdagen någonsin

Måndagen blev en relativt stillsam handelsdag på Stockholmsbörsen med små rörelser för huvudindexen. Desto mer dramatiskt var det för bostadsutvecklaren Oscar Properties, vars stamaktie med bred marginal hade sin sämsta handelsdag någonsin..

DI - 1 timme sedan

Kina vill skapa nytt tillväxtcentrum i Guangdong-provinsen

Den redan ekonomiskt viktiga provinsen Guangdong i södra Kina ska bli ett ännu starkare tillväxtcentrum, enligt nya riktlinjer från den politiska ledningen, rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Sparekonomerna kräver Löfven på svar om ISK-skatten

Stefan Löfven (S) vill ta ut mer skatt från finanssektorn och på kapitalinkomster, men det är oklart hur det ska ske. Många privatsparare är nu rädda för en ytterligare höjning av ISK-skatten.  ”Det är frustrerande att han inte kan ge ett rakare besked”, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

DI - 1 timme sedan

Pimco räknar med avtal mellan USA och Kina

Kapitalförvaltningsjätten Pimco bedömer att det kommer att bli ett avtal mellan USA och Kina i den så viktiga frågan om handel. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.