DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 13:52

Liknande nyheter

Taggar: VW-chef, dömstill , sju, år, fängelse
SR - 06 dec 17 kl. 22:07

Tidigare Volkswagen-chef får sju års fängelse utsläppsskandal

Oliver Schmidt, tidigare högt uppsatt chef på tyska Volkswagen i USA, döms till sju års fängelse för inblandning i den uppmärksammade dieselskandalen..

Jönköpingsnytt - 09 jul 12 kl. 17:17

Före detta chef förskingrade sju miljoner kronor

En före detta chef på en stor matvarubutik i Jönköping har åtalats misstänkt för att ha förskingrat flera miljoner kronor. Han är misstänkt för grovt bedrägeri..

Jönköpingsnytt - 09 jul 12 kl. 17:17

Chef förskingrade sju miljoner kronor

En före detta chef på en stor matvarubutik i Jönköping har åtalats misstänkt för att ha förskingrat flera miljoner kronor. Han är misstänkt för grovt bedrägeri..

IDG - 18 feb 16 kl. 13:43

Han blir it-chef för sju kommuner i Bohuslän


Hallå där, Martin Roos, som blir it-chef för kommunala it-driftbolaget Soltak..

BT - 11 apr 17 kl. 09:22

Sparkad chef får sju månadslöner

Herrljunga kommun har nått en överenskommelse med den avstängda kommunchefen Claes Rydberg. Han slutar sin tjänst omgående och får sju månadslöner i avgångsvederlag..

Barometern - 21 maj 18 kl. 06:53

Klart: Rutinerad nybörjare ny turistbyråchef

Hon har inte varit chef tidigare. Men sju års erfarenhet som turistvärdinna överväger. Joanna Kohnen är ny tillförordnad turistbyråchef.

YLE - 01 sep 14 kl. 10:20

Aporna får snart en ny chef - "Valet är inte politiskt"

Djuren i Högholmens djurpark får snart en ny chef. Posten föreslås gå till Sanna Hellström. Hellström är politiker från De gröna och har suttit i stadsstyrelsen och stadsfullmäktige.

YLE - 01 sep 14 kl. 10:20

Aporna får snart ny chef - "Valet inte politiskt"

Djuren i Högholmens djurpark får snart en ny chef. Posten föreslås gå till Sanna Hellström. Hellström är politiker från De gröna och har suttit i stadsstyrelsen och stadsfullmäktige.

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 13:58

Fick vänta sju timmar på akuten

En patient med tarmvred fick vänta i sju timmar på akutmottagningen. Nu får CSK kritik av Inspektionen för vård och omsorg, IVO.
Patienten uppsökte akuten för symtom på tarmvred och togs emot av sjuksköterska först efter 50 minuters väntan.

Expressen - 23 jun 15 kl. 22:43

Svenska stämmer sin chef – på sju miljarder

Den svenska kvinnan påstår att hon tvingades till sex med sin chef, en hög chef på Wall Street, och sedan fick sparken när hon senare avvisade honom. Nu stämmer hon honom – på nästan sju miljarder kronor. – Jag kände mig så utnyttjad och svag, sade hon gråtandes i rätten, enligt tidningen New York Post..

YA - 08 mar 14 kl. 06:30

Ny teknisk chef är van vid miljön

Foto: Josefin Berglund
Ystads nya tekniska chef heter Emilia Löfgren och är 34 år. Att hon blir högsta chef för en traditionellt manlig bastion är inget hon tänker på. Den miljön är hon redan van vid.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Så håvar du in vinvinsten: "Svenskar har gjort förmögenheter"

Intresset för vinauktioner ökar i Sverige. Samlare såväl som vinstsugna svenskar söker lyckan i andrahandsförsäljning av exklusiva viner, världen över..

DI - 30 minuter sedan

Systembolaget lockar danska finsmakare

Du kanske hört om svenskar som vallfärdar utomlands för att köpa alkohol? När det gäller viner i något högre prisklass går trenden åt motsatt håll. .

DI - 30 minuter sedan

AAK in och Billerudkorsnäs ut ur europeiskt storbolagsindex

Fettbolaget AAK kommer från och med måndag att vara inkluderat i det europeiska storbolagsindexet Stoxx Europe 600. Det framgår av ett pressmeddelande från indexjätten. .

DI - 1 timme sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 1 timme sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 1 timme sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 2 timmar sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 2 timmar sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.