DN > Nyheter

Thursday, 22 March, 01:07

DN - 06 dec 17 kl. 14:35

Ingen kan svara på vad konsultbolaget gjort för 28 miljoner kronorTotalt har Boston Consulting Group fakturerat Karolinska universitetssjukhuset över en kvarts miljard kronor. Karolinska sade upp samarbetet med konsultbolaget efter DN:s avslöjande om enorma fakturor i fjol. Nu kan DN avslöja att konsultbolaget fakturerat ytterligare 28 miljoner kronor i år. Vad bolaget bidragit med för pengarna kan ingen svara på – fakturaunderlag saknas..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Boston Consulting Group, Karolinska, DN

Dela artikeln

9094 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen kan svarapå vad , konsultbolagetgjort för 28 , miljoner kronor
Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

2,6 miljoner kronor satsas på en 14 mil lång Vattenriketled

Kristianstads kommun får en del av Skåneleden. Kommunen skjuter till 2,6 miljoner kronor till en Vattenriketled..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kommunen stöttar Sibbhults IF med 1,25 miljoner kronor: ”Väldigt skönt”

Sibbhults IF jagar vidare på miljonerna för den nya mötesplatsen. Samtidigt ska nu ett samverkansavtal tecknas med kommunen. Det betyder att föreningen får 1,25 miljoner kronor under en tioårsperiod av kommunen..

Posh24 - 06 maj 13 kl. 17:07

Rapparen Lil Kim stäms av ex-managern på 105 miljoner kronor!

Rappdivan Lil Kim stäms av sin före detta manager Andrew Ro på närmare 105 miljoner svenska kronor, efter stora förluster för managerns företag, rapporterar TMZ.

Enligt stämningen skrev Andrew Ro och hans företag på ett kontrakt med Lady Marmalade-rapparen i augusti 2012 som innefattade att lansera och promota ett flertal produkter i Lil Kims namn. Men Kim valde ofta att skippa mötena om hon inte fick betalt för det, och vid en tidpunkt slutade hon till och med at svara i telefon när företaget ringde.

Regeringen - 20 sep 17 kl. 11:55

Kulturmiljövården stärks med 25 miljoner kronor

Regeringen föreslår i budgetpropositionen för 2018 att bidraget till kulturmiljövård ökar med 25 miljoner kronor per år från och med 2018. Satsningen innebär att regeringen stärker förutsättningarna för att kulturmiljöarbetet ska kunna svara upp mot angelägna ändamål. Exempel på det är bildande av kulturreservat och tillgängliggörande av kulturmiljöer.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 06:00

Notan för fallskärmarna: över 11 miljoner kronor

HÖRBY Skånskan fortsätter idag granskningen av chefskarusellen i Hörby kommun. På tio år har 43 chefer slutat i kommunen. Elva av dessa har köpts ut för mångmiljonbelopp.

Uppsalanyheter.se - 25 nov 14 kl. 02:59

Landstingets förlust 114 miljoner kronor

Landstinget i Uppsala län förväntas göra ett minusresultat på 114 miljoner kronor för 2014, det som tynger ner resultatet är Akademiska sjkhusets underskott på 290 miljoner kronor.Landstinget i Uppsala län förväntas göra ett minusresultat på 114 miljoner kronor för 2014, det som tynger ner resultatet är Akademiska sjkhusets underskott på 290 miljoner kronor.   Det framgår av ekonomirapporten för oktober som presenterades på Landstingsstyrelsens möte på måndagen.

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 22:54

1,7 miljoner kronor i vinst

Foto: Tom Wall
Det har viskats och spekulerats. I går blev det offentligt. IFK Kristianstad gjorde 1,7 miljoner kronor i vinst säsongen som gick.

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 22:54

1,7 miljoner kronor i vinst

Foto: Tom Wall
Det har viskats och spekulerats. På torsdagen blev det offentligt. IFK Kristianstad gjorde 1,7 miljoner kronor i vinst säsongen som gick.

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 16:22

Öster behöver två miljoner kronor

Öster begär ett extra kommunalt bidrag på två miljoner kronor för att klara driften av Myresjöhus Arena. Sedan bygget av Myresjöhus Arena har Öster tagit emot 8,5 miljoner kronor i driftsbidrag från Växjö kommun. De pengarna kommer inte att räcka när laget nu åkt ur superettan och den svenska elitfotbollen.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 16:12

Bökeberg sålt för 24 miljoner kronor

MALMÖ/BÖKEBERG Fastigheterna i Bökeberg såldes för 24 miljoner kronor på den exekutiva auktion som ägde rum under tisdagsförmiddagen hos kronofogden. För många var nog frågetecknen flera även efter försäljningen.Köpare blev slutligen Ulf Engdahl som verkade vara obekant för många av dem som befann sig i den fullsatta Scanisalen i Västra hamnen i Malmö.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Torsdag 22 mars

DN - 45 minuter sedan

Nytt avtal för småarbeten på Nya Karolinska

Tidigare kunde det kosta 100 000 kronor att sätta upp en hylla på Nya Karolinska. Nu har Stockholms landsting förhandlat fram nytt avtal för mindre reparationer på sjukhuset, rapporterar Svenska Dagbladet..

DN - 1 timme sedan

Två stora utställningar väntade – då gick Ulrica Hydman Vallien bort

Ulrica Hydman Vallien var i full gång med förberedelserna inför två stora utställningar som skulle följa i sommar. På onsdagskvällen kommer hon hem till sin man Bertil Vallien. – Då faller hon ihop i mina armar, säger Bertil Vallien till DN..

DN - 2 timmar sedan

Mardrömsminut fällde Linköping: "Tufft"

Allt gick enligt plan för Linköping – då drog Lisa Lantz på sig två gula kort och en straff inom loppet av en minut. Efter 0–2 borta mot Manchester City ser det svårt ut för Sveriges enda kvarvarande lag i Champions League-fotbollen. – Det är klart att det var tufft, fotboll är svårt med en spelare mindre, säger Linköpings Janni Arndt..

DN - 2 timmar sedan

Ulrica Hydman Vallien död

Glaskonstnären Ulrica Hydman Vallien har avlidit, rapporterar tidningen Barometern..

DN - 3 timmar sedan

Socialsekreterare flyr Vallentuna kommun

I Vallentuna sa 12 av 21 socialsekreterare upp sig i fjol. Socialförvaltningen gick back 33 miljoner kronor, en intern strid bröt ut och alla ansvariga chefer byttes ut. Samtidigt fick socialtjänsten hård kritik av både Ivo och Arbetsmiljöverket..

DN - 3 timmar sedan

Dahlin avgjorde när Frölunda vände

Underläge med 2–4 i matchen och med 0–1 i kvartsfinalserien. Då vaknade Frölunda till borta mot Malmö och vände till en 5–4-seger. Stor matchvinnare blev den 17-årige supertalangen Rasmus Dahlin, som satte det avgörande målet..

DN - 3 timmar sedan

Lindström tvåmålsskytt när Skellefteå malde ner Färjestad

Skellefteå gav sig själva en rejäl fördel att nå semifinalen när man vann den andra kvartsfinalen hemma mot Färjestad med 5–0. Joni Ortio spikade igen helt i målet och Joakim Lindström hamnade återigen i fokus – men denna gång av rätt orsaker..

DN - 3 timmar sedan

”Partierna måste sluta använda dark ads”

Det finns ett behov av att snabbt diskutera fram en gemensam etik rörande digitala politiska kampanjer. Det skriver Jonas Andersson Schwarz, Stefan Larsson och Anders Mildner på DN Debatt..

DN - 4 timmar sedan

”Partier, lova väljarna att avstå från oetiska digitala metoder”

DN DEBATT 22/3. Det svenska valet hotas av digitala påverkansoperationer där falska robot-konton och så kallade ”dark ads” kan dränka det politiska samtalet. Vi utmanar nu riksdagspartierna: Ge ett enkelt löfte till väljarna om att ni inte kommer att använda er av oetiska metoder på nätet, skriver Jonas Andersson Schwarz, Stefan Larsson och Anders Mildner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.