DN > Nyheter

Tuesday, 17 July, 20:52

DN - 06 dec 17 kl. 14:35

Ingen kan svara på vad konsultbolaget gjort för 28 miljoner kronorTotalt har Boston Consulting Group fakturerat Karolinska universitetssjukhuset över en kvarts miljard kronor. Karolinska sade upp samarbetet med konsultbolaget efter DN:s avslöjande om enorma fakturor i fjol. Nu kan DN avslöja att konsultbolaget fakturerat ytterligare 28 miljoner kronor i år. Vad bolaget bidragit med för pengarna kan ingen svara på – fakturaunderlag saknas..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Boston Consulting Group, Karolinska, DN

Dela artikeln

9095 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen kan svarapå vad , konsultbolagetgjort för 28 , miljoner kronor
Posh24 - 06 maj 13 kl. 17:07

Rapparen Lil Kim stäms av ex-managern på 105 miljoner kronor!

Rappdivan Lil Kim stäms av sin före detta manager Andrew Ro på närmare 105 miljoner svenska kronor, efter stora förluster för managerns företag, rapporterar TMZ.

Enligt stämningen skrev Andrew Ro och hans företag på ett kontrakt med Lady Marmalade-rapparen i augusti 2012 som innefattade att lansera och promota ett flertal produkter i Lil Kims namn. Men Kim valde ofta att skippa mötena om hon inte fick betalt för det, och vid en tidpunkt slutade hon till och med at svara i telefon när företaget ringde.

Barometern - 11 timmar sedan

Miljoner kronor väntar på integrationsinsatser i kommunerna

Det finns flera miljoner kronor som civilsamhället och kommuner kan få till integrationsinsatser för asylsökande över 18 år. Men i norra delen av länet har intresset varit svagt..

Regeringen - 20 sep 17 kl. 11:55

Kulturmiljövården stärks med 25 miljoner kronor

Regeringen föreslår i budgetpropositionen för 2018 att bidraget till kulturmiljövård ökar med 25 miljoner kronor per år från och med 2018. Satsningen innebär att regeringen stärker förutsättningarna för att kulturmiljöarbetet ska kunna svara upp mot angelägna ändamål. Exempel på det är bildande av kulturreservat och tillgängliggörande av kulturmiljöer.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 06:00

Notan för fallskärmarna: över 11 miljoner kronor

HÖRBY Skånskan fortsätter idag granskningen av chefskarusellen i Hörby kommun. På tio år har 43 chefer slutat i kommunen. Elva av dessa har köpts ut för mångmiljonbelopp.

Uppsalanyheter.se - 25 nov 14 kl. 02:59

Landstingets förlust 114 miljoner kronor

Landstinget i Uppsala län förväntas göra ett minusresultat på 114 miljoner kronor för 2014, det som tynger ner resultatet är Akademiska sjkhusets underskott på 290 miljoner kronor.Landstinget i Uppsala län förväntas göra ett minusresultat på 114 miljoner kronor för 2014, det som tynger ner resultatet är Akademiska sjkhusets underskott på 290 miljoner kronor.   Det framgår av ekonomirapporten för oktober som presenterades på Landstingsstyrelsens möte på måndagen.

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 22:54

1,7 miljoner kronor i vinst

Foto: Tom Wall
Det har viskats och spekulerats. I går blev det offentligt. IFK Kristianstad gjorde 1,7 miljoner kronor i vinst säsongen som gick.

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 22:54

1,7 miljoner kronor i vinst

Foto: Tom Wall
Det har viskats och spekulerats. På torsdagen blev det offentligt. IFK Kristianstad gjorde 1,7 miljoner kronor i vinst säsongen som gick.

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 16:22

Öster behöver två miljoner kronor

Öster begär ett extra kommunalt bidrag på två miljoner kronor för att klara driften av Myresjöhus Arena. Sedan bygget av Myresjöhus Arena har Öster tagit emot 8,5 miljoner kronor i driftsbidrag från Växjö kommun. De pengarna kommer inte att räcka när laget nu åkt ur superettan och den svenska elitfotbollen.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 16:12

Bökeberg sålt för 24 miljoner kronor

MALMÖ/BÖKEBERG Fastigheterna i Bökeberg såldes för 24 miljoner kronor på den exekutiva auktion som ägde rum under tisdagsförmiddagen hos kronofogden. För många var nog frågetecknen flera även efter försäljningen.Köpare blev slutligen Ulf Engdahl som verkade vara obekant för många av dem som befann sig i den fullsatta Scanisalen i Västra hamnen i Malmö.

BT - 05 sep 11 kl. 08:02

Sex miljoner kronor fattas i Svenljunga

Nu är det svart på vitt. Det kommer att fattas sex miljoner kronor i år.
Och det gäller för kommunens nya bolag, som förvaltar kommunens egna fastigheter som skolor och äldreboenden.

Fler nyheter från DN

DN - 4 minuter sedan

Trump ”accepterar” slutsats om rysk valpåverkan

USA:s president Donald Trump säger att han ”accepterar” den amerikanska underrättelsetjänstens slutsats om rysk påverkan på presidentvalet, rapporterar Reuters..

DN - 5 minuter sedan

Wenger ångrar långdragen Arsenalsejour

Arsene Wenger lämnade Arsenal efter makalösa 22 säsonger i somras. I en intervju med franska RTL berättar nu den 68-årige fotbollstränaren att han i efterhand känner att den oerhört långa Arsenalsejouren var hans karriärs största misstag..

DN - 15 minuter sedan

Privatpersoner bistår släckningsarbetet i Pålgård: ”Frivilliga hjältar”

Släckningsinsatsen i Pålgård i Jämtland fortsätter med oförminskad styrka under tisdagen. DN följde med en grupp privatpersoner som bistod räddningstjänsten genom att bära ut brandslangar genom pyrande aska och brinnande träd. – De är frivilliga hjältar, säger Peter Skagerlund, gruppchef för hemvärnets insatsbataljon..

DN - 30 minuter sedan

Minnesord: Hertha Åkerlind

Hertha Elisabeth Åkerlind Stockholm, var med sina 110 år den äldsta kvinnan i Norden. Hon föddes 1908 som en av tre döttrar till Bernhard och Jenny Schillander. Hon efterlämnar döttrarna Kerstin och Gunilla med familjer i fem generationer..

DN - 45 minuter sedan

Stina Nilsson vill inte träna med Johaug

Charlotte Kalla har vid flera tillfällen träningsåkt tillsammans med sina norska konkurrenter Marit Bjørgen och Therese Johaug, både för att få starka sparringpartners och av nyfikenhet på deras träningsmetoder.  Ett liknande upplägg är inte på tapeten för Stina Nilsson, som i en intervju med norska VG utesluter att träna tillsammans med Therese Johaug..

DN - 45 minuter sedan

Urusel sommar för fästingarna

Värmen fortsätter att breda ut sig över Sverige – vilket drabbar fästingarna. Det är alldeles för varmt och torrt för dem att kunna trivas och många har gått i dvala, eller dött. – Ojojoj, det här gillar de inte!

DN - 45 minuter sedan

Lisa Magnusson: Vad är det för folk som grillar när det råder eldningsförbud?

Det finns något som faktiskt är ännu svenskare än grillrök i julikvällen, och det är att avstå sin flintastek i solidaritet..

DN - 45 minuter sedan

Stämde bostadsrättsförening – domen överklagas

I slutet på juni fick en kvinna rätt att häva ett bostadsköp efter en dom i tingsrätten. Nu överklagas domen. Beslutet utmanar en redan pressad bransch.

DN - 45 minuter sedan

Andrew Brown: Imperiedrömmar styr kampen om Brexit

Medan sönderfallet pågår i den brittiska regeringen tvingas Theresa May inte bara förhandla med EU, utan med mytiska vålnader från Storbritanniens förflutna som stormakt på de sju haven. Det skriver den brittiske journalisten Andrew Brown. .

DN - 2 timmar sedan

Rötmånaden har redan pågått i månader

Rötmånaden är redan här och har varit det ett tag nu, enligt Livsmedelsverket. Det varma vädret gör att vi ska vara lite extra varsamma med hur vi hanterar våra livsmedel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.