Mobil > Teknik

Monday, 18 December, 02:26

Mobil - 05 dec 17 kl. 08:30

Apples underleverantör får uppdrag att tillvera AR-hårdvaraUtan att nämna Apple specifikt, så har en av den amerikanska IT-jättens största leverantörer – Quanta – nu tecknat ett avtal kring tillverkning av AR-hårdvara som ska finnas på marknaden framåt 2019. Med stor sannolikhet handlar det om det AR-headset som Apple påstås ha på gång..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
AR, Apple, IT

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apples, underleverantörfår , uppdragatt , tillvera, AR-hårdvara
SvD - 05 mar 15 kl. 13:01

Större Ipad på väg enligt underleverantörer

Apples underleverantörer har fått i uppdrag att börja producera en Ipad med större skärm än de nuvarande alternativen..

DI - 05 mar 15 kl. 13:02

Så blir Apples nya Ipad

Apples underleverantörer har fått i uppdrag att börja producera en Ipad med större skärm än de nuvarande alternativen..

YLE - 05 jul 17 kl. 14:07

S-gruppens underleverantör säger upp 400 från logistikcentralen i Kilo

S-gruppens logistikcentral i Kilo läggs ned före slutet av 2018. Sammanlagt 402 personer kommer att sägas upp, meddelar S-gruppens underleverantör Transval Group, som har hand om verksamheten i centralen. S-gruppen har byggt en ny automatiserad logistikcentral i Sibbo.

HBL - 29 jul 13 kl. 12:15

Apples teknologidirektör byter jobb

En av elektroniktillverkaren Apples viktigaste chefer får nya uppdrag. Apple meddelade på söndagen att Bob Mansfield som ansvarar för bolagets teknologi ska börja jobba med specialprojekt i framtiden.Mansfield ledde bland annat utvecklingen av Apples populära bärbara dator MacBook Air.

Regeringen - 03 aug 17 kl. 13:42

Uppdrag att kartlägga hanteringen av vissa uppgifter

Regeringen uppdrar åt Transportstyrelsen att kartlägga vilka uppgifter som med anledning av myndighetens upphandling rörande förändrad it-drift har hanterats av icke-säkerhetsprövade medarbetare hos leverantörer och underleverantörer samt vilka av dessa uppgifter som är säkerhetskänsliga eller av andra skäl sekretessbelagda..

Nyheter 24 - 02 dec 11 kl. 21:51

Apples Siri vägrar visa vägen till abortkliniker


Tjänsten Siri var den största nyheten när Apple presenterade sin nya iPhone 4S. Men efter att det uppdagats att Siri inte visar vägen till abortkliniker har företaget hamnat i blåsväder i USA. Siri är en slags virtuell personlig assistent som kan göra allt från att hitta en restaurang till mer ovanliga uppdrag som att hitta en eskortfirma eller ge råd om var man ska dumpa en kropp.

IDG - 03 feb 14 kl. 20:00

Så gjordes Apples nya jubileumsfilm

För trettio år sedan fick Ridley Scott i uppdrag att regissera en reklamfilm för Apple. Nu har sonen Jack Scott tagit över stafettpinnen. .

DI - 25 jan 16 kl. 08:37

Apples bilansvarige lämnar

Apple tappar Steve Zadesky som varit på bolaget i 16 år och vars nuvarande uppdrag bestod i att leda bolagets satsningar att ta fram en personbil..

BT - 06 feb 13 kl. 19:11

Mutanklagelser mot ny Teliachef

Med styrelseproffset Marie Ehrling som ny ordförande i Telia Sonera ska bolaget återupprätta sitt rykte. Den mutmisstänkte Tero Kivisaari petas från en av sina chefsposter ? men även ersättaren omgärdas av korruptionsanklagelser.

BT - 06 feb 13 kl. 19:11

Mutanklagelser mot den nyeTeliachefen

Med styrelseproffset Marie Ehrling som ny ordförande i Telia Sonera ska bolaget återupprätta sitt rykte. Den mutmisstänkte Tero Kivisaari petas från en av sina chefsposter ? men även ersättaren omgärdas av korruptionsanklagelser.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 14:43

Så här kan Galaxy S9 se ut

Twitterläckaren @Onleaks har publicerat färska renderingar föreställande Samsungs kommande telefon Galaxy S9, som påstås vara baserade på CAD-filer direkt från fabriken..

Mobil - I förrgår: 14:45

De blir först med Synaptics fingeravtrycks-sensor under skärmglaset

Efter gårdagens besked om att Synaptics börjat massproducera en fingeravtryckssensor för placering under skärmglaset så tog spekulationerna snabbt fart. Synpatics hävdade att det var ”en av världens fem största mobiltillverkare” som var beställare, och nu har det kommit fram att det handlar om den kinesiska smartphonejätten Vivo..

Mobil - I förrgår: 10:14

Garmin Pay nu i Sverige

Är du bankkund hos SEB och har en Garmin Vivoactive 3 kan du nu betala med klockan..

Mobil - I förrgår: 10:04

Undersökning: Mobilbetalningar nu vanligare än kontanter

Att betala med olika appar i mobilen är nu ett vanligare betalsätt än att använda kontanter. Det hävdar en undersökning om svenskarnas betalvanor..

Mobil - I förrgår: 09:01

”Samsungs AI-högtalare släpps första halvåret 2018”

Den Bixby-baserade AI-högtalare som Samsung har på gång kommer att släppas under första halvåret 2018, hävdar källor till Bloomberg News. Enligt uppgifterna ska den kosta motsvarande cirka 2 000 kronor och bjuda på hög ljudkvalitet..

Mobil - I förrgår: 08:58

Android 8.1 ger multitouch-problem på flera enheter

Flera rapporter vittnar om att Android Oreo 8.1 ställt till det för många användare. Efter uppdateringen fungerar nämligen inte multitouch som det ska på deras enheter..

Mobil - 14 dec 17 kl. 14:50

Internethastigheten i världen ökade med 30 procent under 2017

Internethastigheten har blivit 30 procent högre i världen under året. Det visar färsk statistik kring både fast och mobil internetuppkoppling från Ookla. Singapore är bäst på fast internet och Norge tronar på toppen när det gäller mobil hastighet.

Mobil - 14 dec 17 kl. 14:28

Honor 9 Lite på gång

En Lite-version av Huaweis telefonmodell Honor 9 är på gång. Det framgår av dokument som lämnats in till den kinesiska telekommyndigheten TENAA för godkännande..

Mobil - 14 dec 17 kl. 11:46

Svenskar köper julklappar med mobilen

Svenskar hör till de som handlar mest julklappar med mobilen visar en undersökning som Paypal låtit göra..

Mobil - 14 dec 17 kl. 09:16

"Galaxy S8 får Android 8.0 i januari"

Enligt Samsungs betateam i Storbritannien är den officiella Android 8.0 oreo-uppdateringen till Galaxy S8 inte alltför långt borta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.